FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«13334353637107»
c.ronaldo1712.06.2007 09:42
Iar ne facem de ras cu transferurile.

Acum il vrea pe Matjovski in timp ce la Dinamo zvonurile sunt Derek Boateng si Floro Flores.

Iar cu Rmeghara cum naiba n-are sa-i dea salariu 150000 de euro ca zicea ca nu o sa aiba rivali in Romania ca el o sa faca cele mai mari contracte. Insa se pare ca Dinamo i-a luat fata si la asta: Zicu = 400 000, Derek Boateng daca vine - 240 000, deci aia chiar nu se uita la bani.

Bai copilulule, ce naiba sunteti asa frustrati? La Steaua se zicea ca vine Abbiati, Dida, Buffon. Acum se zice ca vine unu' la Dinamo si gata, deja a venit. Sunt doar inventii de-ale presei ca sa pacaleasca oameni ca tine. Nu te mai lasa influentat de toate trompetele de site-uri gen sport.ro, gsp, prosport...

sonic200512.06.2007 10:23

Mai cRonaldo, chestia e ca Dinamo deja a facut un transfer extraordinar pe cand noi nu!

Iar cel care se batea cu pumnii in piept ca o sa faca echipa puternica si numai de vedete era Becali. Nu zicea el ca nu se mai uita la bani ca o sa aiba buget vreo 30 de milioane? Poate o sa-l aiba, dar cu tot cu avion! :)

Nu sunt frustrat de ce face Dinamo, ci mai degraba de ce nu face Becali!

FinalaUEFA12.06.2007 10:40
Mai baiatule, care e problema ta ? Ai pus vreun ban acolo si te roade? Te urmaresc de ceva timp si observ ca niciodata nu esti multumit. De nimic. Mai mult decat atat, jignesti, vorbesti urat, debitezi prostii (mita, recuperam pierderile, jeguri).

Te rog sa-ti revizuiesti atitudinea. E o recomandare. Altfel voi lua masuri impotriva ta. Daca nu esti stelist, asa cum afirmai intr-un post anterior, de ce mai intri pe acest forum? Doar ca sa tulburi apele ?

E dreptul meu sa nu fiu multumit de ceea ce se intampla, nu vad ce te deranjeaza pe tine. Si cand vorbesc urat, poate e vorba de simtul umorului pe care tu clar nu il ai. Daca vrei politete uita-te in ziare sa vezi ca te face Gigi "vagabont". Si te asigur ca daca s-ar face o treaba decenta la Steaua (asa cum se face la CFR) as fi cel mai multumit.

Si am zis in postul ala anterior ca n-am fost niciodata stelist sunt doar un fan al fotbalului, singurul stadion pe care am fost a fost la Dinamo cand eram foarte mic. :lol:

Nici macar nu ma uitam la meci vroiam doar sa plec acasa. :lol: :lol:

Banuiesc ca un fan al fotbalului are dreptul sa isi spuna parerile despre orice echipa, doar nu scrie in lege ca n-am voie.

Daca tie iti place ce se intampla zi de zi in tara asta, zi de zi in fotbal bravo dar nu ma ameninta pe mine cu ban ca n-am voie sa iau lucrurile asa cum sunt, adica sa fiu nemultumit! Sper ca am revenit la relatii mai bune.

c.ronaldo1712.06.2007 10:43

Au venit Neaga si Emeghara, doi jucatori care au sanse sa se integreze fara a astepta 1, 2 luni!

Si nu uita fraza aia: "Zicu are cioc si pene".

FinalaUEFA12.06.2007 10:50

Degeaba vin jucatori buni cat timp jocul este previzibil... parerea mea.

c.ronaldo1712.06.2007 11:18

Ce previzibil tot vezi ma? A fost atat de previzibil incat CFR, Rapid si alea din ultimele opt etape nu l-au ghicit. Dar poate ai potential mai bun ca R.Lucescu, Bergodi, Cartu si ceilalti antrenori... A zis acum 3 luni cineva de joc previzibil, acum tot anul se repeta aceiasi fraza.

FinalaUEFA12.06.2007 11:45

Se poate sa se renunte la apelativul ma la adresa mea? Eu cred ca vorbesc cu destul respect!!

N-am fost eu care am zis de joc previzibil am citit prin alte posturi si ei au dreptate: joc pe flancuri si centrari. O sa vezi tu campionatul viitor 0-0 la greu cu echipele slabe. Si atunci o sa-l injuri pe Oli! Vad ca aici n-ai voie sa vii cu idei, ca devii imediat antrenor din Liga I, oamenii n-au dreptul sa gandeasca!! Nu vad de ce ma atacati toti ca imi spun parerea. Daca nu va place ignorati-ma dar vad ca va enerveaza la greu cand cineva trece de pragul minim de suporter cu Hai Steaua si cand curge cu miere pe strazi si cand Gigi te face vagabont.

