In legatura cu transferurile astea asa bomba,astept sa vad ce se intampla,poate poate totusi se va materializa ceva,oricum aven nevoie de astfel de jucatori,Keseru din cate stiu eu,nu vrea sa vina in tara,asa ca la asta nu avem sanse!!
In legatura cu transferurile astea asa bomba,astept sa vad ce se intampla,poate poate totusi se va materializa ceva,oricum aven nevoie de astfel de jucatori,Keseru din cate stiu eu,nu vrea sa vina in tara,asa ca la asta nu avem sanse!!
si daca reuseste transferul vreunuia din cei 3... tot il injur ![]()
mai, zapata asta nu era un haiduc de prin mexic?
@axl23
Ba da, dar dupaia s-a facut fotbalist.
am lucrat o vara la zapata, in vama. una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea. fara fotbal, fara examene, fara griji, fara bani. mult alcool.
concluzia: daca vine zapata la Steaua, voi fi cel mai mare fan.
ps: am tricouri cu zapata. doritori? [(sunt rosii, cu scris alb) unde-i smiley-ul ala verde, malefic?]
Offtopic: axl23, pune o poza cu tricourile. Vorbesc serios.
Ontopic:
Fernando Belluschi a fost oferit Fiorentinei de River Plate. Impresarul juc?torului Francesco Mereu, consider? suma cerut? de argentinieni ca fiind prea mare. Personal, sînt în tratative cu Steaua pentru transferal lui Belluschi. Clubul roman a f?cut o ofert?, considerat? prea mic? de argentinieni. River a cerut 25 de milioane de dolari în prima faz?, dup? care a coborît pre?ul la 17 milioane de dolari, a declarat Mereu pentru Firenzeviola.it.
Impresarul crede c? pre?ul real pentru Belluschi este mult mai mic. Cred c? valoreaz? 8-9 milioane de dolari, nu mai mult. Aici e vorba îns? de salariul juc?torului, 1 milion de dolari anual, ceea ce este prea mult pentru România, a spus Mereua, care nu crede c? Belluschi va ajunge la Fiorentina.
Deci se pare ca, daca este reala, oferta finala a lui Becali de 8 milioane, ar fi indreptatita... Pacat ca sunt argentinienii capcauni si stau in cap dupa bani... Nici Tevez n-a costat atata.
@weeezer
Am tricouri cu zapata, barul din Vama Veche, nu jucatorul de fotbal. Si sunt vechi de vreo 4 sau 5 ani, nu-mi aduc aminte momentan.
Retus mai apoi: imi citeam post-ul si brusc am realizat cat de nostim poate fi cuvantul "aminte". Auzi, aminte!
Am inteles de prima oara! ![]()
Oarecum amintiri asemanatoare cu ale tale! ![]()
@weeezer
Auzi, nu cumva tu esti ala cu care m-am imbatat intr-o seara? Daca mergeai prin Vama acum vreo 3, 4, 5 ani, sigur esti ala.
Bai cand vine mai Contra la Steaua, ca asa ziceau astia ca il iau pe Contra. Au inceput tare cu transferurile, da acum vad ca s-au molesit. ![]()
Da... nu mai avem si noi stiri senzationala cu Belluschi, Abbiati, Kompany din care sa traim si noi taranoii...
Da... nu mai avem si noi stiri senzationala cu Belluschi, Abbiati, Kompany din care sa traim si noi
Mie nu imi trebuie stiri cu aia de ii zisasi tu, ca nici nu stiu cine sunt, pe mine tot ce ma intereseaza este Steaua. Nu Milan, nu Chelsea, doar Steaua... PUNCT.
Forza Steaua!
steagcruce2 spre cl dica10 steaua_ro ![]()
![]()
Hmm... Danny, omule iti prevad un destin crud la examenul de capacitate la romana! Multa bafta!
Mersi mult, chiar am nevoie, mai ales la romana. Pacat ca vine examenu asta, ca dupa ce vede mama ce note am, nu ma mai lasa la calculator, si adio forum Steaua! ![]()
Baga-te la invatat mai bine si dupa aia 3 luni de forum Steaua. Nu ca m-as omori eu cu invatatul dar cred ca sunt la 80% din pregatire.
@admin:
Se simte o nevoie stringenta de a arata varsta utilizatorilor. Pluteste in aer. George, esti actor? Ca nu stiu de unde sa te iau.
Parca suntem la "Surprize, Surprize". Pot fi eu Andreea Marin?!
Steaua cautã jucãtori în Polonia
Steaua a fãcut o ofertã clubului polonez Korona Kielce pentru transferurile fundașilor Hernani Jose da Rosa și Pawel Golanski. Ultimul este internațional polonez, în timp ce brazilianul Hernani a fost remarcat încã din iarnã de Cosmin Olãroiu, în Cipru.
Cei doi s-au aflat și pe lista de achiziții a fostului manager MM Stoica. Korona Kielce a terminat pe locul 7 în campionatul Poloniei.
Pawel Golanski
Data nașterii: 12 octombrie 1982
Înãlțime: 1.83 m
Greutate: 74 kg
A mai jucat la: LKS Lodz, Legia Varșovia
Hernani Jose da Rosa
Data nașterii: 3 februarie 1984
Înãlțime: 1.90 m
Greutate: 90 kg
A mai jucat la: Gremio Porto Alegre, FC Avai, Gornik Zabrze
:roll:
Golanski ala cica e si in nationala...
Deja ma gandesc la mistourile presei, apropo de numele lui.
Astea or fi numele acelea "de rezonanta" in Europa?
NU E sigur Neaga si noi vorbim de jucatori argentinieni. Becali vorbeste mult.
Si Adrian Ilie a confirmat aceste tratative.
Mda, deci Belluschi, Carrizzo si Zapata... sa plece brazilienii, sa vina argentinienii! :lol: :lol:
Lasand gluma la o parte, aseara, uitandu-ma la meciul nationalei, l-am remarcat de la adversari pe portarul Handanovic care joaca la Rimini... mi se pare peste ce avem noi... Cernea, Vatca sau Popa(in caz ca vine)...
Tratative exista, dar asta e cea mai usoara parte. Ceea ce ofera Becali e departe de pretentiile clubului si ale jucatorului si el stie asta. Are nevoie de declaratii in aceasta perioada pentru a-si creste nivelul de mediatizare si pentru a se reabilita in fata suporterilor(oricum nu are sanse in acest sens).
Si FC Caracal poate inainta o oferta de 50 de milioane euro si un contract de 1 milion euro pe an pentru Messi. Evident, sansele de concretizare a unui astfel de transfer sunt egale cu zero. Nu va mai lasati manipulati de Becali.
Mda, deci Belluschi, Carrizzo si Zapata... sa plece brazilienii, sa vina argentinienii! :lol: :lol:
Lasand gluma la o parte, aseara, uitandu-ma la meciul nationalei, l-am remarcat de la adversari pe portarul Handanovic care joaca la Rimini... mi se pare peste ce avem noi... Cernea, Vatca sau Popa(in caz ca vine)...
Cernea e cu 2 clase peste (!)hahalera(!) aia de la Sloveni.