FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«12324252627107»
Alexandru9130.05.2007 19:43

Macar i-am luat pe Badoi si Bicfalvi. Am auzit ca Neaga vine la reuniunea lotului Stelei peste doua saptamani deci e jucatorul Stelei. Despre Teusan ce se mai aude?

Impresarul lui Elton, Alex Duarte, a declarat ca plecarea lui Elton la UTA este o nascocire si ca nimeni de la clubul aradean nu l-a contactat in vederea unui transfer. "Am obosit sa tot vorbesc despre chestia asta. Nu am fost contactat de nimeni si nu am discutat nimic cu cineva de la Arad. Elton se odihneste in pauza competitionala si inca nu am vorbit despre viitor, insa mi-a declarat ca este profesionist, are contract cu Steaua si vrea sa le demonstreze fanilor si conducerii valoarea sa prin castigarea campionatului. Elton va spune mai multe in iunie, cand se va intoarce Romania, deoarece acum este in vacanta in Brazilia", a mai declarat impresarul brazilianului.

Sursa : www.sport.ro

DA DOAMNE SA NU PLECE Elton!!!!!!!

Mijlocasii Vali Badoi, de la Rapid si Eric Bicfalvi, de la Jiul Petrosani au semnat astazi cu Steaua, anunta siteul oficial al clubului. Cei doi au semnat contracte pe trei, respectiv cinci ani.

"Visam sa joc în tricoul Stelei cand ma uitam la televizor la meciurile ros-albastrilor din cupele europene, dar nu credeam ca acest vis se va indeplini asa repede. Este un moment special pentru mine si nu-mi ramane decat sa demonstrez ca merit sa fiu la Steaua ai cei care au avut incredere in mine nu s-au inselat", a declarat Eric Bicfalvi.

Pentru Steaua a mai semnat, marti, atacantul Mihai Gurita de la Farul Constanta, iar jucatorii Andrei Vatca de la Otelul Galati, Mihai Pintilii de la Jiul Petroșani si Adrian Neaga de la Seongnam sunt, conform finantatorului stelist Gigi Becali, ca si transferati la Steaua.

Transferuri reushite ar fi pastrarea lui Elton si Thereau ( apropo am auzit ca nimeni din Frantza sau Belgia nu vrea sa il cumpere pe Cyril sau nu au bani, si el nu mai vrea sa plece :D ).

Za Best30.05.2007 20:01

Cum sa dea Fekali 16 milioane pe Bellushi,ati innebunit? :lol: Plu ca...chiar daca sa zicem ca-i adevarata stirea( :lol: ),credeti ca si-ar dori Belluschi sa vina in Romania,cand stie ca pe urmele lui sunt Barca sau Milan? Ce naiba,o gluma proasta dupa parerea mea...

FinalaUEFA30.05.2007 20:08

Glume (sau mai bine zis mistouri) zilnice prezente in toate buletinele de stiri din Romania.

Dragi junalisti din Romania, promit ca o sa lupt din toate puterile acum la examen si daca o sa ajung bogat cand o sa fiu mare, o sa va cumpar si voua un creier.

ThereauRistul30.05.2007 20:09

Post sters pentru ca a fost scris in intregime cu majuscule.

Vezi art.1.1 din regulament.

Moderatorii

Alexandru9130.05.2007 20:55

De acord greau de crezut ( adica imosibil ) ca un jucator de valoarea argentinianului va veni in Romania. Becali daca se ambitzioneaza ar putea da banii, dar mai degraba ii tzine pe Cyril si Elton. :) De Tibi Balan , Szeghei , Herea , Emeghara ,Semedo si Vatca ce se mai aud ? Tibi Balan , Herea , Emeghara si Vatca ar terbui sa vina :D

Sper ca nici Iacob sau Paraschiv sa plece. Am auzit ca ei vor sa plece in strainatate. Sper sa ramana :D. Jucatori buni , si in special sunt romani, deci Gigi nu cred ca vrea sa dea jucatori romani de valoare. :D

FinalaUEFA30.05.2007 20:59
Ar trebui dar cum totul e pe dos o sa vina Militaru. Are doar 40 de ani. Dar haideti sa-l bagam direct pe Oli in teren si gata, Gigi Becali va fi portar. Ca doar Steaua e tot proprietatea lor!!! Sa joace in CL in formatia asta! Ii poate opri cineva?
martanu30.05.2007 21:15

Asta cu argentinianul de 16 milioane m-a facut sa urlu de ciuda. Cineva i-si bate joc de noi la modul pervers.

