De unde stii ca nu sunt? 8-O
PS: Asta a fost primul tau mesaj pe forum? Ce tare, deja ma simt mai important. :smile: Poate ne spui si ce am gresit, cunoscatorule.
De unde stii ca nu sunt? 8-O
PS: Asta a fost primul tau mesaj pe forum? Ce tare, deja ma simt mai important. :smile: Poate ne spui si ce am gresit, cunoscatorule.
Prostii. Daca iesi in frunte si zici lucruri bune oamenii te cred "smecher" . Oamenii n-au voie sa treaca de limita inteligentei propusa de conducatorii din fotbalul romanesc. Deci n-ai voie sa ai idei mai bune decat un cioban [...], care apropo, vad ca acuma cumpara cat pentru 2 echipe de fotbal... sau doar zice. Vreo 15 jucatori speculati in 1 saptamana si ceva. Nu e cam mult?
Deci... gata s-a terminat cu argentinianul... nu-i place lui Jiji ca stie prea mult fotbal...
Aia cu argentinianul era duma de la inceput... Si daca ar fi venit, ar fi fost izolat de nucleul de jucatori care sunt tari in vestiar acum la noi. Ar fi avut salar prea mare...
Sper ca jucatorul ala de 1,2 mil sa fie Emeghara. Nu Buga, sau cine stie ce alt copil de-al lui Oli de la Poli Timisoara...
Si sa vina odata Neaga!
Da, propun sa se schimbe numele topic-ului din "Transferuri Vara 2007" in "Transferuri Varza 2007".
Zicu e foarte bun. Merita un bid de 4 milioane. Dar cine da?
Zicu e foarte bun. Merita un bid de 4 milioane. Dar cine da?
Cu Zicu e un risc. E foarte inconstant. Plus ca nu o sa vina niciodata la Steaua, doar e sub aripa "fratilor".
Mai baieti, stati linistiti! Avem proprietar de club pe unul din"marii miliardari ai Europei"cum singur marturisea aseara razboinicul sef de card din Pipera, care pe deasupra mai e si "destept nevoie mare". Cunoscator in ale fotbalului mai ceva decat Sir Alex Ferguson! Pai daca ii vine lui "pohta" sa arate cat de tare este, tripleaza bugetul la transferuri si sa vedeti ce "bombe" ne aduce! Deja am auzit din surse "de la palat"ca prietenul lui [berlusconi] i-a telefonat si l-a rugat sa-i mai lase si lui catziva jucatori de top pentru transferuri.
Tampitul dracului daca avea cat de cat putina dragoste pentru Steaua, i-ar fi dat liber lui O(l)isor si l-ar fi adus pe Boloni! Ii dadea mana libera la transferuri si atunci am fi avut ECHIPA! Dar...?
Propun si eu niste jucatori foarte buni de prin Brazilia si Argentina, doar asa ca sa ma aflu in treaba ca oricum nu o sa ii ia nimeni:
Argentinieni:
Atacanti: Mauro Zarate - Velez, Hernan Peirone - San Lorenzo, Ezequiel Lavezzi - San Lorenzo, Pablo Vitti - Central
Mijlocasi: Belluschi - River, Jose Sosa - Estudiantes, Damian Escudero - Velez
Fundasi:Leandro Gioda - Independiente; Hernan Pellerano - River Plate
Portari: Carizzo - River; si preferatul meu Oscar Ustari - Independiente (mi se pare portar gen Buffon. E extraordinar si cred ca, cu 3-4 milioane l-ar lua).
Brazilieni:
Portari: Joao Carlos - Atletico Paranense, Marcelo Grohe - Gremio
Fundasi:Chiquinhio- Internacional, Rduardo Ratinho - Corinthians, Sidnei - Internacional, Felipe - Guarani, Leyrielton - Goias
Mijlocasi: Lucas - Santos, Arouca - Fluminense, Leandro Lima - Vasco, Cicero - Figueierense, Kerlon - Cruzeiro, Ramon - Atletico Mineiro, Welliton - Goias, Allan - Sao Paulo
Atacanti: Arlon - Sao Paulo, Porcellis - Internacional, Wanderley - Ponte Preta, Nilmar - Corinthians, Fernando Genro - Gremio, Thiago Ribeiro - Sao Paulo
Ar mai fi Daniel Carvalho, Celsinho si Vagner Love dar sunt toti in rusia si sunt greu de luat de acolo.
