FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«12425262728107»
radu231.05.2007 16:08

clujul a luat antrenor. In rest aduce fotbalisti din campionatul portugaliei - de la echipe care nici macar Cupa UEFA nu o prind. In portugalia sunt 3 echipe care conteaza (porto, benfica si sporting) si nu am auzit sa fi adus vreun fotbalist de la vreuna. tot intre noi si Dinamo se va da lupta si la anul... Vom vedea ce ne rezerva viitorul. Pana acum nu e tocmai rau dar nici de optimi de CL nu poate fi vorba

FinalaUEFA31.05.2007 16:36

Echipe de 2 lei intr-adevar. Dar in Portugalia sunt multi jucatori tineri si tehnici , pe care ii vezi unde nu te astepti! Trebuie doar sa ai ochi si "putintica rabdare"... si sa nu fi retardat ca Gigi.

Dar ma dezamageste CFR-ul ca pare ca ia jucatori cu duzinele la plesneala, dar oricum se descurca mult mai bine ca ciobanii Stelei. Este o treaba decenta... fundasul suedez si atacantul nigerian par chiar promitatori...

alice4steauaBUC31.05.2007 17:03
@Danny

O sa te obisnuiesti in timp cu magariile "Gigi si cu Oli"

CFR-ul se intareste si cred ca ne sufla locul 2 anul viitor. (ce loc 1 mai exista asa ceva :shock: ? :lol: )

Sa speram ca da!ca inca mai exista locul 1....e rusinos sa fim in spatele cainilor...

Si mie mi-e teama de CFR la anul...mai ales acum, cu Andone antrenor... :roll:

JDERUL31.05.2007 17:15

Da si mie mi se pare Andone cel mai redutabil adversar ! si daca privim cu obiectivitate are si un nucleu de vreo 7-8 jucatori bunicei !

IzzI31.05.2007 17:17

Frate cum sa vina VATCA ????? Cel mai prost portar roman......

vaiiiiiiiii de capu' meu innebunesc !!!!

JDERUL31.05.2007 17:29
Frate cum sa vina VATCA ????? Cel mai prost portar roman......

vaiiiiiiiii de capu' meu innebunesc !!!!

FII calm ! Pai tu nu vrei sa castigam C L? Daca da,atunci pe cune ai vrea in poarta? Pe BUFON ? Pe REINA ? Pe PETR CZECH ? Aia sunt hahalere ! Si pe deasupra mai au si fumuri in cap ! Cum potzi pune la indoiala priceperea lui jjjjjjjj in a-si alege razbooinicii pentru a face performantza ?

Si acum lasand gluma la o parte,mai bine ca nu i-a iesit pasentza O(L)isorului sa-l aduca pe Popa !

IzzI31.05.2007 17:33

totusi sper ca VATCA sa fie rezerva , pentru ca noi avem un portar !

Daca venea Popa...cred ca faceam crize ...

JDERUL31.05.2007 17:42

Da avem portar,dar sa nu uitam ca Cernea,cel putzin mi asa mi se pare,nu este prea iubit de pseudo-antrenorul O(l)isor /! Nu este in gasca asa cum s-ar spune.

FinalaUEFA31.05.2007 17:44

Pantilimon e bun. Propun sa luam talentele din FM2007. Sherman Cardenas, Pablo Vitti, Vincent Degre, Nicolas Millan. Cine stie, or fi buni si in viata reala, ca oricum transferurile sunt facute la plesneala. :lol:

Alexandru9131.05.2007 19:23

Intr-un interviu pentru Atac, Maldarasanu a declarat ca plecarea lui Badoi la Steaua nu a fost fortata de patroni si ca alegerea finala i-a apartinut fostului rapidist. "Patronii s-au inteles, dar daca Vali nu ar vrea sa se duca, nu ar putea nimeni sa-l oblige, el are ultimul cuvant. A acceptat in cele din urma, pentru ca nu putea sa ramana in Giulesti daca nu mai era dorit. Nu putea sa stea si sa fie mereu criticat. A fost si el afectat de criticile care ni s-au adus. Cand pierzi, nu sunt de vina numai trei jucatori. Asa e in Romania: cei cu experienta sunt injurati la infrangeri, iar cei tineri sunt aplaudati la victorii", a declarat Maldarasanu pentru sursa citata.

Sursa : www.sport.ro

Nush ce sa zic, o avea dreptate Maldarasanu?

BELLUSCHI - NU PENTRU Steaua

Fernando Belluschi nu este interesat de oferta de 16 milioane de dolari din partea Stelei.

Cotidianul argentinian La Nacion scrie:

"Jucatorul nu este interesat prea tare sa ajunga la Steaua Bucuresti, clubul care a oferit 16 milioane de dolari pentru achizitionarea sa"

Presedintele de la River Plate, Jose Maria Aguilar, a declarat saptamana trecuta intr-o conferinta de presa, ca pe adresa clubului ar fi ajuns un fax care continea o oferta concreta pentru Belluschi, insa Gigi Becali a negat tot.

