FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«13435363738107»
bodanelu12.06.2007 15:48
despre Elton:

din pacate Elton este foarte scund. cred ca nu exista in Europa, la echipele cat de cat serioase, un jucator atat de mic. parerea mea este MM a gresit cand l-a transferat! nu vorbesc are tehnica buna, usurinta, pasa si orientare, dar in Europa conteaza forta si viteza. sigur in campionat el poate fi util, dar daca suntem corecti e greu de crezut ca vei rupe gura targului cu micutu' in meciurile internationale. chiar daca par crud, zic ca in Europa Steaua cu Elton ar cam avea alura unei echipe de balci! ar mai lipsi si o femeie cu barba ca sa ne producem la cel mai inalt nivel!

Si ce te faci in campionat, cand jocul scartaie si nu ajungi la poarta adversa? Joci cu jucatori fortosi, care sunt imobili contra a minim 7 fundasi? Ru zic ca un jucator ca acesta ar ajuta.

dar cred ca nu de aceea vrea sa-l dea GG din lot. ar mai fi cred cel putin doua cauze. una tine de faptul ca ar mai trebui dati aproape 1 mln.USD. ceea ce inseamna o suma! probail daca nu ar mai fi costat nimic, Elton ar fi intrat in discutie sa ramana pe loc, asa insa cu +1mln. e de discutat utilitatea investitiei.

dar cauza principala a renuntarii la Elton raman suporterii. la Steaua Elton nu poate ramane decat ca titular, caci altfel, prin min. 30 lumea incepe sa murmure, iar dupa pauza scandarile se transforma in huiduieli, daca antrenorul nu face pe placul multimii. ori asa ceva nu este de acceptat la o echipa serioasa, ca tribuna sa-ti faca primul "11", si de aceea probabil ca se va renunta la brazilian. de aici se vede ca nici prea multa dragoste din partea tribunei nu este prea buna! prin natura situatiei prezente, Eltion pare a nu putea avea la Steaua statutul unui jucator normal, din lot! dezbaterea din jurul lui si scandarile permanente l-au transformat intr-o "piesa" incomoda pentru. angrenaj si nu cred ca cineva din conducere poate sa-si ia un astfel de risc al mentinerii lui in lot! inchipuiti-va ce va fi la primul meci cand Elton nu va fi titular si prin min.70 scorul este egal, iar Oli decide sa-nu-l introduca in joc (are acest drept ca antrenor)!? asta e situatia!

Suporterii n-au voie, dar are voie patronul analfabet care ne jigneste zi de zi... Oare nu e mai iubit decat patron?

MORI CIOBANEEEE!

Tom_Jerry12.06.2007 16:39
Daca ar organiza un protest ar fi cei mai buni suporteri din tara, oameni adevarati.

Sper ca Elton sa plece la CFR Cluj. :D (asta daca intr-adevar pleaca... si se pare ca da) Ar merita. Si 500.000, e ca si cum ai da 2 lei pe o limuzina! Bine , poate am exagerat putin, dar oricum jucatorul e f. f. bun. O fi el scund dar si jucatorii mici de inaltime au avantaje... viteza de exemplu, sunt mai tehnici. N-are forta dar el e omul cu pasele si driblingurile nu e atacant.

Edit: @ c Ronaldo Nu numai "ma" e o jignire ci si tonul mesajului dar hai s-o lasam balta. Daca nu te intereseaza cum iti obtine echipa ta victoriile , adica in afara lui e grav oricum. Poate nu sunt blaturi pe fata, adica vine Gigi cu sacul de 100.000 la patronul jiului dar el poate mai suna un jucator, 2 "s-o lase mai moale" doar erau oricum retrogradati. Doar ce-o face Jiji acasa inafara sa injure presa, suporteri si sa se duca la emisiuni de scandal? Si cu transferurile astea Pintilii, Bicfalvi (care desi pare un transfer bun) si nu stiu cine, poate or fi o recompensa pentru "intelegere".

