FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«14142434445107»
sonic200521.06.2007 06:40

in ultimele declaratii tonul lui Becali s-a schimbat oarecum fata de suporteri insa acum el da vina pe psd ca ei sunt cei care fac atmosfera proasta la echipa. e inca un exemplu ca omul asta e paranoic.

in alta ordine de idei imi mentin parerea ca campania de transferuri a fost una proasta deoarece tinand cont si de plecari nu numai de veniri eu cred ca echipa iese slabita din aceasta vara.

eu personal cred ca la postul de portar stam foarte rau pentru ca parerea mea nici Cernea nici vatca nu se ridica la nivelul cerut la Steaua. msai bine il aduceau pe Martin Tudor inapoi.

la fundasi decamdata stam la fel ca anul trecut si o sa stam mai bine ca anul trecut dacail luam pe emeghara dar se pare ca nu sunt sanse prea mari. la mijlocasi stam la fel de prost ca anul trecut pentru ca in continuare nu avem pe cineva care sa fie capabil sa dea pasa decisiva si sa dribleze (era Elton dar asta e de acum). iuar la atacanti daca nu pleaca Thereau o sa stam f bine iar daca pleaca Thereau prin venirea lui Neaga cred ca o sa fie cam la fel ca anul trecut.

inca un motiv de nemultumire al meu e faptul ca eu sunt adeptul aducerii de jucatori straini si se pare ca Becali are mari sanse sa se tina de cuvant si sa faca o echipa numai de romani.

eu nu cred ca romanii sunt capabili sa faca mari performante in europa chiar daca am avea intreaga echipa nationala deoarece nu stiu ca Romania sa fie campioana europeana sau mondiala la nici un nivel. de asta ma si intreb oare cati scouti a avut Steaua la campionatul european de tineret. acolo erau cativa jucatori sarbi si cehi care aveau cu siguranta fata de Steaua.

in rest vreau sa urez Stelei multa bafta in preliminariile cl pentru ca va avea nevoie cu echipa asta.

steagcruce2

forever_STEAUA21.06.2007 07:48

Stire "SOC":

Belluschi ramane la River!

Clubul argentinian River Plate a ajuns la o intelegere cu elvetienii de la Lucerna, care detineau drepturile federative ale mijlocasului Fernando Belluschi, incepand cu data de 1 iulie. Astfel, potrivit noului acord, Belluschi va fi jucatorul lui River si in sezonul viitor, iar echipa sud-americana nu mai este nevoita sa-l vanda pe jucator pana pe 30 iunie 2006.

sursa: prosport

axl2321.06.2007 08:09

@forever

Mi-ai frant inima cu stirea asta! Si-aveam atata incredere in Gigi! Dar acum nu-l mai pot sustine pe plan sportiv. Ma rezum la al vota la alegeri.

@virgil

Nu chiar negru, negru, dar nici blond cu ochi albastri nu era.

Alex_9121.06.2007 08:44

Pacat ca nu vine Fernando Belluschi . Vara asta n-au mintit cu transferurile .Asa a facut in fie care an fularsteaua2

Dan_BKL21.06.2007 10:40

BUGA LA Steaua?

Transferul rapidistului Buga la Steaua revine in actualitate. "Pele" din Giulesti nu s-a prezentat de cateva zile la echipa si nici nu poate fi contactat. Constantin Zotta spune ca atacantul nu este multumit de salariul de 170 de mii de dolari si ameninta ca jucatorul va fi suspendat pentru cei doi ani si jumatate ramasi din contract.

"Buga nu raspunde la telefon nici mie, nici colegilor. Impresarul lui ne-a transmis ca ar dori sa plece pentru ca are un salariu mic si n-ar mai dori sa continue cu noi", a spus directorul general al Rapidului. O posibila destinatie a lui Buga ar putea fi Steaua, acolo unde l-ar reintalni pe fostul coleg de la Rapid, Vali Badoi. Buga, la fel ca Badoi, a fost una dintre tintele mai vechi ale stelistilor, Gigi Becali declarind in dese randuri ca si l-ar dori la echipa pe golgheterul giulestenilor in Cupa UEFA.

sport.ro

c.ronaldo1721.06.2007 11:11

Ultimul transfer din Liga sport.ro : Thereau la Rapid!

