FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«12021222324107»
weeezer28.05.2007 18:13

Mda. Iar prosportul de azi zice ca a zis Copos ca Badoi nu va juca la Steaua. Te doare capul.

vlad7528.05.2007 18:15

daca Iacob pleaca la Cottbus l-as vedea pe Emil JULA in locul lui.varf de careu,mai exact

Se pare ca Sekeley va ajunge la Rapid.Un jucator foarte bun va juca la alta echipa,lucru normal in ultimul timp.

bogd4n28.05.2007 18:28

a aparut si pe Prosport vestea asta...cik exclusivitate la ei dar pe sport.ro a aparut de 1 ora :)) oricum sper sa fie adevarat..ca e cu o clasa peste Stancu

Raul198828.05.2007 18:36

ar fi ceva daca ar veni badoi la noi

dar eu cred ca el trebuie sa joace ca la rapid pe positia de mijlocas dreapta findca centrarile lui sunt extraordinar de bune din parerea mea

Alexandru9128.05.2007 18:44

Macar sa realizeze transferul lui Tibi Balan. Am vazut si io pe GSP de transferul lui Badoi la Steaua.

carcalete28.05.2007 19:04

FRATILOR Elton ALA E O VALOARE INSA Oli SALAM NU STIE SA II SCOATA LA IVEALA TOT CE ARE MAI BUN,DIN PACATE CRED CA VA PLECA SI TARE MIE CA AJUNGE PE LA Dinamo SI O SA NE F*** IN C** AJUTANDUL Rednic

SI ACEASTA PROBLEMA CRED CA O AU MULTI JUCATORI DE LA Steaua

SPER CA ASTA PATRONU ASTA AL Stelei NU STIU CUM IL CHEAMA........AAAA..... Becali ASA SA SE MAI CIVILIZEZE SI EL SI O SA FACEM TREABA , SINCER IMI PARE BINE CA A PLECAT Meme ALT DESCREERAT TRE SA VINA OAMENI DE FOTBAL DACA VREM SA FACEM CEVA

BINE AR FI SA VINA Adi Ilie , EU L-AS ADUCE ANTRENOR PE Ilie Dumitrescu VAD CA NIMENI NU VB DE EL .IN FINE CAM ATAT AM AVUT DE SPUS , HAI Steaua SI SPER SA AJUNGEM IN LC ...AAA SI MA BUCUR MULT CA l-au ADUS PE Gurita SI DACA IL IAU SI PE BADOI NE-AM SCOS SALUTARI!!! steag3

Raul198828.05.2007 19:04

poate sa imi zica cineva da unde aveti "povestea" cu tibi Balan

neagu25neaga28.05.2007 19:19

am auzit in seara asta ca o sa cumpere un avion de 16 mil....cred ca e cea mai buna achizitie din ultimii ani, e mai bun decat 3-4 jucatori de valoare...o sa avem cu ce defila in CL si campionat steagsimplu

I.N.Money28.05.2007 19:24

Splendid,am reusit sa il luam pe Yeti,probabil persoanele de sex feminin si copiii nu vor mai veni pe Ghencea la meciuri de acum incolo.Ma astept la viitoare oferte pentru Giani Kirita,Daniel Nicolae si alti anti-stelisti pe placul Principelui.Ma uit pe TV Sport si aud aceeasi placa:" suporterii Stelei ma iubesc,nu-mi fac ei mie echipa,transmit mesaje de pace,etc".

Subiectul Neaga este evitat de marele strateg Becali si tare ma indoiesc sa nu avem o noua dezamagire.

Alexandru9128.05.2007 19:49

Pe GSP am gasit povestea cu Tibi Balan, unde am gasit-o si pe cea cu Badoi.Ar fi 2 transferuri reushite. Totushi putetzi sa-mi spunetzi si mie despre Teusan si Bicfalvi? Nu i-am vazut niciodata jucand ( sau nu imi aduc aminte ) si vreau sa shtiu daca chiar sunt transferuri reushtie.

martanu28.05.2007 21:21

Cei doi juniori de la Jiul este bine ca au fost luati. Nu cred ca au costat prea mult si nici nu vor avea contracte colosale. Totusi nu-l vad pe Olaroiu capabil sa-i promoveze si sa-i "cresca" pentru a fi titulari, cel putin nu prea curand.