Frate. :-? :-?

bodanelu12.06.2007 11:45

c.ronaldo17: butoanele tata, butoanele! ;)

Cat despre jocul nostru, mingi bubuite pe cei 2 atacanti intre 7 fundasi? Asta e joc? Asta e joc previzibil... sau mingi pe flancuri cu centrare dupa? Sau 2 jucatori sa-l tina pe Dica si pa meciul? Nu e previzibil jocul, deloc...

Neaga inca nu a semnat cu noi... deci inca nu va ganditi la el ca jucatorul nostru.

Za Best12.06.2007 12:12
Ce previzibil tot vezi ma? A fost atat de previzibil incat CFR, Rapid si alea din ultimele opt etape nu l-au ghicit. Dar poate ai potential mai bun ca R.Lucescu, Bergodi, Cartu si ceilalti antrenori... A zis acum 3 luni cineva de joc previzibil, acum tot anul' se repeta aceiasi fraza.

Nu-mi vine sa cred ca inca mai exista stelisti care sa apere aceasta nulitate de antrenor si de om-ZerOli!

Jucam previzibil, prost si incalcit, am prins locul 2 doar pentru ca am fost chiori in tara orbilor! Afara Olitza! Afara Jiji!

P.S.: Ciobanul e decis sa-l dea afara pe Elton! Nu se poate sa facem ceva la reunirea echipei? Eu stiu, sa ne strangem, sa protestam, trebuie facut ceva... e pacat sa pierdem un astfel de jucator doar pentru ca nu-i place acestui [...] ce conduce Steaua...

c.ronaldo1712.06.2007 12:14

Daca batem in fiecate meci asta conteaza! Am avut 5 accidentati la fiecare meci, si normal ca trebuie sa schimbi mereu tactica. Am jucat sezonul acesta vreun meci in Liga 1 cu Goian, Ghionea, Radoi, O.Petre, Dica, Thereau si Cristocea toti titulari si nu am vazut eu?

@fINALA Steaua.

Scuze daca "ma" e o jignire...

@Za_Best

Aaaa.... exista, te asigur!

bodanelu12.06.2007 12:18

Deci nu conteaza nici felul in care bateam? Nu conteaza ca e pe teren sau in afara lui?

c.ronaldo1712.06.2007 12:19

Vad ca tot ti s-a pus pata ca am facut aranjamente in acest retur. Da-mi un exemplu te rog.

bodanelu12.06.2007 12:24

Pai normal ca am facut, doar si patronul a zis asta. Cum zicea cineva tot pe undeva pe aici... cum sa joace un jucator cu noi cand a fost platit de Gigi sa-i incurce pe x si pe y. Si asta e un fel de blat. Sau declaratiile ca Dane, tu sa faci echipa stramb, sau ca Dragomir i-a promis ca nu o sa mai avem meciuri grele din punct de vedere al arbitrajelor, si noi am primit penalti-uri inventate?

Nu sunt blaturi...

Daca jocul nu merge, trebuie facut ceva cu echipa... si Gigi a ales metoda cea mai simpla si cea ma rusinoasa pentru orice stelist normal.

De aceea pentru mine nu are nici o valoare calificarea in CL sau ca am luat locul 2...

Asta e un campionat pierdut...

FinalaUEFA12.06.2007 12:26

Daca ar organiza un protest ar fi cei mai buni suporteri din tara, oameni adevarati.

Sper ca Elton sa plece la CFR Cluj. :D (asta daca intr-adevar pleaca... si se pare ca da) Ar merita. Si 500.000, e ca si cum ai da 2 lei pe o limuzina! Bine, poate am exagerat putin, dar oricum jucatorul e foarte bun. O fi el scund, dar si jucatorii mici de inaltime au avantaje... viteza de exemplu, sunt mai tehnici. N-are forta, dar el e omul cu pasele si driblingurile, nu e atacant.

Edit: @ c Ronaldo Nu numai "ma" e o jignire ci si tonul mesajului dar hai s-o lasam balta. Daca nu te intereseaza cum iti obtine echipa ta victoriile, adica in afara lui e grav oricum. Poate nu sunt blaturi pe fata, adica vine Gigi cu sacul de 100.000 la patronul Jiului, dar el poate mai suna un jucator, 2 "s-o lase mai moale" doar erau oricum retrogradati. Doar ce-o face Jiji acasa in afara sa injure presa, suporteri si sa se duca la emisiuni de scandal? Si cu transferurile astea Pintilii, Bicfalvi (care desi pare un transfer bun) si nu stiu cine, poate or fi o recompensa pentru "intelegere".

victor12.06.2007 13:14

Ar trebui sa nu confundati aranjamentele cu presiunea pe care Becali o pune pe adversari(cu declaratii de genul "vezi Dane cum faci echipa!" sau "ma intereseaza niste jucatori de la Otelul!"). Astea nu sunt aranjamente, ci presiune psihologica facuta asupra adversarilor. Sper ca nu va inchipuiti ca aranjamentele se fac prin anunturi la TV de genul acesta!

