FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«14041424344107»
bodanelu20.06.2007 10:34

de ce nu o sa vina

1) e ofensiv

2) stie sa dribleze

3) nu e roman

4) e negru

strezahuzum20.06.2007 11:38
de ce nu o sa vina

1) e ofensiv

2) stie sa dribleze

3) nu e roman

4) e negru

5) Joaca mijlocas dreapta, unde Steaua il are pe fulgerul din Faurei. spaima portilor adverse si a lui Cernea, omul de 40 de milioane de euro, Baneel ... Nicolita !!

PS : Poate doar numele de Jesus sa-l "inspire" pe dreptcredinciosul Becali.

bodanelu20.06.2007 11:46

nu cred... ca nu are chipul si asemanarea lui Iisus, si nu merita sa-i poarte numele.

axl2320.06.2007 11:47

Un "Jesus" negru? La Steaua? Sub tutela lui Gigi? Sa fim seriosi.

I.N.Money20.06.2007 11:47

Daca juca la inchidere era deja al nostru :biggrin: . Acum serios,bravo lui ca joaca la Benfica dar cred ca suntem acopeiti pe dreapta,Banel e cum e,dar e si Marius Croitoru care ne-a demostrat ca isi merita locul in prima echipa a Stelei.

weeezer20.06.2007 11:49

Dar Croitoru, poate ma insel, dar la Vaslui nu juca mai mult in stanga?

_yang20.06.2007 11:50

@weeezer

Asa imi aduc si eu aminte...

I.N.Money20.06.2007 11:53

Era mai mult un conducator de joc la Vaslui,cat si la Bacau,dar la noi a jucat numai pe banda dreapta a mijlocului si a facut-o destul de bine.Problema e ca in acest moment,Croitoru cat si acest portughez(daca va veni) vor lua loc pe banca,Badoi devine noul fundas dreapta,iar la mijloc se face loc pentru Banel,iar Marius va fi aproape sigur cel sacrificat.

DanStan20.06.2007 11:55
Steaua e pregatita sa faca transferul verii si sa aduca un jucator de Champions League, de la Benfica, pe 2.5 milioane de euro.

Conform Cancan, (...)

Conform Record si Blog SL Benfica acest Manu ar fi in vizorul lui AEK Atena. Se pare ca pretul cerut de Benfica ar fi de 1 (UN) milion de euro.

Monitorul de Cluj sustine si ca Manu ar fi fost ofertat de CFR Cluj dar ca ar fi refuzat oferta tocmai deoarece o prefera pe AEK.

Bombele astea de presa incep sa devina din ce in ce mai idioate. Iar daca am ajuns sa aflam ultimele noutati in materie de transferuri din ziare gen Cancan atunci chiar ca e de rau. Sau poate doar aia or mai fi pus botul ?

_yang20.06.2007 11:56
Badoi devine noul fundas dreapta,iar la mijloc se face loc pentru Banel

Nu stiu ce gandeste Oli mai ales ca nu am jucat inca nici un amical insa din punctul meu de vedere cred ca Nicolita ar trebui sa fie fundas dreapta si Badoi mijlocas dreapta... Fostul rapidist chiar are calitati de jucator ofensiv spre deosebire de Nicolita care se impiedica in minge cand vrea sa centreze sau sa traga la poarta.

MurySteaua20.06.2007 12:00
Nu stiu ce gandeste Oli mai ales ca nu am jucat inca nici un amical insa din punctul meu de vedere cred ca Nicolita ar trebui sa fie fundas dreapta si Badoi mijlocas dreapta... Fostul rapidist chiar are calitati de jucator ofensiv spre deosebire de Nicolita care se impiedica in minge cand vrea sa centreze sau sa traga la poarta.

nu neaparat ca Banel se impiedica in minge ..... dar Badoi este un jucator cu niste pase excelente ... si cei doi sar suplini foarte bine .. ambii au jucat si fundas si mijlocas dreapta ..

1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie. Moderatorii

alpopa20.06.2007 12:09

De acord cu voi, Banel si Badoi trebuie sa joace pe dreapta, in ordinea Banel-fundash Badoi-mijlocash. Buba e pe stanga, unde deshi il avem pe Marinica, ar fi fost bun si Emeghara.

Totushi, buba mare e in centru, unde jucam iar cu 2 inchizatori. Radoi, Petre, Para si Lovin se calca pe picioare......

romgeo20.06.2007 12:10

Am auzit ca vine Cristiano Ronaldo la Steaua ... la schimb cu Coman, si Saban pleaca la Ac Milan la schimb cu Kaka + 20 de milioane.

forever_STEAUA20.06.2007 12:12

@romgeo

Nu e amuzant deloc mesajul tau... Iara de ironii ieftine ne-am saturat pana peste cap...

romgeo20.06.2007 12:15

^^ am citit intr`un ziar :P

ps: incercam si eu sa fac o gluma ... prea multi oameni seriosi pe aici :P

_yang20.06.2007 12:39
prea multi oameni seriosi pe aici :P

Ti se pare tie ca Steaua nu e un subiect serios de discutie...?

c.ronaldo1720.06.2007 13:59

@Romgeo

Ce gluma misto... Sa mor daca nu era sa cad de pe scaun de ras... Ar trebui sa te duci la Vacanta Mare, sa-ti faci o cariera.

weeezer20.06.2007 14:05

Pe dreapta nu cred ca va mai exista postul de fundas si mijlocas, "ca la carte". Probabil Banel si Badoi vor juca acolo fiecare in egala masura, cand la mijloc, cand in aparare. Asta nu poate fi decat un lucru bun. Parerea mea e ca in cazul asta, ar trebui sacrificat Cristocea, sau cine o sa intre in stanga, si sa-i faca loc lui Croitoru.

