@weezer
Lazio mi se pare un club mic in comparatie cu Steaua, insa are avantajul ca joaca intr'un campionat puternic al lumii.
@weezer
Lazio mi se pare un club mic in comparatie cu Steaua, insa are avantajul ca joaca intr'un campionat puternic al lumii.
Si la TVR1 Golanski a fost dat ca transferat la Steaua, iar idiotul ala de Iacov se pare ca ar fi refuzat 2 milioane de euro pe Herea. Sper ca echipa lui sa putrezeasca in B si apoi in C, cretin tembel ce e! Numai asta si cu prostul de Siman mai au pretentia sa primeasca cate 3 milioane pe jucatori, cand ei joaca in B...
Steaua "tinteste" catre un varf din Portugalia!
Eduardo Fernando Pereira Gomes a evoluat pana in prezent la Belenenses si este component al echipei nationale de tineret al Portugaliei.
Dady, care are 25 de ani si 1.91 m, mai era dorit de Benfica si FC Sevilla.
sursa sport.ro
cum naiba are 25 de ani si e inca international de tineret
)))))
cei de la sport.ro deja au aflat toti jucatorii de pe lista ceea ce ii face cei mai buni din presa romana
si acum sa lasam mistourile da astia chiar nu au de gand sa se opreasca cu tampeniile lor de stiri.
Eduardo Fernando Pereira Gomes poreclit dady ii bun
sezonul trecut a bagat 12 goluri cu 3 goluri mai putin ca liedson
In atac avem deja 5 oameni care se bat pe doua locuri de titular : Badea,Neaga,Dica,Iacob,Gurita. Pe axul central e problema, unde Paraschiv a plecat si Ghionea e indisponibil pana in toamna. Golanski ar fi un transfer reusit, dupa ce a aparut in presa e un fotbalist talentat. Iar la mijloc se vorbeste de Herea si "imensitatea" de pret care-l cere Iacov : 3 milioane de euro. Pai cu banii astia cumperi un fotbalist tanar si talentat, care pe deasupra a si confirmat. Un exemplu este Arda Turan(Galatasaray), e de varsta lui Ochirosii, a evoluat in Champions League cu Galata unde a facut niste meciuri destul de bune pentru nivelul competitiei. Cei de la Fanatik spun ca Inter,Milan si Liverpool s-au interesat de el. Suma de transfer ar fi in jurul a 2-2,5 milioane de euro,tot dupa spunele celor de la Fanatik. Transfer realizabil avand in vedere ca Hagi a fost cel care l-a promovat in prima echipa a lui Galatasaray pe cand Turan avea 17 ani.
@Khalid
in primul rind cota lui ii la 6 millioane si eu nu cred ca el va veni la Steaua findca la galatasaray castiga cu siguranta multi bani si pun pariu ca el nu vrea sa vina la Steaua
eu nu gandesc pesimist dar trebuie sa fii realist
gsp a scris ca lui Herea i s-a redus pretul la 1.7mil
in gsp scrie si ca Iancu a primit oferte din strainatate pentru Herea si cea mai buna ii de 2,6 millioane dar la o echipa din Romania lar da pe Herea si pe un pret mai mic
eu zic ca daca am face o oferta de 2,5 millioane Herea va fii al nostru ce as dori foarte mult super jucator ![]()
@Raul1988
2,5 milioane RON te-ai gandit, nu?
@Raul1988 , inseamna ca cei de la Fanatik au informatii proaste. E posibil. Eu doar am vrut sa scot in evidenta ca e foarte mult 3 milioane pe un jucator(Herea) care nu a castigat un campionat national, nu a participat intr-o cupa europeana, e la o echipa de divizie secunda. Intradevar joaca bine,jucator de creatie dar Iacov e cu pluta daca cere 3 milioane de euro. Sunt curios cine e "prostu" care ii da atatia bani pe Herea.
P.S : De unde ai informatia ca Arda Turan este cotat la 6 milioane?. Sunt doar curios:P.
