FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«13536373839107»
bogd4n14.06.2007 14:05

Nici chiar... mai sunt aia 2 de la Rapid, care iau cate 4 goluri/meci! :)

MadFroG14.06.2007 14:11
nici chiar..mai sunt aia 2 de la rapid care iau cate 4 goluri/meci :))

Cifrele vorbesc:

55 de goluri in 34 de meciuri.

Flaviu8614.06.2007 15:24

Ziaristii o luat-o razna, sau mi se pare mie? Cred ca de la caldura! :grin:

Auzi tu... VIERI (revista CAnCAn) sau Belluschi (Fanatik)!

Deja incep sa ma obisnuiesc cu "bombele" astea, doar ca sa mai vanda si eu un ziar... jalnici!

c.ronaldo1714.06.2007 16:56

Ieri Belluschi, alaltaieri Abbiati, azi Vieri... maine cine?

Dj14.06.2007 17:07
Cifrele vorbesc:

55 de goluri in 34 de meciuri.

Subscriu. E praf!

Danny14.06.2007 17:25
Ieri Belluschi, alaltaieri Abbiati, azi Vieri... maine cine?

Pai nu e evident, maine o sa fie Cristiano Ronaldo, sa vezi ce audienta isi face pe urma sport.ro! ;)

c.ronaldo1714.06.2007 18:37
Am facut fotbal la viata mea , am jucat si la juniorii Stelei ..si ca portar :D

Vatca e cel mai prost portar din Liga 1 . O sa va convingeti de asta .

Frate, daca ai si putina experienta ca preot ai toate sansele sa ajungi la Steaua.

Danny14.06.2007 18:43

Sau mai bine ca sa fie sigur, sa dea la facultatea de teologie, si pe urma sigur o sa ajunga TITULAR la Steaua mare(aia care a ajuns anul trecut in CL).

predatorpulse714.06.2007 20:08

Degeaba ne certam aici pe forum in ceea ce priveste lotul, nimic nu se va schimba fara acordul ciobanului si din pacate mintea lui se afla pe alte plaiuri.

Oricat ne ascundem dupa deget, lotul nu este mai puternic decat cel de anul trecut, poate e chiar mai slab cu plecarile recente. Echipa de baza va fi tot cea pe care o stim, doar ca va fi putin modificata si ii iau in considerare si pe cei ce vor pleca sau au plecat deja:

Portar: Cernea cu rezerva Vatca(cel cu 55 goluri luate sezonul trecut). Din pacate, nu este promovat macar ca rezerva Lungu. Din pacate nu avem portari de o valoare ridicata, amandoi sunt mediocri din ce am vazut.

Fundasi centrali: Goian, Ghionea si baietii aia de la Jiul. Sper sa nu se accidenteze cineva ca suntem descoperiti.

Fundasi laterali: Nesu, Emeghara, Badoi, Petre Marin si chiar Nicolita. Aici stam mai bine, spre deosebire de sezonul trecut.

Mijloc: Radoi, Paraschiv, Ov Petre, Bostina, Cristocea, Croitoru, Nicolita. Daca Paraschiv si Bostina pleaca, ramanem doar cu 2 inchizatori deci poate putem spera si noi la un mijloc ceva mai ofensiv. Cristocea si Croitoru ar trebui sa joace alternativ ca sa prinda amandoi meciuri in picioare.

Deci avem la mijloc 2 inchizatori, 2 oameni care mai dribleaza si unul care stie doar sa fuga. Se putea mai bine daca mai aveam un om cu dribling, de fapt am avut dar l-am dat si se numeste Elton.

Atac: Iacob se zvoneste ca pleaca, Thereau se pare ca e la Brugges, deci am ramane cu Badea, Dica, Neaga si Gurita. Cum ar arata atacul daca l-am fi avut si pe Thereau? Sa vezi atunci concurenta. Atacul este decent, oricum cu jucatori mult mai buni decat pe vremea lui Zenga sau chiar a lui Protasov. Sa-l vedem pe Rica daca mai stie cu mingea, ca(,) cine stie ce i-au facut aia pe acolo. Greul o sa cada iarasi pe umerii lui Dica si in sezonul care vine. Ar fi trebuit sa pastram in atac pe unul dintre Simion sau Litu, in schimb l-am preferat pe sexagenarul Gurita, puteam sa crestem o speranta a Stelei dar asa macar am facut o fapta buna, nu?

