@Raul1998
De Teusan nu cred ca s-a zvonit nimic(ca ar semna cu Steaua). Referitor la Pintilii, mi-e greu sa cred ca va deveni titular.
Mersi JDERULE pentru complimente. :twisted:
@Raul1998
De Teusan nu cred ca s-a zvonit nimic(ca ar semna cu Steaua). Referitor la Pintilii, mi-e greu sa cred ca va deveni titular.
Mersi JDERULE pentru complimente. :twisted:
Gata, Carizzo are oferta de la West Ham de 10 milioane de euro deci e ca si luat!
Acum sper sa se uite un pic la Ustari, desi e clar ca sper degeaba pentru ca ala, cel putin in opinia mea, e cel mai promitator portar argentinian
Oricum bine ca nu il ia pe Dolha ca asta ne mai trebuia, inca un gafeur in Ghencea. Sa speram ca orice portar va veni va fi de valoare sau macar sa il tina pe Andrey ca eu repet cred ca e un portar bun peste ce e in momentul asta la Steaua!
Bicfalvi va fi imprumutat de Steaua, la noua echipa la care Gigi Becali detine pachetul majoritar, Gloria Buzau. Dupa perioada de pregatire, Cosmin Olaroiu va definitiva lotul ros-albastru cu care va aborda noul campionat. Se pare ca, cei doi jucatori transferati de la Jiul la Steaua, Bicfalvi si Teusan, vor fi imprumutati. "Cel mai probabil ei se vor duce la Gloria Buzau. Ar fi greu sa prinda prima echipa la Steaua si, decat sa stea pe margine, e mai bine sa joace meci de meci", a declarat unul dintre oficialii clubului din Ghencea.
Sursa stirii : Gazeta Vaii Jiului
pana una alta CFR-ul a luat 6 bucati de la Steaua si a pierdut 10 puncte in 5 etape! suntem o nuca prea tare pentru. gutani de genul acesta, asa ca mai au mult de muncit! pana una alta ei sunt in rivalitate nu cu Steaua ci cu Universitatea!?
cat despre transferuri, momentan numai am cumparat! asa ca mai slabi decat anul trecut cand bateam kievul nu putem fi!? sa mai vedem!
Hai Victore... mai lamureste-ne cu cine pleaca... cine vine... asa cum o faceai in trecut! ![]()
Hagi presedinte? Mi se pare o idee foarte buna. Poate o sa-l mai opreasca pe "paranoia" de Becali. Apropo, unde sunt transferurile de zeci de milioane de euro?
Steaua, TE IUBESC!
Javrele i-au luat pe Zicu si Bratu si noi pe Gurita si Bicfalvi!
Transferurile bomba anuntate de Becali le-au facut Dinamo si CFR... si probabil urmeaza Timisoara!
Din pacate noi avem patron un mincinos guraliv care face 1% din ce spune, in timp ce, cei de la Dinamo au dovedit tact si au tacut si au si facut ca si in iarna cand l-au adus pe Lobont.
Daca nu reusim si noi macar doua transferuri de valoare cu un atacant bun in locul lui Thereau si un mijlocas de creatie bun in locul lui Elton, asta in caz ca nu ii pastreaza pe cei doi, cred ca Steaua va avea si mai mari emotii decat in sezonul asta pentru locul 2!
Nu vreau sa par Gica-contra, dar am spus de la inceput si o repet: Steaua nu va face niciun transfer de Doamne ajuta(nici macar Neaga nu este sigur).
Offtopic: Principe, esti un ingamfat, un parvenit...
Ce transferuri bomba a facut CFR? Au adus numai straini... stie cineva ca sunt mari vedete? Sa-mi spuna si mie, ca eu n-am auzit de jucatorii aia.
Iar la Steaua daca mai semneaza Neaga, Emeghara si un fundas central + Badoi, Vatca, Gurita si Bicfalvi care au semnat... cred ca sunt bune trasferurile, dar nu sunt trasferuri bomba!
