FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«14445464748107»
strezahuzum26.06.2007 08:05

Conform mazetei, Emegara a semnat un contract pe 4 ani si va pleca in Austria sa se alture lotului.

Era si timpul sa se termina comedia. Bun, deci sa ne numaram achizitiile, ca nu stiu de ce am eu impresia ca astia sunt cei cu care defilam pana la iarna : Neaga, Badoi, Emegara - jucatori ce pot intra direct in primul 11, Gurita, Vatca - rezerve, Bicfavi si Teusan (a venit si asta pana la urma ?) - sperante, de imprumutat prin alte parti. Avem asadar 5 jucatori noi la prima echipa, de unde au plecat Elton , Thereau , Oprita , Stancu . Scapam de 2 petarde, asta e bine .. din pacate i-am vandut pe Elton (probabil cel mai tehnic jucator al nostru de la Hagi incoace) si Thereau, pentru simplul motiv ca au fost adusi de Stoica. Linia de fund pare asigurata, atacul ... oarecum asigurat.. problema a ramas, ca de obicei, la mijloc. Pe stanga exista Cristocea si Ochirosii, pe dreapta insa ... nici Nicolita nici Croitoru nu mi se par la nivelul de care avem nevoie. Iar daca il avansezi pe Badoi mijlocas dreapta, iar te trezesti ca n-avem fundas dreapta. In centru probabil ca vom sta tot in Radoi si Ov. Petre, cu Para rezerva, daca nu pleaca pana la urma in Franta. Caz in care intra in carti maestrul pasei de 2,5 metri in lateral si expertul in verticalizarile pe Cernea, Lovinho ! Cam slabut.

Sper ca totusi Hagi sa renunte la jucaria Plesan. Ce naiba, a renuntat Steaua la Cristea, care daduse 2 goluri in meci oficial Valenciei si juca totusi ceva. De ce l-am transfera pe Plesan, ale carui mari realizari sunt un gol intr-un amical si retrogradare cu Craiova pentru prima oara in istoria lor, nu pot sa-mi inchipui. As mai spera la un mijlocas dreapta si un fundas central, dar .... slabe sanse. Poate doar daca vin cele 2 milioane pe Thereau.

sonic200526.06.2007 08:44

eu in continuare sper sa ramana Thereau dar si Andrey pentru ca eu cred ca el e cel mai de viitor portar in momentul asta de la Steaua.

pacat ca nu a venit Hagi la timp ca sa il pastreze si pe Elton, cat despre plesan cred ca ar fi o mare greseala sa il ia.

eu nu am incredere in Hagi dar tre sa recunosc ca la fiecare antrenor nou care a venit am avut acelasi sentiment de neincredere deci merita si Hagi o sansa. oricum imi este greu sa cred ca vom mai juca asa defensiv ca pe vremea lui Oli.

cristi_mold26.06.2007 08:55

EXTAZ. Fituica din buzunarul Regelui ii poate face fericiti pe Plesan, Herea si Mardare (foto, de la stanga)

Dorinta. Cel care i-a devansat in topul celor mai buni fotbalisti romani din toate timpurile pe Dobrin si pe Balaci ii vrea pe Plesan, Herea si Mardare

Regele este legat pe viata de Steaua. Cu echipa din Ghencea a castigat primul trofeu adevarat al carierei sale, Supercupa Europei, in ?87, 1-0 cu Dinamo Kiev, la Monte Carlo. Gol, cine altul, Gheorghe Hagi. 20 de ani au trecut de atunci. Singurul fotbalist roman care a trecut pe la Real Madrid si Barcelona s-a intors in Ghencea. E "batranel" acum, n-a uitat jocul, doar ca nu mai are suflul acela de atunci si nici zvacnirea cu care si-a depasit mereu adversarul. E insa antrenorul cel mai bine platit din fotbalul nostru: 400.000 de euro, sec, la prima strigare, fara alte premieri de-ale lui Gigi Becali.

Ieri, Regele s-a infatisat la Palat. Nu al lui, ci al lui Gigi. A vorbit in stilu-i caracteristic, simplu, la obiect si extrem de politicos. Nota discordanta a facut doar cel ce se vrea mai-marele pamanturilor, Gigi Becali. Nu stie exact care-i jocul cu noul sau lot. Va vedea, dupa cum spune, in perioada stagiului de pregatire de la Kaprun, Austria. Atunci, ii va inainta patronului lista cu cine pleaca, cine ramane. Minte putintel. Hagi are deja primele nume de la capitolul achizitii pe lista lui: Plesan, Herea, Mardare.