I-am dat lui Gurita sansa vietii lui... va trebui sa dea foarte multe goluri ca sa ma convinga ca e de Steaua, de fapt eu cred ca e de Becali, daca intelegeti ce vreau sa spun!

Ne place sau nu, cam asta e echipa cu care vom ataca sezonul viitor, una care nu mi se pare intarita fata de sezonul ce a trecut, ba in unele compartimente chiar e vulnerabila. Pacat ca nu s-a realizat transferul dorit de toti si anume transferul antrenorului nostru la Carpati Nehoiu, dar asta este ii dorim succes in continuare si poate mai multa minte si personalitate in fata oierului.

Din pacate au plecat 3 jucatori cu potential, Andrey, Thereau si Elton, jucatori care, daca ar fi ramas, cu siguranta ar fi crescut valoarea lotului insa stim cu totii motivele(sau mai bine zis motivul) pentru care nu mai sunt cu noi.

Tot ce pot sa sper este ca, printr-un miracol, Steaua va face numai meciuri ca cel de la Kiev in campionatul viitor si sa mai luam si noi un event ca prea neglijam cupa Romaniei, ah, si bineinteles, o calificare in fazele superioare UEFA via CL.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

El Nino_914.06.2007 20:20

Daca pleca Para o sa avem 3 inchizatori: Radoi, Ov Petre si Lovin... cam greu sa jucam ofensiv! :sad:

Dj14.06.2007 20:55

Eu tare sunt curios... ce rezerve de fundasi centrali avem care ar putea sa joace intr-un meci de Liga Campionilor?

martanu14.06.2007 22:49

Sincer, cred ca scandalul legat de Thereau este datorat faptului ca Jiji vrea sa scoata bani de pe belgieni. Asta si pentru ca s-a fript cu unele petarde gen Stancu(bine ca a plecat).

Am si eu o propunere: Jijel Coman la Gloria Buzau... poate il linisteste "Vioara".

cris15.06.2007 04:53

Din pacate, mai mult ca sigur Elton este ca plecat, iar despre Thereau am citit in GSP ca risca suspendarea daca nu se prezinta in cantonament.

In Prosport scrie ca Steaua il vrea pe Andrei Cordos de la U Cluj, care este fundas central si are 19 ani... sincer habar nu am ce poate baiatul asta. Am mai citit ieri dar nu stiu unde ca s-ar putea sa ajunga in Ghencea Vieri; poate vine si Romario la pachet.

MadFroG15.06.2007 07:25
Eu tare sunt curios... ce rezerve de fundasi centrali avem care ar putea sa joace intr-un meci de Liga Campionilor?

Pintilii, Teusan si Baciu.

Ca alternativa poate juca si Saban! spre cl

mihai din oradea15.06.2007 08:22

Pentru ca este vara, perioada transferurilor, a reunirii loturilor, vreau sa spun ca dupa parerea mea in aparare Steaua, ca titulari sta cel mai bine din Romania. Badoi, Goian, Ghionea, Emegara, nu cred ca exagerez, dar este una din cele mai bune linii de fundasi pe care a avut-o echipa noastra din '86 incoace de departe cea mai buna din tara.

Daca ar juca Oli cu Dica in spatele liniei de atac Neaga, Iacob, Badea ne mai trebuie alaturi de Radoi un mijlocas coordonator tehnic, percutant in viteza si cu ce mai avem, sincer, chiar cred ca nu vom avea probleme in acest campionat si nu numai...

