FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«13132333435107»
Danny10.06.2007 19:00

Pacat, mare pacat daca pleaca Goian de la Steaua, e cel mai bun fundas din Romania... L-am si visat aseara, ca l-am batut de nervi ca vrea sa plece de la Steaua, si i-am rupt un picior si nu a mai plecat nicaieri. As vrea sa ne strangem noi, suporterii stelisti, sa il stresam, sa ii aratam ca il iubim, sa il sunam sa ii zicem sa ramana in Ghencea, sa ne ducem la el acasa, sa ne strangem in jurul locuintei lui, sa ii scandam numele... sa afle ca IL IUBIM!

axl2310.06.2007 19:27

@Danny, sigur n-ai visat ca-l muscai de fund?

c.ronaldo1710.06.2007 19:43
L-am si visat aseara, ca l-am batut de nervi ca vrea sa plece de la Steaua, si i-am rupt un picior si nu a mai plecat nicaieri.

Uite pe asta l-as pune eu mascota forumului. Moderatorii, hai cu inca un ban la baiatu', ca abia i-a expirat si pustiu deja are vise.

Bogdan4Steaua10.06.2007 19:44

Ciudate vise mai ai, Danny. In alta ordine de idei, asa cum am mai spus, Steaua nu ii poate oferi lui Goe un salariu la nivel occidental. Este normal sa isi doreasca sa plece la mai bine. Problema este ca dam o valoare certa, un jucator care a confirmat, iar in locul acestuia vom aduce unul care poate sa confirme sau nu.

axl2310.06.2007 19:46
L-am si visat aseara, ca l-am batut de nervi ca vrea sa plece de la Steaua, si i-am rupt un picior si nu a mai plecat nicaieri.

Nu stiu daca paradoxul din visul tau e voit sau nu, in schimb e aproape genial. Mi-am dat seama de el la a treia citire a post-ului, simteam eu ca e ceva ciudat.

Bogdan4Steaua10.06.2007 19:52

Hai sa facem asa cu toti. In acest fel vom avea o echipa de schiopi, dar macar raman toti la Steaua! :grin:

c.ronaldo1710.06.2007 19:53

Eu cred ca am sa-l visez pe Elton titular. :D

Danny10.06.2007 20:09

@c.ronaldo17

Cate banuri ai avut pana acum pe forumul asta? Ca sunt curios, avand in vedere ca esti un utilizator mai vechi!

Scuze de offtopic dar am o intrebare... Domnule moderator, de ce se dau asa usor ban-uri pe acest forum?(si mai ales mie) a inceput sa imi fie teama sa imi zic parerea pe forum, de teama sa nu imi iau ban, sau sa nu se ia astia mari de mine, care zic ca daca sunt mai mic sunt si mai prost, NU SUNT DELOC PROST! De cand am cont pe forum mi-am luat 2 ban-uri de o saptamana, primul pentru ca il sustineam pe Becali(de eram si eu boboc pe atuncea acum nu il mai sustin ) si al doilea pentru ca vorbeam prea des pe forum (cica faceam offtopicuri, dar oricum nu mai multe decat cronaldo). Am zis ce aveam de spus! Noi sa fim sanatosi si sa avem parte de cat mai putine banuri din partea Domnilor Moderatori.

La Multi Ani Si La Mai Mare !!!

bodanelu10.06.2007 20:17

Si ce treaba are ca e utilizator vechi cu cate banuri are luate? Eu, de exemplu, sunt mai vechi ca el aici, si n-am nici un ban luat... daca respecti regulamentul nu primesti banuri, nu se ia nimeni de tine...

Danny10.06.2007 20:39

Pai tu esti un utilizator exemplar... ar trebui sa ti se inmaneze premiul Nobel pentru pace, chiar as vrea sa ajung si eu ca tine, sa nu imi mai iau atatea banuri, ca de o luna si nici aia de cand am cont pe forum, mi-am luat doua ban-uri de o saptamana fiecare.

bodanelu10.06.2007 20:46

Hai... ca o dai prea rau in off-topic si-ti iei iarasi ban! ;)

Citeste regulametul... scoate-l la imprimanta... si cand vrei sa postezi ceva, te gandesti daca il incalci sau nu! ;)

martanu10.06.2007 20:56

Ca si anul trecut, se vor mai face ceva transferuri doar daca ne calificam in Liga. Vom astepta rezultatul si atunci vom incerca sa transferam. In felul asta anul trecut au venit Thereau si petarda aia de Stancu. Sper sa ma insel....

