Facand o analiza a lotului cu noi veniti si cu cei plecati, stam cam prost fata de anul precedent...
Portari:
Cernea -- Vatca -- Andrey (desi mi'e greu sa cred ca va ramane)
Aici cred ca am fi acoperiti daca ar ramane si Andrey. O echipa care se respecta are 3 portari de valori apropiate. Cernea titular, si Vatca cu Andrey rezerve.
Fundasi:
Dreapta: Badoi -- Marin -- Nicolita -- Emeghara -- Saban
Pe partea dreapta putem apela la Vali Badoi ca titular (din ce am vazut, Hagi joaca la antrenamente cu Badoi fundas dreapta, si cred ca pe acel post il vi si specializa).
Stanga: Emeghara -- Nesu -- Marin -- Gigel Coman(!oh)
Emeghara, Nesu si P.Marin sunt de valori apropiate, ramane la aprecierea antrenorului cel care va fi titular. Comanel Gigel nu cred ca poate emite pretentii la acest post, cum de altfel nu poate emite pretenti sa joace vreun minut in sezonul viitor.
Centrali: Goian -- Ghionea -- Baciu -- Radoi
Goian si Ghionea probabil vor fi si sezonul acesta titular. In continuare avem o noua buba neagra in lot pe acest post, Baciu, care la fel ca si Coman nu poate fi titular la Steaua. Se aude ca si Goian pleaca... Bravo! Pleaca juma' de lot.
Mijloc:
Dreapta: Croitoru -- Nicolita -- Badoi
Am impresia ca Hagi va juca tot cu Banel. Croitoru mi'a placut in acest retur, insa nu are deloc experienta in Europa.
Centrali: Petre -- Radoi -- Lovin
Ov. Petre si Lovin sunt in continuare singurii care pot fi titulari in Liga Campionilor, Lovin... poate doar in campionat.
Stanga: Cristocea -- Bostina -- Ochirosii
Buba mare... Daca Cristocea nu'si revine la forma din startul sezonului trecut. Ochirosii sper sa il "deranjeze" mult pe Cristocea in acest sezon.
Atac: Dica -- Badea -- Iacob -- Neaga -- Gurita
4 atacanti de valori apropiate. Badea golgheterul editiei trecute, Dica omul de baza al fazelor ofensive, Iacob cel mai bun jucator din finalul sezonului, Neaga ... nu comentez pentru ca nu l'am vazut la treaba.
Gurita cred ca va face un sezon bunicel... Succes lui!
Cum as vrea sa arate primul 11 al Stelei in sezonul viitor:
------------------Cernea--------------------------
Badoi-------Goian-----Ghionea-------Emeghara
Nicolita---------------Radoi-------------Cristocea
------------------Dica-------------------------------
--------------Neaga-------Badea-------------------
Sper ca Nicolita sa isi revina la forma de acum 2 sezoane avand in vedere ca acum are in spate un jucator de profilul lui Ogararu.
Transferuri pun pariu ca nu se vor mai face, s'au daca da, atunci doar PLESAN, total nefolositor.
Bafta Gica!