Tot presiune este si cand te plangi de arbitrii inaintea unui meci important sau cand pui in circulatie pe piata informatii despre anumite jocuri de culise ale adversarilor! Pana la urma fotbalul este o afacere pe foarte multi bani si implica un orgoliu nemasurat, asa ca ne aflam in jungla: cel mai puternic triumfa! Cine nu intelege asta ar trebui sa ramana la nivelul fotbalului scolar!

Si nu cred ca ar trebui sa ne indignam atat ca GG da bani unor echipe sa-si apere sansele corect in meciuri cu contracandidatele Stelei. nu e nimic imoral in asta: pana la urma trebuie sa castige cel mai bun PE TEREN intr-o infruntare in care echipele lupta pana la capat, in orice situatie. Se pare insa ca in Romania cinstea si onoarea trec prin portofel si daca nu alimentezi ai surpriza unor reprize de non-combat. Sigur, este de condamnat daca platesti ca adversarul tau sa se dea la o parte!

Dar nu cred ca e cazul Stelei pana acum.

Oricum vad ca si in Spania se practica la greu acelasi tip de stimulare indirecta! Deci si aici suntem in randul LUMII BUNE, asa ca uitati falsele pudori!

c.ronaldo1712.06.2007 13:18

Victor, mi-ai luat vorbele din gura. :smile:

victor12.06.2007 13:20
E dreptul meu sa nu fiu multumit de ceea ce se intampla, nu vad ce te deranjeaza pe tine. Si cand vorbesc urat, poate e vorba de simtul umorului pe care tu clar nu il ai. Daca vrei politete uita-te in ziare sa vezi ca te face Gigi "vagabont" . Si te asigur ca daca s-ar face o treaba decenta la Steaua (asa cum se face la CFR) as fi cel mai multumit.

Si am zis in postul ala anterior ca n-am fost niciodata stelist sunt doar un fan al fotbalului, singurul stadion pe care am fost a fost la Dinamo cand eram foarte mic. :lol: Nici macar nu ma uitam la meci vroiam doar sa plec acasa. :lol: :lol: Banuiesc ca un fan al fotbalului are dreptul sa isi spuna parerile despre orice echipa, doar nu scrie in lege ca n-am voie.

Daca tie iti place ce se intampla zi de zi in tara asta, zi de zi in fotbal bravo dar nu ma ameninta pe mine cu ban ca n-am voie sa iau lucrurile asa cum sunt, adica sa fiu nemultumit! Sper ca am revenit la relatii mai bune.

Nu doar ca vorbesti urat, asta tine de cultura si educatia fiecaruia, dar din pacate vorbesti si multe prostii!

Pari a fi intr-o permanenta intrecere cu tine insuti la a debita enormitati! Sper ca la un anumit moment te vei opri! Esti deja printre campioni la acest capitol.

Parerea mea!

Prodigy_andrey12.06.2007 13:34

Totusi, Elton nu a plecat, nu? Ce ma seaca astia din presa: cand e la UTA, cand pleaca altundeva...

Sper sa nu plece deloc.. :D :x

victor12.06.2007 13:45
Din pacate nu prea avem ce sa-i facem ciobanului. Sper din toata inima sa nu puna muzica religioasa pe stadion ca o sa ajungem subiectul de glume al intregii Europe, nu numai in Romania.

Iar in ce priveste jucatorii, mi-am spus punctul de vederede mai multe ori!

Ma mai repet in cazul Elton pentru ca, chiar nu as vrea sa plece de la Steaua.

Dar din pacate Becali face in pofida tuturor sfaturilor de la apropiati, face asta doar ca sa se razbune pe fani. In timp o sa isi dea seama cat de mult a gresit fata de fanii Stelei, dar eu cred ca va fi prea tarziu.

Singura pedeapsa care o sa-l doara ar fi ca la un meci important din CL sa nu vina lumea la stadion... sa vedem cum o sa arate dupa ce pierde 2 milioane intr-o seara din banii de pe bilete. Dar sunt constient ca nu are cum sa se intample asa ceva deoarece in cazul in care va veni sa zicem Barcelona la Bucuresti, nu stiu cine ar vrea sa piarda asa meci. fularsteaua2

Deci nu prea avem ce face. Dar sper sa se intample ceva bun si pentru suporterii stelisti

prin legea compensatiei.

fularsteaua2

Despre Elton:

Din pacate Elton este foarte scund. Cred ca nu exista in Europa, la echipele cat de cat serioase, un jucator atat de mic. Parerea mea este MM a gresit cand l-a transferat! Nu vorbesc, are tehnica buna, usurinta, pasa si orientare, dar in Europa conteaza forta si viteza. Sigur, in campionat el poate fi util, dar daca suntem corecti e greu de crezut ca vei rupe gura targului cu micutu' in meciurile internationale. Chiar daca par crud, zic ca in Europa Steaua cu Elton ar cam avea alura unei echipe de balci! Ar mai lipsi si o femeie cu barba ca sa ne producem la cel mai inalt nivel!

