aseara la stiri, la Pro TV, astia au si dat nume: turcul ala, care se zice ca are tehnica lu` Hagi, Golanski, 2 argentinieni si inca unul, care nu l-am retinut!
aseara la stiri, la Pro TV, astia au si dat nume: turcul ala, care se zice ca are tehnica lu` Hagi, Golanski, 2 argentinieni si inca unul, care nu l-am retinut!
pai nu e normal tocmai s-a dat startul din nou la speculatii.
eu sper sa se realizeze macar 3 transferuri
golanski, un fundas central de valoare, si un mijlocas ofensiv bun
Deci Golanski e dreapta?
Golanski este polivalent
eu zic ca trebuie luat mai ales daca cocheteaza si cu nationala ![]()
Din cate stiu eu are vreo 10 selectii+ca e destul de tanar.Cred ca ar fi un transfer reusit:)
Cate zvonuri aparute pe CanCan s-au materializat in ultima vreme?
Vreodata nu in "ultima vreme"
Fundasi romani sunt cu zece clase peste fundasii din Polonia!! Noi si francezii suntem singuri din Europa care la ora actuala produce ceii mai buni fundasi moderni din Europa...Nu vad o alta tara mai bun decat noi?
Noi si francezii suntem singuri din Europa care la ora actuala produce ceii mai buni fundasi moderni din Europa...Nu vad o alta tara mai bun decat noi?
italia iti zice ceva. cum poti sa spui ca noi producem fundasi mai buni decat italia si anglia.
Nu vad o alta tara mai bun decat noi?
Dute la un oftalmolog...
Nu vad o alta tara mai bun decat noi?
Nu trebuie sa vezi, trebuie sa simti... sa simti fundasu'... ca de vazut il vede nea Sechelariu... ca de', el ne dadu un Goian sau un Baciu... :biggrin:
Dute la un oftalmolog...
Parca s-a spus ceva si de Emre.Ne-ar prinde bine turcul chiar daca este cam trecut!
@JDERUL
Nu lasa Emre Newcastle pe Steaua... Si in plus am auzit ca Manchester l'ar dori...
Au aparut si numele celor 5 la TVR1: Golanski si Hernani de la Korona Kielce (ambii fundasi centrali), Jose Fonte (tot fundas central, fost la Benfica, acum la Estrela Amadora), Manu de la Benfica (mijlocas ofensiv) si Jose Junior de la Malmo (atacant, 30 de ani).
Eu sper sa cumparam 3 din ei (2 fundasi si pe Manu), ca nici nu vreau sa ne transformam in colonie de straini precum CFR Cluj.
Lista de la Tvr, este conceputa dupa ce au scris ziarele in ultima vreme. Sport.ro si Pro TV au anuntat ca pe lista se afla Turan Arda de la Galatasaray, Golanski, un spaniol si 2 argentinei. Tvr au anutant ca lista este formata din Golanski, Hernani, Jose Fonte, Manu si tot Jose de la Malmo. Dupa mine ar trebui adusi Arda, Golanski, Jose Fonte si Manu. Daca ar fi adusi acesti jucatori nu cred ca vom avea probleme in canmpionat.
Daca intradevar este vorba de jucatorii enumerati sigur nu-i cumparam pe toti. Ar fi prea de tot sa cumparam 3 fundasi centrali. Eu as fi multumit cu un fundas central + un mijlocas ofensiv.
@martanu
io cred ca nu cumparam niciunu:))
Nimeni nu stie numele de pe lista ,asa ca chill . Daca transferam inca un jucator ,sunt multumit
Fundasi romani sunt cu zece clase peste fundasii din Polonia!! Noi si francezii suntem singuri din Europa care la ora actuala produce ceii mai buni fundasi moderni din Europa...Nu vad o alta tara mai bun decat noi?
LOL LOL LOL LOL
Cristocea, fara suparare, unde ai trait in ultimii 20 de ani?!
iar s-a dat drumul la speculatii pe toate site-urile dar eu cred ca in afara de golanski o sa avem surprize la transferuri cu nume care inca nu au fost vehiculate in presa
Golanski, Golanski, si iar, Golanski... de 1 luna se tot aude numele lui, cand naiba il aduce?
Trec zilele una dupa alta si noi nu transferam nimik, niciun jucator cat de cat bun. In conditiile astea poate sa vina si Kaka la noi, ca timp de acomodare nu mai e. Cred ca vom face kktul praf cu polonezii, ne elimina aia si apoi vom ramane numai cu campionatul in care ne vom chinui din nou exact ca in returul trecut. Suntem mai slabi valoric ca la inceputul anului 2007 (cand ii aveam si pe Thereau si pe Elton) si este inadmisibil sa te bazezi din cauza accidentarilor pe jucatori precum Baciu si Lovin si sa nu faci nimic! Toata conducerea Stelei este varza!
ps: asteptati-va la ce poate fi mai rau, va fi un sezon dezastruos.
LOL LOL LOL LOLCristocea, fara suparare, unde ai trait in ultimii 20 de ani?!
Si englezii nu? Nemtii nu? Olandezii nu?
Terry, Cole... Lahm, Metzelder... Bouma, Heitinga si-asa mai departe... Normal ca enumar numai valori consacrate, dar la noi pe cine sa pun, afara de Chivu? Ma refer la cineva cunoscut afara si recunoscut ca fiind "de calitate".
bunicel turcul Arda .... (in filmuletzul ala dupa gsp arata ca are ceva din Zidane cand ii da un cap in gura lu ala de la Bordeaux
) )
dar cine crede ca il va vinde Galata la Steaua? am ajuns peste noapte mai bogati ca turcii
sa fim seriosi ......
Nu o sa vina nimeni.O sa plece Dica pentru ca incetineste jocul echipei si este ineficient.
=))) Esti sigur frate?
E ineficient? =)) Doamnee....=)) dica10