Desi noi avem o imagine deja comparabila cu a lui Levski (de est europeni vai de ei), sau a lui Birkirkara (adica nici una) daca baga Becali muzica religioasa pe stadion si face alte magarii de Guiness Book totul e pierdut. Pentru viitorii 1.000 de ani vom fi de rasul Europei si ii vom privi pe altii cum cresc si noi vom ramane ca acuma, adica tarani.
Putine indurare pentru tara asta, suntem deja in evul mediu!! Nu trebuie sa ne reaminteasca asta domnul Berbecali zi de zi!
Edit: Scuze pentru offtopicuri dar cum Becali e marea problema zi de zi...pana la infinit...
"Sã fie clar, ca sã înțeleagã, el la Steaua nu va mai juca și cu asta, basta! Ce, stau acum sã-i fac poftele lui Elton? Trebuie sã-i fac pe plac lui? Nu mai poate Steaua de el. Steaua are niște obiective clare și grele, nu ne jucãm acum de-a Elton."
"ªi ce dacã se teme Olãroiu de acest obiectiv? Care e problema? Ce, e dupã cum vrea Olãroiu?"
"Noi ne-am înțeles cu UTA, îi vor da salariul cât avea și la noi, iar dacã Elton vrea sã rãmânã la Steaua, va juca la Steaua II. Ce, stãm noi pe loc din cauza lui? Cum sã ne jucãm noi cu Steaua care strãlucește pe cer?"
"Unde sã mã duc eu, la festivitate? Pãi, mie îmi arde de festivitãți?..."
"Mai e un jucãtor pe care vreau sã îl iau, din strãinãtate. L-am vazut pe o casetã și am cerut eu sa îl aducã, doar nu se ia un jucãtor fãrã sã mã uit și eu, așa cum era înainte".
Declaratii taranesti, fara modestie, cu nesimtire mare si multa prostie parca avem de-a face cu un rege din Evul Mediu... mare familie e Steaua. Un mare bou in frunte si mieluseii jos care toti : "Da, nea Gigi". Mieluseii mici de tot de care nimanui nu-i pasa (adica noi) nici nu sunt luati in seama. Vai de tara lui peste. Boschetarii sus, ceilalti jos.