Becali s-a ticnit de tot, vinde cei mai buni jucatori(Thereau si Elton) si aduce niste jucatori care sunt sa zicem... de perspectiva... asa cum s-a spus mai sus, o sa luptam din greu pentru locul 2, si daca lotul ramane cel din momentul asta... tare mi-e frica!
Sa vedeti numai ce treaba or sa faca Dan Petrescu si MM Stoica la Urziceni!
Mai, cine spune ca pana acum avem o campanbie de achizitii buna inseamna ca nu gandeste !
Ar fi fost o campanie buna in momentul in care nu pleca nimeni!
Veniri: Badoi, Emeghara, Gurita , Bicfalvi, Pintilii, Vatca, Neaga!
Plecari: Andrey, Elton?, Thereau, Baciu, Goian?, Paraschiv?, Coman, Bostina, Iacob?!
Spuneti voi acum daca echipa Steaua sta mai bine pentru sezonul viitor cu lotul care se anunta daca se realizeaza toate transferurile astea!
Oricum noi visam frumos la jucatori buni si apoi ne uitam la altii cum ii transfera!
Noua gluma pe care am auzit-o e Elmander la schimb cu Thereau!
Macar nu tac naibii din gura si dupa ce realizeaza un transfer sa zica ce au de zis.
Cei de la Dinamo sunt superprofesionisti la modul cum decurge campania de achizitii la Steaua de cand a plecat MM sunt numai zvonuri si nimic adevarat.
Eu vreau fapte, nu vorbe.
Inafara de Badoi si Emeghara, ceilalti nu sunt certitudini, ori sunt de o anumita varsta, ori sunt prea tineri, iar in cazul lui Neaga, nu stim daca mai joaca asa bine, iar din plecari imi pare rau dupa 2 oameni, pardon 3: dupa brazilian, francez si Bostina! Daca nu mai vin jucatori, Steaua, cred ca la momentul actual, sta mai prost la transferuri decat altii!
@sonic
Crezi ca toti jucatorii despre care scrie presa ca pleaca de la Steaua vor pleca?... Ok, atunci ar trebui sa vina toti jucatorii despre care a scris presa!
Pleaca Bostina si Goian? Serios? In cazul asta... e groasa rau, Neaga nu e sigur ca revine, sa vedem la final!
Neaga nu e sigur ca revine, sa vedem la final ,...
Pariu ca-i sigur?
Fundasul nigerian Ifeanyi Emeghara va semna un contract pe cinci ani cu vicecampioana Romaniei Steaua Bucuresti.
Inca 2 si devenim Poli 2!
.
Se accidenteaza Dica si iar suntem varza cu carne!
Oli parca e un idiot, nu vede ca la mijloc nu stie nimeni cu mingea!
@sonicCrezi ca toti juc. despre care scrie presa ca pleaca de la Steaua e adevarat ?...ok, atunci ar trebui sa vina toti juc. despre care a scris presa
Nu mai, nu am zis ca(,) cred ca toti o sa plece... am si pus niste semne de intrebare la care cred eu ca nu e sigur (poate trebuie si la Bostina, ca nici la el nu e clar daca pleaca sau nu).
Oricum Becali a zis ca o sa faca un lot de 30-40 de jucatori de aceeasi valoare... cel putin in momentul de fata impresia e ca echipa o sa fie si mai slaba decat anul trecut.
Totusi, daca nu o sa avem accidentati o sa fie un plus fata de sezonul trecut!
Dar la valoarea echipei o sa stam mai prost decat in finalul sezonului daca pleaca Andrey, Elton, Thereau, Iacob, Goian si Paraschiv. Eu zic ca la asemenea plecari pot aduce ei orice jucator, si tot va fi greu sa ai o echipa. Nu e bine sa pierzi 3-4 titulari la sfarsitul unui sezon... tare mi-e frica ca nu trecem de turul 3 preliminar in CL!
@Sonic
Ai punctat bine... Becali zice! Becali face?
