FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«12930313233107»
FinalaUEFA06.06.2007 10:23

Vezi ca Jose Sosa a fost si el cumparat de Real cu 20 de mil.

Nu vad ce rau ar fi sa se uite si ciobanii nostri la Sherman Cardenas, 17 ani la o echipa din Columbia. N-am vazut decat o lovitura libera a lui in bara pentru Columbia U21 dar probabil 90% e un talent si trebuie verificat de "scouterii" nostri. (adica nea Jiji cand se uita la TV, dar pacat ca se uita numai la OTV, asa pentru mintea lui, ca acolo n-au fotbal) 1 milion de euro si 150.000 salariu ar rezolva treburile. Dar de, ciobanii cu branza si ceilalti cu vorbitul...

sonic200506.06.2007 11:43

Nu stiam de Sosa ca a fost vandut!

Dar in schimb m-am interesat de Kerlon si inteleg ca s-ar putea sa il ia Midllesbrough!

c.ronaldo1706.06.2007 12:15

Nu prea aveam unde sa pun aceasta stire, dar: TAN TANAN:

Iancu: "IN 3 ZILE DAU 4.5 MILIOANE DE EURO PENTRU UN JUCATOR DIN Romania!"

Politehnica Timisoara ataca tare pe piata transferurilor si pregateste o mutare bomba in 3 zile. 4.5 milioane de euro pune la bataie Marian Iancu pentru un jucator din Romania. 

"In 3 zile o sa dau 4.5 milioane de euro pentru un jucator din Romania. Avem 7 milioane de euro la dispozitie sa aducem 3 jucatori de clasa la Timisoara.", a spus Marian Iancu.

Daca tranferul bomba se va realiza, va fi cel mai mare din istoria fotbalului romanesc.

Bragadiru' vorbeste, Bragadiru' se-ntareste.

Dragoshel06.06.2007 13:01

Mereu zice ca face, ca ia, ca, cumpara, pune tara la cale si tot degeaba...

FinalaUEFA06.06.2007 13:13

Bragadiru' are numai fotbalisti uscati, ex-National si alte echipe de genul, unde gasesti numai terminati... un jucator cu care poti face o echipa adevarata este doar Emeghara de la ei, restul doar terminati: Cristea, Plesan, Caramarin, Canu, etc., etc.

Ce au ei sunt tineri buni: Pantilimon, Torje si altii. Oricum, nu vor face niciodata o echipa ca lumea acolo. Pacat de banii investiti. Daca aveau cap, ajungeau si ei pe un loc de Cupa UEFA, castigau o Cupa a Romaniei.

w3bmaster06.06.2007 13:44

Ma voi pe ce lume traiti?

Goian nu pleaca - Steaua e peste Dortmund, de Everton nici vorba!

Thereau nu pleaca, o sa vedeti!

Elton - nu stiu!

Andrey sa se duca! Avem Vatca, Cernea si cica o sa mai vina unul!

Unde achizitii ratate? Pana acum chiar imi place:

Emeghara e pe stanga.

Badoi e pe dreapta fundas/mijlocas oricum mai bine decat terminatul de Stancu si Klemi.

Bicfavli poate sa fie un Badea 2(ca si cand a venit Badea... a, ca cine e asta, bla, bla si acu il pupati in fund).

Si inca nu s-au incheiat transferurile...

Cu aia 2 polonezi apararea e beton.

Atacul cu Badea, Iacob, Thereau (nu o sa plece) Neaga si Gurita (asa pentru Liga 1) e perfect.

Acum astept transferuri la mijloc... avem nevoie de cel putin un jucator foarte valoros acolo + inca 1-2!

Forza Steaua!

Bogdan4Steaua06.06.2007 15:39

Steaua e peste Dortmund, dar: la echipa germana salariile jucatorilor "sar" de 600.000 euro pe an. La Steaua este imposibil sa castige atat. Momentan castiga aproximativ 150.000 euro, deci la Dortmund ar castiga cel putin de patru ori mai mult. In plus, Adi Ilie a confirmat tratativele, le-a indicat nemtilor suma de transfer, deci totul depinde de clubul interesat. Avand in vedere ca Goe e convocat la nationala, si luand in considerare faptul ca Borussia a platit sume de 4-5 milioane pe transferuri in ultimii ani, transferul este destul de probabil. M-as bucura pentru Goian, dar odata cu plecarea lui, defensiva noastra ar ridica mari semne de intrebare. Nu ai nici o garantie ca acei doi polonezi(daca vor veni) se vor integra in echipa ba mai mult, vor fi mai buni decat Goian. Cuplul Goian - Ghionea este unul extrem de experimentat, iar daca pleaca primul, apar probleme in acea zona.