Da vad ca esti cazut in bila dupa aia de la CFR.

De ce nu intri pe forumul lor atunci? Nu, serios, nu vreau sa fiu rau, dar in toate posturile tale ii lauzi pe aia ca ce mari sunt ei.

Eu sincer n-as suporta ca echipa mea sa fie formata numai din jucatori portughezi de mana a paishpea..Practic acolo e o echipa de mercenari si nimic mai mult... ca si la Poli.

Si o sa pateasca ce-au patit si timisorenii toti anii astia.

Adica n-o sa mai reuseasca nimic...

cris12.06.2007 16:57

Cu Emeghara nu s-au inteles inca la salar, iar Neaga tot este pe drum dar inca nu a ajuns! Sa speram ca o sa ajunga pana incepe campionatul, poate este o alta gogoasa marca JJ, desi nu as vrea sa cred ca poate sa faca asa ceva.

Pana acum suntem lideri; dar nu la transferuri, ci la plecari.

vlad7512.06.2007 17:07

M-a amuzat cum a inceput Pro TV-ul stirile sportive: "nici o zi fara un transfer bomba la Steaua..."!

Hai Principe, cumpara si tu un jucator de valoare, ca sincer nu pupa Steaua CL anul acesta!

P.S.: Si Antena 1 il persifleaza pe Cioban:"in fiecare an au fost transferuri bomba la Steaua..."!

Si tittlul din bara este haios "Baloane de sapun in Ghencea"!

Jenant Ciobane! "Te rade "Voiculescu!

c.ronaldo1712.06.2007 17:32
De ce nu il iau la Neaga ce mai asteapta ??

Neaga trebuie sa isi respecte contractul cu coreeni. Mai dureaza inca vreo saptamana-doua.

Emegara  se mai aude ceva ??

Ce informatii mai vrei, ca iti spun? Emeghara e jucatorul Stelei.

Goian ce face ramane la Steaua sau pleaca ( sa stiu  daca sa ii rup un picior sau nu ) ,

Goian ramane al Stelei. Au fost cateva zile in care Sport.ro nu avea ce stiri sa dea pe post si s-au gandit ei desepti sa-l duca pe Goian in Germania!

. Se zicea pe sport.ro ca ia  Becali pe un strain care stie sa joace si fundas si antacant ..

Daca exista asta era acum la Real Madrid.

Nu mai stiu ce sa mai cred , se pare ca la Becali nimic nu e de crezut .

Abia acum ti-ai dat seama?

Pana acum suntem lideri dar nu la transferuri ci la plecari .

Singurul lucru care ne ramane este sa asteptam in zadar... ca si pana acum.

sonic200512.06.2007 17:38

Victor, lasand la o parte faptul ca e scund, principalul defect care i s-a gasit lui Elton a fost ca nu face faza defensiva. Dar spune-mi tu mie daca Ronaldinho, Messi, Cristiano Ronaldo fac faza defensiva. Jucatorii astia sunt pentru altceva in teren nu pentru faza defensiva. A, daca e cazul sa ai un antrenor atat de idiot ca Oli cred si eu ca Elton e inutil. Pai asta daca il avea pe Ronaldinho se ducea imediat la patron si spunea: ce facem Jiji cu asta ca asta nu stie sa se apere pai ce rost mai are sa fie la Steaua. Daca tu crezi ca vanzarea lui Elton e o solutie ca fanii sa nu-l mai fluiere pe Oli pentru ca nu il baga pe el te inseli. Ai sa vezi ca fanii o sa-l fluiere si pe Oli si pe Gigiu mult timp de acum inainte pentru ca vinde chiar jucatorii preferati Elton si Thereau. Oli e o carpa nu a zis el ca Elton nu va pleca de ce nu a iesit sa dea macar o declaratie dupa ce patronul a zis ca il vinde.