Pana acum achizitiile au fost OK dupa parerea mea. Prin Badoi si Emegara (care se pare ca a semnat) ne-am asigurat posturile de fundas lateral, unde a fost jale la noi sezonul trecut. Cu Badoi, Emegara, Nesu si Marin suntem acoperiti cam pentru orice eventualitate, tinand cont ca Emegara si Marin pot juca pe orice parte. Mai e si Nicolita, daca se ajunge cumva din nou la criza de fundasi laterali. Nu sunt Badoi sau Eme jucatori care sa-ti castige CL, dar au o calitate care noua ne-a lipsit enorm : Constanta. Baietii astia joaca 4 meciuri din 5 bine sau destul de bine, apoi 1-2 mai slab. Nu mai avem nevoie de alde Bostina, care da doua pase de gol intr-un meci si nu mai joaca nimic urmatoarele 5. Daca vine si Neaga (si trebuie sa recunosc un lucru rar, deocamdata cam tot ce s-a dat drept sigur s-a si realizat), castigam un om bun si in atac.
Mijlocas de creatie nu o sa luam ca nu vrea Oli. Nu stiu daca ati citit ce-a declarat Oli lui Vochin, si anume ca fiecare jucator trebuie sa fie azi un "numar 10". Ceea ce arata limpede ca Olaroiu nu crede in teoria omului decisiv, deci n-are rost sa transferam mijlocasi de creatie (care sunt si scumpi).
Eu mai sper totusi sa ramana Elton. Cine stie, am vazut ca Hagi il apreciaza pe pitic iar oligofrenul il tot cultiva pe Hagi. Poate pune regele o vorba buna pentru pitic. Thereau cred ca va pleca, poate si Iacob, dar cu banutii luati pe ei doi sunt convins ca vom aduce cel putin un inlocuitor de nadejde. Paraschiv ar trebui lasat sa plece, ca e destul de clar ca s-a plafonat in ultimul an si pe deasupra mai si vrea sa plece. Daca scapam de petardele Coman, Stancu, Saban, Lovin, indiferent ca-i vindem sau imprumutam, cu atat mai bine.
Badoi nu mi se pare o achizitie buna nu doar pentru ca nu este stelist[mi se pare si un jucator prost, nu e de talia Stelei], ci mai ales pentru ca a jignit Steaua în atatea randuri. Acum i se ofera mai multi "parai", asa ca se pregateste sa linga acolo unde a scuipat. Va fi fluierat din primul minut in care va pasi in Templu si va regreta momentul în care a crezut ca fiecare dintre noi e cate un Becali in miniatura. Trebuia sa se gandeasca mai mult atunci cand ne-a injurat. Tricoul ros-albastru nu poate sta langa o carpa visinie! steag2 Anti Badoi! steag2
Forza Steaua Pana la moarte si dincolo de ea! ![]()
L-as mai adauga si pe Bostina la petarde + Baciu - doar daca ar veni un fundas bun, sa se bata pentru un loc de titular.
Si sa promovam si noi cativa jucatori! :grin:
Se accidenteaza Dica si iar suntem varza cu carne!Oli parca e un idiot, nu vede ca la mijloc nu stie nimeni cu mingea
Pai poate ca asta e si scopul. Tactica lui Zer0laroiu spune multe... despre faptul ca suntem foarte previzibili si putem fi opriti cu usurinta in constructie. :roll:
Apropo, ati vazut ce declaratie a dat ciobanul, despre faptul ca Elton ori se duce la UTA ori la Steaua II? Cititi articolul asta in Prosport si mai la sfarsit vorbeste si despre ce parere a avut el de aniversarea Stelei de joi. Gigi, du-te, lasa-ne (ar trebui sa puneti niste smile-uri anti-cioban pe aici
).
Oare o sa mai scapam de asta vreodata? Mor cand vad ca isi bate joc de clubul nostru cu nonsalanta! :evil:
FORZA Steaua! steagcruce2
Becali, SA INFUNZI PUSCARIA! CIOBAN DICTATOR!
Fratilor, a ajuns ciobanul asta [...] sa ne distruga echipa! ![]()
Trebuie sa facem ceva! Trebuie sa oprim ciobanul! ![]()