Referitor la Thereau: desi mi-as dori foarte mult ca el sa ramana, nu prea cred in aceasta varianta. Francezul s-a apropiat mai mult de Meme, fostul manager fiind "conexiunea" lui cu Steaua. Vazand si atitudinea de prost gust a lui Becali, Thereau a decis sa plece, desi s-a integrat in echipa, si randamentul sau este unul bun. Degeaba iese acum Becali si ne spune ca Cyril este om de baza... facand o analogie, este ca si cum ai scuipa pe cineva, iar apoi l-ai ridica in slavi. Are si francezul mandria lui....

Cu Elton este mai grav, pentru ca Becali a lasat la o parte orice urma de eleganta in dialogul indirect cu acesta. Cum antrenorul nu are nici un cuvant de spus, probabil ca brazilianul se va intoarce in Brazilia, scarbit de aceasta aventura care i-a scazut practic cota desi nu era cazul.

Despre Andrey am mai discutat. Indepartarea lui mi se pare o prostie, mai ales pentru ca se face doar pe considerentul "sa dam afara oamenii adusi de Meme"(aceeasi chestie si in cazul lui Elton si Thereau).

Referitor la transferurile facute pana acum:

Da, Emeghara a jucat bine la Poli(a avut si meciuri nereusite), dar nu este o certitudine pentru UCL, acesta nejucand la acest nivel. In plus, transferul nu este 100% materializat.

In cazul Badoi situatia este destul de delicata. Nu va fi bine primit de public, si primele meciuri vor fi decisive. Daca va juca bine, totul va fi ok. In caz contrar, lucrurile vor sta altfel. Imaginati-va daca am avea meci in primele etape contra Rapidului, iar Vali ar gresi decisiv. Publicul l-ar huidui la fiecare atingere de balon, si ar putea avea soarta lui Saban(in cazul israelianului, continui sa cred ca nu se procedeaza corect).

Lui Bicfalvi nu i se vor da sanse, cel putin nu in primul an. Probabil ca va fi imprumutat.

In opinia mea cu actualul lot ne vom clasa sub dinamovisti si la anul, poate chiar si sub CFR. Si Rapid se intareste. Va fi extrem de greu.

AmuntBoy06.06.2007 16:36

Mai bine il ia AEK pe Zicu, decat Dinamo sau Rapid!

Acolo nu se va face niciodata performanta cel putin in urmatorii 3-4 ani!

c.ronaldo1706.06.2007 16:43

Putin cam neoptimism. Pacat ca nu mai are nimeni incredere in Steaua.

Dani200506.06.2007 17:19

Nu se zice pesimism? :razz:

c.ronaldo1706.06.2007 17:32

Ma rog, cum o fi... Cam mult pesimism! :twisted:

FinalaUEFA06.06.2007 17:39

Sub CFR terminam sigur. Aia mai fac 3-4 transferuri...

bodanelu06.06.2007 17:42

Normal ca nu mai avem incredere cu patronul, presedintele si antrenorul care sunt acum la echipa...

Si ii dau dreptate lui Bogdan, o analiza foarte reusita...

c.ronaldo1706.06.2007 17:44

Daca noi terminam sub CFR Cluj atunci eu nu mai intru niciodata pe forumul Fcsteaua.ro! :roll:

bodanelu06.06.2007 17:45

Atunci inseamna ca ai incredere in Becali si "butoanele" lui! ;)

c.ronaldo1706.06.2007 17:51

Sau ca Steaua e echipa buna.

Fratilor, in locul vostru as scrie pe google CFR Cluj si as intra pe primul forum gasit... Ca vad ca deja sunt unii care chiar si-ar dori sa iasa Clujul peste Steaua.

bodanelu06.06.2007 17:54

Hai ca o dam in care e mai stelist... si n-am chef de discutii de acest gen...

Suntem realisti.

In acelasi stadiu ca si tine am fost si eu acum putin timp... si m-am contrazis cu strezahuzum si am ajuns sa-i dau dreptate...

sonic200506.06.2007 20:12
hai ca o dam in care e mai stelist.. si n-am chef de discutii dastea...

Suntem realisti.

in acelasi stadiu ca si tine am fost si eu acum putin timp... si m-am contrazis cu strezahuzum si am ajuns sa-i dau dreptate...

Mai C.Ronaldo17, nu te supara, dar chiar cred ca daca noi ii vindem pe Goian, Elton, si pe Thereau si chiar pe Andrey(care mie unu nu mi se pare slab ci doar inca neacomodat in Romania) suntem varza in sezonul viitor.

Pai una e sa te intaresti si sa nu plece nimeni si alta e sa vinzi 2-3 piese importante si sa cauti inlocuitori!

CFR mie unul mi se pare ca are cea mai buna campanie de achizitii din acest sezon si chiar nu pot suporta echipa aia dar trebuie sa recunoastem ca au facut achizitii bune.

Sa vedem ce mai transferam si dupa aia ma pronunt pe ce loc vom termina... momentan parca suntem cam de locul 2 sau 3, vedem!

