FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«13233343536107»
FinalaUEFA11.06.2007 09:53

Deocamdata nu spune nimica. Tot oierul e nr. 1. Pana nu o sa fie dat jos... off, cred ca e a 100-a oara cand zic. Deci mai simplu, pentru mintea oierului: BERBECALI, MARS DEPARTE!

Bogdan4Steaua11.06.2007 14:30

"Sochaux si Strasbourg se intereseaza de Paraschiv

Impresarul jucatorului Sorin Paraschiv, Aurel Damian, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca asteapta ca pana la sfarsitul saptamanii gruparea franceza Strasbourg, nou promovata in Ligue 1, sa faca o oferta scrisa pentru mijlocasul stelist, care poate pleca pentru mai putin de un milion de euro. "

Sursa: Onlinesport

Ramane de vazut daca se va materializa o oferta. Asa cum am mai spus, consider ca Ligue 1 i s-ar potrivi de minune lui Para. Jucatorul si-a facut datoria fata de Steaua si merita un transfer afara. Macar vom urmari cu mai mult interes campionatul francez.

sonic200511.06.2007 14:36

Pacat ca se anunta plecari masive de jucatori. Parerea mea este ca cel mai bine cresteam concurenta pe toate posturile si formam o echipa de 25-26 jucatori.

Sa vedem insa cine mai vine la Steaua.

forever_STEAUA11.06.2007 15:10

Contactat telefonic, managerul Stelei, Adrian Ilie, a declarat ca echipa vicecampioana urmareste si fotbalisti din Cehia, însa a evitat sa pronunte vreun nume. "Dorim un jucator, dar mai multe nu putem afirma în acest moment. Pista Cehia este una dintre solutiile noastre, însa cert e ca nu este vorba de Jan Rajnoch, asa cum s-a zvonit. Nu am auzit de el pâna acum", a spus Adi Ilie

Sursa: caracatita GSP

Danny11.06.2007 15:34

Si eu am vazut pe sport.ro ca Becali zicea ca vrea sa cumpere un jucator foarte bun, care poate sa joace si fundas si atacant... de la zis pana la facut e cale lunga.

Imi aminesc ca vineri zicea Becali ca a cumparat un jucator de 1.2 mil de euro, si zicea ca o sa ii zica numele luni. Azi e luni si nu am auzit nici un nume in afara de Emeghara, despre care se stia dinainte ca o sa il cumpere Steaua.

Bogdan4Steaua11.06.2007 15:42

Era vorba chiar de Emeghara.

In alta ordine de idei, Levski Sofia l-a achizitionat pe Jimmy Floyd Hasselbaink. Iata ca se poate!

Noi vorbim de transferuri de zeci de milioane, si nu investim mai mult de 1-1.5 milioane intr-un jucator.

Cu lotul actual, nu avem sanse la primele doua locuri intr-o ipotetica grupa Champions League. Ba mai mult, daca jocul nu va suferi modificari, este posibil chiar sa ratam intrarea in grupe.

Danny11.06.2007 16:25

Sincer sa fiu acum... cu jucatorii actuali nu avem cum sa trecem de grupe, mai ales ca mai si pleaca din ei (Paraschiv, Elton, Thereau, Iacob).

Nu stiu de ce, dar Steaua se prea limiteaza la transferuri mediocre, ar trebui sa inceapa sa ia jucatori romani de valoare, care au potential sa joace si in strainatate, cum era Zicu, ca Becali se zgarceste la 3,3 mil de euro, si acum cateva zile zicea ca la el nu mai conteaza banii... vorbeste gura fara el!

c.ronaldo1711.06.2007 16:34

@Bogdanel4Steaua :twisted:

Jimmy Floyd Hasselbaink este iesit din forma. Sezonul acesta nu a marcat mai mult de 5,6 goluri pentru Charlton daca nu ma insel... Asa ca nu mi se pare cine stie ce jucator, poate doar prin prisma numelui de pe tricolu, in rest, prefer pe Cyril Thereau mai mult.

FinalaUEFA11.06.2007 16:57

Nu pot veni jucatori cu nume inca la Steaua.(desigur, daca mai sta Jiji nu vor veni niciodata jucatori cu nume, jucatori care primesc oferte si de la alte cluburi).

Cheia este sa luam jucatori necunoscuti de varste intre (19-23) cu potential si care sa creasca in jucatori foarte buni. Sa-mi fie cu pardon, dar nu cred ca e atat de greu sa depistezi niste saraci jucatori. Nu-i mai greu decat sa scrii un roman de 300 de pagini, sa descoperi legi ale fizicii sau mai stiu eu ce!

De exemplu, ii mai stiti pe cei de la Heerenven? I-am distrus, par a fi o echipa modesta, fara pretentii care mai face 4 meciuri pe an in UEFA. Dar ia uita-ti ce-au facut nebunii intre timp:

L-au luat pe asta care le-a dat 34 de goluri! Si acum pe cat il dau, pe 10,20? Sau ramane si isi faca echipa? Si l-au luat de la Malmo, din Suedia, banuiesc ca au dat vreo 500.000.

