FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«13839404142107»
Alex_9117.06.2007 11:18
Problema este ca in cazul asta Elton are sa fie o mana moarta pe teren... Si nu cred ca avem nevoie de asa ceva. Si daca il faulteaza pe Elton odata ma indoiesc ca va mai fi si a doua oara. Nu stiu cum ar putea scapa Elton fara sa se accidenteze. Dar nu vad rostul acestei discutii atata timp cat e destul de clar ca Elton nu va mai fi jucatorul Stelei.

Bai c.ronaldo17, hai sa discutam de la barbat la barbat... Acolo in Brazilia, la echipa lui titrata... Elton era foarte bun, si inca mai e, juca toate meciurile titular... marca goluri (si ce goluri, frate), era faultat (SI NU PATEA NIMIC; TU CREZI CA E DE PLUS BAIATU?)... era ca un jucator normal, de fapt ma contrazic, era un jucator special, ca era cel mai tehnic din echipa, toata lumea il respecta.

bog_militaru17.06.2007 13:03

Salve si Forza Steaua!

Pai ce pot sa spun despre transferuri? Ele par a fi bune acum sa vedem si daruirea pe teren, enervant e ca ciobanul nu vrea sa scape de Gigel Coman, care s-a dovedit in meciul cu Ceahlaul din retur a fi un betivan ratat; cica Oli i-ar fi spus ciobanului sa scape de el dar l-a chemat pe Gigel si i-a zis ca nu face parte din planurile de vanzare ale ciobanului si asa mai tinem un jucator inutil la Steaua pe langa multi altii.

Cat despre Thereau, ce sa mai zic? E ba alba, ba neagra... nu stiu unde vrea oierul sa ajunga... isi bate joc pur si simplu de niste jucatori cu valoare, e vorba sa revina in randurile Stelei pe 25, dar pana la proba contrarie ma abtin... baiatul ar vrea sa joace, dar ciobanul piperean e prea terminat sa-si dea seama de acest jucator... cam atat, asteptam sa vedem cine mai pleaca... ca de adus nu vad pe cine ar mai aduce la cat e de zgarcit e oierul la bani, prefera sa faca biserici decat sa ia un jucator de 2-3 mil de euro... in legatura cu muzica religioasa pe stadion, o sa fim de rasul cluburilor din Europa!

FORZA Steaua!

nesta17.06.2007 13:14

Sa vedem ce poate Adi Ilie in materie de transferuri... pentru ca de acum incolo cam tot ce o sa mai vina la Steaua o sa fie mana lui. Sau macar sa aduca niste tineri valorosi(cum l-a gasit Barca pe Bojan ala)...

cristi_mold17.06.2007 13:23
Transferurile bomba anuntate de Becali le-au facut Dinamo si CFR... si probabil urmeaza Timisoara!

Din pacate noi avem patron un mincinos guraliv care face 1% din ce spune, in timp ce, cei de la Dinamo au dovedit tact si au tacut si au si facut ca si in iarna cand l-au adus pe Lobont.

Daca nu reusim si noi macar doua transferuri de valoare cu un atacant bun in locul lui Thereau si un mijlocas de creatie bun in locul lui Elton, asta in caz ca nu ii pastreaza pe cei doi, cred ca Steaua va avea si mai mari emotii decat in sezonul asta pentru locul 2!

Scuza-ma, dar nici Dinamo n-a reusit nu stiu ce transferuri. Vali Nastase, 33 de ani. Este drept, joaca de ani buni in Serie A, a fost titular la Ascoli, insa la Dinamo cel mai probabil va fi rezerva.

Bratu, de cand a plecat de la Rapid, a fost mai mult rezerva, a pierdut si contactul cu nationala. A mai fost la Dinamo in urma cu un an cand tot asa a fost mai mult rezerva.

Zicu - s-au platit multi bani pnetru cineva care nu are in cap, fotbal ci numai fitze. Zicu s-a nascut talent si a murit speranta. Intradevar a reusit cateva meciuri bune la Rapid insa mai e mult pana departe.

Timisoara este singura care s-a mai intarit. Insa si ea i-a luat pe Aliuta(care, aruncat de la noi, nu a mai jucat mare branza la Rapid si prin Rusia), Dancia(care tot asa vine din Rusia si nu stim ce poate, plus ca nu s-a mai auzit nimic de el de cativa ani) si Stancu, o alta petarda aruncata de noi.

Cluju a facut o sarabanda de transferuri, insa fac pariu nici jumatate din jucatori cumparati nu vor confirma. Nu stiu daca va uitati la europeanul de tineret, da Amoreirinha ala ii pe spate total.

Si au mai adus un negru parca ii Bob Sapp. Ala cred ca a fost adus sa ajute la reconstructia stadionului.

Rapidul - doi necunoscuti si pe Grigorie(ca si Zicu, s-a nascut talent si a murit speranta) stie extraordinar cu dansa, dar este puturos si nu pune suflet la echipa la care joaca.

