FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«14546474849107»
c.ronaldo1726.06.2007 20:15
Va citesc comentariille si pur si simplu sunt scarbit...

Oare nu v-ati saturat de jucatorii care evolueaza pentru bani...? Oare Emeghara are ce cauta la Steaua...? Oare nu e mai bine sa fie pe teren jucatori care si-ar da viata pe teren...?

Credeti ca Ochirosii nu ar da totul intr-un meci din UCL ? Si mai mult de atat va creste in spiritul ros-albastru nu ca Badoi, care a venit pentru bani deci e un mercenar.

Cat despre Tudose sa ar fi bine sa stiti ca era acum 2 ani capitan la lotul de juniori... Si a mai fost si campion national cu Otelul Galati la juniori... Oare cu ce sunt tinerii astia mai prejos decat Messi sau Fabregas ???

Macar daca pierdem la 3 goluri cu Lyon macar stim ca au dat totul din ei nu ca Dica la Middlesbrough...

Poate ar trebui sa fie investiti mai multi bani in juniori pentru a creste jucatorii in spiritul nostru al suporterilor care nu acceptam sa plecam cu sansa a doua in nici o intalnire. Nici macar cu Real Madrid. Pai oare Simion s-ar fi gandit inj timpul meciului ca vrea sacoul lui Capello dupa meci sau ar fi alergat mai mult decat un maratonist...?

Vorbim de traditia ros-albastra dar cerem transferuri de milioane cand pe langa noi trec adevaratii jucatori... Sincer ar trebui ca, de exemplu Emeghara sa fie primit cu huiduieli in Ghencea caci vorba lui Neaga : "la Steaua se vine cu SUFLETUL, nici nu se mai citeste contractul..."!

Pai facem o echipa din noi, ca si noi am da totul pe teren... Il bagam pe Danny fundas, sonic portar, pe tine mijlocas, eu antrenor... si facem o echipa care da totul pe teren. Macar pierdem cu sufletul impacat. Trebuie sa ai si putina valoare, nu numai dragoste fata de club. Si chiar crezi ca Bicfalvi ar da totul? Esti sigur ca atunci cand era mic era stelist? Tuturor le'ar placea sa avem o echipa numai de stelisti, dar este greu...

Crezi ca Kaka era fan Milan in copilarie? Ronaldo era fan United? Ronaldinho auzise de Barca? Radoi era cu Universitatea. Parca nici Laca nu a fost stelist...

PoWeR26.06.2007 20:18

numai eu am fost stelist inca din scutece ;) ... pacat ca joc fotbal doar in curtea liceului si nu intru pe lista de prioritati a lui Hagi

metzzz26.06.2007 20:21

Ca tot zicea cineva mai sus ca tinerii nu fac fata in UCL :))))))))))

Fabregas cati ani avea acum 2 sezoane ?

Si mai tipati paici ca Olaroiu nu promova tinerii :|

Acum cand sunt promovati nu e bine :|

C. Ronaldo 17 , pe tine ce te`ar multumi ?

PoWeR26.06.2007 20:23

ce ne-ar multumi pe toti ... trofeul UCL :!:

c.ronaldo1726.06.2007 20:40
Ca tot zicea cineva mai sus ca tinerii nu fac fata in UCL :))))))))))

Fabregas cati ani avea acum 2 sezoane ?

Si mai tipati paici ca Olaroiu nu promova tinerii :|

Acum cand sunt promovati nu e bine :|

C. Ronaldo 17 , pe tine ce te`ar multumi ?

Asta'i manga... Compara Fabregas cu Bicfalvii. Ar mai lipsii sa compari Delta Tulcea cu Ac Milan...

[...............................................................................

.........................................................]

weeezer26.06.2007 20:48
bai weezer ce dracu l-am vazut si eu pe bicfalvi e bun nu pot sa zic nimic da mai are pana sa poata sa emita pretentii la un loc de titular la Steaua. nu il compara pe el cu Ochirosii pentru ca Ochirosii a demonstrat la Steaua ca merita sa joace. pe Ochirosii eu personal il vad titular anul asta pentru ca a demonstrat ca merita. bicfalvi sa intre cate 10 min si sa faca ce a facut Ochirosii si atunci o sa zic da domne merita.

oricum chestia cea mai nasoala e ca nici unul din cei doi nu este un produs al Stelei. asta inseamna sa nu dai atentie centrelor de copii si juniori.