Bogdanelu are dreptate, nu stiu ce ii luati atat pararea lui Becali cand el ne face mereu vagabonti. Pai suporterii Stelei erau civilizati cand il aplaudau si ii scandau numele. Cum s-a schimbat atitudinea fanilor cum si el gata spune ca noi suntem vagabonti cand adevaratul vagabont e el( vezi ce i-a facut lui Dinu si lui Gusa si alte chestii mai vechi cand l-a lovit pe Malonga ala)!

@vlad 75: trebuie sa se ia cineva si de Becali pana la urma ca se pare ca in fiecare zi anunta un transfer bomba si apoi cand dispar zvonurile mai apare o data la TV si mai spune 2-3 jucatori.

Acum a zis ca daca nu il ia pe lituanianul ala nu il mai intereseaza nici un jucator.

Deci in concluzie supercampanie de achizitii nu-i asa c.Ronaldo ca tot zici de emeghara ca e extraordinar?

manu7112.06.2007 18:12

Nu cumpara nimic ciobanul pentru ca si-a facut un plan(L.C, cu sumele care se vireaza catre club, adica catre buzunarul lui), simplu, ca orice afacerist din Romania care nu are cash(P.S topul 300 - nu contine si datoria bancara, evalueaza doar CA, bunuri imobile si mobile, de asta a ajuns si ciobanul, acolo... 200 ha de pamint arabil evaluat 500 milioane de euro si ce o mai avea, case, auto, abatoare), neavind lichiditati nu poate cumpara decat daca vinde, povestea cu echipa mioritica a fost inventata special, salariu mediu, suma de transfer medie sau liber de contract... asa ca omul spera sa intre in Liga si sa-i intre si lui in buzunar cash... noi, o parte stim clar ca el face spectacol in media doar pentru imaginea lui ca om politic(azi il ia pe ala, miine se razgandeste, miine cumpara 2 si vinde 3, vrajeala pentru televiziune), ce sa ne mai ascundem dupa deget, Becali nu are milioane disponibile pentru Steaua cum se lauda, e clar ca lumina zilei, daca mai cumpara pe cineva trebuie sa aiba valoare mica 1-1,5 milioane de euro, sau cineva liber de contract... Becali este un om politic, adica mincinos, laudaros si curva(tipic pentru clica care conduce Romania acum si peste 10 ani), ma gindesc cu groaza ca prostul asta incurabil o sa intre in parlament... mai bine capsunar in Spania decit cetatean in Romania!

Forza Steaua!

Intotdeauna Steaua! fularsteaua2

martanu12.06.2007 18:33

Vad ca CFR Cluj vrea sa-l vanda pe Martin Tudor. Daca pretul nu este exagerat poate nu ar fi o afacere rea(chiar daca este iesit din forma). Daca Vatca, care a incasat o caruta de goluri are loc la Steaua, cred ca Martin Tudor merita o sansa.

Emeghara trage sa-i faca salar mare, sincer nu stiu daca merita salar de 200.000/an cat cere. 150.000 mi s-ar parea mai potrivit, chiar daca la Poli are 130.000 in acest moment.

weeezer12.06.2007 18:54

Pai cica i se da cat are la Poli.

mountytoma12.06.2007 21:47

In ton cu vanzarea lui Elton pentru 500.000 euro, propun sa dam anunturi pe net in toata lumea: il vindem pe Gigi Becali pentru juma' de gainatz!

TVA inclus! Valoarea isi spune cuvantul...

martanu12.06.2007 22:14

Totusi Emeghara nu a semnat inca, si-a dat doar un acord verbal(conform caracatitei gsp). Tot pe site-ul caracatitei scrie ca Jijel Coman ramane la insistentele antrenorului Oli... aveam presimtiri sumbre ca asa va fi... este incredibil de cata lipsa de tact da Oli.

Anais_stelistu13.06.2007 10:34

Au venit Neaga, Badoi, Emeghara, Gurita! Pana acum!

