Transferurile bomba anuntate de Becali le-au facut Dinamo si CFR... si probabil urmeaza Timisoara!
Din pacate noi avem patron un mincinos guraliv care face 1% din ce spune, in timp ce, cei de la Dinamo au dovedit tact si au tacut si au si facut ca si in iarna cand l-au adus pe Lobont.
Daca nu reusim si noi macar doua transferuri de valoare cu un atacant bun in locul lui Thereau si un mijlocas de creatie bun in locul lui Elton, asta in caz ca nu ii pastreaza pe cei doi, cred ca Steaua va avea si mai mari emotii decat in sezonul asta pentru locul 2!
Scuza-ma, dar nici Dinamo n-a reusit nu stiu ce transferuri. Vali Nastase, 33 de ani. Este drept, joaca de ani buni in Serie A, a fost titular la Ascoli, insa la Dinamo cel mai probabil va fi rezerva.
Bratu, de cand a plecat de la Rapid, a fost mai mult rezerva, a pierdut si contactul cu nationala. A mai fost la Dinamo in urma cu un an cand tot asa a fost mai mult rezerva.
Zicu - s-au platit multi bani pnetru cineva care nu are in cap, fotbal ci numai fitze. Zicu s-a nascut talent si a murit speranta. Intradevar a reusit cateva meciuri bune la Rapid insa mai e mult pana departe.
Timisoara este singura care s-a mai intarit. Insa si ea i-a luat pe Aliuta(care, aruncat de la noi, nu a mai jucat mare branza la Rapid si prin Rusia), Dancia(care tot asa vine din Rusia si nu stim ce poate, plus ca nu s-a mai auzit nimic de el de cativa ani) si Stancu, o alta petarda aruncata de noi.
Cluju a facut o sarabanda de transferuri, insa fac pariu nici jumatate din jucatori cumparati nu vor confirma. Nu stiu daca va uitati la europeanul de tineret, da Amoreirinha ala ii pe spate total.
Si au mai adus un negru parca ii Bob Sapp. Ala cred ca a fost adus sa ajute la reconstructia stadionului.
Rapidul - doi necunoscuti si pe Grigorie(ca si Zicu, s-a nascut talent si a murit speranta) stie extraordinar cu dansa, dar este puturos si nu pune suflet la echipa la care joaca.
Restul echipelor nu cred ca pot avea pretentii.
PS: Ce se mai aude de minunea Urziceniului Bogdan Stancu?