Din pacate Elton nu va ramane la Steaua. In locul lui, i-as palti ciobanului 500.000 cat cere, as devenii liber de contract si m-as intoarce in Brazilia. Thereau s-ar putea sa ramana pentru ca pretul de 2.5 milioane este totusi cam mare. Dar daca ciobanul lasa la pret sigur se va gasi echipa interesata. Tare ma tem sa nu fie vreo echipa de pe la noi. Rednic pare un om cu care francezul se poate si conversa in limba materna.

Aducerea lui Buga care a declarat ca nu vrea sa vina mi se pare o idiotenie. Un mercenar 100%. Nu am vazut unde a zis si Badoi ca nu are vrea sa vina. Nu este exclus sa o fi spus la iesirea stadionului lor de koko avand cutitul "corsicanului" in gat.

kapo 7231.05.2007 06:35
Eu sa fi fost in locul lui Elton, as fi ales UTA. Unu' la mana, el nu are sentimente pentru nici un club din Romania pentru ca e brazilian, doi la mana, Elton vrea sa joace titular, iar la Steaua din sezonul viitor poate doar pe un post de mijlocas stanga ar fi prins aceasta sansa, dar daca Cristocea isi revine atunci trebuirile sunt destul de clare, iar 3 la mana, daca avea carcter, ar fi plecat. Eu personal nu as fi stat la echipa stiind ca sunt privit cum sunt privit de Becali.

ps: UTA vad ca il vrea si pe FL.Petre de la TSK si pe asta de la Dinamo, negru ala.... atacantu'. Am uitat cum il cheama.... Mendy. uRM. exemplu CFR.

kan3031.05.2007 08:17
Badoi - parerea mea este ca merge ca jucator este cel putin ca P Marin, are o problema care o sa o spele mai greu

este rapidist si tocmai a declarat ca un idiot ca nu a vrut sa plece de la lebede, Se poate rezolva cu el sa strige impotriva lebedelor la primele meciuri , altfel nu-l vad bine

Gurita - este un jucator pentru partidele de campionat cand avem accidentati si supsendati, este un jucator bun pentru lot.

Bicfalvi - este un junior de 19 ani , de viitor exact ca Ochirosii , e greu sa confirme din primul an , dar nu trebuie renuntat la el , este un jucator care nu poate inlocuii pentru moment un titular cu rezultate notabile

Neaga - este un stelist adevarat, care a plecat in glorie de la noi dupa juma de sezon ff bun

Eu zic ca a jucat bine si acolo si nu a coborat stacheta (totusi a fost titular in echipa unde Kim Gil Sik, coreean apreciat pe aici era rezerva si a plecat la Otelul) plus ca echipa Korea a progresat in ultimii 10 ani

O afacere buna zic eu , are pretentie de titular (el si Dica stiu cu mingea acolo in fata)

Pana cum cam astia sunt 100% rezolvati Neaga fiid aproape de noi

Doar 2 din cei 4 au fata de titular si pot fi adunati de oier la numarul ala de 10 care l-a zis

Vb dupa alte transferuri si vom vedea unde ne aflam.

Lotul trebuie sa aibe 25 de jucatori de valori apropiate (numai unul si unul)

si 30 de jucatori daca vrei sa introduci jucatori gen Bicfalvi sau Gurita

partea cu "a fost rapidist sau dinamovist" mi se pare o tampenie, jucatorul este profesionist si isi face treaba acolo unde este platit, sentimentalismele astea nu ar trebui sa mai existe la acest nivel, iar ca jucatorul sa fie pus sa aduca injurii fostei sale echipe deja este iesita din limitele bunului simt, eu unul as spera ca in galeria noastra sa nu mai existe astfel de specimene. inca sper in organizarea galeriei si scoaterea din vocabularul acesteia injuriile si scandarile antiadversari, sunt doar pentru scandarea pro Steaua.in rest sunt de acord cu tine.