Dar cred ca nu de aceea vrea sa-l dea GG din lot. Ar mai fi cred cel putin doua cauze. Una tine de faptul ca ar mai trebui dati aproape 1 milion USD, ceea ce inseamna o suma! Probabil daca nu ar mai fi costat nimic, Elton ar fi intrat in discutie sa ramana pe loc, asa insa cu +1milion e de discutat utilitatea investitiei.

Dar cauza principala a renuntarii la Elton raman suporterii. La Steaua Elton nu poate ramane decat ca titular, caci altfel, prin minutul 30 lumea incepe sa murmure, iar dupa pauza scandarile se transforma in huiduieli, daca antrenorul nu face pe placul multimii. Ori asa ceva nu este de acceptat la o echipa serioasa, ca tribuna sa-ti faca primul "11", si de aceea probabil ca se va renunta la brazilian. De aici se vede ca nici prea multa dragoste din partea tribunei nu este prea buna!

Prin natura situatiei prezente, Eltion pare a nu putea avea la Steaua statutul unui jucator normal, din lot! Dezbaterea din jurul lui si scandarile permanente l-au transformat intr-o "piesa" incomoda pentru angrenaj si nu cred ca cineva din conducere poate sa-si ia un astfel de risc al mentinerii lui in lot! Inchipuiti-va ce va fi la primul meci cand Elton nu va fi titular si prin min.70 scorul este egal, iar Oli decide sa nu-l introduca in joc(are acest drept ca antrenor)!?

Asta e situatia!

Virgil12.06.2007 13:49
E dreptul meu sa nu fiu multumit de ceea ce se intampla, nu vad ce te deranjeaza pe tine. Si cand vorbesc urat, poate e vorba de simtul umorului pe care tu clar nu il ai. Daca vrei politete uita-te in ziare sa vezi ca te face Gigi "vagabont" .

Mai baiatule, tu esti suparat rau pe viata si ai intrat aici sa strici buna dispozitia altora. Esti un mic anarhist.

Daca tu crezi ca atunci cand vorbesti urat raspandesti umor, eu cred ca esti doar prost crescut.

Ultima fraza a citatului denota tupeu, obraznicie.

E cazul sa iei o pauza prelungita.

c.ronaldo1712.06.2007 13:50

Oau Victor, daca mai scrii ca esti si pro-Oli te bag la prieteni primu'. Dar tu de unde stii ca Steaua mai trebuie sa dea 1 milion pentru Elton? E ceva si nu stim noi...

forever_STEAUA12.06.2007 14:03

@c.ronaldo17

Poate e ceva ce nu stii tu... Nu mai vorbi in numele altora...

vlad7512.06.2007 14:46

Numai despre transferuri nu se discuta pe acest topic. S-a deviat total de la subiectul legat de transferuri. Vad o alta stire marca Becali. Dupa Belluschi se pare ca la Steaua va ajunge si jucatorul Bresciei, Marius Stankevicius!

Curg razboinicii spre Steaua! Despre Abbiati stie cineva daca ajunge in cantonamentul de la Valencia? :).

Neaga si Emegara nu sunt 100% ai Stelei. Doar cand ii vedem imbracati in tricoul Stelei putem fi siguri.

Danny12.06.2007 15:26

Nu stiu de ce se tot evita sa faca transferuri! De ce nu il iau la Neaga, ce mai asteapta? De Emegara se mai aude ceva? Goian ce face, ramane la Steaua sau pleaca(sa stiu daca sa ii rup un picior sau nu). Ziceau ca ia Steaua un cuplu de fundas sau cam asa ceva, nu am mai auzit nimic de ei!

Zicea Becali ca a luat un jucator de 1.2 mill de euro si ca il anunta luni, azi e marti, de la zis pana la facut...

Se zicea pe sport.ro ca ia Becali un strain care stie sa joace si fundas si atacant... aproape orice, se pare ca a rams la stadiu de vorbe. Nu mai stiu ce sa mai cred, se pare ca la Becali nimic nu e de crezut.

forever_STEAUA12.06.2007 15:34

@Danny:

Dragul meu, referitor la transferul ala de 1,2 mil., este vorba de Emeghara!

«13334353637107»