FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«14647484950107»
sonic200527.06.2007 15:17
@sonic2005

De asta batem ucrainieni pe unde ii prindem... (si noi, si rRapidul, si dinam0)

nu sunt de acord cu tine aici. bine s-a intamplat anul asta sa-i batem pe Dinamo Kiev dar sa nu uitam ca in retur fara ajutorul arbitrilor pierdeam clar. iar rapid i-a batut pe shaktar din cauza ca aia erau deja calificati si doar nu vroiai sa-l bata Mircea Lucescu pe fii-su in conditiile alea.

iar pana una alta cska moscova a castigat Cupa UEFA lucru normal cand ai jucatori ca Daniel carvalho, vagner love (in ultimul timp titulari in nationala braziliei), jo, akinfeev (superportar)

Dani200527.06.2007 16:44

Si sa nu uitam ca pe vremea lui Piti Dinamo Kiev ne-a eliminat :sad2:

martanu27.06.2007 17:16

Poli cere 1500000 pe Plesan-Plescan? Asta pare o gluma foarte proasta. Din cate retin, in ultimul timp Plesan s-a remarcat doar prin primirea facuta de timisoreni la antrenamentul echipei nationale dinaintea meciului cu slovenii:"Plesane tu ce cauti aici?"

Zicea Hagi ca vrea un mijlocas "care sa faca legea pe teren". Am avut un asemenea jucator, dar l-a alungat satrapul Jiji la arabi. Totusi, ce se mai aude de acel turc pe care il dorea Hagi?

_yang27.06.2007 18:01
nu sunt de acord cu tine aici. bine s-a intamplat anul asta sa-i batem pe Dinamo Kiev dar sa nu uitam ca in retur fara ajutorul arbitrilor pierdeam clar. iar rapid i-a batut pe shaktar din cauza ca aia erau deja calificati si doar nu vroiai sa-l bata Mircea Lucescu pe fii-su in conditiile alea.

iar pana una alta cska moscova a castigat Cupa UEFA lucru normal cand ai jucatori ca Daniel carvalho, vagner love (in ultimul timp titulari in nationala braziliei), jo, akinfeev (superportar)

Shaktar nu era calificata in momentul in care a jucat cu Rapid in grupele cupei UEFA (nu uita ca si dinam0 a eliminat echipa minerilor).

CSKA a castigat Cupa UEFA da' nici noi n-am fost departe (la urma urmei e si o chestie de sansa).

Si nu in ultimul rand Carvalho nu e brazilian e portughez... Si eu n-am auzit ca Vagner Love sa fie selectionat la nationala Braziliei (aici oricum e posibil sa ma insel eu). Cat despre Akinfeev ala e rus si nu e cu nimic mai presus de Lobont...

c.ronaldo1727.06.2007 18:20

@yANG

Love a fost selectionat de vreo 2,3 ori la nationala mare a Braziliei, dar nu a rezistat.

@Sonic

Fotbalul Romanesc e cu mult peste cel al ucrainenilor. Acolo sunt nume mai sonore, dar la noi este valoare. Poate doar la Football Manager sa ne bata ucrainenii.

amarel27.06.2007 18:24
Toti 4 au fost promovati sau cumparati de altcineva

Pana acum Hagi nu a cumparat nimik, mai asteptam ....

Si tineri vedem in campionat pe cine pariaza pe langa Ochirosii

Hagi il cumpara pe PLESAN !!!Si eventual pe TORJE !!!!Prima nota proasta pentru Hagi deja exista,....am putea spune asta avand in vedere ca l-a lasat pe Thereau sa plece !!!!!

La capitolul transferuri, cred ca nu stam asa cum ar trebui, cel putin pentru CL , il urmaresc cu atentie pe Dan Petrescu cat si pe Lacatus, imi par mai inspirati ca antrenori decat optiunea actuala a lui Jiji, dar......nu stiu de ce am asa un optimism necontrolat,..:) , poate de data asta ii iese si lui Hagi, sau cel putin imi doresc sa-i iasa ..!!!!! :)

Raul198827.06.2007 19:12

@martanu

turcu ala care vrea sa il cumpere Hagi are cota de 6 millioane si nu cred ca el vrea sa vina la Steaua

cum eu stiu vineri va juca Steaua un amical in austria

echipele nu sunt din parerea mea bune de acea eu sper sa nu ne blamam :rolleyes:

decat sa dam 1500000 pe plesan mai bine dam 3000000 pe Herea

eu vad valoarea lui plesan la vreo 600000 euro

si a lui Herea la maxim 2 millioane

_yang27.06.2007 20:04
@yANG

Love a fost selectionat de vreo 2,3 ori la nationala mare a Braziliei, dar nu a rezistat.

