c.ronaldo17
Pentru banii pe care ii ia Fabbiani mai bine decat el... ![]()
c.ronaldo17
Pentru banii pe care ii ia Fabbiani mai bine decat el... ![]()
apropop baieti stiati cumva de-o stire cf careia Elton ar fi fost deja transferat pe 2 mil de dolari(euro), la echipa castigatoare din brazilia, parca am vazut undeva asta printrun articol din libertatea din 11 mai, si acesta urma sa plece definitiv din Romania la 24 mai?
Daca o sa se intample asa inseamna ca Becali e fratilor doar la interesul personal. Dati-l jos. datii///
daca nu cere un salariu prea mare e bine de avut inca un atacant, mai ales acum cu iminenta despartire de Thereau
@Power
Adica transfer la umplutura, numai ca sa fie acolo, sa il avem la FIFA 2008...
PS: Azi a venit Diego Tristan la Steaua. Si uite cum arata echipa Stelei, dupa transferurile anuntate de Sport.Ro.
In poarta am putea incepe cu Abbiati, pe dreapta cu fundasul sarb de la Partizan, in centru cu cei 2 jucatori din Polonia, pe stanga cu Emeghara. La mijloc i'am putea pune pe Belluschi, Manu, Uifalussi si Carizo, iar in atac cu Vieri si, mai nou, Diego Tristan.
sport.ro daca isi faceau echipa castigau campionatul la pas cu ce transferuri anunta si mai ajungeau si prin semifinala Champions League
:biggrin:
In poarta am putea incepe cu Abbiati, pe dreapta cu fundasul sarb de la Partizan, in centru cu cei 2 jucatori din Polonia, pe stanga cu Emeghara. La mijloc i'am putea pune pe Belluschi, Manu, Uifalussi si Carizo, iar in atac cu Vieri si, mai nou, Diego Tristan.
Carizo e rezerva ma ca tre' sa joace Coman... :sad2:
Da ma , da totusi , asa in sufletu vostru , nu ati fii frut sa vina astia , jucatori astia mari la Steaua ?? Mai ales portaru ala Abbiati ar trebui sa vina , ca oricum ducem lipsa de portari ca lumea , care sa nu gafeze asa rau (gafezzz , doar pentru tine gafezzz . Mesaj trimis de Cernea catre fani stalisti ) , sau daca nu Abbiati , de ce nu Hamatosky , ca a zis in presa , ca peste 5 luni cand e liber de contract , ar veni la Steaua , daca nu mai are nevoie de portari .
PS : Il prefer pe Hamotosky !!!
Si mie mi-a placut ,,Hamu",dar avand in vedere conditziile in care a plecat de la noi mi-e greu sa cred ca-l vom nai avea vreodata in poarta.Sigur nu este imposibil,dar...
Nu stiu cum a plecat Hamotosky de la Steaua , dar stiu sigur ceva , peroada dee nebunie a lui Becali a trecut , asa ca sa nu ne temem ca o sa il refuze Becali pe Hamotosky , nu o va face , si in plus Hamu chiar si-ar dori sa revina in Ghencea ( am vazut la stiri
)
Steaua a facut cu siguranta cel mai bun transfer in ultimii 2 ani. ZerOli la arabi. punct
@Cooper
parerea mea ii alta
Olaroiu a avut in timpul in care a fost antrenor la Steaua foarte bune performante si va fii in continuare unul dintre cei mai buni antrenori care a fost la Steaua
ii adevarat ca la multi nu iau placut stilul lui (nici mie) dar performantele vorbesc pentru el
semifinala Cupa UEFA
calificarea in grupele championsleague dupa 10 ani
.....
ii doresc mult succes si la echipa lui noua
din parerea mea Olaroiu ii un antrenor bun numai la Steaua ii problema cu Becali
Olaroiu ii din parerea un om cu bun samt numai Becali ii asa dominant ca lui io fost frica sa il contrazice
(exemplu: Becali a spus ca Olaroiu ia fost jena sa spuna ca a primit o oferta de la arabi)
din punctul asta de vedere cred ca Hagi ii o alegere buna findca el va avea mai mult de spus findca ii neam cu Becali
timpul va arata daca Hagi va face treaba buna ca antrenor ce a reusit si nu prea a reusit in altele parti steagcruce2
Va urma un duel interesant intre echipele lui Elton si a lui Oli. Voi cu cine tineti?
@Raul
Cand esti prieten cu cineva nu poti sa ii spui direct in fata ca il parasesti. Incerci sa'l iei m'ai pe ocolite...
PS: L'am visat pe Oli... :biggrin: :biggrin:
Sa imi explice si mie cineva va rog ......Oli a fost dat afara , sau ce sa intamplat , si pe Hagi cine l-a ofertat ?? Oricum incepusem sa am ioncredere in Oli , pacat ca nu am apucat sa vedem cum juca cu echipa sezonul viito , dar pe Hagi in indragesc , chiar daca am auzit ca nu a fost antrenor bun la viata lui ....da totusi nu se supune lui Becali , stie ca il convinga pe oier ..pe bune , faraminciuni , mai ales ca Becali e ca un copil pe camp .