Dar ar fi bine sa nu-l dea pe Elton afara pentru ca Elton nu vrea sa plece, in timp ce Thereau vrea sa plece!

Macar sa pierdem 1 din 2! Elton face driblinguri spectaculoase! Si daca imi amintesc bine, toate golurile pe care le-a dat Steaua lui Dinamo au fost din pasele lui Elton! Asa ca daca Gigi vrea sa ne calificam in Champions League sa il pastreze pe Elton pentru ca daca il da la UTA ii strica toata cariera!

steagsimplu

sonic200513.06.2007 10:34

Daca reuseste sa il tina pe Thereau si sezonul asta si nici Goian nu pleaca cred ca Steaua si-a rezolvat cat de cat lotul. Poate ar mai trebui si un mijlocas de creatie, dar oricum degeaba l-am lua pentru ca Oli tot cu 2 inchizatori o sa joace.

Becali se scoate in mare in fata suporterilor daca il tine pe Thereau si va avea parte si de o atmosfera cat de cat mai destinsa la stadion. Si eu daca ar fi sa aleg dintre Elton si Thereau care sa ramana l-as pastra pe Thereau pentru ca e un jucator care a confirmat la Steaua pe cand Elton nu a confirmat inca din mai multe motive principalul fiind ca nu a fost lasat sa confirme. Eu in locul lu Becali daca tot il da pe Elton l-as fi luat pe Cernat care si asa nu mai e dorit de Dinamo Kiev, si pe Mitea care la 1 milion era chiar o investitie buna in conditiile plecarii lu Bostina. Oricum, Ochirosii are stofa de fotbalist si cred ca anul asta Oli tre sa inceapa sa il joace titular.

Chiar daca o sa ma acuzati iar ca zic jucatori din FM, imi pare foarte rau ca nici un om din club nu s-a uitat 2 ani de zile la Guarin! Acum St. Etienne l-a luat cu 500 000 si parerea mea asta e jucator care nu o sa plece sub 10 milioane din Franta. Mai avem o sansa - Sherman Cardenas - si ala e un tanar promitator si are decat 17 ani.

steag2

bodanelu13.06.2007 12:33

@Finala, puteai sa pui mesajul pe privat...

Sorry de OFF!

audiopixel13.06.2007 12:54

Sunt naiv daca-mi doresc un fundas central la echipa? Baciu am inteles ca pleaca, ar mai ramane 3 centrali dintre care Radoi nu stim clar unde o sa evolueze(pe linia de fund sau la inchidere). Centrul mijlocului e o problema cronica a Stelei de mai multi ani asa ca nu am nici o speranta ca s-ar intreprinde ceva in acest sens; iar in fata as fi curios care sunt varfurile pe care ne bazam in sezonul viitor(daca raman Iacob si Thereau, mai vine cineva, etc). Nu de alta, dar mai e putin pana la primul cantonament si mie mi se pare o mare dezordine prin lotul actual.

De fapt, se pare ca asta e starea obisnuita la FC Steaua... Om vedea ce se mai intampla zilele urmatoare.

despre Elton:

din pacate Elton este foarte scund. cred ca nu exista in Europa, la echipele cat de cat serioase, un jucator atat de mic. parerea mea este MM a gresit cand l-a transferat! nu vorbesc are tehnica buna, usurinta, pasa si orientare, dar in Europa conteaza forta si viteza. sigur in campionat el poate fi util, dar daca suntem corecti e greu de crezut ca vei rupe gura targului cu micutu' in meciurile internationale. chiar daca par crud, zic ca in Europa Steaua cu Elton ar cam avea alura unei echipe de balci! ar mai lipsi si o femeie cu barba ca sa ne producem la cel mai inalt nivel!