@Sonic

Fotbalul Romanesc e cu mult peste cel al ucrainenilor. Acolo sunt nume mai sonore, dar la noi este valoare. Poate doar la Football Manager sa ne bata ucrainenii.

Pai si nu e in nici un caz titular in ultimul timp pe acolo...

Cat despre ucrainieni in Football Manager nu-s chiar asa de buni...

c.ronaldo1727.06.2007 20:12
si a lui Herea la maxim 2 millioane

Nu'i cam bunicel? O fi mai bun ca Vali Badea? O fi mai bun ca Cristocea? O fi mai bun ca Croitoru? O fi mai bun ca Neaga... Recunosc ca nu l'am urmarit asa de mult pe Herea, dar mi se pare o suma cam maricica pentru un jucator de Liga 1. Consider ca doar Steaua, Dinamo si Rapid au jucatori de peste 2 milioane.... Plus Semedo.

sonic200527.06.2007 21:07

@yang

sa le luam pe rand: shaktar nu era calificata 100% da avea 6 pct din primele 2 meciuri si deci era 90% cu calificarea in buzunar si atunci tre sa spunem ca shaktar era inca in formare ce sa mai spunem de meciul cu Dinamo. in momentul asta parerea mea e ca shaktar e peste toate echipele din Romania si aici ma bzez pe evolutiile din cupele europene de anul asta unde nici ei nu au avut o grupa usoara in cl si erau cat pe ce sa ajunga in optimi iar in UEFA avem comparatia directa cu Steaua la meciul cu sevilla unde pe ei i-a oprit decat un ghinion teribil sa-i elimine pe spanioli.

cska moscova a castigat si cu noroc cupa ca si sevilla anul asta daca e sa o luam asa si Steaua parerea mea ca nu-i batea pe sevilla in nici un caz anul trecut daca era sa ajunga in finala.

akinfeev poate e doar o speranta dar nu il compara cu Lobont are 21 de ani si a fost titular in Liga Campionilor pentru tska. nu imi mai spune mie ca aberez cand tu esti praf cand spui ca carvalho e portughez mai uita-te la fotbal si dup-aia vino sa vb cu mine

cateva date despre carvalho : nascut la Pelotas (Brazilia) , prima echipa internacional porto alegre, nascut pe 18.3.1983. joaca constant la nationala braziliei de cand a venit dunga (deci clar e portughez). vagner love a fost bagat in toate amicalurile din ultima vreme sa vedem daca o sa intre si in meciurile oficiale de la copa america.

asa si ucrainienii nu sunt inca f buni la footbal manager pentru ca fiecare tara are un coeficient dat de cei care au facut jocul (de asta englezii sunt cei mai buni in jocul asta pentru ca e facut de ei) probabil va creste si coeficientul lor din joc la fm 2008 ca si al nostru de altfel.

c.ronaldo1727.06.2007 21:28

@sonic

Scuze ca ma bag ca musca'n lapte, dar am sesizat ceva interesant la postul tau. Cum poti spune ca in momentul cand Shaktar a pierdut cu Rapid (0-1) ucrainienii erau in formare? Erau campionii ucraineni, castigatorii Cupei, jucase in Liga Campionilor cu un sezon in urma unde invinsese si pe Barcelona (2-0, sau 2-1 nu mai retin exact. Oricum luasera locul 3 intr'o grupa a *****, cu Milan, Barca si Celtic). Echipele se formeaza in perioada de pregatire, nu e permis in plin sezon sa gasesti astfel de scuze. Cum ar fi sunat ca la conferinta de presa sa zica Mircea Lucescu acest lucru ca drept scuza? Penibil, cred.

Akinfeev este un portar bunicel (ce mult l'as dori la Steaua) insa nu uita ca si Loby a jucat perioda buna in Liga Campionilor pe timpul cand evolua la Ajax Amsterdam.

@yang

Daniel Carvalho este brazilian, Ricardo Carvalho portughez.