FinalaUEFA10.06.2007 20:56

Da, sa mai stea un an sub aripa protectoare a ciobanului.

BTW, @astristul: n-avem smilleyuri dar poti incerca asta:

http://www.strictmasculin.ro/Becali__subie...5-i9114-l1.html

5.000 de km sunt prea putini pentru cioban!! Trebuie tarat si legat de o masina la 150km prin drumuri de tara. Afara ciobane! :-|

Bogdan4Steaua10.06.2007 21:03

Offtopic: Danny, statistica din dreptul tau spune: mesaje consecutive, limbaj gen mIRC(greseli gramaticale, fraze fara sens, etc.), offtopic, post hunting. Toate acestea reprezinta incalcari ale regulamentului si se sanctioneaza cu avertisment/ban. Nu iei ban pentru opinia pe care o ai(pro sau contra Becali, atata timp cat iti exprimi parerea fara a jigni - cel putin din acest punct de vedere, de la mine nu ai primit ban).

Trebuie sa intelegi ca nu numarul de posturi conteaza, ci calitatea acestora. Incearca sa postezi doar cand ai ceva de spus, in topic-uri de actualitate, si fa acest lucru folosind o exprimare clara. In acest mod, nu vei avea probleme nici cu ban-uri, nici cu avertismente. Nimeni nu are nimic cu tine, te asigur. ;)

sonic200510.06.2007 21:11

Din pacate nu prea avem ce sa-i facem ciobanului. Sper din toata inima sa nu puna muzica religioasa pe stadion ca o sa ajungem subiectul de glume al intregii Europe, nu numai in Romania.

Iar in ce priveste jucatorii, mi-am spus punctul de vederede mai multe ori!

Ma mai repet in cazul Elton pentru ca, chiar nu as vrea sa plece de la Steaua.

Dar din pacate Becali face in pofida tuturor sfaturilor de la apropiati, face asta doar ca sa se razbune pe fani. In timp o sa isi dea seama cat de mult a gresit fata de fanii Stelei, dar eu cred ca va fi prea tarziu.

Singura pedeapsa care o sa-l doara ar fi ca la un meci important din CL sa nu vina lumea la stadion... sa vedem cum o sa arate dupa ce pierde 2 milioane intr-o seara din banii de pe bilete. Dar sunt constient ca nu are cum sa se intample asa ceva deoarece in cazul in care va veni sa zicem Barcelona la Bucuresti, nu stiu cine ar vrea sa piarda asa meci. fularsteaua2

Deci nu prea avem ce face. Dar sper sa se intample ceva bun si pentru suporterii stelisti

prin legea compensatiei.

fularsteaua2

FinalaUEFA10.06.2007 23:10

Desi noi avem o imagine deja comparabila cu a lui Levski (de est europeni vai de ei), sau a lui Birkirkara (adica nici una) daca baga Becali muzica religioasa pe stadion si face alte magarii de Guiness Book totul e pierdut. Pentru viitorii 1.000 de ani vom fi de rasul Europei si ii vom privi pe altii cum cresc si noi vom ramane ca acuma, adica tarani.

Putine indurare pentru tara asta, suntem deja in evul mediu!! Nu trebuie sa ne reaminteasca asta domnul Berbecali zi de zi!

Edit: Scuze pentru offtopicuri dar cum Becali e marea problema zi de zi...pana la infinit...

"Sã fie clar, ca sã înțeleagã, el la Steaua nu va mai juca și cu asta, basta! Ce, stau acum sã-i fac poftele lui Elton? Trebuie sã-i fac pe plac lui? Nu mai poate Steaua de el. Steaua are niște obiective clare și grele, nu ne jucãm acum de-a Elton."