@forever_STEAUA
da :biggrin:
ii pacat de baiatu asta findca are talent si numai isi pierde timpul in Liga 2 daca nu se transfera la o echipa din Liga 1 sau in strainatate
2,5 millioane de euro sunt multi bani dar eu sunt sigur ca daca il cumparam in scurt timp el va deveni jucator de nationala
@Khalid
transfermarkt.de
el are 20 de ani si joaca la nationala turciei
astea de la fanatik viseaza daca cred ca pe 2,5 millioane de euro galatasaray lar da pe arda
am citit pe pagina lui charleroi ca camus vrea sa paraseasca echipa
conducatori de la charleroi cer pe el 3 millioane de euro
camus a zis ca vrea sa se transfere in strainatate
el a primit oferte de la bayer leverkusen psg totenham sevilla
am citit despre el ca a fost decand a venit de la marseille dintre cei mai buni jucatori din belgia
zic ca ii super talent
din parerea mea camus poate sa fie jucatoru de care avem noi nevoie
el joaca pe positia de mijlocas central
nu ar fii rau daca am mai increca inca odata sa il cumparam
cum eu stiu el a refuzat sa vina la noi findca a vrut sa joace sezonul pana la sfasit la charleroi
Iacov este ceea ce se numeste un mercenar, un impostor in fenomenul fotbalistic din Romania, ambitios pana la prostie, prin ideea lui cel putin cretina de a tine pe loc un jucator cu potential real. Da, mi-ar placea sa-l dea la Steaua, dar deja e vorba de mai mult de-atat, e vorba ca isi bate joc de baiatul ala, care chiar are talent, vointa si disponibilitate la munca...
Un dobitoc... El crede ca face pe marele conducator de club...
Nuj dak ar merita sa dea pentru Herea 3 mil pentru ca cu ( scz de cacofonie)3 mil ar putea sa ia un jucator cu experienta in UEFA Champions League un jucator de viteza si forta sau unul tanar de perspectiva qm ar fi Sahin de la Borusia. Ar trebui sa vina brazilieni tineri care promit sau Zapata de la River. Brazilieni joaca bn in UCL pentru ca ei joaca de placere nu pentru bani : Joga Bonito steagcruce2 steagcruce2
Herea nu face mai mult de 1,5M si asa e mult
Sa fim seriosi : este in B acum , la nationala nu este in Europa nu a jucat
are doar potential .... dar asta face putin
Pana acum nimik 100% , eu astept site-ul oficial pentru Golansky sau alte tranfseruri gen sport.ro
Herea si Golanski ar fi investitii bune, sper sa se fructifice amandoua.
Herea nu merita mai mult de 1.5 milioane , cat cere nebunul ala de la National este mai mult decat exagerat . Sincer am vazut meciurile din Austria si , parerea mea este ca suntem cam varza cu lotul , daca nu mai aduc jucatori o sa fie destul de grav . Aud la stiri tot felul de nume vehiculate , dar nimic concret , de povesti si promisiuni toata lumea este satula asa ca ar trebui sa taca si sa faca .
subscriu, avem o situatie cam jenanta ....n-avem fundasi centrali de rezerva, portari deloc, mijlocasi deloc....oare cu echipa asta vrem noi performante in CL?
@Matteo, tu stii lotul Stelei?...Vatca,Cernea,Andrey(indecis),Lungu...4 portari pe 1 post de titular. La mijloc : Nicolita,Croitoru,Radoi,Badoi,Cristocea,Lovin,O.Petre,Ochirosii,Bicfalvi,Bostina ..sunt 10 mijlocasi care se lupta pentru 4 posturi de titular.
P.S: Nu mai faceti postari de dragu de ale face. Lotul Stelei este unu bun, ar mai fi necesar un fundas central. Dar nici un mijlocas central nu ar strica.
A. Iacob la Steaua
Fundașul testat de Inter are un acord cu trupa lui Hagi Internaționalul de juniori Alexandru Iacob (18 ani, foto), jucãtor testat în iarnã de Inter Milano, a ajuns la un acord cu Steaua. Tatonãrile sînt mai vechi, iar MM Stoica s-a deplasat la Hunedoara cu puțin timp înainte sã fie debarcat de Gigi Becali pentru a stabili detaliile contractului. Actele au fost parafate încã de la jumãtatea lunii trecute, dar s-a evitat anunțarea transferului pentru a-l feri de presiuni pe jucãtorul care și-a susținut ieri ultima probã la Bacalaureat. Din același motiv, Iacob a rãmas la Hunedoara și nu a fãcut deplasarea cu Steaua la Kaprun. "Am fost prins cu examenele, voi vedea ce voi face. Sigur nu voi continua la Corvinul", a spus ieri fotbalistul de 18 ani. "A și semnat cu Steaua. E sutã la sutã jucãtorul lor", au declarat surse din cadrul clubului. "Nici nu mai figureazã în lotul Corvinului pentru sezonul urmãtor. Merge la Steaua", a confirmat un apropiat al patronului Florin Uscatu. Micul gigant Fundașul Alexandru Iacob are nu mai puțin de 92 de meciuri în tricoul echipei naționale, la diferite categorii de vîrstã. În varã, jucãtorul a fost urmãrit de mai multe cluburi, între care Steaua, Dinamo, Gloria și UTA, însã numai gruparea din Ghencea a fãcut o ofertã clarã de transfer. Cotat la 200.000 de euro plus 25 la sutã dintr-un eventual transfer, Iacob a debutat la Corvinul la 16 ani, a jucat în 56 de meciuri și a marcat 1 gol.