SooD4Ever31.05.2007 08:46
Nu o sa vina nimeni.

O sa plece Dica pentru ca incetineste jocul echipei si este ineficient.

Dica e ineficient? La ce meciuri te uiti tu ?

Virgil31.05.2007 09:21

@ SooD4Ever

:lol: Era o gluma ! Nu mai pune botul la tot ce se spune.E o recomandare.

Alexandru9131.05.2007 09:24
Dica e ineficient? La ce meciuri te uiti tu ?

OMG!!!!!! Cum sa fie ma Dica ineficient? Tu nu te uitzi la meciuri? Cel mai bun al Stelei in ultimul timp. De ce crezi ca a mers Steaua prost cat timp nu a fost Dica pe teren?!?!?!?!?

alpopa31.05.2007 09:55

Cred totushi ca Elton si Thereau nu o sa plece. Problema insa tot ramane : daca nu vrea Fecaliotul, tot n-o sa joace cei doi.

Interesant ce declara Adi Ilie : "vor veni surprize, jucatori de 5 stele". Pai ce jucatori de 5 stele sa vina daca Fecaliotul vrea sa-i dea pe Thereau si Elton si, mai mult, declara de fiecare data cand are ocazia ca nu mai vrea straini la echipa ?!?!? Singurii jucatori de 5 stele care ar mai ramane dupa ratzionamentul asta ar fi Chivu, Mutu si poate Cocish. Adica altzi 3 Belluschi :))

c.ronaldo1731.05.2007 10:01

Cocis jucator de 5 stele =))))))))

"M-am înteles cu domnul Becali pentru transferul lui Andrei Vâtca. Urmeaza sa primim 450.000 de euro si 25% dintr-un eventual transfer al jucatorului în strainatate. Voi veni la Bucuresti în zilele urmatoare sa parafam actele, dar voi considera acest transfer realizat doar când voi vedea banii în cont", a spus Marius Stan.

Vatca este in masura de 90% jucatorul Stelei.

Vatca.jpg

Si uite cum ar putea pica acest transfer a lui Vatca:

Steaua este interesat? de portarul Rapidului, D?nu? Coman, sus?ine Cancan. Coman a auzit oferta Stelei, dar pentru un transfer în Ghencea este nevoie ?i de acordul clubului din Giule?ti.

Între Becali ?i Copos, sus?ine publica?ia, ar fi existat o rund? de discu?ii, dar patronul Rapidului nu ar vrea s?-i dea drumul lui Coman de teama suporterilor din Giule?ti.

AmuntBoy31.05.2007 11:01

cancan, click, vip , star, fanatik, evz si libertatea + alte jeguri de ziare monden nu pot scrie de sport pentru ca

nu au oameni

Asemenea stiri nu trebuie luate in seama , sunt ziare de scandal care au un articol adevarat la 3 luni

sa fim seriosi

Jucatori romani de 5 stele sunt doar 2-3 maxim

Daca maximul de stele este 10 , atunci jucatori de 5 stele sunt o multime :)))

printre care si Gurita este jucator de 5 stele

bodanelu31.05.2007 11:26
Daca maximul de stele este 10 , atunci jucatori de 5 stele sunt o multime :)))

inseamna ca exista jucator si de o singura stea... Gigel Coman :D :D

strezahuzum31.05.2007 11:47
inseamna ca exista jucator si de o singura stea... Gigel Coman :D :D

Fals, ala e jucator fara stele. Intuneric deplin, cam asta e Gigel.

decker31.05.2007 14:58

Iacob, Lovin si Paraschiv pleaca de la Steaua?!

Steaua schimba radical echipa. Cum a anuntat saptamana trecuta, Gigi Becali va da va pune pe liber 5 jucatori, iar trei din acestia au cerut dezlegare, in schimbul unor sume de bani. Brazilienii lui Meme, Andrey si Elton au fost alungati de la echipa, iar francezul Thereau nu mai vrea sa mai ramana.

Saptamana trecuta, finantatorul din Ghencea a declarat: "Nu am marit salariile la patru jucatori care nu vor mai fi la echipa"

Cel mai probabil, cei cinci care vor pleca sunt: Klemi Saban, Gigel Coman, Eugen Baciu, Gabriel Bostina si Stelian Stancu.