Permite-mi sa nu fiu de acord cu ideea ta. Sincer, nu stiu cine a lansat ipoteza cu Elton care e scund si nu face fata in Europa. Am auzit-o de mai multe ori. In Brazilia Elton a tot jucat pana la venirea la Steaua si nu cred ca statea mai bine din punct de vedere fizic. Mai urmaresc uneori meciuri din Brazilia si observ ca au si acolo fundasi mari si solizi, mijlocasi inchizatori nu foarte "prietenosi"; echipele se apara tot in linie, fac pressing, faulteaza si asa mai departe. S-a construit asa o imagine de parca in Europa jucatorii ar fi fortosii pamantului iar in alte locuri fotbalul e asa o chestie boema si amicala.

Eu am vazut ca Elton asa mic cum e a dat la pase pe pozitie viitoare cate n-a dat intreg lotul Stelei intr-un an, e unul din putinii jucatori care-si asuma riscuri, are personalitate. Consider ca pleaca de la Steaua pentru ca se regleaza niste conturi, se platesc polite. Niciodata nu voi accepta ideea ca nu se ridica la nivelul Stelei, implicit la nivelul fotbalului european.

Apopos: Elton nu are fata de Europa; dupa demonstratiile din ultimul an, Steaua are?

Jokero™13.06.2007 13:43

Chiar nimeni nu vede ca Steaua nu are jucatori de dribling(doar Dica si Bostina) si ca "ala mic" era o varianta buna...

Hai sa ne luam dupa (p)Oli si sa jucam la 1-0 daca se poate, daca nu si 0-0 e bun, ca daca nu e in stare sa isi faca echipa fara sa se bage Jiji... Alea sunt transferuri, jucatori care se retrag in maxim 2 ani noi ii luam de buni?

Unde e Jiji care zicea dupa meciurile cu Lyon si Real ca trebui sa luam jucatori valorosi care sa faca fata daca ne dorim performanta in CL? Il luati pe Radoi in brate, dar nu vedeti ca de cand a fost accidentat nu mai joaca nimic...

Nicolita nu e fotbalist, fara suparare... In afara de fuga nu are nimic(mai bine o luam pe Gaby Szabo ca e mai rapida ca el)...

O sa inceapa sezonul si o sa facem play-back la "Vesnica pomenire" privind cum se ingroapa Steaua usor-usor cu un conducator care, doar se foloseste sa isi faca imagine si pe care nu il intereseaza nimic altceva(exceptand banii)!

As vrea sa vad ziua cand o sa dea cu adevarat niste bani sa aduca un jucator bun(>4 milioane/jucator) si nu doar sa se laude...

JDERUL13.06.2007 13:53

Speranta nu costa. Poti sa visezi, ca nu e interzis. Dar nu cred ca vei avea fericirea sa traiesti acea zi!

sonic200513.06.2007 22:35

Baieti, nu mai sperati ca Elton sa ramana pentru ca gata, s-a terminat!

L-au sunat pe baiat sa nu ma revina in Romania pentru ca nu intra in vederile lui Oli pentru cele 2 cantonamente si i-au zis impresarului sa-i caute echipa.

Si cu Thereau sunt sanse mici sa ramana in Ghencea. Deci ma intorc la ce am zis inainte sa stiu sigur ca(,) cei 2 vor pleca.

Cred ca Steaua a facut o campanie de achizitii groaznica. Si am motive importante sa cred asta.

Dinamo ce jucator important a vandut si cati jucatori importanti a adus?

La noi pleaca cel mai bun atacant si cel mai bun mijlocas al echipei, iar in loc nu se anunta nimic spectaculos.

In alta ordine de idei, maine se deschide magazinul Stelei. O sa ma duc si eu si o sa cer un tricou cu Elton si unul cu Thereau.

Ce frumos ar fi sa se faca un miting fara injurii la adresa lui Becali, ci doar cu cateva sute de stelisti purtand tricoul lui Elton saptamna viitoare cand revine in Romania pentru a parafa actele de transfer. Macar noi sa-i lasam o impresie buna despre Romania, ca ciobanul cred ca a facut foarte mult rau fotbalului romanesc pentru ca s-a purtat asa cu cei 2 brazilieni.