Eu n-am zis ca o sa intre Bicfalvi in UCL si o sa-i dea clasa lui Ronaldinho. Sau ca o sa ne castige meciurile. Am zis ca mi se pare, ca si talent, peste Razvan Ochirosii. Si poate nu ar face fata in UCL, dar cel putin in Liga 1, tind sa cred ca are mai multe minute in picioare decat Ochirosii. Normal ca nu am pretentia sa-l vad pe Eric titular in primul meci din grupe, normal ca intai trebuie sa joace in campionat, sa se incadreze in sistemul Stelei si-asa mai departe, cu atat mai mult cu cat nu-si cunoaste colegii... Dar cred ca acesta, ultimul, este singurul dezavantaj pe care l-ar putea avea. pentru ca in liga1 a jucat si chiar as putea zice ca a confirmat, iar in UCL... nimeni nu se naste cu jocuri in UCL "la activ".

metzzz26.06.2007 20:53
Asta'i manga... Compara Fabregas cu Bicfalvii. Ar mai lipsii sa compari Delta Tulcea cu Ac Milan...

PS: Ce tot vrei ma sa auzi? Intruna ma intrebi ce m'ar multumi... Devii paranoic de'acuma.

ba tu te auzi ce spui ? =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

da cine auzise de fabregas inainte sa ajunga la arsenal ? :))))

sau de Hagi inainte sa ajunga la Steaua ?

hai ca mai incerc inca odata sa te fac sa intelegi :)

cand te duci sa te angajezi , iti cere experinetza (1,2,3 , N ani )

asa si aici , daca nu il bagi de unde vrei sa stii daca poate sau nu ?

sper ca ai inteles acum :)

c.ronaldo1726.06.2007 20:56
sau de Hagi inainte sa ajunga la Steaua ?

De ce nu ai spus asa de la inceput? Gata, acum mi'am dat seama....

metzzz26.06.2007 21:10

m-am lamurit de felul tau de a gandi =))))))

Dani200527.06.2007 06:50
Macar daca pierdem la 3 goluri cu Lyon macar stim ca au dat totul din ei nu ca Dica la Middlesbrough...

Ai ajuns sa-l critici pe Dica pentru un meci? :dry: Sau s-a uitat cine sunt principalii vinotvati pentru meciul ala(de rahat dupa min 60)?

raducelbun27.06.2007 07:33

Ca sa linistim putin spiritele vis a vis de jucatorii stelisti sau nestelisti va propun un test. In urma acestui test cred ca aceasta problema se va inchide, asa cum ar fi firesc.

Deci,

Duckadam - Iovan, Belodedici, Bumbescu, Barbulescu - Majaru, Boloni, T. Stoica, Balint - Lacatus, Piturca (Radu II, L. Balan).

Acum va rog sa identificati fotbalistii proveniti din pepiniera Stelei si comentati.

Pentru METZZZ - inainte de a ajunge la Sportul Studentesc, Hagi era deja o mare speranta! La Sportul a confirmat iar la Steaua a ajuns cand deja era un nume mare in fotbalul romanesc.

cristi_mold27.06.2007 07:45
Eu n-am zis ca o sa intre Bicfalvi in UCL si o sa-i dea clasa lui Ronaldinho. Sau ca o sa ne castige meciurile. Am zis ca mi se pare, ca si talent, peste Razvan Ochirosii. Si poate nu ar face fata in UCL, dar cel putin in Liga 1, tind sa cred ca are mai multe minute in picioare decat Ochirosii. Normal ca nu am pretentia sa-l vad pe Eric titular in primul meci din grupe, normal ca intai trebuie sa joace in campionat, sa se incadreze in sistemul Stelei si-asa mai departe, cu atat mai mult cu cat nu-si cunoaste colegii... Dar cred ca acesta, ultimul, este singurul dezavantaj pe care l-ar putea avea. pentru ca in liga1 a jucat si chiar as putea zice ca a confirmat, iar in UCL... nimeni nu se naste cu jocuri in UCL "la activ".