Sa incerc si eu o echipa:

******************* Cernea **********************

Badoi ******* Goian ****** Ghionea ****** Petre Marin

******** Paraschiv *************** Radoi **********

******************** Croitoru ********************

****** Neaga ********* Dica *********** Badea*****

Ah cate idei imi vin :D

c.ronaldo1720.06.2007 14:09

@WeeeZeR

De fapt, cred ca (daca asa va fi formula), Badea va juca in centru, iar Dica pe stanga, mai retras putin la fel ca Neaga. Gandeste-te ca daca vom juca in UEFA Champions League, nu cred ca Petre Marin sau Badoi ii vor tine singuri pe jucatori gen Ronaldo, Rooney, Ronaldinho sau Messi.

forever_STEAUA20.06.2007 14:09

@weeezer

Nicolita e titular... Fie ce-o fi...

weeezer20.06.2007 14:20
@WeeeZeR

De fapt, cred ca (daca asa va fi formula), Badea va juca in centru, iar Dica pe stanga, mai retras putin la fel ca Neaga. Gandeste-te ca daca vom juca in UEFA Champions League, nu cred ca Petre Marin sau Badoi ii vor tine singuri pe jucatori gen Ronaldo, Rooney, Ronaldinho sau Messi.

Tocmai d-aia i-am pus pe Badea si Neaga extreme, pentru ca mi se par mai capabili sa "are" banda, si sa vina in sprijinul defensivei. E un paradox, pentru ca practic Dica se apara mai bine decat cei doi, dar lui Dica ii lipseste viteza... Pe Dica nu il vad sa se tina dupa fundasul dreapta al adversarului, care urca cu mingea la picior... Un Dani Alves l-ar lasa 10 metri in spate, de exemplu. Badea in schimb mi se pare mai sprinten. Si-n plus, Fundasii laterali ar putea sa fie dublati de cei doi inchizatori...

Oricum, era doar o varianta "vazuta" de mine. E evident ca Olaroiu o sa insiste cu Nicolita, e evident ca Marius Croitoru va fi lasat pe banca, si ca (sau macar e o banuiala de-a mea) nu-i vom vedea pe cei trei, Badea, Neaga si Dica, in acelasi timp in teren, decat daca vom fi condusi, pe final de meci...

c.ronaldo1720.06.2007 14:22
Si-n plus, Fundasii laterali ar putea sa fie dublati de cei doi inchizatori...

Da, insa atunci va ramana unul din mijlocasii adversarului. Cum ar fi Carrick la 20 de metri de poarta singur? Gol fara sa mai suteze, clar.

Raul198820.06.2007 20:03

Alexandru Iacob refuza prelungirea contractului

Aflat în vizorul mai multor echipe din Liga I, internaționalul Alexandru Iacob nu vrea sã-și prelungeascã contractul cu gruparea hunedoreanã

Curtat de Steaua, Gloria Bistrița, Unirea Urziceni și UTA, mijlocașul Alexandru Iacob (18 ani) refuzã sã își prelungeascã înțelegerea, care expirã în aceastã varã, cu gruparea hunedoreanã. Cãpitanul naționalei U17 a primit însã zilele trecute o scrisoare de la patronul Florin Uscatu prin care acesta îl invita la negocierile pentru un nou angajament.

"Simt cã am ajuns la finalul unui ciclu din cariera mea și cã se impune o schimbare. Am nevoie de o nouã provocare. Vreau ca începînd din sezonul viitor sã joc la Liga I sau în strãinãtate, la un club unde se dorește performanța", a comentat Iacob, care spune cã nu se va prezenta la negocieri. Conducerea Corvinului amenințã însã cu suspendarea jucãtorului. Gruparea hunedoreanã cere pentru Iacob 200.000 de euro și 25 la sutã dintr-un eventual transfer.

S-a pregãtit cu Inter Milano

Alexandru Iacob joacã mijlocaș la închidere la echipa de club și fundaș central la "naționalã", pentru care a evoluat în total 92 de partide la loturile de juniori. A debutat în Liga II la Corvinul în 2005, la 16 ani și trei luni, echipã pentru care a evoluat în 56 de meciuri și a marcat un gol. Anul acesta, în februarie, a participat la un stagiu de pregãtire în Italia, la campioana Inter Milano. ªi fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, le-a cerut oficialilor de la Corvinul sã-i permitã sã-l ia în perioada de pregãtiri a grupãrii din Ghencea, dar hunedorenii au refuzat.

gsp

Steaua ii cu siguranta echipa la care el potriveste :rolleyes:

sper sa se resolve in curand transferul lui emeghara la noi :mellow:

_yang20.06.2007 20:18
Cum ar fi Carrick

Alt exemplu nu ai gasit...?

Virgil21.06.2007 05:31
Un "Jesus" negru? La Steaua? Sub tutela lui Gigi? Sa fim seriosi.

O sa razi. Sunt voci care spun ca Isus ar fi fost negru.

«14041424344107»