"ªi ce dacã se teme Olãroiu de acest obiectiv? Care e problema? Ce, e dupã cum vrea Olãroiu?"

"Noi ne-am înțeles cu UTA, îi vor da salariul cât avea și la noi, iar dacã Elton vrea sã rãmânã la Steaua, va juca la Steaua II. Ce, stãm noi pe loc din cauza lui? Cum sã ne jucãm noi cu Steaua care strãlucește pe cer?"

"Unde sã mã duc eu, la festivitate? Pãi, mie îmi arde de festivitãți?..."

"Mai e un jucãtor pe care vreau sã îl iau, din strãinãtate. L-am vazut pe o casetã și am cerut eu sa îl aducã, doar nu se ia un jucãtor fãrã sã mã uit și eu, așa cum era înainte".

Declaratii taranesti, fara modestie, cu nesimtire mare si multa prostie parca avem de-a face cu un rege din Evul Mediu... mare familie e Steaua. Un mare bou in frunte si mieluseii jos care toti : "Da, nea Gigi". Mieluseii mici de tot de care nimanui nu-i pasa (adica noi) nici nu sunt luati in seama. Vai de tara lui peste. Boschetarii sus, ceilalti jos.

I.N.Money11.06.2007 00:35

Elton ar trebui lasat sa plece, nu facut de ras in halul asta. Daca omul nu vrea sa se duca la Arad, pui capat contractului si gata, nu e nevoie sa faci circul care il faci si sa il ataci, desi nu l-am auzit pe brazilian raspunzandu-i vreodata.

Sper ca Thereau sa nu fie tratat la fel, desi se pare ca Tribunul descendent fanariot nu se intelege la pret cu echipa din Belgia.

Citesc articolul francezului din GSP si sper sa nu se intample cum isi doreste, adica sa nu se intalneasca cu Steaua, ci sper sa avem o confruntare cu el si sa se intoarca pe Ghencea, chiar si ca adversar, unde va primi o intampinare calduroasa. In alte ordine de idei, azi e ziua cea mare se pare, ziua in care un alt jucator al lui AEK Bucuresti ajunge in Ghencea. Spre deosebire de ceilalti care au venit de acolo, se pare ca nigerianul chiar are valoare, nu degeaba a fost adus in Europa acum ceva ani de catre Inter Milano. Sa speram ca daca transferul se va concretiza vom fi, finalmente acoperiti pe benzi.

vlad7511.06.2007 04:44

Am un feeling in ceea ce-l priveste pe Thereau. Plecarea lui de la Steaua este in stransa legatura cu MM. Stie fostul manager ca Becali il vrea pe francez la echipa si de aceea l-a "sfatuit" pe francez sa plece de la Steaua. Este parerea mea... Pe Elton prefer sa-l vad pe la UTA sau Urziceni, jucand titular meci de meci. Tot nu-mi vine sa cred cum isi poate joc cineva de un om. Si nu ma refer la Becali, pentru ca in cazul lui este o normalitate, ci ma refer la Oli. Oli a insistat pe langa Principe cu Elton, iar dupa aceea s-a contrazis in alegerea facuta.

Vad ca Hamu tot doreste sa revina la Steaua. Saracul portar, de ce tratament a beneficiat din partea "Idolului tinerilor din Romania". Cum trecea pe langa portar fara sa-l bage in seama.

In conditiile acestea jucatorii evita sa vina la Steaua.

Za Best11.06.2007 07:59

In timp ce javrele fac transferuri cu adevarat mari, noi stam si luam mosi de 33 de ani! Si-n plus, ne despartim de doi dintre cei mai buni jucatori din tara, Elton si Thereau! In ritmul asta, Dinamo n-are cum sa nu iasa campioana si-n urmatorii ani! Se intrevad ani grei... trebuie sa facem ceva! Fkali ne distruge! :???:

sonic200511.06.2007 08:13

Za best, lasa ca noi avem obiectiv Liga Campionilor... deci Becali vrea locul 2 si face echipa doar pentru locul 2. Ce sa caute Thereau si Elton la Steaua? Sunt prea buni pentru un patron atat de idiot. Pai cum sa ramana Thereau cand aude declaratiile lu Becali? Ba ca-l vinde, ba ca nu-l vinde!

