in ultimele declaratii tonul lui Becali s-a schimbat oarecum fata de suporteri insa acum el da vina pe psd ca ei sunt cei care fac atmosfera proasta la echipa. e inca un exemplu ca omul asta e paranoic.
in alta ordine de idei imi mentin parerea ca campania de transferuri a fost una proasta deoarece tinand cont si de plecari nu numai de veniri eu cred ca echipa iese slabita din aceasta vara.
eu personal cred ca la postul de portar stam foarte rau pentru ca parerea mea nici Cernea nici vatca nu se ridica la nivelul cerut la Steaua. msai bine il aduceau pe Martin Tudor inapoi.
la fundasi decamdata stam la fel ca anul trecut si o sa stam mai bine ca anul trecut dacail luam pe emeghara dar se pare ca nu sunt sanse prea mari. la mijlocasi stam la fel de prost ca anul trecut pentru ca in continuare nu avem pe cineva care sa fie capabil sa dea pasa decisiva si sa dribleze (era Elton dar asta e de acum). iuar la atacanti daca nu pleaca Thereau o sa stam f bine iar daca pleaca Thereau prin venirea lui Neaga cred ca o sa fie cam la fel ca anul trecut.
inca un motiv de nemultumire al meu e faptul ca eu sunt adeptul aducerii de jucatori straini si se pare ca Becali are mari sanse sa se tina de cuvant si sa faca o echipa numai de romani.
eu nu cred ca romanii sunt capabili sa faca mari performante in europa chiar daca am avea intreaga echipa nationala deoarece nu stiu ca Romania sa fie campioana europeana sau mondiala la nici un nivel. de asta ma si intreb oare cati scouti a avut Steaua la campionatul european de tineret. acolo erau cativa jucatori sarbi si cehi care aveau cu siguranta fata de Steaua.
in rest vreau sa urez Stelei multa bafta in preliminariile cl pentru ca va avea nevoie cu echipa asta.
steagcruce2