Din pacate nu prea avem ce sa-i facem ciobanului. Sper din toata inima sa nu puna muzica religioasa pe stadion ca o sa ajungem subiectul de glume al intregii Europe, nu numai in Romania.
Iar in ce priveste jucatorii, mi-am spus punctul de vederede mai multe ori!
Ma mai repet in cazul Elton pentru ca, chiar nu as vrea sa plece de la Steaua.
Dar din pacate Becali face in pofida tuturor sfaturilor de la apropiati, face asta doar ca sa se razbune pe fani. In timp o sa isi dea seama cat de mult a gresit fata de fanii Stelei, dar eu cred ca va fi prea tarziu.
Singura pedeapsa care o sa-l doara ar fi ca la un meci important din CL sa nu vina lumea la stadion... sa vedem cum o sa arate dupa ce pierde 2 milioane intr-o seara din banii de pe bilete. Dar sunt constient ca nu are cum sa se intample asa ceva deoarece in cazul in care va veni sa zicem Barcelona la Bucuresti, nu stiu cine ar vrea sa piarda asa meci. 
Deci nu prea avem ce face. Dar sper sa se intample ceva bun si pentru suporterii stelisti
prin legea compensatiei.

Despre Elton:
Din pacate Elton este foarte scund. Cred ca nu exista in Europa, la echipele cat de cat serioase, un jucator atat de mic. Parerea mea este MM a gresit cand l-a transferat! Nu vorbesc, are tehnica buna, usurinta, pasa si orientare, dar in Europa conteaza forta si viteza. Sigur, in campionat el poate fi util, dar daca suntem corecti e greu de crezut ca vei rupe gura targului cu micutu' in meciurile internationale. Chiar daca par crud, zic ca in Europa Steaua cu Elton ar cam avea alura unei echipe de balci! Ar mai lipsi si o femeie cu barba ca sa ne producem la cel mai inalt nivel!
Dar cred ca nu de aceea vrea sa-l dea GG din lot. Ar mai fi cred cel putin doua cauze. Una tine de faptul ca ar mai trebui dati aproape 1 milion USD, ceea ce inseamna o suma! Probabil daca nu ar mai fi costat nimic, Elton ar fi intrat in discutie sa ramana pe loc, asa insa cu +1milion e de discutat utilitatea investitiei.
Dar cauza principala a renuntarii la Elton raman suporterii. La Steaua Elton nu poate ramane decat ca titular, caci altfel, prin minutul 30 lumea incepe sa murmure, iar dupa pauza scandarile se transforma in huiduieli, daca antrenorul nu face pe placul multimii. Ori asa ceva nu este de acceptat la o echipa serioasa, ca tribuna sa-ti faca primul "11", si de aceea probabil ca se va renunta la brazilian. De aici se vede ca nici prea multa dragoste din partea tribunei nu este prea buna!
Prin natura situatiei prezente, Eltion pare a nu putea avea la Steaua statutul unui jucator normal, din lot! Dezbaterea din jurul lui si scandarile permanente l-au transformat intr-o "piesa" incomoda pentru angrenaj si nu cred ca cineva din conducere poate sa-si ia un astfel de risc al mentinerii lui in lot! Inchipuiti-va ce va fi la primul meci cand Elton nu va fi titular si prin min.70 scorul este egal, iar Oli decide sa nu-l introduca in joc(are acest drept ca antrenor)!?
Asta e situatia!