Tu ai munci la un patron la care in fiecare zi sa te poti astepta sa te dea afara si nu pe motive profesionale ci mai degraba pe ideile sale preconcepute?

Pacat de noi, suporterii... noi ii meritam pe acesti 2 fotbalisti

Insa Becali clar nu ii merita. Sper totusi ca Elton sa ramana in Romania macar la UTA sa-l mai vedem si noi pe acest jucator extrem de talentat care te face sa iubesti fotbalul chiar daca nu esti un suporter infocat. Justitia divina ar fi sa ramana la UTA si UTA sa bata Steaua prin golul lui.

Sau si mai si sa se duca la Urziceni sa fie o razbunare dubla din partea lui Elton si a lui MM.

Sper sa nu ma judecati ca vreau ca Steaua sa piarda dar doar asa ciobanul isi va da seama si de greselile facute.

spre cl steagcruce2

FinalaUEFA11.06.2007 09:09

Iancu: "Poli are 30 la suta dintr-un transfer în strainatate al lui Emeghara. Nu se pune problema de schimb cu Bostina."

Dupa ce mai da 1,2 milioane pe el si 30%! Bine conducerea! Tot asa.

Lasa ca mai luam o mita la Steaua 2 si recuperam pierderile, nu? Jeguri.

JDERUL11.06.2007 09:18

Sper sa nu ma judecati ca vreau ca Steaua sa piarda, dar doar asa ciobanul isi va da seama si de greselile facute.

Inca nu te-ai prins ca Jiji nu-si recunoaste niciodata greselile? El insusi o greseala a naturii, nu poate gandi, pentru ca singurul neuron cu care a fost inzestrat creierul lui este in greva inca de la nastere!

Matteo11.06.2007 09:22

'Gabi Balint: "Steaua a luat nimicuri"

Gabi Balint nu crede ca Steaua a reusit o campanie de achizitii reusita. "Steaua a luat nimicuri. A transferat doi pusti de la Jiul, de viitor, dar care nu au loc decat la echipa a doua. I-a mai luat pe Badoi, Gurita sau Neaga, jucatori absolut normali. Nu asa alcatuiesti o echipa de Liga Campionilor, cumparand fotbalisti de peste 30 de ani, care nu au facut mare brînza, sau luand cate unul profitînd ca e liber de contract", a declarat, în Libertatea, Gabi Balint. 'Daca Steaua chiar vrea sa se califice în Liga trebuia sa aduca doi-trei jucatori straini valorosi sau fotbalisti romani, dar de top, de echipa nationala. Nu no-name-uri".

Fostul international stelist nu crede ca Steaua a reusit o mare performanta anul trecut în grupele Ligii Campionilor. "Ce a reusit Steaua sezonul trecut în Liga? Doar acea victorie de la Kiev, obtinuta, ce-i drept, datorita unui joc tactic extraordinar. În rest, au fost corectiile aplicate de Real Madrid si Lyon, formatii care nu au ajuns nici macar în semifinalele competitiei", a mai spus Balint."

Sursa: Gsp

SUSTN 100 %

FinalaUEFA11.06.2007 09:35

Balint ar trebui sa vina la Steaua. Eu nu inteleg de ce fostele glorii nu il critica direct pe Becali, doar e a 100-a mare magarie la adresa Stelei. Balint acuma e la TV, Hagi pe la publicitate, meciuri caritabile, Ienei? Pensionar? Ce au de pierdut? Ii asasineaza?

AmuntBoy11.06.2007 09:43

Tu nu vezi ca ciobaul este inconjurat de sclavi la club?

Ce sa caute Balint la Steaua?

Eu ma rog ca Ilie sa nu devina si el un sclav si sa spuna mereu ce are pe suflet nu sa fie o portavoce infecta a oierului!

«13132333435107»