Dar de unde sti ca nu ii da clasa lui Ronaldinho. Meciurile din Champions League te mobilizeaza extraordinar, te fac sa te simti jucator. Daca 50000 de englezi fanatici te-ar huidui. poate ai incerca sa le demonstrezi ca si au de ce sa te huiduie. Le dai un gol, dou si ciocu' mic si joc de glezne. Nu ai de unde sa stii daca Bicfalvi nu ar face fata in Cahmpions League. Ce Pavon de la Real sau Oleguer de la Barca sunt mai buni ca Ghionea sau Goian. Si totusi au cateva zeci de meciuri in UCL/. De ce Bicfalvi nu ar fi mai bun decat Manu Fernandes de la Benfica de exemplu?

raducelbun27.06.2007 07:46

[ Parca nici Laca nu a fost stelist...

Nu parca ci sigur. In copilarie Laca era dinamovist. Afirmatia ii apartine si era data in contextul in care povestea cum a ajuns el la Steaua.

c.ronaldo1727.06.2007 08:08

@cristi_mold

Da chiar, cu ce e mai prejos Gigel Coman decat Risse? Nu poti juca cu jucatori adusi in prezent la Steaua si sa faci si performanta... Poate doar Neaga, Badoi si Emeghara sa faca fata in Liga...

cristi_mold27.06.2007 08:12

@c.ronaldo17

Gigel Coman stim ce poate, dar l-ai vazut tu pe Bicfalvi la treaba. Bine la Jiul cu descultii aia. Chiar si pe Ochirosii nu l-am prea vazut decat pe finaluri de meci. Cand a intrat cu Rapid ce bine a jucat. De ce nu ar face-o la fel si cu Dinamo Kiev sau Marseille.

c.ronaldo1727.06.2007 08:16

Pai aici nu suntem la Golf... Conteaza si adversarul. Nu poti da acelasi randament si la un meci cu Rapid, si la un meci cu Dynamo Kiew. Ucrainenii sunt cu mult peste cei de sub pod. Cu Rapid ai spatii mai mari, mai face Coman 2, 3 gafe, Maftei aluneca ca o balerina pe teren, si normal, e mai usor sa construiesti.

_yang27.06.2007 08:16

@cristi_mold

Ar juca si mai bine chiar... Sau cel putin nu ar renunta nici o clipa la lupta.

cristi_mold27.06.2007 08:22

OFF TOPIC: Bun dar echipe ca CSK Moscova, Basel, Spartak Moscova, Anderlecht sau Touluse au jucatori mai buni decat ai Stelei. Van Den Borre, transferat acum de la Anderlecht la Fiorentina facea furori in Champions League la 16 ani. La fel si Vincent Kompany acum la Hamburg. Asta vreau sa subliniez eu ca Steaua are lot de Champions League si are jucatori valorosi. Si daca altii pot, noi de ce nu putem cu echipa asta?

---------------------

Sper ca nu voi fi avertizat pentru acest dublu-post, pentru ca sunt subiecte total diferite.

Conform prosport Steaua este interesata de un portughez de la Benfica lisabona, dorit si de Cristal Palace, si pentru care echipa noastra a facut o oferta de 900.000 de euro. Jose Miguel da Rocha Fonte, pe numele sau, a fost imprumutat in sezonul trecut la formatia de prima Liga portugheza Estrela Amadora!

metzzz27.06.2007 10:09

@raducelbun' . si juniorii de acum pentru ce sunt adusi ? nu pentru ca sunt tinere talente si trebuie sa confirme ? vad ca imi dati dreptate

tu la ce echipa vrei sa confirme ? la Real Madrid si dupa sa il aduci la Steaua ? nu prea vad :)

tocmai deasta au fost promovati sau cumparati de la alte echipe , pentru. ca s`ar presupune ca sunt talentati si pot sa faca fata in viitorul foarte apropiat :)

si cred ca , daca am avea o gaura in aparare , s`ar conta pe Bicfalvi pentru. ca alti fundasi centrali de rezerva nu prea avem :|

c.ronaldo1727.06.2007 10:39

Mai metzzz, tu vezi ce scrii? Jucam cu Bicfalvi in aparare(?LoL) si cu Cernea in atac... Hai sa lasi putin fotbalul, du'te la mini-golf mai bine. Eric este mijlocas ofensiv.

sonic200527.06.2007 10:44

eu stau sa ma intreb cati scouteri am avut si noi la campionatul european de juniori si acum la copa america. cum sa aducem jucatori buni daca nu urmarim nici competitiile majore mai ales ca acum de la copa america chiar se gaseau ceva jucatori ieftini si buni (columbieni, uruguayeni, bolivieni, chilieni etc) ca nu numai breazilienii si argentinienii sunt buni

pana nu o sa avem un departament de scouteri cat de cat capabil nu o sa avem nici o sansa la nivel inalt. nu poti sa te bati in europa cu baza de selectie decat in Romania.