Fiecare echipa are cate un mare talent. Marile echipe se intereseaza constant de tineri. N-oi spune eu prostii. De ce n-am trimis un scouter ieri la Portugalia- Belgia? Portughezii au nu stiu cati jucatori buni si pe la cluburi de genul Boavista.

Dupa ce ne crestem tinerii si realizam ceva performante, facem o imagine buna la club, sa stie si oamenii ca noi ca existam. Dupa aceea vor veni si jucatori putin mai cunoscuti, oarecum deja consacrati pe 2-5 milioane.

Dar de, scuze ca gandesc prea mult! Doar nu ma cred la Real Madrid, Barcelona. Tarani am fost, tarani vom ramane.

c.ronaldo1711.06.2007 17:07

UEFA, nu te mai uita in curtea altuia, gandeste-te ca si noi am facut afaceri bune.

Exemple: Radoi, Dica, Ogararu, Goian, Iacob, Thereau. Uita-te cu cat i-am luat (unii chiar gratis) si vezi cu cat ii dam. Oameni buni, cititi ce scrieti...

nusi_sacalul11.06.2007 17:08
Cheia este sa luam jucatori necunoscuti de varsta intre (19-23) cu potential si care sa creasca in jucatori foarte buni.

Ei, marele Jiji nu gandeste ca tine, aduce jucatori consacrati de la echipe din subsolul clasamentului si cu potential! Exemple: Gurita, Neaga, doar ne pregatim de LC, nu? spre cl

c.ronaldo1711.06.2007 17:12

Sal Nusi, care mai e viata?

Cu Neaga nu e bine, fara Neaga iar nu e bine. Cum e bine?

FinalaUEFA11.06.2007 17:14

Ce afaceri? Aia sunt luati mai mult la nimereala, daca ar fi fost luati din stiinta n-am avea atatea verze complet nefolositoare in lot. Datul cu banul... sau daca erau din stiinta aveam 11 jucatori buni nu 1,2.

Thereau si Elton, transferuri foarte bune, sunt acuma desfiintati. Asta arata ce politica de transferuri vom avea de-acum incolo...

Danny11.06.2007 17:30
UEFA, nu te mai uita in curtea altuia, gandeste-te ca si noi am facut afaceri bune.

Exemple: Radoi, Dica, Ogararu, Goian, Iacob, Thereau. Uita-te cu cat i-am luat (unii chiar gratis) si vezi cu cat ii dam. Oameni buni, cititi ce scrieti...

Domnule cRonaldo, ma dezamagesti... credeam ca pot sa am incredere in tine... pe Vali Badea l-ai uitat? Vali a venit de la Vaslui, si ia uite ce a ajuns... golgheterul celei mai bune echipe din Romania.

Sper sa se mai realizeze transferuri de acest gen! :D

FinalaUEFA11.06.2007 17:40

Da, adus la pachet cu Panait si Drida. :lol:

Ala chiar ca a fost noroc mare...

Danny11.06.2007 17:52
Da, adus la pachet cu Panait si Drida.

Cine is astia? Ca nu am auzit de ei! :D

sonic200511.06.2007 19:16

Sunt intru totul de acord cu <finala UEFA> ca ar trebui sa ne construim un departament de scouteri foarte bun si sa incercam sa aducem tinere talente din America de Sud in special, din Africa si din Europa deoarece doar asa am putea, prin aducerea unor jucatori talentati, sa facem ceva bani si apoi sa incepem si noi sa contam in Europa.

De exemplu Sevilla l-a luat pe Dani Alves din Liga a-3-a din Brazilia si acum toate echipele mari se bat pentru el. Normal ca marile nume nu o sa vina la Steaua, dar jucatori tineri cu siguranta vor veni. De exemplu mie imi place mult cum se misca treburile pe la Shaktar sau la Cska Moscova.

Nu sunt de acord cu venirea jucatorilor foarte batrani la Steaua gen Hasselbaink - nu cred ca ar fi cea mai buna solutie. Noi trebuie sa ne axam pe jucatori intre 19-25 ani si sa incercam sa facem cu ei o echipa competitiva.

korynna11.06.2007 19:43

Totusi, este nevoie si de cativa jucatori cu ceva experienta si ani in spate, asta pentru a-i potenta si tempera pe cei mai tineri. In acelasi timp, in meciurile cu o deosebita importanta, cei tineri e posibil sa se piarda si atunci e de foarte mare ajutor un jucator care sa le asigure suportul moral si sa le ofere incredere pe teren.

Cu toate ca imi doresc sa promovam noi talente, ideal ar fi sa existe si 2-3 jucatori care sa dea dovada ca au coloana vertebrala in situatii limita si experienta unor meciuri importante.

FinalaUEFA11.06.2007 20:08

Ce-as face eu:

1. Dat afara Oli, Gigi. Eventual Baciu, Coman, Lovin. Adus Balint/Hagi/Popescu ca ajutor si antrenor din strainatate.

2. Steaua II sa promoveze si sa nu mearga pe principul "cine da mita mai mare are baiatul la echipa". Totul trebuie renovat, de asemenea trebuie cautati jucatori prin ligile secunde din Romania banuiesc ca sunt cateva talente.