Sursa : www.sport.ro

Deci vedetzi super vedeta lu Gigi? Nici nu vrea sa vina la Steaua, deci nu vine CLAR!!!

bodanelu31.05.2007 19:30

ce publicitate gratuita si-a tras ciobanu...

hai sa-i vad pe cei care-l pupa-n fund acum.. ca doar a oferit 16 mils pe un jucator...

v3n`0m31.05.2007 19:36

Becali l-a anunțat pe Adrian Ilie cã va avea la dispoziție un buget de 30 de milioane de euro pentru viitorul sezon. Obiectiv: "optimile" Ligii Campionilor.Începînd de mîine, postul de manager general în Ghencea nu va mai fi vacant, dupã plecarea lui MM. Adrian Ilie va intra oficial "în pîine". La începutul sãpentruãmînii a avut loc o discuție Becali - Ilie, în urma cãreia cele douã pãrți au bãtut palma și au pus la cale construcția unei echipe de cinci stele în Ghencea.

FinalaUEFA31.05.2007 20:24

Nu puțini trebuie sã-și fi dat bobîrnace pentru a se asigura cã nu viseazã la auzul urmãtoarei știri: Steaua îl vrea pe Belluschi. Nu pe James Belushi, actorul, ci pe Fernando Belluschi, fotbalistul lui River Plate, cel care l-a convins pe Passarela, antrenorul lui River, sã-l titularizeze, în detrimentul mult mai cunoscutului Marcelo Gallardo.

Delirul continua. "Steaua oferã 16 milioane de dolari și garanteazã un salariu de 1,8 milioane de dolari pe sezon". Ba mai mult, "reprezentanți ai Stelei au ajuns la Buenos Aires pentru a negocia cu conducerea lui River". Toate aceste informații au apãrut în diverse ziare din Argentina și au fost preluate, prin intermediul Mediafax, de mass-media românã.

Avem de-a face cu un clasic exemplu de manipulare prin presã. În care Steaua a fost prinsã la mijloc, fãrã voia ei sau a lui Gigi Becali. Oricît de mult i-ar plãcea finanțatorului stelist sã se laude, de o asemenea exagerare n-ar fi fost capabil. Cu toate cã, prinsã în vîltoarea zvonurilor, Steaua a cîștigat destul de mult la capitolul imagine, pentru cã informația a circulat pe multe agenții ori site-uri de internet din lume. Nu-i rãu deloc sã se scrie cã Steaua se bate cu cluburi importante pentru un asemenea jucãtor. Chit cã nu-i adevãrat.

ªi atunci, unde este manipularea? Iat-o. În aceste zile se vorbește tot mai insistent despre interesul lui Atletico Madrid pentru acest Belluschi. Atunci cînd discuțiile sînt în toi și se negociazã pentru orice amãnunt, dã foarte bine sã mai aparã un cumpãrãtor interesat. Așa, ca o presiune suplimentarã. Se petrec lucrurile astea peste tot în lume, inclusiv la noi. Cum se aflã lucrul ãsta? Simplu. Impresarul jucãtorului, sau președintele clubului "vînzãtor", are o discuție, aparent întîmplãtoare, cu un ziarist și scapã informația, aparent neintenționat, mizînd pe Dorința oricãrui jurnalist de a furniza o știre în premierã. În cazul de fațã, aflîndu-ne în Argentina, s-a mizat pe dificultatea verificãrii informației. România e prea departe, alt continent, alt fus orar, altã limbã, se va merge deci pe încredere.

Așa s-a întîmplat. ªtirea a fost introdusã într-un articol ce a apãrut în ziarul "La Nacion", joi, 24 mai, într-un articol ce-l avea ca subiect pe Ariel Ortega. Într-o jumãtate de rînd: "Se zice cã de Belluschi ar fi interesatã și Steaua București". Atît. Suficient însã pentru a fi prinsã în bloguri și forumuri. Reluatã luni, 28 mai, tot în "La Nacion". ªi de aici în edițiile electronice ale "Ole" și "Clarin", douã publicații importante în Argentina.

Dacã manipularea a reușit sau nu, vom vedea în fundînd. Cînd vor veni noi informații referitoare la transferul jucãtorului în Europa și la sume.

P.S

Luni, acest subiect, interesul Stelei pentru Belluschi, a fost propus din Argentina și spaniolilor de la Marca pentru suplimentul sãpentruãmînal dedicat comunitãților strãine din Spania. Mult mai aproape de fenomen, mult mai stãpîni pe situația fotbalului din diverse țãri europene, cei de la Marca l-au refuzat politicos.

GSP

Alexandru9131.05.2007 20:26

Adriand Ilie este omul perfect pentru Steaua in momentul de fatza :) ( Parerea Mea :D ). Chiar sper sa faca transferuri reushite si sa nu se ia dupa Gigi.

