Conform mazetei, Emegara a semnat un contract pe 4 ani si va pleca in Austria sa se alture lotului.
Era si timpul sa se termina comedia. Bun, deci sa ne numaram achizitiile, ca nu stiu de ce am eu impresia ca astia sunt cei cu care defilam pana la iarna : Neaga, Badoi, Emegara - jucatori ce pot intra direct in primul 11, Gurita, Vatca - rezerve, Bicfavi si Teusan (a venit si asta pana la urma ?) - sperante, de imprumutat prin alte parti. Avem asadar 5 jucatori noi la prima echipa, de unde au plecat Elton , Thereau , Oprita , Stancu . Scapam de 2 petarde, asta e bine .. din pacate i-am vandut pe Elton (probabil cel mai tehnic jucator al nostru de la Hagi incoace) si Thereau, pentru simplul motiv ca au fost adusi de Stoica. Linia de fund pare asigurata, atacul ... oarecum asigurat.. problema a ramas, ca de obicei, la mijloc. Pe stanga exista Cristocea si Ochirosii, pe dreapta insa ... nici Nicolita nici Croitoru nu mi se par la nivelul de care avem nevoie. Iar daca il avansezi pe Badoi mijlocas dreapta, iar te trezesti ca n-avem fundas dreapta. In centru probabil ca vom sta tot in Radoi si Ov. Petre, cu Para rezerva, daca nu pleaca pana la urma in Franta. Caz in care intra in carti maestrul pasei de 2,5 metri in lateral si expertul in verticalizarile pe Cernea, Lovinho ! Cam slabut.
Sper ca totusi Hagi sa renunte la jucaria Plesan. Ce naiba, a renuntat Steaua la Cristea, care daduse 2 goluri in meci oficial Valenciei si juca totusi ceva. De ce l-am transfera pe Plesan, ale carui mari realizari sunt un gol intr-un amical si retrogradare cu Craiova pentru prima oara in istoria lor, nu pot sa-mi inchipui. As mai spera la un mijlocas dreapta si un fundas central, dar .... slabe sanse. Poate doar daca vin cele 2 milioane pe Thereau.