Badoi pe mine unul nu ma incanta.... este din Bacau omul, parca juca mai demult la echipa lui Seche, are deci sanse sa se integreze in colectiv.

Gurita mi se pare bun doar de campionat. In Liga(daca ajungem) va juca in ultimele 10 minute cand oricum nimic nu va mai conta, ca nu-l cred in stare pe Oli sa joace ofensiv in Liga.

Dan_BKL28.05.2007 21:27

Gigi Becali: "M-am înțeles cu Copos, Bãdoi a costat 550.000 de euro"

2007-05-28 22:39:00

Gigi Becali a declarat pentru TV Sport cã a ajuns la o înțelegere cu patronul Rapidului, George Copos, pentru transferul mijlocașului Vali Bãdoi de la Rapid la Steaua:

"Am vorbit cu George Copos. M-am întâlnit cu el,am fost la el la birou, actele erau fãcute. Le-am semnat, acum trebuie sã semnãm cu Bãdoi, el era la lot și nu avea cum, o sã semneze și el. Nu cred cã Bãdoi nu vrea sã vinã la Steaua, întotdeauna și-a dorit.

Mi-a plãcut foarte mult bãiatul ãsta.550.000 de euro a costat Bãdoi și e vorba de un contract pe 3 ani. E un jucãtor cu experiențã, nu e emotiv, de asta am nevoie în Liga Campionilor."

GSP

poatepoate28.05.2007 23:09

badoi are 32 de ani.. sper sa nu i moara motoru' la Steaua

c.ronaldo1729.05.2007 04:28

M-as multumi daca i-as vedea semnand pe:

-Gurita

-Badoi

-Neaga

-Vatca

-Contra

-un atacant cat mai valoros, s-au sa fie pastrati Iacob si Thereau.

Alexandru9129.05.2007 06:35

Bãdoi da, Vîtcã nu

Transferul giuleșteanului se va realiza dupã "dubla" cu Slovenia, în timp ce venirea gãlãțeanului e ca și compromisã. Steaua este în plinã campanie în ceea ce privește achizițiile de jucãtori. Dupã ce Gurițã a devenit și în acte stelist, urmãtoarea țintã a trupei din Ghencea este Bãdoi. Acesta va fi lãsat de Copos sã plece, însã tranzacția se va realiza dupã meciurile României cu Slovenia, mijlocașul fiind selecționat pentru cele douã întîlniri. Acest lucru l-a confirmat ieri chiar jucãtorul. "Sã lãsãm sã treacã aceste partide cruciale pentru naționalã și apoi vom avea timp sã discutãm despre tot", a spus Bãdoi.

În schimb, un alt transfer așteptat de fanii Stelei, Cosmin Vîtcã, e pe punctul de a pica. Jucãtorul a fost în București sãpentruãmîna trecutã, însã conducerea Stelei nu l-a cãutat pentru a semna contractul, a tergiversat negocierile, dupã care președintele Argãsealã a declarat: "Nu ne-am înțeles cu Oțelul pentru Vîtcã și pînã nu cad de acord cele douã cluburi, tranzacția nu poate fi încheiatã". Steaua ar trage de timp premeditat în cazul Vîtcã, tocmai pentru a nu mai realiza transferul, Olãroiu dorindu-l în continuare foarte tare pe Marius Popa.

N-a strigat contra Stelei

O întîmplare petrecutã duminicã seara, la sãrbãtoarea Rapidului de pe propriul stadion, de dupã cucerirea Cupei, susține faptul cã Bãdoi e ca și transferat la Steaua. În momentul în care galeria giuleșteanã a chemat toți jucãtorii sã scandeze trivialitãți împotriva trupei din Ghencea, singurul fotbalist care n-a urmat îndemnul a fost chiar Bãdoi. În schimb, Buga a fost printre cei care au strigat contra Stelei.

Gurițã egal 100.000 de euro

Ieri dimineațã, Valeriu Argãsealã și directorul general al Farului, Ion Marin, au semnat actele prin care Mihai Gurițã a devenit jucãtorul Stelei. Gigi Becali va plãti 100.000 de euro în schimbul atacantului de 34 de ani și jumãtate, care va fi fotbalistul roș-albaștrilor pentru urmãtoarele douã sezoane. Gurițã a pozat ieri cu fularul Stelei la gît și a anunțat obiectivele sale: "Sã prind postul de titular în Ghencea, iar echipa sã cîștige titlul și sã se califice în Champions League".

Bicfalvi pe 5 ani

Managerul general al Jiului, Ioan Sdrobiș, a anunțat ieri cã mijlocașul Eric Bicfalvi (19 ani) va semna un contract pe 5 ani cu gruparea din Ghencea. "Nu puteam sã-i frînez viitorul, nelãsîndu-l sã plece. Eric are ceva din Rãdoi, dar și din Ilie Balaci, el nu muncește fotbalul, ci are fantezie și larghețe tehnico-tacticã. Mintea i-a dat-o Dumnezeu, talentul și tehnica i le-a dãruit natura, nu-i mai rãmîne decît sã munceascã la capitolul fizic", a declarat Sdrobiș.

Sursa : GSP

Deci pana acu Bicfalvi si Gurita sunt jucatorii Stelei. Probabil si Teusan din cate am vazut pe forum, si Badoi dupa dubla cu Slovenia.

Andrei stelistul29.05.2007 07:21

forzateauaCu Neaga,Badoi,Gurita,si altii Steaua va fi o Forza in Europa

steagcruce2 fularsteau2 spre24

PREOTU29.05.2007 07:59

am si eu o intrebare , este adevarat ca Badoi a venit la Steaua ? ca nu`mi prea vine sa cred ~X(

predatorpulse729.05.2007 08:28

Sa vina badoi,Neaga si restul si sa ne scoatem naibii din groapa in care ne-a bagat principele cu atitudinea sa,am ajuns sa fim asociati cu grobianismul din cauza lui Jiji si a catorva smecheri gen ttweety.

Eu am totusi o intrebare:l-am luat pe bicfalvi de la Jiul,un tanar,insa eu as vrea sa promovam mai multi tineri din pepiniera noastra,ce naiba suntem cel mai mare club din Romania si abioa daca avem 1-2 jucatori in lot care au crescut in Ghencea. Vreau si eu sa vad un Tudose,Litu,Lungu sau alti pusti ca am auzit ca avem destui talentati la grupele de juniori.

Logic ca o sa avem si mercenari in echipa,dar eu vreau mai multi jucatori de-ai casei in teren. Baiatul acesta de la Jiul e binevenit la echipa,dar vreau ca pe viitor sa luam tineri din ograda noastra,uitati-va la Ogararu,ce jucator bun a scos centrul nostru,sau chiar si Paraschiv.

Sau daca vreti sa ne uitam in tara,sa ne uitam la Arges si in oltenia care au scos jucatori buni si f buni pe banda rulanta de cativa ani buni.

Apropo de Ogararu, a intrat in CL si a jucat titular cele 2 meciuri de baraj,ca majoritatea din acest an,dar piti inca nu-l vede domne,desi omul este titular la Ajax. ca sa fie convocat cred ca Ogararu trebuie sa mearga la piti sa-si ceara scuze cum a facut Radoi,sa-i ceara scuze lui piti ca vezi doamne a pus presiune pe el prin presa. Oricum ne calificam,dar halal selectioner,hai ca la alte tari unde sunt destui jucatori buni mai merge sa lasi pe unii afara insa in Romania sunt putini jucatori care ar putea sa faca fata cu brio intr-un turneu final

AmuntBoy29.05.2007 09:03

Ogararu nu a intrat in Liga din ce stiu eu

este in turul 3 preliminar ca anul trecut cand din pacate pentru el i-a scos Copenhaga

Sper sa cada cu dinamu si sa-i bata ;)

badoi daca nu va scanda importriva lebedelor la primele meciuri nu il vad bine

si Danciulescu a refuzat la inceput , l-au injurat spurcatii timp de un an si apoi a inceput sa strige impotriva Stelei, cand a vazut ca nu e de joaca

audiopixel29.05.2007 10:19
Eu am totusi o intrebare:l-am luat pe bicfalvi de la Jiul,un tanar,insa eu as vrea sa promovam mai multi tineri din pepiniera noastra,ce naiba suntem cel mai mare club din Romania si abioa daca avem 1-2 jucatori in lot care au crescut in Ghencea. Vreau si eu sa vad un Tudose,Litu,Lungu sau alti pusti ca am auzit ca avem destui talentati la grupele de juniori.

Logic ca o sa avem si mercenari in echipa,dar eu vreau mai multi jucatori de-ai casei in teren. Baiatul acesta de la Jiul e binevenit la echipa,dar vreau ca pe viitor sa luam tineri din ograda noastra,uitati-va la Ogararu,ce jucator bun a scos centrul nostru,sau chiar si Paraschiv.

