FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«14849505152107»
fulgerica29.06.2007 15:15

[...]

stelist_4_ever9029.06.2007 15:26

Parerea mea ca ar fi bine chiar daca poate nu merita atatia bani sa nu uitam ca noi nu avem nici un mijlocs de profilul lui Plesan. Apoi iar o sa ne vaitam ca joaca cu 2 inchizatori. Eu sunt de parere ca Plesan nu e chiar un jucator terminat. Cam toti jucatorii de valoare care au ajuns la Timisioara nu au confirmat acolo ,nu pot sa-mi dau seama de ce. Ex: Alexa. Grigorie. Plesan.Olah,Caramarin si multi altii...

ceai de tei29.06.2007 16:12

Nu au confirmat pentru simplul fapt ca nu au valoare - logic.

Daca Plesan ajunge la Steaua astept prima lui declaratie cu nerabdare, vreau sa aflu cum a fost el stelist de mic copil, asta inainte de a fi leu de banie, dinamovist, banatean. Plesan nu va fi un jucator sclipitor niciodata pentru ca nu are caracter, o tona de talent fara caracter = un jucator blazat fara rezultate.

sonic200529.06.2007 17:41

ar fi o mare prostie sa vina plesan si sa plece si Paraschiv si Lovin. ne-am slabi mijlocul si mai mult.

amarel29.06.2007 18:04

Nu avem mijloc, asa cum observa cineva mai sus, ......daca vine si plesan iar Paraschiv pleaca, n-o sa mai visam la nimic, o sa ne trezim la realitate facand dusuri reci direct pe gazon ,..........,totusi eu chiar trag sperante sa mai faca vreo

2-3 transferuri, dar fara plesan , fara plesan !!!Polonezul ala, chiar e recomandat de Dan Petrescu ?????

metzzz29.06.2007 18:33

tin sa`mi cer scuze fatza de gresala facuta , cand am spus ca bicfalvi e fundas (C.Ronaldo 17 no offence ) , dar uite ca pustiu stie cu vaca , si cred ca nu ar trebui cedat la Buzau . Evreu se pare ca isi revine...parerea mea e ca el nu se integra in schema mega-defensiva a lui Olaroiu si din cauza asta nu dadea randament :) . Cu toate ca a fost o infrangere , Steaua a dominat centrul terenului .

Cat despre Neaga , jos palaria , parerea mea e ca e mai complet fata de dinaintea plecarii lui in Asia. Transferuri , ne`ar mai trebui pe fundul terenului , unde cred ca Golansky ar fi o achizitie buna avand in vedere situatia actuala , iar la mijloc ramane de vazut daca v`a fi adus Plesan si ce randament va da. Oricum una e Dinamo si Bragadiru si alta e Steaua.

Matteo29.06.2007 18:39

plesan face partie din categoria jucatorilor gen G Coman...n-are nici un viitor...sa stea la aek !

amarel29.06.2007 20:47

Fiecare antrenor are cate un fix de-asta, Lucescu senior al avea cu Gabor la nationala si coras, daca-si mai aduce cineva aminte !!

Piturca inca il mai are cu pompiliu Stoica,....si javra dinamovista care-i acu la bulgari

Hagi se pare ca-l are pe plesan !!!!!!!!!!!!!!!

Astristul29.06.2007 22:36
N-as pune mana in foc ca Para ramane la Steaua. Pe de alta parte, n-as pune mana in foc nici ca pleaca.

Nu e normal ca Paraschiv sa plece sa joace in Serie B, la o echipa necunoscuta, care joaca in San Marino, doar de dragul banilor. Sa fim seriosi Steaua e pe primul loc in astfel de dileme, iar Para ar fi trebuit sa stie asta....doar a crescut aici, la Steaua.

Si totusi....500.000 $ .... nu vi se pare un pret MULT PREA MIC fata de valoarea lui Paraschiv??? Adica il dai pe Thereau cu 3 mil, pe Ogararu cu 4 mil, si pe Paraschiv cu 0.5 mil ??? Mi se pare absurd!

axl2330.06.2007 05:59

@astristul

Parca am mai postat undeva ca nu-s de acord cu pretul, ziceam ca Para ar face undeva la un milion, un milion doua sute.

Daca nu ma insel, Para e la Steaua de mai mult de 7 ani. Si randament bun da de aproape trei ani. N-o sa spun acum ca si-a facut datoria si poate sa plece, dar daca VREA sa plece, n-are decat. Ideea e ca poate omul gandeste ca 7 ani a muncit pe branci si poate i-a ajuns. Vrea sa joace fotbal de placere, intr-un oras frumos, pe bani multi, sa stea intr-o vila la malul mediteranei si sa bea seara sangria stand cu sotia pe balansoar. Ceea ce nu e o imagine tocmai de lepadat.

amarel30.06.2007 07:06

NU VINE PLESAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! steagsimplu

forever_STEAUA30.06.2007 08:04
Si totusi....500.000 $ .... nu vi se pare un pret MULT PREA MIC fata de valoarea lui Paraschiv??? Adica il dai pe Thereau cu 3 mil, pe Ogararu cu 4 mil, si pe Paraschiv cu 0.5 mil ??? Mi se pare absurd!