Cu primul a lucrat la Poli Timisoara. I-a placut, desi olteanul a fost oscilant. Pe Herea l-a vazut in cateva meciuri, a auzit ca e ravnit de catre Rapidul lui Copos si, in opinia lui Hagi, este numai bun pentru mijlocul "ros-albastrilor". Surpriza cea mare vine de la Mardare. Fotbalistul Vasluiului a prins cheag, e drept, la lotul national de tineret, dar Steaua tinteste, dupa cum spune optimismul fara culmi al celui cu banii din Ghencea, la o finala de Liga Campionilor. Gica are, insa, ultimul cuvant. Ca doar el va da socoteala pentru rezultatele "Stelutei" de pe cerul lui Becali.

sursa CAN-CAN

Dupa mine cateva achizitii bune mai ales Mardare si Herea. Sa speram insa ca cei 3 vor veni la Steaua.

_yang26.06.2007 09:39
Sa speram insa ca cei 3 vor veni la Steaua.

Sa speram ca doar 2 vor veni. Ca de Mihaita "noul Hagi" Plesan suntem satui...

cristi_mold26.06.2007 11:45

@yang

Suntem satui dar decat Lovin sau Coman, mai bine Plesan. Oricum Mardare si Herea daca ar veni ar fi extraordinar.

PS: Am vazut ca Hagi a promovat cativa juniori cum ar fi Prunesc, Tudose, Bicfalvi is Pintilii. Cine stie poate o sa ii vedem mai des in prima echipa decat pe vremea lui Oli.

c.ronaldo1726.06.2007 11:58

Tudose era luat in amicale si de ceilalti antrenori.

Bicfalvi si Pintilii nu sunt promovati de Hagi, ei au fost adusi de la Jiul Petrosani.

sonic200526.06.2007 12:03

eu unul nu as vrea pe nici unul din cei 3 la Steaua. daca ei tind la Champions League tre sa ia jucatori experimentati sau tineri de mare valoare si nu jucatori de la echipe retrogradate. nu poti sa ataci Champions League cu Herea sau cu mardare.

trebuie adusi jucatori straini daca vrem sa facem ceva in europa ca n-ai cum sa faci performanta cu romani poate doar daca am ajuns campioni europeni sau mondiali la vreo grupa de varsta si nu stiu eu. deci fara suparare nu prea sunt valori in Romania

_yang26.06.2007 12:22

@sonic2005

Herea e cel mai bun jucator al nationalei de tineret... National nu a retrogradat datorita lui Herea ci datorita restului de jucatori... Ce crezi ca Messi daca ar juca la Mioveni ar putea sa-i salveze de la retrogradare ?

El Nino_926.06.2007 13:17

Hai ca e tare asta cu cel mai juc. al nationalei de tineret

1. A depasit varsta pentru nationala de tineret

2. Cand era el la nationala de tineret nu era vedeta

3. Nu merita 3 mil... n-a jucat nici un meci la nationala, nici un meci in cupele europene...doar cateva meciuri in Liga I

forever_STEAUA26.06.2007 15:02

Din pacate de ce ne-am temut nu am scapat. Thereau a plecat la Anderlecht

Steaua si Anderlecht Bruxelles au ajuns marti la un acord in privita transferului lui Cyril Thereau la campioana Belgiei. 

Reprezentantii clubului Anderlecht la negocieri au fost managerul general Heman Van Holsbeeck si secretarul general Philippe Collin, iar reprezentantul clubului Charleroi a fost managerul general Arnaut-Mogi Bayat.

sursa: site-ul oficial

sonic200526.06.2007 15:42

@ yang ma Herea nu e un jucator f slab dar nici jucator de top nu e si parerea mea ca la banii astria 3 mil ei un jucator f bun din america de sud sau chiar din europa

_yang26.06.2007 16:20

@sonic2005

Intradevar 3 milioane e mult

@El Nino_9

A depasit-o insa a are inca drept de joc in aceasta campanie de calificare...

sonic200526.06.2007 16:46

ma oricum chestia e ca ciobanul a zis ca o sa bage o gramada de bani in transferuri ca pentru el nu mai conteaza cateva milioane de euro dar pana la urma mai mult a scos pe ce a vandut decat a dat pe noile achizitii

echipa nu arata f rau dar eu cred ca se poate si mai bine. nu suntem cu nimic superiori fata de anul trecut ca lot, poate doar ca experienta. Sa speram ca va iesi bine totul si vom castiga titlul 24, si nu in ultimul rand sa accedem in cl din nou.

fularsteaua2

DPD26.06.2007 17:01

Salutare tuturor suporterilor!