Sau daca vreti sa ne uitam in tara,sa ne uitam la Arges si in oltenia care au scos jucatori buni si f buni pe banda rulanta de cativa ani buni.

Ma intreb si eu unde sunt tinerii aia pe care tot vrem sa-i promovam la echipa mare.Am vazut de doua ori anul asta Steaua II si e dezastru acolo.Doar daca vezi echipamentul de joc iti dai seama ca ceva nu e in regula.De amintit ca echipa e condusa de Leo Strizu,iar din cate stiu eu nici Olaroiu sau MM nu prea au avut drumuri pe acolo sa vada cum se prezinta "sperantele" Stelei.De fapt ce se intampla la Steaua II e o prelungire a politicii actuale a clubului:nu ne intereseaza decat Champions League.Cupa Romaniei nu inseamna nimic,UEFA la fel,locul 2 e mai bun decat primul pentru ca facem puncte si mai sunt astfel de aberatii pe care le-am auzit de atatea ori.

Sincer spun ca pe mine nu ma intereseaza vreun transfer atata timp cat nu stim sa apreciem jucatorii pe care ii avem in lot(Thereau,Elton,chiar si Andrey).

AmuntBoy29.05.2007 10:51
Buga vine la Steaua dacã patronii se înțeleg

Prosport

Mugurel Buga ar putea deveni stelist fara vointa lui

Atacantul rapidist, Mugurel Buga, a declarat astãzi pentru agenția Mediafax, cã nu vrea sã joace la Steaua, ci la un club din strãinãtate, dar a precizat cã dacã George Copos se înțelege cu Gigi Becali nu are ce sã facã decât sã plece.

"Nu știu nimic de un transfer de-al meu la Steaua. A fost ceva în iarnã, dar de atunci absolut nimic. Nimeni n-a discutat cu mine. Nu vreau la Steaua, vreau sã joc afarã. Dar dacã George Copos se înțelege cu Becali, ce pot sã fac? Cum sã mai stau la Rapid dacã patronul nu mã mai vrea? Pe mine asta mã și doare. Cã pe noi, pe jucãtori, nu ne întreabã nimeni ce vrem. La fel și Vali (n.r. - Valentin Bãdoi). Sunt sigur cã nimeni nu l-a întrebat nimic. Vrei, nu vrei, trebuie sã pleci. Suntem mereu puși în fața faptului împlinit. Noi ne trezim cu un telefon: «Vezi cã trebuie sã te duci la Steaua, sau la nu știu ce club», și gata", a spus atacantul.

Gigi Becali a menționat, luni, la emisiunea Special, de la Sport.ro, dupã ce a anunțat achiziționarea lui Valentin Bãdoi, cã a încercat sã îl transfere și pe Mugurel Buga, dar George Copos i-a spus cã nu dorește sã îl cedeze.

Întrebat care este motivul pentru care Copos l-a refuzat pe Gigi Becali, Buga a rãspuns: "Probabil cã nu mai are cu cine sã joace în fațã. Dacã Zicu a plecat, ce face în atac? Probabil cã ãsta e motivul, nu știu".

Ne umplem de mercenari

:(

AmuntBoy29.05.2007 10:55

Fanatik

Steaua / TRANSFER / Gigi Becali

"UTA A OFERIT 500.000 DE EURO PENTRU Elton! SA VEDEM DACA ACCEPTA SI JUCATORUL"

gone29.05.2007 11:16
Ogararu nu a intrat in Liga din ce stiu eu

este in turul 3 preliminar ca anul trecut cand din pacate pentru el i-a scos Copenhaga

Sper sa cada cu dinamu si sa-i bata ;)

badoi daca nu va scanda importriva lebedelor la primele meciuri nu il vad bine

si Danciulescu a refuzat la inceput , l-au injurat spurcatii timp de un an si apoi a inceput sa strige impotriva Stelei, cand a vazut ca nu e de joaca

Eu sper sa nu coboram atat de jos ca cainii (profesorilor de romana, a fost intentionat).

c.ronaldo1729.05.2007 11:37
Elton ESTE JUCATORUL CELOR DE LA UTA
Dragoshel29.05.2007 11:43

da, pentru 500.000 de dolari. Sa vedem daca accepta si impresarul lui Elton.

«12021222324107»