@Matteo
Inca nu se stie nimic sigur... Se pare ca nu se inteleg la salariu... Emeghara vrea 150.000 iar Jiji nu vrea sa ii dea mai mult de 135.000... Ca deh acum isi ia insula si tre sa faca economii...
@Matteo
Inca nu se stie nimic sigur... Se pare ca nu se inteleg la salariu... Emeghara vrea 150.000 iar Jiji nu vrea sa ii dea mai mult de 135.000... Ca deh acum isi ia insula si tre sa faca economii...
:biggrin: :biggrin: :biggrin:
@Forever_Steaua
Pe unde isi mai ia nebunu' insula?
Cu banii de pe contul lui Elton am putea sa'i dam lu' Emeghara... Ca acum chiar e mare buba... ciobanu' a ramas lefter.
Tare mi-e teama sa nu pice Neaga la proba medicala, la ce mananca chinezii aia pe acolo... ![]()
![]()
am reusit sa ne pastram marile valori, g Coman si Saban sa nu plece la Real Madrid respectiv Barca.... nu vad de ce n-ar mai trebui si Emeghara... :twisted:
@c.ronaldo17
Prin Grecia parca, dar cine sta sa il asculte...
@Matteo
Pe Saban nu cred ca il mai prinde urmatorul sezon la Steaua
Stie cineva ceva concret in cazul Rica Neaga? La 17:40 stiristii de la Pro TV au anuntzat ca Steaua ar putea rata transferul lui RICA ???????????????????????????????
Si al lui Emeghara. ?
@Jderul
Pai Kanal D a urcat foarte mult in topuri prin cateva emisiuni bune. Prima TV are in fiecare seara cate un Reality Show iar Antena 1 il are pe Voiculescu. Zero TV il are pe Diaconescu cu care capteaza toata audienta, iar Fox Kids atrage tot publicul mic (ex: pe Danny). TV Sport ii are pe microbisti, prin stirile gen: Virei, Belluschi si Zambrotta, toti la Steaua la pachet cu Gigel Coman, iar acasa TV are publicul feminin prin RBD. Asa ca Pro TV a pus aceasta stire, ca sa i-a putin din fiecare...
Stie cineva ceva concret in cazul Rica Neaga? La 17:40 stiristii de la Pro TV au anuntzat ca Steaua ar putea rata transferul lui RICA ???????????????????????????????Si al lui Emeghara. ?
Rica Neaga se afla in Romania si in urmatoarele zile va semna cu Steaua, anunta gsp.ro, sport.ro si prosport.ro
Cat despre emeghara se pare ca GB nu vrea sa ii dea 15000 in plus pe sezon. Impresarul sau a declarat pentru prosport.ro ca maine va pleca din Bucuresti, pentru ca a stat deja 2 zile si nu s-au inteles si probabil va reveni daca GB se decide sa ii mareasca contractul cu 15 mii de euro
Rica Neaga a declarat live, prin legatura telefonica, pentru TV Sport, ca este in proportie de 99.9% la Steaua. Clauza a fost platita, pentru ca altfel nu putea sa vina in Romania (in Coreea inca se joaca, nu e vacanta). Jucatorul a spus ca s-a inteles cu Gigi Becali si in privinta contractului, si ca lipseste doar semnatura de pe contract.
OK! Sa speram ca acesta este rostul stirii respective.
Danny pe Fox?M-ar mira faptul.Asta o spui tu ca sa-l tachinezi. Maine are examen la Mate.Hai mai bine sa-i uram BAFTA si sa-i tzinem pumnii !
Dupa ultimele evenimente putem trage cateva concluzii, dintre care cea mai importanta :
Berbecaliotul a investit de-a rupt in vara asta !
100 000 Guritza
550 000 Badoi
800 000 Neaga
+ alte maruntzishuri
-------------------
mai putzin de 1 700 000
A luat 200 000 pe Stancu si e pe punctul de a primi 500 000 pe Elton si inca de vreo 5 ori pe-atat pe Thereau.
Bilantzul :
+ 1 500 000, ca sa-si puna borduri de marmura la palat !
si cica nu se fac bani din fotbal nene !
)
....cu transferuri dinastea mai bine nu ne prezentam in cupele europene....oieru jegos a transformat Steaua in carpa lui ![]()
Pe mine m-a deranjat cand Emeghara a declarat ca nu tine neaparat sa vina la Steaua, ca se simpte bine la Poli si se intelegea ca daca ar venii ar face-o numai pentru bani. Nu stiu daca intradevar este o solutie de viitor, din atitudinea lui reiese ca putem sa ne asteptam oricand sa plece, ceea ce nu-l face o solutie de viitor.
cum am auzit eu Steaua Becali vrea sa ii dea mai putin bani decat castiga la Poli (135000) ![]()
sper ca totusi la sfarsit o sa vina la noi ![]()
ce sgarcit poate sa fie omu avand remorce pline de bani ![]()
ma ce om de nimic e Becali asta. pai nu el zicea cu ceva timp in urma ca pentru el 2-3 mil de euro nu mai reprezinta nimic. si acum se pune pentru 15 000 de euro.
steaua_ro
Becali tine banii pentru spartani..la anul locul 2 va fi si mai scump.Ciobane fa repede afaceri cu Teodor Melescanu ca trebuie sa dai cascavalul in ultimele 10 etape,sa nu mai ai tu griji pentru locul 2(cum iti place tie s-o spui).
ma ce om de nimic e Becali asta. pai nu el zicea cu ceva timp in urma ca pentru el 2-3 mil de euro nu mai reprezinta nimic. si acum se pune pentru 15 000 de euro.