Am decis sa-mi fac cont pe forum deoarece simteam nevoia sa discut cu niste oameni care au cel putin un punct comun cu mine : Steaua!

Nu pot sa zic ca sunt cel mai inrait fan pe care l-a avut Steaua vreodata (spre rusinea mea nu am fost la nici un meci inca) dar evenimentele din ultima perioada chiar m-au aprins. La ce ma refer?

Inainte ii acceptam iesirile lui Jiji, nu ma deranjau pentru ca echipa inca avea un antrenor care stia ce face si spre ce se indreapta - vedeam numai echipa din teren care atingea o semifinala de Cupa UEFA sau intra dupa o lunga perioada in grupele Ligii Campionilor ( Shampions Liig ) cum zice vericu lu nea Jiji...

Ultimul an parca a fost un iad pentru echipa... cel putin din iarna incoace... Jiji a mancat spanac ca Popey si s-a facut si mai al naibii, Olaroiu a fost redus la un simplu pion, singurul care mai anima echipa, MM a plecat, iar lucrul care ma doare cel mai tare : 2 dintre jucatorii cu adevarat valorosi ai echipei se uita cu scarba la Steaua : Thereau si Elton. Binenteles ca nu Olaroiu l-a dat afara pe Elton... de cand cu scandalul cu suporterii, Elton a fost o tinta permanenta a lui Jiji pentru simplul fapt ca el era iubit de suporteri deoarece, in lipsa lui Dica, el era motor(as)ul echipei. Iar in momentul cand Dica a revenit pe teren, am vazut intre cei doi un moment de magie care pur si simplu m-a uimit. Pana acum campionatul intern nu-mi aduc aminte sa-mi fi oferit un asemenea moment... puteau alcatui un duo foarte bun la mijlocul terenului... acum Elton a plecat sa faca bani (sincer mi-ar fi placut sa plece la o echipa din lumea fotbalului bun, in care sa fie remarcat si apreciat la adevarata sa valoare... pacat ca a ales banii arabilor... dar poate o sa fie acolo iubit de TOATA lumea... nu numai de niste "golani, vagabonzi si derbedei"). Despre Thereau nu se poate spune ca era un geniu al balonului... dar avea un stil aparte...uneori mi se parea ca mingea efectiv sta lipita de el... alt lucru care ma impresiona la el era modul in care lovea balonul... avea o tehnica aparte (si daca printr-o minune ar intelege romana si ar citi forumul asta ii urez succes in cariera, pentru ca are de unde da si sper ca performantele sale sa ajunga si la urechile oierului sa vada ce "afacere" buna a facut cand l-a dat).

Un alt lucru care ma deranjeaza: daca Jiji chiar vrea sa faca bani atunci la capitolul de a face bani adevarati din fotbal el nu se pricepe... nici nu cred ca a auzit de profit pe termen lung sau de investitie... oarecum imi aminteste de Dinamo de acum vreo 4-5 ani: isi facea o echipa traznet si apoi ii vindea cand jucatorii inca nu erau copti (in afara de Mutu care acum este cu adevarat o valoare nu remarc pe nimeni, si dinamovistii care din prostie se nimeresc pe aici sa nu inceapa sa ma contrazica zicand de Contra, Niculae, Florentin Petre sau mai stiu eu care)... acuma vad ca s-au desteptat si in loc sa vanda in prostie ei taie doar crengile uscate si aduc alti jucatori de perspectiva. De-asta eu zic ca Steaua nu va face nimic nici in 2007/2008.

Singurele noastre sanse sunt noi venitii Gheorghe Hagi si Adrian Ilie in care am foarte mare incredere... Acum e momentul in care trebuie sa se inteleaga ca o echipa nu poate fi condusa de un singur om, nu poate fi antrenata si dirijata de acelasi om si nici macar el, fie ca vrea, fie ca nu vrea nu poate sa le acorde primul ajutor jucatorilor care se accidenteaza... Gigi vrea sa fie ca in vorba aia cu "el centreaza, el da cu capul". Prin statulul sau, Gica ar putea sa-l educe pe Jiji (daca e destept poate sa recurga la faptul ca amandoi sunt aromani bla bla bla) si alaturi de Adi Ilie ar putea aduce jucatori cu adevarat valorosi la echipa - Auzisem la un moment dat ca Gica vrea sa-l ia pe ples©an... hai sa fim seriosi: daca Gica incepe in stilul asta inseamna ca putem sa-i transferam pe toti care au avut un moment de glorie intr-un meci fara miza (imi vine in minte amicalul Romania - Germania 5-1). Sper ca Adi Ilie sa aiba niste idei mai bune in privinta jucatorilor...