Restul echipelor nu cred ca pot avea pretentii.

PS: Ce se mai aude de minunea Urziceniului Bogdan Stancu?

cristi_mold17.06.2007 13:38
Mie nu imi place deloc formatia ta . Eu tias sugera sa il pui pe Nicolita in lucu lui Ov. Petre , ca Nicolita e mijlocas din nastere.......Si sa pui fundas dreapta pe Petre Mari , ca are foarte multa experienta ca fundas , lan vazut si io cum joaca , cand a venit Steaua la valcea . Astfel lotu va arata asa :

---------------------- Cernea ---------------------

-Petre Marin - Goian - Ghionea - Emegara -

----------- Badoi - Radoi - Nicolita -------------

------------------------ Dica -----------------------

---------------- Neaga - Badea ------------------

Eu as prefera sa arate in felul urmator:

Cernea

Badoi - Goian - Ghionea - Emeghara

Radoi - Ov. Petre

Neaga - Dica - Ochirosii

Badea

Bogdan4Steaua17.06.2007 13:48
Bai c.ronaldo17, hai sa discutam de la barbat la barbat... Acolo in Brazilia, la echipa lui titrata... Elton era foarte bun, si inca mai e, juca toate meciurile titular... marca goluri (si ce goluri, frate), era faultat (SI NU PATEA NIMIC; TU CREZI CA E DE PLUS BAIATU?)... era ca un jucator normal, de fapt ma contrazic, era un jucator special, ca era cel mai tehnic din echipa, toata lumea il respecta.

Fiecare are o alta conceptie despre fotbal. Probabil ca lui c.Ronaldo17 ii plac jucatori gen Lovin, Nicolita sau Gigel Coman si considera ca se poate face performanta doar cu acest gen de jucatori, lipsiti de orice urma de tehnica. Paradoxul este ca ii place Cristiano Ronaldo. :)

c.ronaldo1717.06.2007 14:25

@Bogdan4 Steaua

Cu Gigel Coman varf impins si Saban portar ar arata echipa mea ideala. :D

Ti-am mai spus ce nu-mi place la Elton, acum o luna sau doua, pe topicul lui.

ktalyn17.06.2007 14:56
:-D :-D :-D

Hai ca m-ai lasat fara replica, mestere! Auzi la el, Elton mana moarta pe teren. Pai daca Elton e mana moarta, ce sa mai zicem de alde Nicolita, Lovin a.ca.a. maestrul pasei de 2.5 metri in spate sau Coman? Aia sunt... decedati de-a binelea.

Daca analizam putin jocul lui Elton la Steaua putem sa observam ca avea perioade cand disparea din joc... dar avea si niste executii de exceptie prin care si'a demonstrat calitatile tehnice !

Dar in acelasi timp trebuie sa recunoastem ca Banel e un jucator foarte util echipei care ne e de ajutor si-n aparare... sincer il apreciez foarte mult pentru efortul pe care-l depune... amintiti-va de mingea scoasa de pe linia portii la Petrosani... la 0-0 in prima repriza...

Nu putem sa-l comparam pe Lovin cu Elton, 2 jucatori de profil diferit... iar Lovin a avut evolutii bune in ultima perioada!

Cat despre Coman... chiar nu stiu ce mai cauta in lot... lui chiar ii putem spune "decedat"!

romgeo18.06.2007 01:02

c.Ronaldo17, cum poti sa spui ca nu-ti place Elton? Am vazut niste meciuri pe cand juca in Brazilia si e pur si simplu magnific...

Bine zici ca nu face faza defensiva... dar ce, Ronaldinho face faza defensiva la Barca? Sta 80 de minute degeaba in teren... dar in celelalte 10 face ce nu fac altii in 5 meciuri! (exagerez :P)

In rest... achizitii proaste... daca pleaca Thereau e jale... cum sa dai drumu la asa jucatori? Sunt tineri... si se puteau scoate bani frumosi pe ei in viitor... Gigi Becali asta chiar nu are minte deloc!

Daca il da si pe Ochirosii e GG! :D

Forza Steaua!

sonic200518.06.2007 12:17

Lasa ca ii ia pe Vieri si pe Stankevicius in locul lui Elton si Thereau si ne oprim doar in finala CL. Deoarece Gigi stie el ce jucatori aduce... nu stiu de ce naiba nu pleaca el sa-i urmareasca si in timpul asta sa faca transferurile cineva care se pricepe(exclus Oli). Eu zic ca daca l-ar lasa pe Adi Ilie sa faca ce transferuri vrea, am avea o sansa, dar pana acum nu am simtit nici o influenta a lui Ilie, ci doar faptul ca s-au luat jucatorii doriti de Becali.

Steaua are echipa puternica, dar nu numai de vedete asa cum spune Becali si tot chinuit o sa batem si anul asta din cauza profilului antrenorului si al jucatorilor din echipa.