Pe el nu-l doare de aia 15 mii...crek il doare cand stie ca da 1.2mil pe el...aia il macina ![]()
Sa vina Emeghara si sa ramana Thereau. Ca oricum a zis Becali ca nu mai are pe cine sa cumpere .
Daca facem un calcul mic si vedem cati bani a bagat si cati a cheltuit de cand a venit la Steaua tind sa cred ca este cea mai profitabila afacere a oierului .
si cica nu se fac bani din fotbal nene !)
Daca nu se fac bani din fotbalunde,mai ales,SE SPALA bani atunci de ce totzi imbogatzitzi peste noapte se bat sa-si cumpere cate-o echipa sau sa decina actzionari?Chestia aceea cu ,,sa facem bine pentru sport,sa mai distram poporul" si alte gogosi de acest gen,sunt fumate inca de pe vremea comunistilor si nu prind.
Priveste la fetzele tuturor acestor,,martiri"finantzatori si spune-mi daca are vreunul fatza de ,,Maica Thereza"sau de ,,Crist"
Mai sunt si unii care se fac investitori numai pentru a-si satisface frustrarile tineretzii si a demonstra lui x sau y care-i carau scatoalce cand era mic,ce ,,tare este el acum"
Stati linistiti, ca Steaua va face transfere de 15M (de lei vechi?) si jucatori de 5 stele ! :wink:
Poate ai dreptate,dar sa-i spuna cineva si lui jjjjjjjj ca spre deosebire de cognac care cu cat este mai vechi cu atat este mai bun,deci poate fi clasat la 5 stele,jucatorul de fotbal cu cat inainteaza in varsta i se ,,dilueaza"calitatzile fizice si pierde stea dupa stea.
Eu zic ca Jiji ii aduce pe Belluschi,Carizzo,Mutu si Chivu cas de vanzare si le face in ciuda la Barca si Inter si apoi ii duce ini cantonament acolo la Atos...=))) sper sper ca Dica sa nu se accidenteze sezonu asta ca altfel nu pupam titlu:(
ps:pe pariu ca emeghara nu mai vine...
Sau poate gaseste chiar la Athos vreun talent nativ printre calugari.Si atunci va avea jucatorul etalon pentru el:cuminte,evlavios,cu vaste cunostintze religioase,bun cunoscator al cantecelor de strana,dispus sa munceasca gratis....Si daca isi face si Vaticanul echipa ar fi o posibilitate sa punem de-un campionat cu ei.Doamne,Doamne ce mai spectacol ar fi:in teren calugarii invitandu-si politicos adversarii sa joace mingea si chiar ajutandu-i sa inscrie iar la oficiala,jjjjjjj stand de-a dreapta Papei murmurand psalmi care vor razbate pana la pacatoasele noastre urechi de ,,bagabontzi"prin intermediul statziei de amplificare.Iar la finalul jocului noi totzi tzinandu-ne de maini si aflatzi intr-un DELLIRIUIM-TREMENS prelungit sa inchinam imn de inaltzare si de preaslavire izbavitorului oier!
Steaua e pregatita sa faca transferul verii si sa aduca un jucator de Champions League, de la Benfica, pe 2.5 milioane de euro.
Conform Cancan, aseara, Adi Ilie s-a intalnit cu oficialii clubului lusitan si cu cel mai puternic impresar portughez pentru a discuta transferul lui Emanuel Jesus Bonfim Evaristo "Manu", mijlocas dreapta.
Manu va implini 25 de ani in luna august, are 1.71 m, 68 kg si a jucat de doua ori in Champions League. E fost international de tineret, iar principalele sale calitati sunt viteza si driblingul excelent. El a jucat in campionat doar 12 meciuri la Benfica, din cauza unui conflict cu Fernando Santos, antrenorul lusitanilor.
Tratativele s-au purtat ieri pana tarziu, in noapte. Steaua va relua negocierile astazi.
Sursa: sport.ro
Imi vine greu sa cred ca Manu va ajunge sa joace in Ghencea. Sa fim sobri.
Si ca sa fim si un pic rautaciosi, profilul ofensiv al portughezului nu se incadreaza in stilul de joc al Stelei, pardon, al lui 0li.
Cred ca toate aceste transferuri despre care se tot vorbeste sunt doar speculatii, chiar sunt convinsa ca nu se vor mai transfera alti jucatori la Steaua!
Pentru Steaua Campania a fost incheiata !