Acum chiar ca avem nevoie sa ne rugam lui Dumnezeu, nu pentru victoriile echipei, ci ca sa-i bage mintile-n cap (cate-or fi si alea) ciobanului... Jiji EXISTA O VORBA : OMUL MAI VINE, DAR MAI SI PLEACA!!! steagsimplu

...scris de un fan....

cristi_mold26.06.2007 17:54

@DPD

Toti avem nemultumiri fata de GB. Uitatea si pe alte thread-uri deschise pe aici. Degeaba ai scris romanu ala cu nimeni din conducere nu il citeste.

Cat despre transferuri nu stiu ce aveti toti cu Plesan. Ok poate nu este cea mai mare valoare din campionatul intern dar va pun o intrebare. Decat Lovin nu mai bine Plesan? E clar ca nu este jucatorul potrivit pentru meciuri cu Real si Barca dar totusi Lovin sau Gigel Coman sunt? Stelei nu ii trebui atat de mult titulare( ii trebuie dar sa fie de o certa valoare, jucatori de 3-5 mil de euro) cat rezerve care sa fie la inaltimea titularilor, care sa pot sa ii suplineasca pe acestea in meciuri gen Mioveni, U Cluj, Ceahlau etc.

metzzz26.06.2007 17:57

@C.Ronaldo 17 , vad ca esti mare cunoscator de tinere talente :)

De ce crezi ca cei 3 n`ar face fata in UCL ? Atunci cu Ochirosii ce facem ?

Prietene un club de talie europeana care se respecta promoveaza si tinerii de la juniori ;)

Vezi MAN.U , Ajax , Liverpool, ARSENAL etc ;)

PS: sper sa ii si bage pe cei 3 in teren , numa sa te crizezi tu de nervi :D

Despre Thereau imi pare rau , dar in acelasi timp ii urez succes la Anderlecht , sa pice cu javrotele in turu 3 si sa ii scoata :D

Sper sa ajunga la OL , echipa pe care o iubeste :)

c.ronaldo1726.06.2007 18:29

pF. Neata frate! Da' si u "qoute" la mesaj, ca sa stiu si eu ce sa raspund.

In fine, cred ca te refereai la Tudose, Pintilii si Bicfalvi. Pai cu astia 3 nu ai nici o sansa in Liga Campionilor, sa fim seriosi. Poate doar la Fifa2007, ca in realitate nu'l vad pe Bicfalvi sa inceapa titular cu Lyon.

weeezer26.06.2007 18:34

Bai da i-ai urmarit macar??? Eu l-am urmarit doar pe Bicfalvi, si m-a impresionat pustiul. Mi se pare clar peste Ochirosii, Litu, Simion, Liviu Ganea sau alti pusti under20 de prin fotbalul romanesc.

metzzz26.06.2007 18:36

@c. Ronaldo , ba da de unde stii ca nu ar face fata ?

Te inteleg ca esti fan@Olaroiu da acuma sper ca Hagi sa ii bage pastia mai tineri sa mori de ciuda :)

si vad ca te enervez....doar ca am postat :)))))

dute la doctor daca te enervezi din nimic , ca nu e de bine :(

c.ronaldo1726.06.2007 18:45

"Bai" (ca sa fim chit), consider ca avem jucatori mai buni in lot decat acestia 3. Ei inca nu pot evolua la cel mai inalt nivel momentan, sper insa ca peste 1, 2, 3 ani sa fie jucatori de baza la Steaua. Pe Bicfalvii l'am urmarit in cateva meciuri. Este un jucator de viitor parerea mea, insa titular la Steaua, hm, poate doar in Intern.

"Ba" (metzzz) poate ca pe tine te enerveaza cand intra un jucator al Stelei pe teren, dar te asigur ca pe oricine ar baga Gica pe teren pe mine nu m'ar enerva (poate iei in sensul ca nu imi place de un stil al unui jucator. Asta este altceva, insa sunt adeptul a jucatorilor tineri). Si ai grija la Off-Topic. :mellow:

sa mori de ciuda :)

Mi'a placut fraza. :)

sonic200526.06.2007 19:36

bai weezer ce dracu l-am vazut si eu pe bicfalvi e bun nu pot sa zic nimic da mai are pana sa poata sa emita pretentii la un loc de titular la Steaua. nu il compara pe el cu Ochirosii pentru ca Ochirosii a demonstrat la Steaua ca merita sa joace. pe Ochirosii eu personal il vad titular anul asta pentru ca a demonstrat ca merita. bicfalvi sa intre cate 10 min si sa faca ce a facut Ochirosii si atunci o sa zic da domne merita.

oricum chestia cea mai nasoala e ca nici unul din cei doi nu este un produs al Stelei. asta inseamna sa nu dai atentie centrelor de copii si juniori.