Ce ziceti, sunt prea optimist? Sigur ne mai trebuie intariri, unul sau doi fundasi centrali buni, mijlocasul de care va spuneam, si inca doua virfuri bune, dar toti acestia pot fi si tineri de perspectiva; in rest mi-e frica doar de Oli si de toanele lui Becali; in locul lui nu m-as desparti nici intr-un caz de Elton si de francez!

c.ronaldo1715.06.2007 08:42

Da, insa acest lot l-am avut si sezonul trecut, doar ca au intervenit accidentari peste acidentari. Lotul Stelei din sezonul viitor, pe care personal l-as dori:

Portari:

Cernea-Vatca. Dintre cei doi, eu as merge pe Cernea. Vatca mi se pare a fi un portar cu reale calitati si reflexe, insa a luat destule goluri sezonul trecut. E adevarat, Cernea a avut in fata fundasii Stelei, iar Vatca pe cei ai Otelului.

Fundasi:

-dreapta: Cred ca(,) cu Vali Badoi, Nicolita si Petre Marin suntem acoperiti pe acest post. Inafara de Dinamo, care il are pe Blay, cred ca nici o echipa din Romania nu sta mai bine la acest post.

-centrali: eh, aici apare buba. Cu Goian si Ghionea (si mai rar Radoi) nu putem face fata in Liga si campionat. Ne mai trebuie cel putin 2 fundasi de valori apropiate. Poate apare pe sport.ro vreo stire cum ca a venit Materazzi sau Cannavaro la noi.

stanga: Clar, Emeghara este cel mai bun din Romania pe acest post. Si aici ii mai avem si pe Nesu si P.Marin.

Mijlocasi:

-drapta: Croitoru daca ar deveni mai putin egoist cred ca ar putea prinde si echipa nationala. Insa eu sper ca Banel va reveni la forma pe care o avea cand era Ogararu in echipa. Si Badoi ar fi bun pe acest post.

-centrali: Aici stam destul de bine, cu 4 mijlocasi centrali. 2 dintre ei sunt si titularii nationalei, deci nu avem de ce sa ne facem probleme. Radoi si Ov.Petre sunt parerea mea cei mai buni pe acest post din Romania, iar Paraschiv si Lovin ii pot acoperii oricand sunt probleme.

-stanga: aici mi-ar fi placut sa fi fost pastrat Elton, ca mijlocas stanga. Insa nu a fost sa fie. Aici iar sunt probleme. Bostina nu mai poate face fata pe acest post, e un jucator distrus. Inafara de Cristocea nu mai avem pe nimeni aici. Bine, doar pe Gigel Coman, daca el poate fi numit fotbalist.

Atacanti:

Aici este postul in care am sta cel mai bine daca nu ar pleca de la club Thereau si Iacob. Cu Neaga, Badea, Dica, Thereau si Iacob sunt sigur ca am avea cel mai bun atac din tara.

Sper sa mai aducem la echipa pana incepe sezonul 2 fundasi centrali si un mijlocas stanga macar.

JDERUL15.06.2007 08:52

Ovidiu Petre fotbalist?

bodanelu15.06.2007 09:17
Da, insa acest lot l-am avut si sezonul trecut, doar ca au intervenit accidentari peste acidentari. Lotul Stelei din sezonul viitor, pe care personal l-as dori:

Portari:

Cernea-Vatca. Din cei doi eu as merge pe Cernea. Vatca mi se pare a fi un portar cu reale calitati si relfexe, insa A luat destule goluri sezonul trecut. E adevarat, Cernea a avut in fata fundasii Stelei, iar Vatca pe cei ai Otelului.

Ai dreptate aici!

Fundasi:

-dreapta: Cred ca cu Vali Badoi, Nicolita si Petre Marin suntem acoperiti pe acest post. Inafara de Dinamo, care il are pe Blay, cred ca nici o echipa din Romania nu sta mai bine la acest post.

Vali Badoi nu e fundas. A jucat la Rapid intr-un 3-4-3 si era mai mult mijlocas. Deci raman Nicolita si Petre Marin!

-centrali: Eh, aici apare buba. Cu Goian si Ghionea (si mai rar Radoi) nu putem face fata in Liga si campionat. Ne mai trebuie cel putin 2 fundasi de valori apropiate. Poate apare pe sport.ro vreo stire cum ca a venit Materazzi sau Cannavaro la noi.