PS : Am visat ca am picat examenu la mate cu 5
(
Lucrurile stau in felul urmator. Arabii l'au urmarit de mult pe Olaroiu si i'au facut o oferta de 4 milioane pentru 2 ani. Cum la Steaua nu lua decat 300 ca pe sezon maxim, atunci el a acceptat oferta alora. Iar ciobanu' cum e prost din fire, s'a dus repede sa caute antrenor, in loc sa se consulte si sa caute unu' bun. Zenga era liber de contract...
Si ce Hagi nu e bun ?? Oricum e mult mai bun decat Oli , si in plus Zenga a plecat cum a plecat , Becali nu il mai vrea la Steaua , e certat cu el . Si Hagi E BUN !!!! SI ma si enervati pentru ca pana acum multi dintre useri ziceau jos cu Oli , orice antrenor inafar de asta ......si acum zic ura ura ca a plecat Oli , si se supara ca a venit Hagi , e cel mai bun antrenor care putea sa vina la Steaua in momentu de fata , pentru ca nu e nici strain . Lu Becali nu prea ii convin straini la echipa decat astia foarte buni , si sa recunoasterm, Zenga nu e cine stie ce , mai bine Protasov , dar nu prea aqu cum sa se inteleaga cu echipa .....ca trebe sa invete romana , si straini astia sant cu basini la creieri , si pun echipa sa invete limba lor .......Tot Hagi e mai bun !!!!!
Mie imi place de Gigi... "eu nu fac experimente la Steaua". Si iata: Hagi.
eu am vazut multe jocuri de la turneu de u 21 din olanda si portaru de la serbia ma placut foarte mult
il cheama Damir Kahriman
data de nastere 11.05.1985
inaltime 1,91
clubul la care joaca Vojvodina Novi Sad
cota 550 de mii de euro
un alt jucator bun ar fii din parerea mea Grzegorz Bronowicki
el joaca la legia warschau
el poate ca fundas dreapta si stinga
data de nastere 04.08.1980
inaltime 1,78
el joaca la nationala poloniei
cota 1800000
Daca vine Hagi la Steaua atunci e clar... Vine si Plesan.
Si ce Hagi nu e bun ?? Oricum e mult mai bun decat Oli !!!!!
:laugh: :laugh: :laugh:
Cel mai bun transfer de Steaua din ultimi 10 ani Hagi la Steaua !!!!!!!!! dica10 ![]()
@Cooper
parerea mea ii alta
Olaroiu a avut in timpul in care a fost antrenor la Steaua foarte bune performante si va fii in continuare unul dintre cei mai buni antrenori care a fost la Steaua
ii adevarat ca la multi nu iau placut stilul lui (nici mie) dar performantele vorbesc pentru el
semifinala Cupa UEFA
calificarea in grupele championsleague dupa 10 ani
.....
Dupa parerea mea, performantele lui Olaroiu, in proportie de 90%, au avut la baza echipa formata de Zenga si Protasov. Iar sclipirile de dupa, cred ca au fost ale jucatorilor mai mult decat ale antrenorului. Presupun ca nu i-a spus Olaroiu lui Stancu "vezi, pe Bernabeu nu-l lasi pe Robinho sa miste in fata ta, dar in campionat e de-ajuns sa te plimbi pe teren". A fost o sclipire de geniu, o mobilizare a unei echipe care nu mai avea nimic de pierdut. Si, desi Olaroiu a fost cel care a cules laurii la conferintele de presa, vizavi de jocul incisiv al Stelei atat pe Bernabeu, cat si pe Stade Gerland, parerea mea e ca, in aceste jocuri, echipa s-a daruit. Mai putin antrenorul...
Olaroiu , a si zis intr-un interviu , ca el de cand a venit ca antrenor si pana azi , nu a modificat deloc echipa , a lasat-o cum a fost cand a preluat-o de la Zenga si Protasov , daia a avut performante asa mari , a zis ca el tot ce a facut a fost mici finitaje , darnu a schimbat deloc stilul de joc .
Da ma , da totusi , asa in sufletu vostru , nu ati fii frut sa vina astia , jucatori astia mari la Steaua ??
Eu nu !!!
Si mie mi-a placut ,,Hamu",dar avand in vedere conditziile in care a plecat de la noi mi-e greu sa cred ca-l vom nai avea vreodata in poarta.Sigur nu este imposibil,dar...
Ce Neaga nu a plecat tot la fel...?
ha ha ha cu Hagi antrenor Dinamo VA FI IAR CAMPIOANA SIGURRRRRRRRRRRRR
HAUG HAUG HAUG :tongue: