FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«12526272829107»
Matteo01.06.2007 12:47

singurul lucru care l-ar fi putut face sa vina ar fi fost BANII....500-600 mii dolari sunt sigur ca ia si la River....FECALI E UN MARE MINCINOS SI CACANAR NU-L MAI CREDETI !

acum chiar a pus capac si nu-l mai suport deloc....minte in prostie si mai nou incepe sa cumpere sateliti....in curand se va apropia REVOLUTIA !

zipper01.06.2007 13:08

M-ati innebunit cu publicitatea voastra. Mai documentati-va si voi ce-nseamna actiuni de marketing sportiv... Pai voi credeti ca milanu' sau realul iau oferta Stelei ca pe o gluma? Nu, la ei totul pare extrem de real(mai ales ca au aparut si dovezi si declaratii ale conducatorilor argentinieini, care atesta oferta), asa ca in cazul in care nu exista o intentie reala de cumparare a jucatorilor, cota Stelei pe piata transferurilor creste simtitor! Asa ca si daca nu se concretizeaza transferul, tot este o strategie buna de marketing, o strategie folosita de multi ani de cluburile puternice din europa!!!

fularsteaua2

FinalaUEFA01.06.2007 13:41

Strategie buna ma!!! Il luam pe Gurita toata vara, dar creste cota Stelei! Ei asa n-am mai vazut! De maine ma marit cu ciobanul. Scuze ca nu m-am documentat despre marketing sportiv!

bodanelu01.06.2007 13:43

nu e o strategie de marketing... e o stategie de pacalire a suporterilor naivi..

c.ronaldo1701.06.2007 14:15

Le-a zis Becali celor de la River sa declare ca a facut o oferta, iar ziarelor din Argentina le-a dat niste $$$ sa puna aceasta stire pe prima pagina. Nu suna cam Sf?

zipper01.06.2007 14:22

Eu vorbesc de una si voi faceti pe prostii! Pai am zis eu ceva de transferu' lui Gurita? Ma refeream la Belluschi. Pai voi nu vedeti cate transferuri apar prin europa si cate se concretizeaza? Ba Mutu la Bayern, Chivu la Real, C. Ronaldo la Real si lista e lunga. Chestiile astea se fac intentionat! Nu stau eu acum sa va dau explicatii, eu am zis ca e un lucru bun sa aparem si noi prin ziare ca ofertanti pentru niste jucatori alaturi de Milan, Real, Barca etc.

bodanelu01.06.2007 14:57

e bine pentru Steaua! atat... dar in acelasi timp face un bine mult mai mare ciobanului...

Danny01.06.2007 18:36
^Niculescu este un jucator extraordinar...dar nu cred ca ar parasi Dinamo pentru Steaua :)

E un jucator extraordinar , e foarte bun la prostie , cde sa caute ala la SSTEAUA ??? Steaua cumpara numai jucatori de exceptzie si mai ales NESPURCATZI , care nu fac prosti cu gura

Danny01.06.2007 18:43
abia astept sa vad ce jucatori de 5 stele o sa cumparam :D

Yo ma pis pe mine de curiozitate , cand ma gandesc ca a zis Adian Ilie ca o sa fie niste surprize la iarna sau la vara , niste jucatori de 5 stele :D:D:D

SORRY CA AM INCALCAT REGULAMENTU :(((

manu7101.06.2007 19:17

cineva liber de contract?....nimeni?...pai nea ciobanes pe cine isi cheltuie aia 30 mil de euro?....are asta 30 de mil cum am eu riie,adica eu sunt vaccinat si sanatos,si el e mincinos........sincer ma distreaza,nici nu-si da seama megalomanul citi votanti pierde pe tema asta..........ba Gigi nu-ti faci un pustiu de bine si cu mine.......are fata mea nevoie de basme noi,ca eu am epuizat totul.......rusinica......hahahaha,ma da hahalera mai esti.........forza Steaua.......intotdeauna Steaua fular-campionii