2. Asa cum zicea si sonic, scouteri adevarati trimisi in America de S, Africa, Europa de E , Asia ?? (mai luam bani pe un tricou, ceva? :P ). Toata conducerea cu ochii pe CE de Tineret.

3. Jucatori romani de valoare luati . Cocis, Tamas si care or mai fi, ca deocamdata ma uit la meciuri nu la jucatori. :lol:

4. Imaginea Stelei imbunatatita. De exemplu sa le dai celor de la EA Sports drepturile Stelei pentru FIFA 08 pe gratis, cu conditia sa avem ratinguri bune la jucatori. Mie nu prea imi place jocul dar banuiesc ca ar mai stii cativa de noi.

5. De facut hahalere, zdrente pe toti cei din presa fiindca merita.

:lol:

Raul198811.06.2007 20:24

Eu am vazut turneul de la Toulon la televisor si pot sa zic ca au fost destui jucatori talentati!

Eu scriu jucatorii care mi-au placut cel mai mult!

Chen Tao - mijlocas - joaca in China.

Kevin Gameiro - atacant - jucatorul turneului 5 goluri - Strasbourg.

Mano - fundas lateral - Belenenses.

Bruno Gama - atacant - Braga.

Alexander Bonnet - Toulouse - mijlocas.

Astia au fost cam cei mai buni!

Un alt jucator bun ar fi Dady de la Belenenses!

Este atacant si are 25 de ani!

In 29 de meciuri a bagat 12 goluri!

Nu cred ca ar costa mai mult de 1.5 milioane!

Virgil12.06.2007 05:06
Iancu: "Poli are 30 la suta dintr-un transfer în strainatate al lui Emeghara. Nu se pune problema de schimb cu Bostina."

Dupa ce mai da 1,2 milioane pe el si 30%! Bine conducerea! Tot asa.

Lasa ca mai luam o mita la Steaua 2 si recuperam pierderile, nu? Jeguri.

Mai baiatule, care e problema ta ? Ai pus vreun ban acolo si te roade? Te urmaresc de ceva timp si observ ca niciodata nu esti multumit. De nimic. Mai mult decat atat, jignesti, vorbesti urat, debitezi prostii (mita, recuperam pierderile, jeguri).

Te rog sa-ti revizuiesti atitudinea. E o recomandare. Altfel voi lua masuri impotriva ta. Daca nu esti stelist, asa cum afirmai intr-un post anterior, de ce mai intri pe acest forum? Doar ca sa tulburi apele ?

cris12.06.2007 05:08

In Prosportul de azi scrie ca Steaua nu s-a inteles cu Emeghara la salar si ca s-ar putea ca totul sa se duca de rapa.

Paraschiv ar vrea sa plece in Franta si ca Becali, nu Steaua, ci Becali il vrea pe Matejovsky, iar Baciu, Lovin si Iacob sunt pe picior de plecare.

sonic200512.06.2007 06:02

Iar ne facem de ras cu transferurile.

Acum il vrea pe Matjovski, in timp ce la Dinamo zvonurile sunt Derek Boateng si Floro Flores.

Iar cu Emeghara cum naiba n-are sa-i dea salariu 150000 de euro, ca zicea ca nu o sa aiba rivali in Romania ca el o sa faca cele mai mari contracte. Insa se pare ca Dinamo i-a luat fata si la asta: Zicu = 400 000, Derek Boateng daca vine - 240 000 deci aia chiar nu se uita la bani.

Eu nu zic ca nu e bun cehul ala, dar in momentul in care pleaca Elton si Paraschiv trebuie sa vina un jucator cu adevarat exceptional ca sa suplineasca absenta celor mai sus mentionati.

ANALIZA MEA A TRANSFERURILOR:

Portari: Vatca mai slab decat Andrey!

Fundasi: aici s-au facut niste transferuri bune (Badoi si Emeghara), insa daca pleaca Goian iesim tot pe minus!

Mijlocasi: revine Radoi si pleaca Elton si Paraschiv si poate il luam si pe cehul ala(iesim prost de tot cu mijlocul in urma transferurilor!

Atacanti: Iacob si Thereau pleaca si Gurita, Neaga vin: eu preferam sa ramana Thereau si Iacob si sa nu mai vina Neaga; cat despre Gurita, parerea mea e ca nu are ce cauta la Steaua!

colaps12.06.2007 09:06

Toulouse l-ar da pe suedezul Elmander la schimb cu Thereau, scrie in Onlinesport... pai eu zic ca e o afacere super, Elmander este marfa de atacant, a afacut niste meciuri foarte bune la nationala Suediei de cand Zlatan s-a certat cu selectionerul Lagerbäck si face mai mult tusa fiind si accidentat...

Acuma cat o fi zvon, cat o fi pe bune... numai Adi Ilie stie...

AmuntBoy12.06.2007 09:22

Eu zic ca e invers: noi vrem sa-l dam la schimb pe Thereau!

«13233343536107»