Dan_BKL21.06.2007 11:32

probabil va fi un schimb Thereau-Buga acum s-a vdm.deocamdata sunt doar discutii.da n-ar fi rau daca ar fi asa

c.ronaldo1721.06.2007 11:51

Thereau este cu cel putin o clasa peste Buga. Cred ca prostii am iesi noi daca s'ar face tranzactia. Buga nu mi se pare mai bun ca Andrei Cristea.

alpopa21.06.2007 12:02

Ce schimb Buga-Thereau ?! Thereau ori pleaca din Ro, ori joaca la Steaua !

Cooper21.06.2007 12:03
probabil va fi un schimb Thereau-Buga acum s-a vdm.deocamdata sunt doar discutii.da n-ar fi rau daca ar fi asa

Musca-ti limba , ce naiba ! Sigur l-au auzit ziaristii lu` peshte pe Copos vorbind in franceza , si hopa, ei cu inventiile lor de rahat. Pfui, sunt tot mai scarbit de oamenii de presa.

p.s. Scuze pentru off-topic

Stryker21.06.2007 12:12

Hai ma sa fim seriosi...

Iar vrem sa dam vrabia din mana pe cioara de pe gard ?

Cyril e cu 3 clase peste buga...asta ar fi un schimb mai prost decat Cristea cu Gigel...

Oricum, eu nu-l vad pe francez sa joace la milogi...are si el onoarea lui. :-P

forever_STEAUA21.06.2007 12:18

Dupa ce Elton a fost transferat ba pe la dinami, ba pe la raped, era normal sa apara si episodul II: Thereau la subpodari... Hai c-am ras bine...

Virgil21.06.2007 12:43

Vezi sa nu pleznesti.

Online: stirea e o petarda. Sa-mi spui daca mai razi cand o exploda. sprecl2

DanStan21.06.2007 13:50

Ar fi interesant. Cu lotul actual ghiulestenii n-ar urca mai sus de locul 4. Da' daca-i ajuta putin Geniul Carpatilor cedandu-l pe Thereau s-ar putea sa avem a surpriza. Neplacuta.

vlad7521.06.2007 14:31

CFR l-a transferat pe Cristian Fabbiani,jucator argentinian.Cica i l-ar fi suflat Stelei.Stia cineva despre acest jucator ??

forever_STEAUA21.06.2007 14:38

@vlad75

Doar cei de la sportro :rolleyes:

c.ronaldo1721.06.2007 14:56

Mda... Bine ca nu ni l-a suflat pe Gigel Coman.

forever_STEAUA21.06.2007 15:05

@c.ronaldo17

In cazul lui a fost mult mai "vigilenta" onor conducerea... Pai tu il compari pe Fabbiani ala cu super jucatorul (de table sau tabla ?!) Gigelllllllll Coman?

c.ronaldo1721.06.2007 15:13

Cine'i Fabbiani?!

sonic200521.06.2007 16:08

ma nu e cine stie ce jucator

gen Iacob da cred ca e mai bun Iacob decat el

oricum daca reusim sa-l tinem pe Thereau avem un atac extraordinar nu mai trebuie alt atacant

strezahuzum21.06.2007 16:09

Iata ce-am aflat despre Fabiani asta :

Fabbiani este un vârf argentinian, nãscut la 3 septembrie 1983, care are un fizic impresionant: 1.90 înãlțime și 90 de kilograme, tipic pentru un atacant de careu. Supranumit El Ogro (Cãpcãunul), Fabbiani a fost împrumutat câteva luni la gruparea israelianã Beitar Ierusalim și urmeazã sã ia calea Ligii lui Miticã.

Sursa : aici.

Deci un atacant inalt si puternic. Intrucat noi il avem deja pe Iacob, ma indoiesc Steaua a fost vreodata interesata de respectivul. De altfel nici nu are un CV prea impresionant la prima vedere.

c.ronaldo1721.06.2007 16:20

E vorba de sport.ro ... Intotdeauna Steaua si la dorit pe acel jucator necunoscut. Mda!

weeezer21.06.2007 16:34

Fabbiani, 14 goluri in 50 de meciuri. Sa fie sanatos!

_yang21.06.2007 16:53
Fabbiani, 14 goluri in 50 de meciuri. Sa fie sanatos!

Un gol la 5 meciuri da si mama daca joaca varf si primeste pase de la Dica sau Bostina...!

c.ronaldo1721.06.2007 16:54

@_Yang

Mama ta joaca fotbal?

«14142434445107»