Matteo01.06.2007 20:20

Ar trebui cumparat Keseru, in primul rand e foarte tanar(20 ani), in al doilea rand e super talentat, robust si muncitor. Chiar in meciul din aceasta seara cu Franta a fost cel mai bun de la noi... si-n al treilea rand joaca in Franta la o echipa din Divizia B si poate fi adus mai usor.

axl2301.06.2007 20:42

Da, si eu l-am remarcat pe Keseru, s-a descurcat bine.

weeezer02.06.2007 04:29

Na ca si Adi Ilie a confirmat interesul pentru Belluschi, precizand ca sunt sanse reale ca transferul sa reuseasca. In plus, zice ca Steaua e interesata si de mijlocasul stanga al lui River, plus de inca 2 argentinieni de top care joaca in Europa. Or fi Crespo si Messi? :P

axl2302.06.2007 04:45

Contextul "sanse reale" este ambiguu si lasa loc de interpretari.

bodanelu02.06.2007 07:00

@axl23: ai perfecta dreptate! :D

predatorpulse702.06.2007 07:04

Daca Adi Ilie a zis ca suntem interesati de belluschi adauga ceva consistenta transferului,dar asta nu inseamna ca o sa il luam. Eu incerc sa gandesc rational,nu cu mintea si inima unui stelist.

Clubul River Plate a refuzat o oferta de la Real pentru acest jucator,si o sa il ia Steaua Bucuresti?

Plus ca oferta Realului mi se pare ca era undeva pe la 15 milioane,o sa dea ciobanul atat,cel care se zgarceste la 1 milion?

Luati-o si din perspectiva jucatorului: sunt interesate toate echipele mari din Europa de tine,din campionate puternice,si o sa te convinga agentul sa mergi in Romania? Nu vad care ar fi motivul pentru care ar veni,daca alege realul,de exemplu,poate sa castige mai mult si poate sa castige si CL,noi ce putem sa-i oferim?

Nu prea cred aceste transferuri fabuloase. Eu o sa cred aceste transferuri cand o sa vad jucatorii cu tricoul Stelei in mana la prezentare.

In alta ordine de idei,uitati-va ce pateste Elton in continuare,e amenintat sa plece,exact cum a facut si cu Carlos(desi el era varza) si cu altii jucatori mult mai iubiti. Urda asta umana a zis ca daca Elton nu semneaza cu UTA il trimite la gloria buzau,a 2-a echipa a lui Jiji,pentru ca daca nu stiati Jiji incearca sa o puna de o cooperativa,cititi gsp-ul ca a zis prostul cu gura lui: "gloria buzau nu o sa bata Steaua,ci numai pe Dinamo si rapid". Ce sa mai comentezi in legatura cu aceste aberatii?

O sa fie o vara lunga in care o sa fim bombardati cu declaratii imbecile din partea mioritei noastre si cu transferuri fantoma.

In toata aceasta nebunie,sper ca Adi Ilie sa faca putina ordine macar la nivelul echipei,ca de marketing,juniori,infrastructura nici nu poate fi vorba ca Jiji scoate banul doar pentru salarii nu pentru juniori,ca aia nu sunt staruri imediate si doamne fereste poate cresc cu gandul la echipa mare a Stelei,si nu cu gandul la banii lui Becali.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

v3n`0m02.06.2007 08:23

din cate vad se vorbeste destul de serios de aducerea unor jukatori de top nu a zis Gigi degeaba ca vrea optimi.....el se gandeste ca da bani pe transferuri dar si-i scoate din banii veniti din cl + cresterea preturilor de transfer a jukatorilor stelisti ...apropo cat castiga un club daca trece de grupe si de saisprezecimi?

bodanelu02.06.2007 08:30

destul cat sa finanteze o campanie electorala in 2008

c.ronaldo1702.06.2007 10:36

Am remarcat azi pe jucatorul cu numarul 10 de la Fcm Bacau in meciul cu Braila. Nu ii mai retin numele, dar a jucat extraordinar pustiul. (mijlocas ofensiv)

FinalaUEFA02.06.2007 11:14

Da ma asa am oferit si eu, Poli Timisoara la FM2007, 20 de mil pe Sergio Aguero, un jucator extraordinar de la Atletico Madrid. Cu buget de 50 de mil, i-am oferit 3 mil salariu. Raspuns? Nu vrea sa vina nici in ruptul capului.