Clar ne mai trebuie cel putin un fundas ca lumea! :D

stanga: Clar, Emeghara este cel mai bun din Romania pe acest post. Si aici ii mai avem si pe Nesu si P.Marin.

Daca P. Marin ar trece pe drepta raman Emegara si Nesu. Suficient, daca nu ne paste vreo accidentarea a vreunuia dintre ei. Si-l mai avem si pe pseudofotbalistul Gigel! :D

Mijlocasi:

-dreapta: Croitoru daca ar deveni mai putin egoist cred ca ar putea prinde si echipa nationala. Insa eu sper ca Banel va reveni la forma pe care o avea cand era Ogararu in echipa. Si Badoi ar fi bun pe acest post.

Croitoru si Vali Badoi. Nicolita trecut fundas.

-centrali: Aici stam destul de bine, cu 4 mijlocasi centrali. 2 dintre ei sunt si titularii nationalei, deci nu avem de ce sa ne facem probleme. Radoi si Ov.Petre sunt parerea mea cei mai buni pe acest post din Romania, iar Paraschiv si Lovin ii pot acoperii oricand sunt probleme.

Para vrea sa plece. Si ramanem doar in 3 mijlocasi si toti defensivi. Da, daca vreunul din ei ar avea profilul lui Pirlo, as fi multumit, dar...

-stanga: aici mi-ar fi placut sa fi fost pastrat Elton, ca mijlocas stanga. Insa nu a fost sa fie. Aici iar sunt probleme. Bostina nu mai poate face fata pe acest post, e un jucator distrus. Inafara de Cristocea nu mai avem pe nimeni aici. Bine, doar pe Gigel Coman, daca el poate fi numit fotbalist.

Il uiti pe Ochirosii. Care, parerea mea, trebuie jucat. In caz de ceva, aici poate juca chiar si Dica!

Atacani:

Aici este postul in care am sta cel mai bine daca nu ar pleca de la club Thereau si Iacob. Cu Neaga, Badea, Dica, Thereau si Iacob sunt sigur ca am avea cel mai bun atac din tara.

Da, e postul cel mai bine acoperit!

Ovidiu Petre fotbalist?

O. Petre, parerea mea, e mai fotbalist decat Para! ;)

c.ronaldo1715.06.2007 09:30

Ah, da, l-am uitat pe Ochirosii. Dar si pe Gurita! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

bodanelu15.06.2007 09:44

Pe Gurita nu stiu de ce l-am uitat si eu! :) :roll:

Virgil15.06.2007 13:25
Atacanti:

Aici este [compartimentul] in care am sta cel mai bine daca nu ar pleca de la club Thereau si Iacob. Cu Neaga, Badea, Dica, Thereau si Iacob sunt sigur ca am avea cel mai bun atac din tara.

Neaga, Badea, Iacob, Dica/ Cel mai bun atac din Liga...

Raul198815.06.2007 14:45

Ce ziceti voi, sa il dam pe Thereau la FC Brugges(pentru ca si asa nu nu se va mai intoarce inapoi in Romania) in schimbul lui Bosko Balaban?

Danny15.06.2007 15:28

Eu nu l-as da pe Thereau, pentru ca baiatul asta valoreaza mult, are mult talent, si in plus in acte e inca al Stelei...

Daca pleaca de la Steaua incalca legea... cine l-a pus sa semneze pe 4 ani? :D

MadFroG15.06.2007 20:41

Gurita e bomba verii .

Bogdan4Steaua15.06.2007 20:44

Campania de transferuri nu este grozava... in opinia mea nu avem nici o sansa in fata dinamovistilor in sezonul urmator. De ce? Pentru ca in sezonul care tocmai s-a incheiat, diferenta de joc si valoare dintre Steaua si Dinamo a fost mare(mult mai mare decat a aratat-o diferenta de puncte din ultima etapa). In plus, dinamovistii au "acces la mai multe butoane" decat noi. Ba mai mult, cainii s-au intarit prin aducerea lui Zicu si Vali Nastase(nu il iau in considerare pe Bratu pentru ca nu mi se pare un super-atacant - in opinia mea e sub Niculescu si Danciulescu).