"Sunt doi jucatori de la Steaua care vor sa plece numai in strainatate. Nu au primit inca hartiile de transfer, dar o sa le primeasca", a spus Gigi Becali

Florin Lovin se intelesese cu Amkar Perm in iarna, insa oferta a cazut, iar acesta a revenit la echipa.

Victoras Iacob se afla si el in atentia lui Hamburg si Birmingham, iar Sorin Paraschiv s-a inteles cu Sochaux, scrie Libertatea.

Danny31.05.2007 15:14
br][br personal, daca il aud pe Gigi ca o sa confirme stirea asta cu 16 milioane, eu il cred din tot sufletul. am o mare incredere in domnul Becali. br][br

Chestia cu Gigi ca da 16 milioane pe un jucator e adevarata , si chiar as vrea din tot sufletu sa vina jucatoru ala la Steaua :D . Da intrebarea mea e ala ce e ??? e atacant ???:D

Danny31.05.2007 15:20
Cred totushi ca Elton si Thereau nu o sa plece. Problema insa tot ramane : daca nu vrea Fecaliotul, tot n-o sa joace cei doi.

Interesant ce declara Adi Ilie : "vor veni surprize, jucatori de 5 stele". Pai ce jucatori de 5 stele sa vina daca Fecaliotul vrea sa-i dea pe Thereau si Elton si, mai mult, declara de fiecare data cand are ocazia ca nu mai vrea straini la echipa ?!?!? Singurii jucatori de 5 stele care ar mai ramane dupa ratzionamentul asta ar fi Chivu, Mutu si poate Cocish. Adica altzi 3 Belluschi :))

Frecali a zis ca o sa auduca 1 sau 2 jucatori straini , da aia sa fie fff buni , cum e ala de 16 miil de euro pe care vrea sa il ia acum . Sper domane sa vina jucatoru ala de 16 mil la Steaua . da totusi ala e ataacant sau ce e ??

FinalaUEFA31.05.2007 15:25

E mijlocas ofensiv, dar ce conteaza, noi avem oricum, in lot, numai tarani care stiu doar sa dea la picioare si sa centreze . Elton, Beluschi si alti circari n-au ce cauta!

Coman a fost la un moment dat cel mai bun portar roman, acum e al doilea, dar ramane f.f bun. Costa probabil 3 milioane dar e om de caracter si nu va veni la o rivala.

Cocis a fost o prostie ca n-a fost adus. Vai de ciobanii nostri din conducere!

Jiji daca vrea romani de ce nu-l aduce pe Gabi Tamas? Si el e un jucator bun.

bodanelu31.05.2007 15:26

@Danny

1) cati ani ani?

2) citeste regulamentul

3) mijlocas ofensiv

4) Nu-l cumpara... e o "gluma" ca sa mai apara si el prin ziare

Danny31.05.2007 15:29

1) 15

2) sorry ca am incalcat regulamentu

Si sper sa nu fie o gluma asta cu 16 mill de euro , ca ma dau cu kpu de pereti si iau o poza cu Gigi si o scuip , pana ma dezhidratez de tot . Ca e cel mai kkt daca a mintit cu aia 16 mil de euro ...... :(

JDERUL31.05.2007 15:33
Frecali a zis ca o sa auduca 1 sau 2 jucatori straini , da aia sa fie fff buni , cum e ala de 16 miil de euro pe care vrea sa il ia acum . Sper domane sa vina jucatoru ala de 16 mil la Steaua . da totusi ala e ataacant sau ce e ??

GOGOSHI !!!!! De unde si pana unde sa dea jjjjjjjjj atatzia bani pe un singur jucator?si. mai ales ,cum sa dea el un asemenea salariu? Sa fim realishti,ce Dumnezeu ! L-o fi confundat cu BOEING ! Sa-i spuna cineva ca BELLUSCHI ,deshi casta 16 mil.,nu este avion !!!

FinalaUEFA31.05.2007 15:39

@Danny

O sa te obisnuiesti in timp cu magariile "Gigi si cu Oli"

CFR-ul se intareste si cred ca ne sufla locul 2 anul viitor. (ce loc 1 mai exista asa ceva :shock: ? :lol: )

«12324252627107»