FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«13738394041107»
MadFroG16.06.2007 15:56

Bah Ronaldo fratioare, n-ai nicio treaba cu fotbalul. M-ai convins .PEACE

bodanelu16.06.2007 16:11

Hai ca ma bag si eu :D

Ma, eu nu stiu de ce raspunzi fara sa citesti. Raspunsul e acelasi care i l-am dat si lui Bogdan cu un post in urma. "Dinamo si Rapid au facut spectacol", unde dracu' au facut ei spectacol, ca pe teren nu s-a vazut deloc.

Aha, pun pariu ca toti suporterii erau fericiti dupa acel 2-2. Toata lumea canta si dansa... "Asa le sta bine la campioni", care campioni? Le sta bine dupa un 2-2 acasa cu cine? Cu Vaslui? Fratioare, daca vrei spectacol ineficient iti recomand Sportul Studentesc.

Esti un suporter de rezultat. Pun pariu ca daca la anul terminam pe locul 2, cu fiecare meci castigat cu 1-0 dupa un gol din penalty si apoi aparare cu toata echipa sau facut egal tu esti multumit. Ca doar putem sa ne ducem in CL. Cum zicea si Bogdan, Oli e obligat sa castige campionatul, singur, fara butoanele lui Becali.

@Bogdan4Steaua

Sclipitor, chiar foarte. Insa cu echipe de ultimul nivel al Ligii 1, si vorba "in meciuri in care noi am facut blaturi". Chiar voi ati spus-o.

Meciurile acelea au aparut dupa ce a plecat MM. Nu cand juca Elton titular! ;)

De aici rezulta ca nu e cu nimic mai bun decat ceialalti.

Pastreaza proportiile. Ei joaca in fiecare saptamana cu Blackburn si Newcastle, iar noi cu Craiova si Ceahlaul.

Dar aia sunt jucatori. Daca era Oli destept, cerea jucatori de genul asta. Dar nu, se intaresc benzile (au dreptate aici) si atat. Mijlocul o sa-l duca marele PASATOR Lovin si Radoi.

Pai la voi se rezuma totul la a face faza ofensiva? Pana si ca Radoi nu da goluri va nemultumeste. Pentru asta este la echipa un Dica, un Thereau, un Badea, un Iacob sau un Elton. Ei trebuie sa de-a goluri, nu Radoi.

Doar 4 jucatori din 11 (exclud unul din atacanti, ca nu o sa jucam cu 3)? Cu 4 jucatori din 11 crezi tu ca bati echipe care se apara in 11?

Acelasi preparator era si inainte de venirea lui Oli.... Si chiar daca ar fi adus de Oli, pun pariu ca el o facea intentionat ca sa se accidenteze jucatorii proprii... Zici ca suntem in desene animate.

Nu, nu era acelasi preparator. A fost la Timisoara cu Oli! ;)

Si ei aveau accidentati atunci.

Sincer, inafara de meciul cu noi, care naiba sa mai fi fost meciurile celelalte. Bun, la Dinamo a mai fost cu Rapid si poate unul, doua acasa. Dar Steaua, e nu a invins 6-0 National, 3-0 National, 3-0 Unirea, 3-0 UTA, 4-2 Cluj, 3-0 Craiova, 3-1 Poli.

6-0 National, meci acasa cand s-au batut jucatorii Nationalului INTRE EI! :D

3-0 cu Unirea tot acasa

3-0 cu UTA, meci castigat de Dica

4-2 Cluj singurul meci mai stralucit.

3-0 Craiova, meci acasa

3-1 Poli tot acasa

Dar un campionat nu se castiga acasa! Spune-mi si mie un rezultat multumitor, in afara de acel 3-0 cu UTA, in care nu ne-am chinuit si nu am jucat urat?

Bogdan4Steaua16.06.2007 16:21

c.Ronaldo17, te inseli. Gigi, asa cum a declarat, a inceput sa "apese pe butoane" abia dupa eliminarea din Cupa Romaniei. In respectivele meciuri, Elton nu a jucat, fiind introdus cate 10 minute, pe final de meci.

Nu poti avea pretentia ca un jucator sa fie permanent peste ceilalti. Atunci cand pierde Barcelona, nici Ronaldinho sau Messi nu sclipesc. Atunci cand Manchester UTD a pierdut in fata celor de la Milan, nici Cristiano Ronaldo nu a stralucit. Asta nu inseamna ca jucatorii enumerati nu fac diferenta in majoritatea meciurilor.

Pastram proportiile intre Gerrard, Essien pe de o parte, si Lovin, Paraschiv sau Radoi pe de alta parte. Dar daca vrem sa tintim sus, trebuie sa avem jucatori comparabili din punct de vedere al valorii. Altfel ne vom multumi pentru totdeauna sa jucam contra Ceahlaului. Parca avem drept obiectiv optimile UCL... :)

Nu se rezuma totul la faza ofensiva, dar ti-am mai explicat si cu alta ocazie: nu numai atacantii trebuie sa dea goluri. Lampard, Gerrard, Essien nu dau goluri? Si au in fata defensive puternice, nu lesinati gen Ceahlaul sau Jiul Petrosani. Atunci cand joci cu unul sau doi atacanti, si acestia sunt marcati de 2-3 oameni, trebuie sa surprinzi respectiva defensiva cu altceva, si anume cu mijlocasii, cu oamenii din linia a doua. Nu poti sa bubui la nesfarsit mingi direct pe un varf izolat intre 2-3 fundasi si sa speri ca vei marca meci de meci.

Referitor la preparator: evident ca nu o facea intentionat. Dar luam in calcul criteriul competentei. Aparent, prezenta preparatorului in cauza la mai multe cluburi a coincis cu liste lungi de accidentari in fiecare caz. Sa punem totul pe seama divinitatii? :)

Meciuri spectaculoase pentru Dinamo si Rapid?

Rapid - Dinamo 1-4

Steaua - Dinamo 2-4

Pandurii - Dinamo 0-3

Dinamo - Otelul 3-0

Dinamo - Poli Iasi 5-0

Dinamo - Rapid 3-1

Craiova - Dinamo 0-4

Dinamo - Poli 3-1

Dinamo - Farul 2-1

Rapid - Ceahlaul 4-1

Rapid - Otelul 3-3

Rapid -Poli Iasi 3-0

Gloria - Rapid 3-3

Rapid - UTA 4-0

Ceahlaul - Rapid 0-3

Otelul - Rapid 0-7

Rapid - CFR 3-1

Rapid - Gloria 4-0

Rapid - Farul 3-2

In contrast, noi avem:

National - Steaua 0-3

Steaua - National 6-0

Otelul - Steaua 3-3(Cupa)

Steaua - Otelul 3-0

Rapid - Steaua 2-3

Steaua - CFR 4-2

UTA - Steaua 0-3

Singurii oameni din fotbal care apreciaza jocul prestat de Steaua in acest sezon sunt Oli si Becali. Nici Emerich Jenei, nici Balint, nici alte foste glorii, analisti sportivi(adevarati, nu scandalagii gen Cartianu su Tolontan) nu apreciaza jocul.

c.ronaldo1716.06.2007 16:21

@bodanelu

Dar un campionat nu se castiga acasa! spune-mi si mie un rezultat multumitor, in afara de acel 3-0 cu UTA, in care nu ne-am chinuit si nu am jucat urat?

Unul? 0-3 pe Cotroceni.

doar 4 jucatori din 11 (exclud unul din atacanti, ca nu o sa jucam cu 3)? cu 4 jucatori din 11 crezi tu ca bati echipe care se apara in 11?

Asa fac toate echipele. E ceva neobisnuit? Si pe vremea Protasov tot cu 4. Aici fac o paranteza si spun ca sunt doar 4 care sunt "obligati" sa faca faza ofensiva, ei primind insa si sprijin din spate. Vezi suturile, golurile, urcarile in atac a lui Para, Radoi, Petre, Lovin sau chiar P.Marin(Ceahlaul) si Stancu(National). Bine, am putea sa urcam si cu portarul, dar atunci mi-e tare teama ca o sa luam gol de la jumatatea terenului.

Mijlocul o sa-l duca marele PASATOR Lovin si Radoi.

Vrei sa caut mesajele postate de utilizatori dupa ultimele meciuri din campionat? Si in plus alta solutie nu am mai avut in acel moment, decat fantasticul Elton Xavier Gomes. :smile:

Meciurile acelea au aparut dupa ce a plecat MM. nu cand juca Elton titular

Pai si ce lagatura are?

Eshti un suporter de rezultat. Pun pariu ca daca la anul terminam pe locul 2, cu fiecare meci castigat cu 1-0 dupa un gol din penalti si apoi aparare cu toata echipa sau facut egal tu esti multumit. Ca doar putem sa ne ducem in CL. CUm zicea si Bogdan, Oli e obligat sa castige campionatul, singur, fara butoanele lu Becali.

Pariu pierdut! :roll: . Insa daca batem cu acel 1-0 chinuit si luam Liga Campionilor o sa fiu multumit. :wink:

@Bogdan4Steaua

Gigi, asa cum a declarat, a inceput sa "apese pe butoane" abia dupa eliminarea din Cupa Romaniei

De fapt Gigi a declarat ca nu a dat bani la arbitrii si nici la celelalte echipe.

Nu se rezuma totul la faza ofensiva, dar ti-am mai explicat si cu alta ocazie: nu numai atacantii trebuie sa dea goluri. Lampard, Gerrard, Essien nu dau goluri?

Ghionea, Goian, P.Marin, Stancu, Banel... si ei dau goluri.

Sa punem totul pe seama divinitatii?

Ghinionului?

Mi-ai enumerat niste meciuri. Bun. Sa zicem ca in loc de Rapid in meciul cu Otelul din Giulesti ar fi fost Steaua. Ce preferi, 3-3 cu Otelul sau 1-0 cu Poli Iasi?

Danny16.06.2007 16:31
Oli e obligat sa castige campionatul, singur, fara butoanele lu Becali.

Bodanele asta e tare cu butoanele! :)

Am observat si eu ca, c.ronalodo e interesat foarte mult de rezultate! :D

Si pe mine ma intereseaza rezutatele, da mai mult imi place spactacolul domne'!

Deci la meciul cu National, si Ceahlaul, cand a fost introdus Elton, la amandoua meciurile in a doua repriza, deci nu mai puteam de fericire, radeam, de ce vedeam, cand intra Elton, Steaua parca era mai buna chiar si decat Manchester, deci eram fascinat de spectacolul care il crea cuplul Dica-Elton si Badea.

In acele minute de glorie, Steaua era cea mai tehnica echipa din Romania. Dupa acele meciuri parca eram alt om, eram cu gura pana la urechi pana a doua zi, cand vedeam la TV ca Becali zicea ca Elton e circar, si ca il da... Gigi imi strica mereu starea de spirit de stelist.

bodanelu16.06.2007 16:33
@bodanelu

Unul? 0-3 pe Cotroceni.

BLAT??

Asa fac toate echipele. E ceva neobisnuit? Si pe vremea Protasov tot cu 4. Aici fac o paranteza si spun ca sunt doar 4 care sunt "obligati" sa faca faza ofensiva, ei primind insa si sprijin din spate. Vezi suturile, golurile, urcarile in atac a lui Para, Radoi, Petre, Lovin sau chiar P.Marin(Ceahlaul) si Stancu(National). Bine, am putea sa urcam si cu portarul, dar atunci mi-e tare teama ca o sa luam gol de la jumatatea terenului.

Cand atacantii nu fac fata esti obligat sa urci pana si cu fundasul. Dar la noi se abuzeaza de pasele lungi, nu de urcatul pana si cu un fundas. Daca as fi antrenor si vad ca in fata am o echipa care se apara, fara sa faca faza ofensiva, scot un fundas si bag un mijlocas, sa creez superioritate. Dar Oli nu face asta, pentru ca are doar un sistem (daca-l poti numi sistem) implementat la Steaua. Si de accea ne chinuim cu alde Ceahlaul.

Chiar tu ai enumerat cateva urcari. Singurul care urca des, era Para. Restul, faza defensiva si maxim o urcare la 7 meciuri.

Vrei sa caut mesajele postate de utilizatori dupa ultimele meciuri din campionat? Si in plus alta solutie nu am mai avut in acel moment, decat fantasticul Elton Xavier Gomes. :smile:

Posturile ca si-a revenit Lovin? Si? Campionatul era pierdut, ma doare undeva ca si-a revenit Lovin in ultimele 3 etape, cu echipe deja retrogradate. Acelasi lucru e valabil si cu Banel.

Pai si ce lagatura are?

Tu ai zis ca Elton a jucat sclipitor in meciurile considerate de noi Blat.

Pariu pierdut! :roll: . Insa daca batem cu acel 1-0 chinuit si luam Liga Campionilor o sa fiu multumit. :wink:

Inca nu s-a inventat echipa asta...

PS: Nu esti satul sa-l mai aperi pe Oli? Ti-am zis, si eu l-am aparat, foarte mult timp. Dar mi-a ajuns!

PS2: Il consider pe Zenga mai antrenor decat pe Protasov! ;)

c.ronaldo1716.06.2007 16:41
Nu esti satul sa-l mai aperi pe Oli? ti-am zis, si eu l-am aparat, foarte mult timp. Dar mi-a ajuns

Eu l-am criticat, insa mi-am dat seama ca am gresit.

Il consider pe Zenga mai antrenor decat pe Protasov

Nici nu se pot compara. Zenga a fost mereu pe primul loc cat a stat la Steaua.

Tu ai zis ca Elton a jucat sclipitor in meciurile considerate de noi Blat.

Exact. Si tot nu vad legatura... Daca era MM la echipa Elton ar fi jucat altfel?

Chiar tu ai enumerat cateva urcari. Singurul care urca des, era Para. Restul, faza defensiva si maxim o urcare la 7 meciuri.

Ei pe dracu'...

BLAT??

Si cu Nationalu', petardele alea care au pierdut si cu Arges. Si cu Pandurii, si cu UTA... Hai sa fim seriosi... Numai pe Rapid i-a umilit cu 4-0! :twisted:

Si mie imi placea cand intra Elton si face spectacol. Si pe mine ma distreaza acest jucator, insa nu il vad eu facand fata in Liga Campionilor. Ganditi-va cum ar fi daca din grseala Gravesen ar rata un tackling si s-ar izbi de Elton...

bodanelu16.06.2007 16:46

Pai, atunci pentru ce ne certam? CL sau campionat?

Nu de alta, dar eu am un feeling ca nu ne calificam in CL, deci ramane campionatul...

Danny16.06.2007 16:46

@cronaldo:

Tin sa te anunt ca, cu Rapidul am batut cu 3-2! De unde ai scos 4-0? :)

Cred ca nici in visele mele nu bate Steaua cu 4-0, mai alesc cu Oli antrenor...

bodanelu16.06.2007 16:47

Danny, TACI! National a batut Rapidul cu 4-0!

c.ronaldo1716.06.2007 16:48

@Danny

Era vorba de victoria Nationalului in fata Rapidului cu 4-0.

@Bodanelu

Pai nu stiu... Vorba: "Hai sa mai luam si noi o Cupa a Romaniei!"

Danny16.06.2007 16:50
Danny, TACI! National a batut rapidul cu 4-0

OK master! Am crezut ca vorbea de Steaua-Rapid! :D

Si nu numai , Rapidul si-a mai luat umilinte si de la Urziceni, si de la Constanta... :)

c.ronaldo1716.06.2007 16:51

Danny, aici este vorba despre Sezonul Competitional Liga 1 2006-2007. Stiai?

bodanelu16.06.2007 16:52

Din cate stiu eu, e un trofeu care ne lipseste de cam foarte mult timp...

Danny16.06.2007 16:54
Nu esti pe Yahoo Messenger. Este timpul sa iei din nou o pauza. De data aceasta de 7 zile. Moderatorii
Bogdan4Steaua16.06.2007 16:58

Alta chestie: de unde naiba stiu unii cum s-ar descurca Elton in Liga Campionilor? L-ati vazut jucand in acea competitie? Cu ce este Onofras mai putin dur decat Gravesen sau Gattuso?

Gravesen il faulteaza pe Elton? Foarte bine, se alege cu un galben, iar noi cu o lovitura libera. Il mai faulteaza si a doua oara? Poate se alege cu un cartonas rosu! Nu vad unde este problema.

c.ronaldo1716.06.2007 17:00

Problema este ca in cazul asta Elton are sa fie o mana moarta pe teren... Si nu cred ca avem nevoie de asa ceva. Si daca il faulteaza pe Elton odata ma indoiesc ca va mai fi si a doua oara. Nu stiu cum ar putea scapa Elton fara sa se accidenteze. Dar nu vad rostul acestei discutii atata timp cat e destul de clar ca Elton nu va mai fi jucatorul Stelei.

Bogdan4Steaua16.06.2007 17:04

Chiar nu pot sa inteleg! De unde stii tu ca ar urma sa fie mana moarta pe teren? Aceste consideratii ma depasesc, si nu sunt singurul.

Spui ca daca Gravesen l-ar faulta pe Elton o data, nu ar mai face-o a doua oara. Daca toti jucatorii ar gandi asa, nu am mai vedea cartonase rosii pentru cumul de galbene. Realitatea din teren e alta!

strezahuzum16.06.2007 18:36
Problema este ca in cazul asta Elton are sa fie o mana moarta pe teren... Si nu cred ca avem nevoie de asa ceva. Si daca il faulteaza pe Elton odata ma indoiesc ca va mai fi si a doua oara. Nu stiu cum ar putea scapa Elton fara sa se accidenteze. Dar nu vad rostul acestei discutii atata timp cat e destul de clar ca Elton nu va mai fi jucatorul Stelei.

:-D :-D :-D

Hai ca m-ai lasat fara replica, mestere! Auzi la el, Elton mana moarta pe teren. Pai daca Elton e mana moarta, ce sa mai zicem de alde Nicolita, Lovin a.k.a. maestrul pasei de 2.5 metri in spate sau Coman? Aia sunt... decedati de-a binelea.

DanStan16.06.2007 22:40
Cei 2 fosti (Zenga si Protasov) i-au avut pe toti (titularii) in primul 11. Aminteste-ti cu ce echipa juca Protasov in fiecare meci, echipa care nu am sa o uit cred ca niciodata, deoarece era in orice meci aceiasi timp de vreo 5 luni

Si cum faceau Zenga si Protasov de nu li se accidentau titularii ? A fost vorba doar de noroc sau si de niste metode de antrenament ce protejau jucatorii ?

Referitor la Panait. Acesta a si declarat dupa ce a plecat de la Steaua ca e dinamovist. De aici trag concluzia ca daca il titularizam in Steaua-Dinamo, scorul ar fi fost vreo 2-6,7 ... Ce pretentii ai fi vrut sa avem de la el?

Penibil ! Esti sigur ca Elton nu-i si el dinamovist ?

Nu am vazut in nici o echipa din Romania spectacol. Daca vrei asa ceva te duci la circ sau teatru.

Era o vreme cand n-aveam nevoie sa ma duc la circ. Mergeam pe Ghencea sau in deplasari si vedeam spectacol. Si mai vedeam ceva : forta. Vedeam o echipa care isi zdrobea efectiv adversarele. Nu exista retragere la 1-0. Nu exista tzurca pentru pastrarea rezultatului. Existau in schimb suturi de la 20-25 de metri, un-doiuri, combinatii rapide. Nu se arunca mingea la bataie in speranta ca unicul atacant din jumatatea adversa va reusi o minune.

Faza cu 2 inchizatori e cat se poate de normala in fotbalul modern.

Corect. DAR ... de obicei acei doi inchizatori isi asuma si sarcini ofensive cand e cazul. La Steaua nu e cazul. La Steaua sarcina de bza a inchizatorului e sa nu cumva sa se apropie la mai mult de 30 de metri de poarta adversa. Dovada ? De cand e Olaroiu antrenor Lovin, Radoi, Petre si Paraschiv au marcat (cumulat) exact 3 (TREI) goluri din actiune in campionat. Jenant !! Asta dupa ce aceiasi jucatori (minus Petre) reusisera sa inscrie in 15 etape 4 (PATRU) goluri sub comanda lui Protasov.