Raul198831.05.2007 21:03

abia astept sa vad ce jucatori de 5 stele o sa cumparam :D

manu7131.05.2007 21:12

sunt pro pentru Adi Ilie,mare fotbalist....un plus in cazul in care poate decide achizitionarea unui fotbalist,umblat prin lumea fotbalului mare poate schimba si optica ciobanului,a vazut cum se conduce un club mare si cum se obtin performante.....oricum consider un fisss,bugetul de 30 milioane de euro.....avantaj ca este bogat si nu-l intereseaza vreo smecherie,stie sa negocieze pentru ca a impresariat......marea problema este cit ii rezista lui ciobanu'......forza Steaua.....totdeauna Steaua....... fular-campionii

FinalaUEFA31.05.2007 22:13

Ciobanul n-o sa dea 30 de mil buget doar se lauda ca de obicei. Imaginati-va voi daca a-ti fi patron de club. Daca chiar a-ti avea intentii bune,a-ti declara ca puneti la bataie 30 de milioane de euro pentru jucatori? Pai in cazul asta ar fi efectul Abramovici si fiecare club va va cere sume dublate, triplate pentru jucatorii lor. In loc de 1.000.000 pentru Semedo, CFR iti cere 3.000.000 , ca doar ai de unde, iti mai raman 27! Daca a-ti avea planuri mari, a-ti gandi cu siguranta ca nu e bine sa te lauzi in fata adversarilor, si n-ai scoate nici o vorba despre bugete, ce jucatori vrei sa aduci etc. E doar un cioban infect ce merita gaurit cu 500 de runde de mitraliera.

Nu-l mai credeti pe Berbecalu copii! Uitati-va la OTV ca e mult mai putin plictisitor si daunator pentru sanatate decat ... nemuritorul nostru Jiji. (cati ani o avea, poate se pune de un infarct, ceva)

stelistul2201.06.2007 04:27

daca ar face Steaua un sacrificiu si sa-l aduca pe zicu de la inter (rapid) ar fi excelent

am auzit ca berbecali vrea sa cumpere unu de 14 milioane de euro de la river plate.

axl2301.06.2007 05:40
Luni, acest subiect, interesul Stelei pentru Belluschi, a fost propus din Argentina și spaniolilor de la Marca pentru suplimentul sãpentruãmînal dedicat comunitãților strãine din Spania. Mult mai aproape de fenomen, mult mai stãpîni pe situația fotbalului din diverse țãri europene, cei de la Marca l-au refuzat politicos.

GSP

dar gsp-ul l-a inghitit ca pe o galusca tocmai buna de ingurgitat.

apropo, n-am vazut pe nicaieri vreo declaratie de-a lui badoi. o fi in silentio stampa?

inches01.06.2007 09:08

Zicu ar fii bun dar nu o sa dea B pe el 3-4 M€ cit o sa cere Inter.

c.ronaldo1701.06.2007 09:44

Pe Niculescu nu-l vreti? Ce naiba sa caute nasosu' de Zicu la noi. Ala rateaza prea mult cu poarta goala.

ShoBo01.06.2007 09:48
^Niculescu este un jucator extraordinar...dar nu cred ca ar parasi Dinamo pentru Steaua :)
FinalaUEFA01.06.2007 12:13

Gigi Becali: "Am sã-l aduc pe Belluschi la Steaua!"

2007-06-01 13:33:00

"Am sã-l aduc pe Belluschi la Steaua", a spus Gigi Becali. "De mult caut un jucãtor ca el. Chiar acum am sã mã uit la o casetã cu Belluschi". Patronul Stelei a spus cã va ajunge, în cele din urmã, la o înțelegere cu River Plate. "Mi-au trimis un fax cã Belluschi costã 25 de milioane de dolari, dar dupã ce am discutat cu ei au lãsat la 16 milioane. Voi mai vorbi și am sã dau 7-8 milioane și cred cã vom rezolva transferul", a declarat Becali, care este dispus sã-i ofere argentinianului un salariu de 600.000 de euro anual.

GSP

Ciobanul asta imputzit nici nu stie unde-i Argentina pe glob si incepe sa abereze ca da biduri de milioane si pe alt portar argentinian. Probabil la sfarsit o sa zica ca a oferit 20 de milioane dar a venit mare echipa si a oferit 25... si vin lingaii si nu-l mai injura...

Dar pana la urma ar putea sa ajunga Emeghara si asta o mai cred, asa da mai Berbecalule...

Gigi Becali a dezvãluit astãzi cã a fãcut o ofertã concretã pentru nigerianul Emeghara, de la Poli Timișoara. "Am propus 1,3 milioane de euro pentru cã este un jucãtor pe care îl vreau neapãrat. Rãmîne sã vedem dacã ne vom înțelege", a declarat Becali. Ieri, Gheorghe Chivorchian, președintele grupãrii de pe Bega a spus cã "Emeghara este unul dintre jucãtorii care vor pleca de la echipã. Sîntem în discuții cu Steaua".

GSP

Matteo01.06.2007 12:31

hai ba ce dreaq.....aia vor 16 milioane si jucatorul minim 2 milioane de dolari pe an ca sa vina......

iar despre emeghara... e sub nesu si p Marin, ca dovada evolutia lui din finala cupei Romaniei....

FinalaUEFA01.06.2007 12:35

Berbecali isi face doar publicitate, nici n-ar vrea sa vina Belluschi fiindca Argentina e mult peste Romania la fotbal, doar au si cei din America de S campionate puternice....

«12425262728107»