spuneti-mi si mie o echipa mare care are baza de selectie decat pe plan intern si care sa fi facut performante notabile. deocamdata noi vom fi mediocri in europa si nu vom trece de grupe decat printr-o minune. daca am avea si noi o politica de transferuri macar asemanatoare cu echipele din blocul sovietic (shaktar, cska moscova) am avea sanse mai mari in europa. ati vazut ca si shaktar si cska moscova erau cat pe ce sa iasa din grupe.

AmuntBoy27.06.2007 11:02
PS: Am vazut ca Hagi a promovat cativa juniori cum ar fi Prunesc, Tudose, Bicfalvi is Pintilii. Cine stie poate o sa ii vedem mai des in prima echipa decat pe vremea lui Oli.

Toti 4 au fost promovati sau cumparati de altcineva

Pana acum Hagi nu a cumparat nimik, mai asteptam ....

Si tineri vedem in campionat pe cine pariaza pe langa Ochirosii

raducelbun27.06.2007 11:37
@raducelbun' . si juniorii de acum pentru ce sunt adusi ? nu pentru ca sunt tinere talente si trebuie sa confirme ? vad ca imi dati dreptate

tu la ce echipa vrei sa confirme ? la Real Madrid si dupa sa il aduci la Steaua ? nu prea vad :)

tocmai deasta au fost promovati sau cumparati de la alte echipe , pentru. ca s`ar presupune ca sunt talentati si pot sa faca fata in viitorul foarte apropiat :)

si cred ca , daca am avea o gaura in aparare , s`ar conta pe Bicfalvi pentru. ca alti fundasi centrali de rezerva nu prea avem :|

In prima parte a mesajului meu (cel la care cred ca faci referire, am vrut sa le atrag atentia unora ca nu este firesc sa judecam fotbalistii in functie de trecutul lor mai mult sau mai putin stelist. Important este ce fac ei pentru echipa, cum se incadreaza ei in jocul acesteia. Daca am face o echipa numai din stelisti, probabil ca nu am mai sta prea mult prin Liga I.

Precizarea cu privire la trecutul fotbalistic al lui Hagi in perioada anterioara venirii la Steaua, am facut-o pentru ca ai afirmat ca pana atunci (venirea lui la Steaua) nu auzise nimeni de el, ceea ce nu este adevarat.

Vis a vis de juniorii care sunt adusi la Steaua, nu am nimic impotriva sa vina cat mai multi, si poate ca dintre ei vom vedea si titulari la Steaua. Prolema este ca, personal, nu am prea mare incredere in capacitatea centrului nostru de copii si juniori de a selecta,creea si gestiona in mod corect si/sau eficient cariera acestora.

_yang27.06.2007 12:02

@sonic2005

De asta batem ucrainieni pe unde ii prindem... (si noi, si rRapidul, si dinam0)

Raul198827.06.2007 13:03

Alex Iacob, uitat de Steaua?

Unul dintre cei mai buni jucatori de sub 18 ani din Romania, Alexandru Iacob de la Corvinul Hunedoara asteapta zilele acestea sa afle la ce echipa va evolua sezonul urmator. Capitan al selectionatei Under 17, Iacob a efectuat un stagiu de pregatire la Inter Milano alaturi de Gabi Torje si Razvan Ochirosii, si desi parea deja acontat de Steaua, odata cu plecarea lui Mihai Stoica din Ghencea lucrurile s-au complicat. Stoica isi asigurase in numele Stelei prima optiune de cumparare a jucatorului in cazul in care Inter nu facea vreo oferta. Iacob s-a intors in Romania, insa oferta Stelei n-a mai venit. In schimb, se pare ca MM incearca acum sa-l aduca la Urziceni. Gheorghe Hagi a cerut timp pentru a vedea ce achizitii sunt necesare, insa in acest timp e foarte posibil ca Steaua sa piarda ocazia de achizitiona un fotbalist considerat "noul Radoi".

sursa gsp

Hagi il vrea pe plesan si Poli cere 1500000 de euro pe el :laugh:

«14546474849107»