sursa: gsp
Dupa modelul lansat de sportro, nici o zi fara un transfer la Steaua. Totusi de data asta s-ar putea sa fie un pic de adevar in cele aparute in gsp.
Mda, de data asta sursele din cadrul clubului si apropiatul patronului s-ar putea sa spuna adevarul.
@Matteo, tu stii lotul Stelei?...Vatca,Cernea,Andrey(indecis),Lungu...4 portari pe 1 post de titular. La mijloc : Nicolita,Croitoru,Radoi,Badoi,Cristocea,Lovin,O.Petre,Ochirosii,Bicfalvi,Bostina ..sunt 10 mijlocasi care se lupta pentru 4 posturi de titular.
P.S: Nu mai faceti postari de dragu de ale face. Lotul Stelei este unu bun, ar mai fi necesar un fundas central. Dar nici un mijlocas central nu ar strica.
hai sa-i luam pe rand fratioare sa vedem cam ce lot avem
Vatca - portarul cu cele mai multe goluri primite din Liga 1
Cernea - bun dar inconstant
Andrey - aproape plecat
badoi - prea timid , se adapteaza greu
Nicolita - alearga mult si degeaba
Croitoru - la fel ca Nicolita
Cristocea - vesnic accidentat
Bostina - indolenta mai mare ca la omul asta n-am vazut niciodata
ca sa nu mai vorbim si de petardele Saban, g Coman si chiar Gurita....cu oameni de'astia vrem noi CL?
pana la urma cred ca transferul veri la Steaua este aducerea lui Rica si intarirea flancurilor(Emeghara si Vali Badoi) si Gurita care ii va face pe atacanti sa lupte pentru un post de titular(Dica,Neaga,Iacob,Badea,Gurita) ...pana la urma toate transferurile de anul asta au fost facute cu Minte
ps: nu inteleg un lucru,de ce Hagi cere intarirea Stelei cu un mijlocas dreapta si un fundas central (in centru avem ceva probleme dar cand isi va reveni Ghionea va face un Cuplu excelen cu Goian,si fundas central ar putea juca si Mirel,dar la mijloc dreapta ii avem pe Banel Nicolita si Valentin Badoi 2 jucatori cu valoare certa,si mai pot juca acolo si Croitoru,Cristocea...)
@Matteo
In cazul lui Bostina sunt de acord, insa
"badoi - prea timid , se adapteaza greu
Nicolita - alearga mult si degeaba
Croitoru - la fel ca Nicolita
Cristocea - vesnic accidentat"...nu prea sunt de acord...E normal ca Badoi sa se adapteze greu pentru ca vine de la Rapid si este o presiune destul de mare asupra lui. Nicolita este unu din cei mai buni jucatori de la Steaua(printre Dica si Radoi), isi face treaba excelent pe partea dreapta in ofensiva cat si in defensiva. Croitoru nu alearga la fel de mult ca Nicolita, este genul de jucator care dribleaza 1,2 jucatori,cat poate si el, apoi da drumu la joc pe flancuri, lucrul asta nu l-ai vazut la Nicolita(inafara de meciul de exceptie de la Sevilla cu Betis). Iar Cristocea a avut 2 accidentari de cand a venit la Steaua daca nu ma insel si sa nu uitam finalul de campionat cand a fost folosit titular cateva etape bune si a facut meciuri bune.
P.S : Saban - petarda, Gigilica Comanica - super uber petarda(nuj ce draq il mai tine la Steaua). Iar despre Gurita nu poti zice ca e petarda, inca nu a ratat cu poarta goala.
Spaniolul de care vorbeste Jiji se pare ca este Ruben Pulido,de la Getafe!