Sa ne referim la veniri:

Vatca - portar mediocru, sub Cernea, care, la randul lui, nu se ridica la pretentiile unui club de talia Stelei.

Badoi - ar fi reprezentat un castig daca l-ar fi scos din echipa pe Banel; dar din pacate, jucatorul pe care il va scoate din schema va fi Croitoru. Marius ne-a demonstrat ca pune suflet, a venit cu inima deschisa la Steaua; in contrast, Badoi a venit mai mult fortat de imprejurari, din postura de mercenar; asa cum am mai explicat intr-un post anterior, daca va claca la primele meciuri, Vali va fi huiduit la fiecare meci.

Emeghara - jucator bun, dar nu cel mai bun fundas lateral din Liga 1 - Petre Marin si Pulhac mi se par mai buni - in conditiile in care flancul drept va fi "acaparat" de Nicolita si Badoi, nigerianul il va scoate din schema pe Marin.

Neaga - ma bucura enorm transferul acestuia, cred in el, dar ma tem ca sistemul falimentar gandit de Oli la Steaua l-ar putea arunca in mediocritate; in plus, am impresia ca Dica nu va mai ramane mult timp in curtea noastra(cel tarziu pana in iarna - declaratiile penibile marca Becali nu ma conving ca Dica nu ar fi vandut la prima oferta consistenta); in aceste conditii, lui Rica i-ar reveni responsabilitatile lui Dica, si nu ii va fi deloc usor, desi are o valoare incontestabila.

Bicfalvi - tanara speranta, in cazul in care nu va fi imprumutat, va fi eterna rezerva.

Gurita - oportun doar pentru unele meciuri de Liga 1, nu pentru Liga Campionilor, fiind sub Dica, Neaga sau Badea ca si valoare.

In aceste conditii, echipa va arata in felul urmator(optimist vorbind, pentru ca eu unul nu stiu daca Oli are tupeul sa joace simultan cu Dica, Neaga si Badea):

----------------- Cernea ---------------------

- Nicolita - Goian - Ghionea - Emeghara -

-------- Badoi - Radoi - Ov. Petre ---------

------------------ Dica -----------------------

-------------- Neaga - Badea ---------------

Sa facem comparatii, post pe post, cu echipa celor de la Dinamo:

Cernea <-> Lobont - dinamovistul este cu trei clase peste portarul nostru

Nicolita <-> Blay - au cam aceeasi valoare(pe mine nu m-a impresionat niciodata Blay)

Goian - Ghionea <-> R.Stefan - V. Nastase - greu de spus, ai nostri sunt mai buni la plasament si joc aerian, dinamovistii au un plus la viteza de reactie

Emeghara <-> Pulhac - dinamovistul este mai bun in opinia mea

Badoi <-> Ze Kalanga - duelul este disputat, cu un plus de constanta pentru Badoi, dar si un plus de viteza pentru angolez

Radoi <-> Margaritescu - un plus pentru noi din punct de vedere defensiv, in conditiile in care Radoi joaca la potential maxim, si nu cum a facut-o sezonul trecut

Ov. Petre/Lovin <-> Zicu - plusuri din toate punctele de vedere pentru jucatorul dinamovist - cel mai important, acesta este mult mai ofensiv

Cristocea <-> C. Munteanu - din nou un plus pentru "cap de zmeu", atat la precizia centrarilor, cat si la inteligenta in joc

Dica <-> Danciulescu - plus pentru noi

Badea <-> Niculescu - plus de experienta pentru dinamovist; executarea loviturilor libere este un alt atu al lui Niculescu

Per ansamblu, rivalii stau mai bine.

Ramanem aceeasi echipa previzibila, iar prin plecarea lui Elton adancim criza.

Problema principala este reprezentata de acest pseudo-antrenor.

«13536373839107»