OTAKU27.06.2007 21:35

n a venit inca vremea sa ne permitem sa aducem vedete d afara

asa ca tot jucatorii romani sunt miezu

io l as vrea pa georgescu la Steaua

am auzit ca e prin rusia, la torpedo parca

oricum lotu d acuma mi se pare bunicel

v aduc aminte ca Steaua a eliminat valencia avand in prima echipa jucatori ca Andrei Cristea, laurentiu Dinita sau Daniel Oprita

am fost egali cu Liverpool si anul urmator Liverpool a luat C1

noi trei sa ne facem datoria pa stadion

sa urlam 90 de min ca niste descreierati si rezultatele or sa vina

sonic200527.06.2007 21:38

m-am exprimat gresit am vrut sa spun la meciul cu Dinamo ca erau in formare iar la cel cu rapid nu s-au omorat cu firea. oricum sunt convins ca in sezonul trecut shaktar a aratat cel mai bine chiar daca a pierdut in ucraina totul in europa au jucat excelent.

eu nu vreau sa ma contrazic aiurea cu voi dar asta e opinia mea ca in momentul asta shaktar si cska moscova sunt peste toate echipele din Romania lucru normal daca tinem cont de sumele investite.

de exemplu acum am auzit ca pe elano il vrea barca probabil daca o sa-l vanda il da cu 15 mil si tinand cont ca l-au luat cu 7 o sa fie o afacere buna pentru ei. nu ca Becali cu Thereau ca mai si minte ca un nesimtit si spune ca a luat 2,9 mil pe el doar ca sa nu cada el de prost ca a zis ca fara 3 mi nu il da si l-a dat pe 2 doar ca sa scape de el.

cris28.06.2007 05:06

Imi pare ffff rau ca a plecat Thereau , nu mai are rost sa ne gandim de ce a facut-o , o sa vada Becali cu cat o sa il vanda Anderlecht mai departe peste ceva vreme .Nu inteleg de ce l-a lasat Hagi sa plece ? Este inalt , tehnic , rapid , avea toate calitatile , nu mai pupam noi asa atacant degraba . JJ a zis ca l-a dat pe 2.9 iar belgienii au spus ca doar 2 milioane au platit pe el , pe langa ca a facut o prostie mai mare ca el ca l-a vandut nici nu a tinut de pret . O sa regrete ca l-a dat , pacat , mare pacat .

c.ronaldo1728.06.2007 06:20

Mai oameni, presa belgiana credeti ca spune numai adevarul? Sunt si aia numai panarame, la fel ca si la noi... asa ca nu m'ar surprinde ca ei sa minta, asupra pretului.

sonic200528.06.2007 07:36
@yANG

@Sonic

se pare ca vagner love a rezistat si a fost titular in noaptea asta in meciul cu mexic incheiat cu victoria mexicanilor, alt titular de la brazilieni a fost elano

cand o sa avem si noi titulari la echipe mari din lume atunci o sa zic ca Steaua e peste echipele ucrainiene si ruse de top

in alta ordine de idei nery cardozo de la mexicani a jucat senzational e un jucator f bun. brazilia joaca fara kaka si Ronaldinho la copa america si se vede. oricum acum ceva vreme cineva pe acest forum zicea ca nu exista jucatori scunzi care sa fi reusit in europa la momentul actual insa diego nu e cu mult mai inalt decat Elton si a fost cel mai bun jucator din bundesliga.

AmuntBoy28.06.2007 08:24
@yANG

Uite ca a fost titular aseara cu Mexic la Copa America

In mandatul lui Dunga este chemat constant si chiar jucat titular

El Nino_928.06.2007 09:07

@sonic

Nu-l poti compara pe Elton cu Diego...diferenta dintre ei este ca Diego a confirmat si are cel putin 10 cm in plus

forever_STEAUA28.06.2007 09:11

Para a fost vandut la Rimini!

sursa: prosport

AmuntBoy28.06.2007 09:17

prin alte parti se spune doar ca a primit oferta si urmeaza a fi studiata ;)

""Am primit o oferta de la Rimini pentru Sorin Paraschiv. Acum ramine sa analizam oferta si sa vedem daca si jucatorul este de acord cu acest transfer. Oferta a venit, ieri, printr-un fax la adresa clubului si urmeaza ca in zilele urmatoare sa dam un raspuns", a declarat Ilie."

forever_STEAUA28.06.2007 09:28

Si totusi se pare ca au apucat sa o studieze. Iata ce spune impresarul lui Para:

Impresarul lui Paraschiv: "Be-am înțeles cu clubul italian Rimini"

Sorin Paraschiv va evolua din sezonul viitor la formația italianã de ligã secundã Rimini.

Impresarul fotbalistului, Traian Gherghișan, a declarat pentru gsp.ro: "Ne-am înțeles cu clubul italian, cerințele Stelei au fost îndeplinite, cît și cele ale jucãtorului. Așteptãm ca jucãtorul sã vinã din cantonament  de la Kaprun, iar sãpentruãmîna viitoare vom merge sã efectuãm vizita medicalã"

"Clubul din Rimini a tras la promovare anul trecut și acum dorește din nou acest lucru; de aceea dorește un jucãtor cu experiențã internaționalã", a adãugat Gherghișan.

sursa: gsp

Za Best28.06.2007 09:30

Cred ca Para va pleca!Nu-i nimic,il avem pe Ov. Petre si Lovin! :rolleyes: Eu cred ca n-are rost sa-i cerem ceva deosebit lui Hagi in acest sezon,noi,pur si simplu,n-avem mijloc!E ca si cum un om n-are avea coloana vertebrala...

P.S.Poate daca se antreneaza serios,revine Hagi si am rezolvat problema mijlocului! :biggrin: Glumesc desigur,adevarul e ca dam jucatori pe banda rulanta si nu luam pe nimeni...

_yang28.06.2007 09:38
@yang

Daniel Carvalho este brazilian, Ricardo Carvalho portughez.

Asa e...

se pare ca vagner love a rezistat si a fost titular in noaptea asta in meciul cu mexic incheiat cu victoria mexicanilor, alt titular de la brazilieni a fost elano

cand o sa avem si noi titulari la echipe mari din lume atunci o sa zic ca Steaua e peste echipele ucrainiene si ruse de top

De la al 4-lea meci la a fi jucator de baza cum spuneai tu e cale lunga...

Cand o sa promovam copii de la echipa a II-a atunci o sa avem si noi oameni de baza la una din echipele nationale mari ale lumii...

Nu uita insa ca CSKA nu avea jucatori atat de cunoscuti cand au castigat UEFA... Oricum intr-un meci cu CSKA sau cu Sahtar eu as paria pe Steaua cu ochii inchisi...

Impresarul lui Paraschiv: "Be-am înțeles cu clubul italian Rimini"

I se face loc lui Ov. Petre :(

sonic200528.06.2007 11:00

@El Nino_9 - Diego a fost lasat sa confirme pe cand Elton nu asta e diferenta reala dintre ei si pe deasupra diego a jucat intai la porto care l-au vandut cu o suma mare la werder. totusi parca diego are ceva in plus fata de Elton e un jucator aproape complet si cu siguranta ca va fi de acum inainte titular in nationala braziliei.

@yang - la ce baza de selectie au brazilienii e lucru mare sa fii chemat la lot dar sa mai si intri titular.

chiar daca promovam tineri de la echipa a doua nu inseamna nimic din cauza ca din pacate Romania nu reprezinta mare lucru la nivel de copii si juniori pe plan international deci in concluzie este o lipsa destul de mare de reale valori asa ca pana cand o sa ajunga Romania sa fie numita echipa mare mai e nevoie de cateva performante notabile.

eu unul as merge pe alta idee as aduce tineri de 17-20 ani romani si straini din africa si america de sud si de ce nu si din europa de est adica cu alte cuvinte as face o academie de jucatori care ar produce nu numai pentru Steaua ci si pentru alte cluburi numai sa luam noi crema :)

echipele puternice din rusia si ucraina sunt peste noi la valoarea individuala a jucatorilor insa noi inca suntem tactic peste ei. si eu as paria pe Steaua la orice meci chiar si cu real deoarece de felul meu sunt un optimist dar daca e sa luam pe fiecare jucator in parte atunci o sa reiasa ca ei sunt mai buni.

jucatorii de la cska nu erau necunoscuti inainte de a castiga Cupa UEFA. akinfeev de atunci era selectionat la echipa mare a rusiei dar nu era bagat titular si avea 19 ani, are doi frati fundasi beretzusky sau cam asa ceva titulari si ei in echipa rusiei si cei 3 brazilieni erau in echipa de tineret u20 a brazilei si erau inca la nivelul de mari sperante care au confirmat intre timp. bine acum si noi tre sa recunoastem ca cel putin pentru moment nu ne permitem sa aducem jucatorii de top din america de sud deoarece se cer sume destul de mari pe ei (elano a costat 7 mil euro)

singura sansa e sa gasim si noi un Dani alves de prin Liga a 3-a din brazilia sau un deco care a venit in europa tot din diviziile inferioare braziliene si sa ii crestem noi.

boggie28.06.2007 11:25
I se face loc lui Ov. Petre :(

Mie mi se pare ca se pregateste si plecarea lui Goian. Radoi revine in aparare, si astfel se elibereaza un loc in centru pentru magnificul jucator care in copilarie a tinut cu absolut toate echipele

«14647484950107»