FinalaUEFA06.06.2007 23:21
Sau ca Steaua e echipa buna.

Fratilor, in locul vostru as scrie pe google CFR Cluj si as intra pe primul forum gasit... Ca vad ca deja sunt unii care chiar si-ar dori sa iasa Clujul peste Steaua.

Eu sunt realist ca vom fi mai slabi decat CFR Cluj in cateva luni, daca ei mai fac cateva transferuri. Dar recunosc ca imi place si CFR-ul. Si de ce sa nu-mi placa? Ei n-au Olaroiu, Gigi Becali, etc. Si oricum, Berbecalul o sa stea aici mult timp si mi-e si sila sa ma mai uit la meciurile Stelei, stiind toate magariile, tampeniile, cretinismele, prostiile deja cunoscute.

Oricum, eu n-am fost niciodata un suporter al Stelei, caci nu am fost niciodata la un meci al echipei. Imi place sa ma uit la fotbal si unde-i prostie vesnica e normal sa nu-mi placa. Unde-i liniste, munca, progres e normal sa-mi placa. Sper sa nu ma judecati prea aspru.

BTW, nu ma luati cu istorie, clubul Steaua de-a lungul timpului , caci asta e prezentul si singurul timp pentru mine, am 15 ani. Cand eram mic nu ma uitam la nici un meci si desi aveam doar vreo 7 ani, mare dreptate aveam: vedeam in fotbalul din Romania numai mocirla,

Milogi (tigani ca nu toti tiganii sunt rapidisti...), injuraturi, huligani.

Oricum, eu inca postez pe acest forum fiindca Steaua a fost prima mea echipa si in momentul in care o sa plece Becali Jr. Jr. Jr. de la echipa, poate o sa-l vedeti si pe Mos FinalaUEFA(sau Mihai) la 87 de ani din nou cu Steaua. :lol:

Ar fi normal sa luptam impotriva lui Becali, ca niste suporteri adevarati dar n-avem nici o putere, suntem niste pioni. Asa ca eu am renuntat. :|

Voi sa nu renuntati fiindca probabil sunteti mai in varsta si ati vazut odata alta Stea, si nu puteti s-o parasiti, dar pentru mine Steaua e doar una: a lui Becali.

Sper sa nu devin prea urat pe aici din cauza acestui post. Sper ca ma intelegeti.

cris07.06.2007 05:10

Azi Prosportul ii da plecati pe: Baciu, Bostina, Stancu, Saban, Andrey, Iacob, Paraschiv, Elton, Cernea si pe Cyril. Stie cineva ceva concret ca dupa ziarele astea nici nu te mai poti lua.

Becali a declarat ca singurul jucator strain care si-a demonstrat valoarea la Steaua si pe care ar vrea sa il pastreze este Thereau, dar daca el nu mai vrea nu are ce sa ii faca. Minte asta de ingheata apele.

sonic200507.06.2007 09:59

La multi ani Steaua!

La multi ani stelisti din toata tara!

Pacat ca sarbatoarea e umbrita de cioban, dar totusi sper intr-un an bun al Stelei si in titlul 24!

JDERUL07.06.2007 12:02
Daca noi terminam sub CFR Cluj atunci eu nu mai intru niciodata pe forumul Fcsteaua.ro! :roll:

Ar fi mare pacat sa te tii de cuvant pentru ca scrii frumos si dezbati la obiect!

victor07.06.2007 13:48

Pana una alta CFR-ul a luat 6 bucati de la Steaua si a pierdut 10 puncte in 5 etape! Suntem o nuca prea tare pentru gutani de genul acesta, asa ca mai au mult de muncit! Pana una alta ei sunt in rivalitate nu cu Steaua ci cu Universitatea!

Cat despre transferuri, momentan numai am cumparat! Asa ca mai slabi decat anul trecut cand bateam Kievul nu putem fi! Sa mai vedem!

axl2307.06.2007 13:58
Ar fi mare pacat sa te tzii de cuvant pentru ca scri frumos si dezbatzi la obiect !

@Ronaldo, ai fani in toata lumea.

Raul198807.06.2007 16:19

Transferuri realizate de Steaua pâna acum:

Nume Suma (euro)

Adrian Neaga (Ilhwan Seongnam) 615.000

Valentin Badoi (Rapid) 550.000

Andrei Vîtca (Otelul) 500.000

Ifeanyi Emeghara (Poli Timisoara) 1.200.000

Eric Bicfalvi (Jiul) 300.000

Mihai Pintilii (Jiul) 400.000

Fabian Teusan (Jiul) 100.000

TOTAL: 3.665.000 euro

Sursa: GSP

L-a cumparat Steaua pe Teusan fara sa aud eu?

Credeti ca Pintilii are sanse sa devina titular la Steaua?

Eu nu prea cred!

Daca Pintiili nu va deveni titular la Steaua, el se va intoarce inapoi la Jiul! steagcruce2

«12930313233107»