Cooper18.06.2007 19:44

Cei de la TVR l-au surprins pe Adi Ilie spunandu-i lui Oli ca e foarte aproape sa-l aduca pe "suedezul ala" ! Stie cineva amanunte?

sonic200519.06.2007 10:08

Se pare ca iar il luam pe Belluschi conform sport.ro. Maine se decide totul.

Cata vrajeala pe site-ul asta!

axl2319.06.2007 10:17
Cei de la TVR l-au surprins pe Adi Ilie spunandu-i lui Oli ca e foarte aproape sa-l aduca pe "suedezul ala" ! Stie cineva amanunte?

Evident, e vorba fie de Fredrik Ljungberg, fie de Zlatan Ibrahimovic. Personal, il prefer pe primul.

ariell19.06.2007 10:25

Mai nou nu se intelege Becali la bani cu Emeghara... poate ne mai face o surpriza, nu ar fi nici prima nici ultima.

Cat despre Belluschi, probabil ca le scazuse traficul la Gsp si au mai dat drumul la o petarda, sincer mi-as dori sa ma insel, dar nu pot sa fiu chiar in halul asta de optimist! :mrgreen: .

Bogdan4Steaua19.06.2007 10:37

Hai sa fim seriosi: Becali se tiganeste pentru cateva zeci de mii de euro in cazul lui Emeghara si vrea cineva sa credem ca ar investi 8-9 milioane in Belluschi?

forever_STEAUA19.06.2007 10:42
Mai nou nu se intelege Becali la bani cu Emeghara... poate ne mai face o surpriza, nu ar fi nici prima nici ultima.

Cat despre Belluschi, probabil ca le scazuse traficul la Gsp si au mai dat drumul la o petarda, sincer mi-as dori sa ma insel, dar nu pot sa fiu chiar in halul asta de optimist! :mrgreen: .

Mai degraba nebun decat optimist! :mrgreen:

weeezer19.06.2007 10:50
Hai sa fim seriosi: Becali se tiganeste pentru cateva zeci de mii de euro in cazul lui Emeghara si vrea cineva sa credem ca ar investi 8-9 milioane in Belluschi?

Io chiar nu inteleg chestia asta. La fel a facut si cu Vatca, au cerut aia 550, el nu, ca da 500.

Mai mult, la Emeghara e vorba de numai 15.000 de euro... Ma intreb daca Barca l-ar ceda pe Ronaldinho pentru 50 milioane, iar Becali ar da 49.985.000, s-ar incapatana sa nu mai puna inca 15.000?

Asta in conditiile in care mai acum 2 saptamani zicea "ce-s douaj', treij' de milioane la mine?" Sau "o sa le fac salarii de Champions League ca sa nu mai vrea nimeni sa plece afara"?

ariell19.06.2007 10:56

Cu diferenta de 15000 de euro le face chilii lui Banel&Co. pe insula aia pe care vrea sa o cumpere langa muntele Athos! :wink:

_yang19.06.2007 11:48
Ma intreb daca Barca l-ar ceda pe Ronaldinho pentru 50 milioane, iar Becali ar da 49.985.000, s-ar incapatana sa nu mai puna inca 15.000?

Cel mai desteopt cedeaza intotdeauna primul si probabil de aia Vatca e la Steaua, Emeghara va ajunge si el si Barcelona l-ar ceda pe Ronaldinho pe 49.985.000(in cazul in care ar cere 50.000.000).

forever_STEAUA19.06.2007 11:52
Ma intreb daca Barca l-ar ceda pe Ronaldinho pentru 50 milioane, iar Becali ar da 49.985.000, s-ar incapatana sa nu mai puna inca 15.000?

E fara rost intrebarea... Ce are nevoie Jiji de circari? :mrgreen:

strezahuzum19.06.2007 11:56
E fara rost intrebarea... Ce are nevoie Jiji de circari? :mrgreen:

N-are ca i-ar face concurenta. Si JJ trebuie sa ramana cel mai mare circar de la noi. Cu orice pret.

c.ronaldo1719.06.2007 13:07

Poate i s-a terminat averea si are datorii la banca 15 000 de $... Sau e zgarcit!

ariell19.06.2007 13:31

Neaga a ajuns in tara, astept sa il vad si prezentat la echipa si abia dupa aia o sa ma mai linistesc un pic..:)

forever_STEAUA19.06.2007 14:37

Ajuns in Romania, Adrian Neaga a declarat ca mai sunt numai cateva zile pana va semna contractul cu Steaua, clauza pentru rezilierea contractului sau fiind deja platita de clubul din Ghencea.
"Am fost azi si am vorbit cu Gigi Becali si a ramas ca in cateva zile semnam. De acum ma voi integra in programul echipei, iar prima actiune va fi vizita medicala de luni. Gata, nu mai este nicio problema, sunt la Steaua. Bineinteles ca a fost virata clauza de reziliere de 800.000 de dolari, altfel nici nu puteam sa vin in Romania", a declarat Neaga"

sursa: sportro

Matteo19.06.2007 14:42

care-i faza cu emeghara ? a picat transferu?

«13839404142107»