Publicitate :lol:
Publicitate :lol:
sa fie asta avionu de care vb-ea Jiji ? :mrgreen:
@Matteo
eu am inteles ca Becali vrea sa cumpere un avion cu 16 milioane de euro si aia din argentina cred ca Becali vrea sa dea 16 millioane pe jucator :grin:
daca Becali nu vrea sa dee 1 milion pe szekely atuncea crezi ca el vrea sa dee 16 milion pe argentianul ala
eu las propune sa il cumpere pe tibi Balan findca el vrea sa se duca de la sportul
problema ii ca aia cer 2.5 milioane pe el
lol :grin:
800 as da pe el da nu mai mult
sper sa facem transferuri mai adevarate ca pina acuma afara de Badoi si Neaga nu prea ma incanta transferurile
da ce vrei si sa cumperi in Romania?
cei mai buni jucatori sunt la noi steag2 ![]()
![]()
8)
=))) pai asta zic...poate e un avion marca belusshi
Daca da Becali 16 milioane pe un jucator, imi schimb numele in George Fecali !!! ![]()
Daca Belluschi vine la Steaua eu din momentul ii sterg cu burtele toate greselile de pana acum lui Gigi! Dar cum sincer sa fiu nu prea cred vestea acestui transfer, cred ca voi economisi niste bani din cumpararea buretelui...
steagcruce2
Cred ca râde si Becali cu pofta de stirea asta.
Oricum stirea mi se pare o gluma buna,facuta cu buna stiinta.Un fel de a-l lua la misto pe batrânul Gigi.Mai mult decât atât,cred ca e o incercare de a sonda cât de mult pot pune fraierii botul la astfel de stiri... :lol:
16 mil pe un jucator ? si salariu 5.500.000...hai ma fiti seriosi ce draq...suntem in Romania
Alt comentariu decat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu gasesc .....
Hai dom'le, ca maine lansez si eu zvonul ca Steaua se intereseaza de Drogba si Lampard, dupa ce Abramovich a declarat ca nu mai baga bani in Chelsea.
Fecali trebuie sa dea bani pe avioane, baze de pregatire de 80 mil(asta insa n-o cred) ce-i trebuie lui jucatori, doar el ce-o gand, o cursa cu avionul- 1 vot. Greu de spus ce-o fi prin mintea lui, un om nebun care nu are decat bani si nu stie ce sa faca cu ei.
pai da.. daca tot nu are ce face cu ei de ce sa nu faca o super echipa la Steaua? =))=)) ce tampenii spun =))
frectie la picior de lemn...marile transferuri.
Cred ca Rica sa fie un transfer bun,dar Steaua a pierdut 2 jucatori buni,Thereau si Elton.Asa ca Principele face un pas in fata,doi in spate.
chiar n-are stofa daca il rateaza pe Szekely.
br][br personal, daca il aud pe Gigi ca o sa confirme stirea asta cu 16 milioane, eu il cred din tot sufletul. am o mare incredere in domnul Becali. br][br
Astia de la sport.ro il dau pe argentinian ca fiind deja transferat.
pe mai multe situri straine apare stirea.....
Ayer llegaron al país los dirigentes de Steaua Bucarest Para intentar comprar a Fernando Belluschi, por el que ofrecerían unos 16 millones de dolares. Entre los dirigentes manejan el tema con cautela porque la oferta todavía no es oficial, pero la cifra la calificaron como "más que interesante". Como si fuera poco, los rumanos le pagarian un contrato de US$ 5.500.000 por tres años.
Stirea exista intr-adevar.Dar noi stim ca asa ceva nu e posibil.Din pacate ei nu cunosc posibilitatile financiare ale patronilor de club de fotbal din Romania.
ok, dar de unde sa fi aparut? asa din senin?
br][br personal, daca il aud pe Gigi ca o sa confirme stirea asta cu 16 milioane, eu il cred din tot sufletul. am o mare incredere in domnul Becali. br][br
Salut axl23 br][br acu' te-ai molipsit si tu cu br-urile astea?
Stirea asta e o scorneala .N-ar da Jiji 16 milioane pe tot neamul lui.Ar gasi el alte rude mai ieftine... :mrgreen:
sunt 16 milioane de dolari, adica 11 milioane euro si 5.5 milioane dolari pe 3 ani salariu...
nu inteleg dc nu au sunat televiziunile la Becali... sa confirme sau sa infirme zvonu....
Ne imbatam cu apa chioara!
Salut axl23 br][br acu' te-ai molipsit si tu cu br-urile astea?Stirea asta e o scorneala .N-ar da Jiji 16 milioane pe tot neamul lui.Ar gasi el alte rude mai ieftine... :mrgreen:
evident ca ma prosteam cu postul meu de mai sus, Becali ramane o jigodie indiferent pe cine ar aduce la Steaua. desi ar fi o "lovitura" politica extraordinara aducerea aluia cu 16 milioane. voturi dinamoviste are de la episodul "fularul", voturi rapidiste de la aducerea lui badoi si, se pare, buga, unii dintre cei mai iubiti jucatori de la rapid, asa ca un transfer care l-ar costa 16 milioane nu poate decat sa-i aduca si voturi steliste. pe al meu, insa, NICIODATA.
Mai oameni buni voi daca chiar credeti ca Berbecali ar aduce un jucator de 16 milioane, ca ar face un lucru bun o data in viata lui inseamna ca nu credeti cu adevarat cat de retardat e omul asta. Cum zice si danielcristian foarte bine, el n-ar da defapt nici 2 lei (ron totusi) pe toata tara asta. (care valoreaza totusi o suta de mii) ![]()
Atacantul giulestean Mugurel Buga s-a inteles cu conducatorii stelisti pentru un contract valabil pe o perioada de trei ani. Buga va incasa in Ghencea 150.000 de euro pe sezon, acelasi salariu pe care il va lua si celalalr rapidist transferat de Gigi Becali, Vali Badoi.
fanatik
asta era belushi? =))))))
o sa faca Gigi o echipa numai de atacanti..
problema noastra e la fundasii laterali..si poate inca un mijlocas stanga..nu la atacanti..
numai ca Oli...care stie asta...nu are loc de cioban..trist
daca Becali il cumpara pe belluschi ...sa nui mai dati porecle lui Becali ca isi iarta pacatele :smile: Poate asta e avionu de care vorbea el
belluschi prea tare ar fii