Daca si dupa 8 meciuri consecutive castigate mai faceti figuri atunci e clar ca scopul vostru e sa fie SCANDAL, mult SCANDAL la echipa.

Ia cele 8 meciuri, studiaza-le cu atentie si spune-mi in cate meciuri Steaua a jucat peste media campionatului romanesc. Aia e marea durere. Ca - raportat la ce se joaca astazi in Europa - jocul e mediocru. Trebuie sa ne bucuram pentru faptul ca jocul de ansamblu al Stelei a evoluat de la slab (in prima jumatate a returului) la mediocru (in a doua jumatate) ? Poate tu te poti bucura. Eu nu.

Acelasi preparator era si inainte de venirea lui Oli.... Si chiar daca ar fi adus de Oli, pun pariu ca el o facea intentionat ca sa se accidenteze jucatorii proprii...

Hippoliti a fost adus de Olaroiu. De ce ? Pentru ca facea exact ceea ce-i cerea marele antrenor. Iar marele antrenor e adeptul unei pregatiri fizice ... 'spartane'. Toate echipele pregatite de el au pus accentul pe alergatura pan' le ies ochii din cap. De aia il si pastreaza in echipa pe Nicolita si de aia l-a vrut si pe Coman.

Asa fac toate echipele. E ceva neobisnuit? Si pe vremea Protasov tot cu 4 (jucatori ofensivi). Aici fac o paranteza si spun ca sunt doar 4 care sunt "obligati" sa faca faza ofensiva, ei primind insa si sprijin din spate. Vezi suturile, golurile, urcarile in atac a lui Para, Radoi, Petre, Lovin sau chiar P.Marin(Ceahlaul) si Stancu(National). Bine, am putea sa urcam si cu portarul, dar atunci mi-e tare teama ca o sa luam gol de la jumatatea terenului.

Mda. Suturile, golurile unor jucatori (Para, Radoi, Petre, Lovin) care - daotrita indicatiilor Maestrului - au marcat de 3 ori in 49 de etape ... Sau ale unor fundasi care au inscris de 4 ori in acelasi interval, cu mentiunea ca jumatae din realizari i se datoreaza lui Goian. Al naibii de ofensivi suntem ... speriem Europa ...

Hai sa luam alti doi jucatori :

1. Bostina. Cat timp a jucat cu Zenga si Protasov pe banca a inscris 8 goluri din actiune. Cu Oli pe banca insa ... nema ! Zero !

2. Nicolita. In sezonul 2006-2007 a inscris de 2 ori. Ambele goluri in meciuri fara probleme (Craiova 3-0, Urziceni 3-0). Nici un gol in deplasare ! El, un jucator 'facut' pentru contraatac.

Explicatii ? Hai, cunoscatorule, uimeste-ne !

sorin_daniel17.06.2007 10:16

Nu stiu daca este normal sa-i dati ban lui Danny; ignoranta este cea mai buna solutie. Daca s-a ajuns aici inseamna ca voi l-ati bagat prea mult in seama.

Steaua, te iubesc!

Dj17.06.2007 10:21

Concluzia la ce a scris DanStan: vom avea in continuare acelasi joc mediocru lipsit de fantezie si spectacol, ne vom roade unghiile cand vom conduce cu 1-0 si ne vom bucura cand va reusi Banel un nou gol din foarfeca laterala...

MadFroG17.06.2007 10:32

Mama omida loveste din nou. Spune-mi si mie daca o sa am noroc in dragoste! fular-campionii

inches17.06.2007 11:04

Mi-e frica ca iarasi am facut un mercato aiurea. Si in comparatie cu Dinamo stam rau la transferuri. Gigi "a dat iarasi cu mucii in fasole" cand zicea el de ce transferuri facea, dar oricum, nu se astepta nimeni la minuni, nu?

Cu toate ca nu vad ce vom face noi in LC, cu acest lot, relativ corect, dar slabit de slabiciunea lui ZerOli!

c.ronaldo1717.06.2007 11:09

S-au luat fani lu' "ZeRoLi" de mine! :twisted: :twisted:

«13738394041107»