@El Nino_9 - Diego a fost lasat sa confirme pe cand Elton nu asta e diferenta reala dintre ei si pe deasupra diego a jucat intai la porto care l-au vandut cu o suma mare la werder. totusi parca diego are ceva in plus fata de Elton e un jucator aproape complet si cu siguranta ca va fi de acum inainte titular in nationala braziliei.
@yang - la ce baza de selectie au brazilienii e lucru mare sa fii chemat la lot dar sa mai si intri titular.
chiar daca promovam tineri de la echipa a doua nu inseamna nimic din cauza ca din pacate Romania nu reprezinta mare lucru la nivel de copii si juniori pe plan international deci in concluzie este o lipsa destul de mare de reale valori asa ca pana cand o sa ajunga Romania sa fie numita echipa mare mai e nevoie de cateva performante notabile.
eu unul as merge pe alta idee as aduce tineri de 17-20 ani romani si straini din africa si america de sud si de ce nu si din europa de est adica cu alte cuvinte as face o academie de jucatori care ar produce nu numai pentru Steaua ci si pentru alte cluburi numai sa luam noi crema 
echipele puternice din rusia si ucraina sunt peste noi la valoarea individuala a jucatorilor insa noi inca suntem tactic peste ei. si eu as paria pe Steaua la orice meci chiar si cu real deoarece de felul meu sunt un optimist dar daca e sa luam pe fiecare jucator in parte atunci o sa reiasa ca ei sunt mai buni.
jucatorii de la cska nu erau necunoscuti inainte de a castiga Cupa UEFA. akinfeev de atunci era selectionat la echipa mare a rusiei dar nu era bagat titular si avea 19 ani, are doi frati fundasi beretzusky sau cam asa ceva titulari si ei in echipa rusiei si cei 3 brazilieni erau in echipa de tineret u20 a brazilei si erau inca la nivelul de mari sperante care au confirmat intre timp. bine acum si noi tre sa recunoastem ca cel putin pentru moment nu ne permitem sa aducem jucatorii de top din america de sud deoarece se cer sume destul de mari pe ei (elano a costat 7 mil euro)
singura sansa e sa gasim si noi un Dani alves de prin Liga a 3-a din brazilia sau un deco care a venit in europa tot din diviziile inferioare braziliene si sa ii crestem noi.