E un pret prea mic, dar am impresia ca nu au vrut sa ii puna piedici la o eventuala oferta.

sorin_daniel30.06.2007 09:18

nu mai sperati fratilor la transferuri ca n-o sa mai fie nici unul.............cat despre Becali stiti promisiunea ca le plateste datoriile celor din Uricani ,le-a platit o p...

cristi_mold30.06.2007 09:59

@amarel

De unde stii ca nu vine Plesan? Cred ca va veni, deoarece este copilul lui Hagi. Nu are el o valoare iesita din comun, dar nu poate fi comparat cu G.Coman. Din cate stiu eu, Plesan a intrat in meciul cu Slovenia, deci este jucator de echipa nationala. Repet nu este un jucator extraordinar, dar in cazul plecarii lui Paraschiv este util echipei. Mai ales ca ne asteapta un sezon lung, cu multe meciuri si de aceea ne trebuie jucatori cat mai multi si cat mai valorosi.

PS: Am citit azi undeva ca Steaua se reorienteaza dupa accidentarea lui Ghionea pe pista Stankevicius. Este oare adevarat?

weeezer30.06.2007 10:39

Pai pana la urma Stankevicius ala e fundas sau varf???

El Nino_930.06.2007 11:19

JJ zicea ca e fundas la marcaj, fundas dreapta, mijlocas la inchidere, dar poate juca si varf :)))

c.ronaldo1730.06.2007 11:26

@El NiNo 9

Daca ar juca si pe post de portar atunci ar fi fost perfect.

Matteo30.06.2007 11:42

cik pleaca Paraschiv..... e zic ca e bine ca pleaca, ca nu prea mai juca nimic...

sonic200530.06.2007 15:36

nu conteaza ca pleaca Para problema e cine vine in locul lui

@c.Ronaldo - daca juca si portar dadea Jiji 5 mil pe el ca scapa de alte transferuri

amarel30.06.2007 19:07
@amarel

De unde stii ca nu vine Plesan? Cred ca va veni, deoarece este copilul lui Hagi. Nu are el o valoare iesita din comun, dar nu poate fi comparat cu G.Coman. Din cate stiu eu, Plesan a intrat in meciul cu Slovenia, deci este jucator de echipa nationala. Repet nu este un jucator extraordinar, dar in cazul plecarii lui Paraschiv este util echipei. Mai ales ca ne asteapta un sezon lung, cu multe meciuri si de aceea ne trebuie jucatori cat mai multi si cat mai valorosi.

PS: Am citit azi undeva ca Steaua se reorienteaza dupa accidentarea lui Ghionea pe pista Stankevicius. Este oare adevarat?

A aratat de dimineata, Becali cu Gurita lui a spus ca nu-l ia pe plesan la Steaua !!!!!!!!!!

sonic200501.07.2007 15:35

"Hagi și Ilie mi-au dat lista. Sunt vreo cinci jucãtori strãini, dar nu pot sã-i spun, pentru cã nu știu sigur dacã putem face aceste transferuri. Eu le-am zis cã-i iau pe toți cinci, dar sã vedem dacã și pot. Nu sunt nume foarte grele, dar nici ușoare nu sunt. Cel mai important e sã vedem ce salarii cer, ca sã nu influențez echipa. Avem nevoie de unu sau doi fundași centrali", a declarat Gigi Becali. sursa gsp

sa speram ca asa e si ca scapam cu ocazia asta si de plesan

Za Best01.07.2007 16:22

Sper ca macar trei dintre cele 5 transferuri sa se realizeze,iar unul dintre ele sa fie un fundas central,de care avem mare nevoie!Si un mijlocas central OFENSIV este necesar...

P.S.Conform declaratiei date de prim-ciobanu' tarii,am scapat de Plesan!Desi...Plesan ar putea fi catalogat si el strain!De fotbal! :blink:

sonic200502.07.2007 07:03

convorm sport.ro Steaua e interesata de brazilianul Diego Souza de Andrade de la benfica care a fost imprumutat anul trecut la gremio

dar totusi e pe sport.ro deci sanse sa fie adevarat 10%

_yang02.07.2007 07:53
numai oierul e in stare sa faca astfel de afaceri de 2 lei

pai Lovin face mai mult ca plesan si ca valoare si ca experienta

Dar totusi este scris in fanatik care este un mare kkt de presa ;)

Plesan nu e favoritul lui Gigi... Hagi e cel ce isi asuma riscul venirii lui Plesan la Steaua.

cristi_mold02.07.2007 08:54
convorm sport.ro Steaua e interesata de brazilianul Diego Souza de Andrade de la benfica care a fost imprumutat anul trecut la gremio

dar totusi e pe sport.ro deci sanse sa fie adevarat 10%

Stirea a fost preluata de pe cancan.ro de sanse sa fie adevarat 1%.

Am si eu o intrebare.Cate zvonuri aparute pe CanCan s-au materializat in ultima vreme?

«14849505152107»