_yang26.06.2007 19:37

Va citesc comentariille si pur si simplu sunt scarbit...

Oare nu v-ati saturat de jucatorii care evolueaza pentru bani...? Oare Emeghara are ce cauta la Steaua...? Oare nu e mai bine sa fie pe teren jucatori care si-ar da viata pe teren...?

Credeti ca Ochirosii nu ar da totul intr-un meci din UCL ? Si mai mult de atat va creste in spiritul ros-albastru nu ca Badoi, care a venit pentru bani deci e un mercenar.

Cat despre Tudose sa ar fi bine sa stiti ca era acum 2 ani capitan la lotul de juniori... Si a mai fost si campion national cu Otelul Galati la juniori... Oare cu ce sunt tinerii astia mai prejos decat Messi sau Fabregas ???

Macar daca pierdem la 3 goluri cu Lyon macar stim ca au dat totul din ei nu ca Dica la Middlesbrough...

Poate ar trebui sa fie investiti mai multi bani in juniori pentru a creste jucatorii in spiritul nostru al suporterilor care nu acceptam sa plecam cu sansa a doua in nici o intalnire. Nici macar cu Real Madrid. Pai oare Simion s-ar fi gandit inj timpul meciului ca vrea sacoul lui Capello dupa meci sau ar fi alergat mai mult decat un maratonist...?

Vorbim de traditia ros-albastra dar cerem transferuri de milioane cand pe langa noi trec adevaratii jucatori... Sincer ar trebui ca, de exemplu Emeghara sa fie primit cu huiduieli in Ghencea caci vorba lui Neaga : "la Steaua se vine cu SUFLETUL, nici nu se mai citeste contractul..."!

PoWeR26.06.2007 19:44

Sunt de acord ca ar trebui investiti bani in centrele de copii si juniori dar e cam deplasat sa zici ca un jucator de 18-19 ani ar face fata unor meciuri tari din CL, mai ales in deplasare pe un stadion plin de 50 de mii de englezi fanatici care sa "se suie" efectiv pe tine ... (sorry pentru offtopic)

In legatura cu transferurile .. de ce jucator credeti ca am mai avea nevoie? Si cine ar cam trebui sa plece ?

gunnar26.06.2007 19:59

In continuare Becali face bani buni de pe urma Stelei, pe langa publicitatea excesiva de care are parte. Multi au uitat deja suma uriasa castigata de Steaua din CL (+ acel bonus de 1,5 mil) la care se adauga acum banii din vanzarea lui Thereau. Probabil ciobanul rade cu gura pana la urechi de credulitatea noastra.

Pe de alta parte multi vad ca il regreta pe MM desi el a fost principalul vinovat in iarna cand dupa multimea de accidentari din lotul nostru a tacut malc si o jumatate de sezon ne-au iesit peri albi de pe urma jocului practicat de echipa "maestrului" Olaroiu.

Si totusi intr-un final poate ar trebui sa fim multumiti cu Badoi, Emeghara si Neaga in conditiile in care nu mai pleaca nimeni. Dar in continuare Becali scoate un profit bunicel de pe urma acestei afaceri si prosteste o tara intreaga.

sonic200526.06.2007 20:15
Sunt de acord ca ar trebui investiti bani in centrele de copii si juniori dar e cam deplasat sa zici ca un jucator de 18-19 ani ar face fata unor meciuri tari din CL, mai ales in deplasare pe un stadion plin de 50 de mii de englezi fanatici care sa "se suie" efectiv pe tine ... (sorry pentru offtopic)

In legatura cu transferurile .. de ce jucator credeti ca am mai avea nevoie? Si cine ar cam trebui sa plece ?

sa plece Lovin, Gigel Coman, Bostina (pentru ai face loc lu Ochirosii) cat despre veniri degeaba le zic ca oricum nu o sa se realizeze niciuna din cele pe care le vreau eu si pe deasupra o sa mai fiu si acuzat cda joc prea mult fm (un exemplu totusi il dau: portar- oscar ustari)

«14445464748107»