Si cativa columbieni:
Freddy Guarin - Saint Ettiene(Envigado - nu stiu sigur unde e de fapt daca e decat imprumutat la St Ettiene) oricum e superjucator si presa il compara cu Gerrard pe buna dreptate din ce am vazut pe youtube cu el)...
Freddy Machado
Sherman Cardenas
Dintre toti eu i-as vrea in special pe: Oscar Ustari, Kerlon, Guarin si Mauro Zarate.
Joci cam mult FM! :-)
Da joc si FM.
Insa asta nu inseamna ca Guarin nu e foarte bun!
Daca te intereseaza, poti sa te uiti pe youtube si sa vezi ce scriu si oamenii de pe acolo despre el!
Mauro Zarate e comparat cu Aguero si parerea mea personala e ca ar fi chiar mai bun si cred ca ala cu 5 milioane poate sa il ia!
Ustari e un portar senzational pe care iarasi cred ca ar putea sa il ia, dar problema e ca o sa coste vreo 4-5 milioane, daca nu mai mult!
Kerlon e vazut drept cel mai bun mijlocas de creatie din Brazilia... asta din pacate cred ca ar costa peste 10 milioane!
Si inca ceva: chiar cred ca jucatorii care au fost buni in FM in proportie de 80-90% au devenit mari jucatori. Asa, cum Steaua nu are departament de scouting ca lumea n-ar fi rau macar sa consulte astfel de jocuri pentru ca bazele de date facute pentru FM sunt cam in mare exact munca pe care o fac niste scouteri obisnuiti!
Vorbind de FM, uite o propunere:
LoL (!), nea Gigi, cumpara-l si pe numarul 15 de la Manchester United II (echipa a doua). Da gol din orice pozitie (lov.libere). Cel putin la FM 07. Si are doar 16 ani.
Principele a zis ca vrea sa-l ia pe Emeghara. Raman la parerea ca Sekeley de la Otelul este un jucator foarte bun. Are stiinta jocului. Pare un tip cerebral si serios.
Calitatile jucatorilor din FM sunt stabilite de scouteri profesionisti... cum nu are Steaua. Asa ca ce-i cu mistoul? Asa ca sa ne aflam in treaba? Si daca ar juca FM , marele Jiji ar aduce jucatori mai buni decat a facut vreodata. Asa de buna-i organizarea. Dar stai ca el nu stie ce-i ala calculator. Stie doar de TV, ca doar acolo se maimutareste in fiecare zi.
Apropo, marilor nostri intelectuali cu zeci de facultati si gradinite de la cluburi le e lene si sa se uite si la meciuri la televizor, probabil. La noi jucatorii se aduc doar asa: Oli isi ia vechile verze de la National si Poli si tot asa: revine x care a jucat acum 2 ani la echipa y, sau doar cand echipa x care joaca un meci cu echipa y il remarca pe jucatorul z. E greu sa cauti si tu prin Europa, nu? Sa bagi osul la treaba? (unii muncesc 16 ore pe zi pentru 200 euro si astia se prostesc la televizor pe milioane de euro).
@sonic2005
Se vede ca stii fotbalistii din FM, nu din realitate... Ustari se duce la Barca, pretul peste 10 mil... Kerlon e la Betis Sevilla si e atacant nu mijlocas... nu mai abera! ![]()
daca ar face Steaua un sacrificiu si sa-l aduca pe zicu de la inter (rapid) ar fi excelentam auzit ca berbecali vrea sa cumpere unu de 14 milioane de euro de la river plate.
Ce sa caute zicu la Steaua? De jucatori care rateaza cu poarta goala avem noi nevoie? Decat sa-l aduca pe Zicu mai bine sa mai faca o biserica de banii aia!
Steaua il ia pe Emeghara, dar il pierde pe Goian.
La 10 ani dupa ce a castigat Champions League, Borussia Dortmund il ia pe Goian iar nemtii castiga lupta cu Everton si ii ofera Stelei 4,5 milioane de Euro pentru uriasul de nationala.
Dortmund il vrea pe Goian in locul internationalului german Metzelder, care a fost luat gratis de Real Madrid. Fotbalistul Stelei e dorit in special de noul antrenor, Doll, eliminat anul trecut cu Hamburg din UEFA de Rapidul lui Lucescu junior.
"Tot suna impresari, cat vrei pe Goian? 3 milioane, 4 milioane ca avem oferte. Bine ma, aduceti oferte", spune patronul Stelei, Gigi Becali, care este completat si de seful Ligii: "campionatul nostru intern da valori pe banda rulanta si valori autentice, nu asa ..."
De asemenea, coproprietar la contractul lui Goian, Sechelariu, il lauda si el pe stelist: "Goian merita un premiu de excelenta in fotbal. E un baiat cu un caracter deosebit, respecta fotbalul si cred ca poate sa joace in orice campionat. Am auzit azi dimineata ca ar putea sa plece spre Germania" spune Sechelariu, care a obligat Steaua sa nu-l vanda pe Goian sub 2 milioane de Euro. Sechelariu va primi jumatate din suma de transfer.
Surs : www.sport.ro
Deci fix KK*!!!! CUM SA PLECE Goian? JUCATOR DE NATZIONALA si EXTRAORDINAR PENTRU Steaua SA PLECE? CIOBANE ESHTI PREA PROST DACA IL VINZI!!!!!
Sper macar sa respecte ce a zis aci :
Gigi Becali a declarat in direct la Specialul de pe Sport.ro ca nu vrea sa il dea pe Doirn Goian la Everton:
"Am o clauza cu Sechelariu cu 50 la suta sau un milion de euro. Eu nu vreau sa am o oferta pentru Goian, caci daca am o oferta pentru el, trebuie sa ii dau un milion lui Sechelariu. Nu vreau sa il vand pe Goian. Pentru mine nu mai conteaza 3-4 milioane cat iau pe Goian"
Sursa : www.sport.ro
LOOOOOOOL, de asta ce spunetzi?
:
Revolutie totala la Steaua. Gigi Becali arunca in vestiarul Stelei 10 porunci de sub care jucatorii nu au voie sa iasa, altfel va fi jale.
Gigi Becali:
1. Victoria acasa - 3000 de euro.
2. Victoria in deplasare - 5000 de euro.
3. Egalul - 5000 de euro amenda.
4. Infrangerea - 5000 de euro amenda.
5. Sa nu mai fie certuri.
6. Sa nu mai existe jucatori suparati pentru ca nu joaca.
7. Supararea la Steaua costa intre 5000 si 30000 de euro
8. De acum incolo o sa fie numai muzica religioasa inainte de meci.
9. Inainte de meci jucatorii vor fi controlati la bani in vestiar sa vad de unde le iau banii daca mananca bataie.
10. Noi suntem o echipa de supervedete
"N-au voie certuri, bisericute, mai multe. Orice cearta, intre 5.000 si 30.000 de euro amenda. Pe care-l vad eu suparat ca n-a jucat titular sau ca e suparat ce-l schimba, intre 5.000 si 30.000 amenda. Disciplina de fier! Ii vad dupa fata, cand il schimba pe cate unul, nu-i convine. Ma duc in vestiar si il vad dupa fata: < Tu ai fata cam suparata, 25.000 amenda> Mottoul nostru asa va fi: ne asteapta un an foarte greu, asa voi justifica poruncile. O fac pentru ei, nu exista disciplina, nu se poate. Le dau bani multi, le si cer multi. Trebuie sa bati tot. Cum ai facut egal, cum ti-am luat din lumina. Daca pierd, stau pe intuneric. Daca esti Steaua, ai voie sa mai faci egal, cand sunt numai stele, numai vedete, superstele, staruri. Cum sa faci egal cu toate stelele de pe cer? Pac, imediat amenda. La fiecare egal, nu conteaza unde, 3000 de euro amenda, la fiecare infrangere, 5000 de euro. Daca nu le convine, adio si prima de 5000 de euro. Daca se cred staruri. Ori esti Steaua de pe cer, ori esti nuca din perete.", a spus patronul Stelei, Gigi Becali.
Sursa : www.sport.ro
Tare nu?=))))
Dupa parerea mea pretul de 800 de mii de euro pentru Szekely nu este mare!
In urmatorii ani, pretul lui cu siguranta va urca!
Gata, terminam pe 5. Si cu mare rusine! Sa ne tina blaturile lui nea Gigi ca ne vom bate cot la cot cu Vaslui, Gloria, UTA. Ei cu ce sunt mai buni ca noi? Macar ei nu sunt la fel de penibili.
Ciobanul [...] mai bine dadea 400.000 de euro in plus pe Goian decat 50% din transfer! L-a luat ciobanul pe 100.000, ca zgarcitul! ![]()
Tot o sa plece, acum sau mai tarziu, si clubul o sa piarda milioane de euro.
Mi-e scarba....
Din partea mea poate sa se spanzure!
@sonic2005Se vede ca stii fotbalistii din FM, nu din realitate... Ustari se duce la Barca, pretul peste 10 mil... Kerlon e la Betis Sevilla si e atacant nu mijlocas... nu mai abera!
Asta cu Ustari nu stiam ca il ia Barca, dar ma bucur sincer ca ajunge la o echipa mare pentru ca eu nu il stiu numai din FM, l-am vazut si in meciuri pe youtube.
Cat despre kerlon, nu ai dreptate.... el e attacking midfielder, forward asa ca inainte sa zici ca eu aberez informeaza-te mai bine!
Nu stiu care e parerea voastra dar eu cred ca iar avem o campanie de achizitii ratata pentru ca niciodata nu am reusit sa aducem jucatori peste ce avem la Steaua.
Si acum de la noi pleaca: Andrey, Elton, Goian, Thereau si ceilalti care nu sunt importanti.
Si vin sau o sa vina: Vatca, Badoi, Neaga , Gurita, Bicfalvi si poloneziii aia 2.
1. Parerea mea este ca Andrey e mai bun decat Vatca!
2. Thereau, Elton si Goian sunt mult peste ce a venit la Steaua acum!
Eu zic ca Thereau e mai bun decat Neaga, Elton nu ai cu cine sa il compari in Romania, iar inlocuitor pentru Goian chiar este greu sa gasesti.
Unde e bugetul ala de 30 de milioane, ca pana acum nu cumpara decat jucatori liberi de contract sau care sa coste cel mult 1 milion. De Adi Ilie imi pare foarte rau, pentru ca el a ajuns acolo dar nu o sa fie lasat sa isi faca treaba. Becali se crede si manager si antrenor si patron dar defapt el ramane doar un cioban.
Cu echipa asta, daca pleaca Elton si Thereau, mai sus de locul 3 nu avem sanse tinand cont de ce campanie de achizitii a avut Clujul si de Dinamo care nu a vandut nimic.
Pentru cei care nu cred ca jucatorii din FM confirma, cel mai bun exemplu e Guarin, care a fost super tare de vreo 3 ani in FM si acum a ajuns la St. Etienne pe 500 000 de euro, si e comparat cu Gerrard!
Am vazut cateva filmulete cu el pe youtube si e tare de tot!
Va dati seama ce jucator putea sa ia Steaua. Eu cred ca asta o sa ajunga la o cota de piata 20 de milioane foarte repede... eu nu zic sa ii ia fara sa ii vada dar daca vede ca unul din FM e bun, sa-si trimita scouterii, daca avem asa ceva, si sa vada daca merge pentru Steaua sau nu. S-ar economisi multi bani si oricum astia din joc sunt facuti tot de niste scouteri foarte buni.
@sonic
Mai usor cu Football Maneger-ul. Nu toate valorile de acolo sunt adevarate.
PS: Jucatori de la CS nu ne propui? ![]()
@sonic
Mai usor cu Football Maneger-ul. Nu toate valorile de acolo sunt adevarate.
PS:Jucatori de la Cs nu ne propui?
Ai dreptate ca nu toti jucatorii valorosi din FM sunt buni si in realitate dar tocmai aici e chestia... cum Steaua nu are scouteri deloc, ar fi bine sa trimita pe cineva sa vada jucatorii vazuti de scouterii FM-ului, care sunt cam acelasi lucru cu cei reali, numai ca ei muncesc gratis ca fani ai jocului, cum sunt si cei de la noi!
Deci macar sa se duca sa ii vada pe aia buni din FM si daca le place si in realitate sa ii ia!
Ca de exemplu, prima data in viata mea am auzit de Robben la FM, defapt CM01/02 - era pe la o echipa mica de prin Olanda... nu-i mai retin numele, si de acolo l-a luat PSV. Guarin prima data am auzit de el din FM, apoi m-am uitat pe youtube sa vad ce stie si e foarte bun. Ca un contraexemplu ar fi Derek Boateng care nu a confirmat!
Ce se mai aude de transferul lui Palimaru?