Nu intrevad prea curand sa mai vrea sa vina jucatori brazilieni in Romania.

Pacat... Elton, chiar daca nu ar fi dat randament, ar fi adus un plus la imaginea Stelei: vanzari de tricouri, fani noi pentru Steaua si macar din motivele astea ar fi trebuit sa-l tina!

MadFroG13.06.2007 22:48

A plecat Elton, singurul capabil sa faca un dribling ca lumea si sa dea o pasa de geniu. Pleaca si Bostina, pe motiv ca nu mai da randament. Lasa ca da Gigel Coman randament prin baruri, in fiecare seara. Pleaca Thereau si pe buna dreptate... ciobanul si-a batut joc de el, ba ca-l vinde, ba ca nu-l vinde si acum a dat-o la intors si il vrea in continuare... sper ca Cyril sa-i traga teapa si sa nu se mai intoarca .

Apoi ce am adus ?

Un portar care a luat 55 de goluri in 34 de etape <VATCA>, un jucator deja pensionat <Gurita>, un fundas central cu doar 11 meciuri in prima Liga <Pintilii>, doua sperante <Bicfalvi si Teusan>, pe Neaga un stelist adevarat - dar am semne de intrebare referitoare la forma sa, pe Badoi care desi are 32 de ani, pare a fi un transfer demn... sper sa fie folosit mijlocas, fundas e ZERO si nu in ultimul rand, cel mai bun transfer, fara indoiala Emeghara <cel mai bun fundas stanga din campionat>!

Deci avem sa spunem 3 achizitii bune, doua sperante si vreo trei jucatori de umplutura. Colac peste pupaza, pleaca doi dintre cei mai buni oameni ai nostri: Elton si Thereau.

Cu lotul acesta probabil o sa ne calificam in grupe < doar pentru ca suntem cap de serie > dar iarasi vom fi ciuca batailor. Daca erau pastrati Thereau si Elton, altfel priveam viitorul sezon.

Cam ce echipa as vrea pentru sezonul viitor:

Cernea - P.Marin, Ghionea, Goian, Emeghara - Badoi, Radoi, Croitoru - Neaga, Dica - Badea

Rezerve: Vatca, Pintilii, Nicolita, Ov.Petre, Cristocea, Iacob si Gurita :|

Si ce echipa am fi putut avea:

Andrey - P.Marin, Ghionea, Goian, Emeghara - Radoi, Ov.Petre - Neaga, Dica, Elton - Thereau

Andrey > Cernea> EU > VATCA!

c.ronaldo1714.06.2007 10:57

Sa ma c** pe tot sport.ro si cancanu' mami lor de mincinosi. Dupa Belluschi, Abbiati si celalat portar, dupa jucatorii din Polonia, 2 din Cehia si inca unul de la Partizan, acum Steaua e interesata de Vieri. Cat mai poate sa inventeze? Cat? Si toate acestea duc la o atmosfera intensa si grea care cade pe club.

_yang14.06.2007 11:14

Alaturi de Lovin si Gigel Coman Vieri lipseste...

axl2314.06.2007 11:57

Se pare ca Stancu pleaca la Poli pentru 200.000. Ma bucur.

El Nino_914.06.2007 12:34

Madfrog, esti liber de contract! :grin:

Poate-poate... nu se stie! :)

AmuntBoy14.06.2007 13:03

Parca Stancu e mai bun decat Jijel!

Ambii trebuie vanduti! ;)

MadFroG14.06.2007 13:53
Madfrog esti liber de contract :grin: poate poate :evil: nu se stie :))

Am facut fotbal la viata mea, am jucat si la juniorii Stelei... si ca portar! :D

Vatca e cel mai prost portar din Liga 1. O sa va convingeti de asta.

«13435363738107»