Sa zicem ca stirea e reala si Gigi ofera banii solicitati de River Plate. Dar jucatorul vrea sa vina? Tu ca jucator tanar, ambitios , valoros, de nationala Argentinei, chiar si daca ti-ar oferi 10 mil salariu, nu te gandesti unde iti vei muta familia, iubita, viata pentru 2,3,4 ani? Unde vei juca, in ce Liga , ce conducatori sunt la club, ce fani. El nu stie nimic. El stie doar Europa de E. Si ce imagine are Europa de E? Si cat de praf e Liga noastra? Singurul avantaj pentru el ar fi ca se muta in Europa si joaca in Champions League, ceea ce e foarte important, dar ma indoiesc ca va parasi Argentina unde este iubit si foarte fericit (vad ca da nu stiu cate goluri) pentru Romania, despre care nici nu stie unde e pe harta.

Pentru a 20-a oara, prostii! Nu vrea sa vina Camus sau cum il chema, si vine un super-jucator care probabil in 2-3 ani ar face fata fara problema la Milan, Inter, Liverpool, etc...

weeezer02.06.2007 11:39

Mai nou, prin presa se vorbeste despre o eventuala venire a portarului lui Milan, Abbiati. In prezent este imprumutat de rossoneri la Torino, cu care tocmai a retrogradat in a doua Liga italiana.

Dani200502.06.2007 11:41

Keseru ar fi un transfer ideal...dar GB nu prea il vede.Oricum,mai nou cica l-am lua pe Abbiati :mrgreen:

AmuntBoy02.06.2007 11:43
Mai nou, prin presa se vorbeste despre o eventuala venire a portarului lui Milan, Abbiati. In prezent este imprumutat de rossoneri la Torino, cu care tocmai a retrogradat in a doua Liga italiana.

AC Torino nu a retrogradat ;)

vlad7502.06.2007 11:47

stire dupa stire:ba portarul lui River Plate ,Carizzo,ba Abiatti.(conf. www.sport.ro).

Oameni buni ,Becali nu e in stare sa ia un fundas de la Otelu,Szekeley.

Principe las-o mai usor,ca incalci iar una dintre cele 10 porunci :sa nu minti.Ca de furat ,ai furat.De facut chip cioplit ,ti-ai facut.

Si asta este cea mai tare:"Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.:"

Sincer ,ai tot "pohtit" la "pohta",ai pohtit la conducerea tarii,ai pohtit la Clubul Steaua:Din neferecire chiar ai reusit sa pui mana pe Steaua.

Am auzit ca pohtesti si la niste mici cu bere.

c.ronaldo1702.06.2007 11:50

Victor Zapata la Steaua?

Adrian Ilie a spus cã Steaua este în discuție cu Belluschi și cu un alt mijlocaș stînga de la River Plate. Acesta ar putea fi Victor Zapata, un mijlocaș stînga de 28 de ani, care ar mici șanse de acontinua cu River, deși este unul dintre favoriții antrenorului Passarella. "Aș vrea sã rãmîn la Riven, dar nu cred cã existã soluții. Voi mai juca cîteva meciuri pentru River dupã care voi pleca", a declarat Zapata în presa argentinianã. Zapata se aflã la final de contract, conducãtorii clubului argentinian nedorind o renegociere a contractului, deși Passarella insistã pentru Zapata. "Nu vindem jucãtorii lui Passarella, vindem jucãtorii lui River", a spus unul dintre oficialii clubului.

Zapata a fost folosit atît fundaș stînga cît și mijlocaș. A jucat 196 de meciuri pentru River.

3 nume mari se vehiculeaza momentan. Daca se realizeaza macar unul este bine.

«12526272829107»