Pacat pentru noi,insa ma bucur ca se duce (daca o va face) si il va ajuta pe Lacatus totusi decat sa ajunga la altii,parca mai bine la UTA!!In sfarsit un transfer reusit (BADOI) ,asptept sa-l vad pe Neaga!!
Pacat pentru noi,insa ma bucur ca se duce (daca o va face) si il va ajuta pe Lacatus totusi decat sa ajunga la altii,parca mai bine la UTA!!In sfarsit un transfer reusit (BADOI) ,asptept sa-l vad pe Neaga!!
Sa vina badoi,Neaga si restul si sa ne scoatem naibii din groapa in care ne-a bagat principele cu atitudinea sa,am ajuns sa fim asociati cu grobianismul din cauza lui Jiji si a catorva smecheri gen ttweety.Eu am totusi o intrebare:l-am luat pe bicfalvi de la Jiul,un tanar,insa eu as vrea sa promovam mai multi tineri din pepiniera noastra,ce naiba suntem cel mai mare club din Romania si abioa daca avem 1-2 jucatori in lot care au crescut in Ghencea. Vreau si eu sa vad un Tudose,Litu,Lungu sau alti pusti ca am auzit ca avem destui talentati la grupele de juniori.
Logic ca o sa avem si mercenari in echipa,dar eu vreau mai multi jucatori de-ai casei in teren. Baiatul acesta de la Jiul e binevenit la echipa,dar vreau ca pe viitor sa luam tineri din ograda noastra,uitati-va la Ogararu,ce jucator bun a scos centrul nostru,sau chiar si Paraschiv.
Sau daca vreti sa ne uitam in tara,sa ne uitam la Arges si in oltenia care au scos jucatori buni si f buni pe banda rulanta de cativa ani buni.
Apropo de Ogararu, a intrat in CL si a jucat titular cele 2 meciuri de baraj,ca majoritatea din acest an,dar piti inca nu-l vede domne,desi omul este titular la Ajax. ca sa fie convocat cred ca Ogararu trebuie sa mearga la piti sa-si ceara scuze cum a facut Radoi,sa-i ceara scuze lui piti ca vezi doamne a pus presiune pe el prin presa. Oricum ne calificam,dar halal selectioner,hai ca la alte tari unde sunt destui jucatori buni mai merge sa lasi pe unii afara insa in Romania sunt putini jucatori care ar putea sa faca fata cu brio intr-un turneu final
Da,de la centre mai iau juctori ,a nu avem o Steaua II, cum au alte echipe :cry:
avem in Divizia C Steaua II.
ar fi trebuit doar sal imprumute pe Elton 1 sezon sa invete si romana si dupa aia ar fii altfel spre cl
Fanatik
Steaua / TRANSFER / Gigi Becali
"UTA A OFERIT 500.000 DE EURO PENTRU Elton! SA VEDEM DACA ACCEPTA SI JUCATORUL"
Elton a declarat ca nu se mai intoarce in Romania , mai ales la Steaua
(
avem in Divizia C Steaua II.
Scuze, de Liga a III-a nu se aud prea multe.Da are vreo lecatura cu Steaua sau doar numele ( Steaua II)?
Unde ati auzit ca UTA il va cumpara pe Elton?
Oricum SPER sa nu il vanda.
numai transferuri triste
2 mosi-Gurita si badoi...un portar mai slab decat majoritatea din Liga 1 si un tanar pe care cu siguranta Oli nu`l va juca....
daca vine si contra...avem echipa de mare viitor..
ce rahat..doar Neaga merita sa vina..desi nu cred ca va reveni la forma in care era atunci cand a plecat..mai vedem...
Hmmm, daca Elton vrea sa ramana in Romania, si daca vrea sa faca performantza, atunci el ar trebui sa stea la Steaua, deoarece la UTA nu are cum sa faca performantza pentru ca ii va fi greu echipei lui Lacatush sa prinda un loc de Europa. ![]()
Tot SPER ca Elton sa ramana si sa se integreze in grup. ![]()
pe Becali nu-l cumpara nimeni, care da 50.000 il ia, la pachet cu varsu virgil.
aaaa 50.000 lei vechi, sa nu se faca confuzie.
de fapt poate sa-l ia si gratis ca nu ma supar.
in alta ordine de idei, ca sa nu creada ca am ceva cu el o sa botez berbecul lui socramiu cu numele lui
Eu sa fi fost in locul lui Elton, as fi ales UTA. Unu' la mana, el nu are sentimente pentru nici un club din Romania pentru ca e brazilian, doi la mana, Elton vrea sa joace titular, iar la Steaua din sezonul viitor poate doar pe un post de mijlocas stanga ar fi prins aceasta sansa, dar daca Cristocea isi revine atunci trebuirile sunt destul de clare, iar 3 la mana, daca avea carcter, ar fi plecat. Eu personal nu as fi stat la echipa stiind ca sunt privit cum sunt privit de Becali.
ps: UTA vad ca il vrea si pe FL.Petre de la TSK si pe asta de la Dinamo, negru ala.... atacantu'. Am uitat cum il cheama.... Mendy. uRM. exemplu CFR.
Elton la UTA mi se pare o insulta pentru jucator. Mai bine se intoarce in Brazilia. Sa nu uitam ca UTA este o echipa care lupta sa scape de retrogadare, asta este nivelul actual al unei foste campioane a Romaniei(UTA). Becaliotul ar trebui sa invete ceva de aici, dar ma indoiesc ca-l duce capu'.
Am citit pe site-ul caracatitei gsp ca Adrian Ilie va fi manager general la Steaua, ceea ce ma bucura, si mai ales ca am scapat de cioroiul ala de Zota.
scuzati-ma de offtopic...dar stiti ceva...vor fi ceva modificari la echipamentul Stelei ? Ca toate echipele mari si-au schimbat echipamentul...si in fiecare sezon si-l schimba....sorry inca odata de offtopic
Am citit pe site-ul caracatitei gsp ca Adrian Ilie va fi manager general la Steaua, ceea ce ma bucura, si mai ales ca am scapat de cioroiul ala de Zota.
Ala mai lipsea de la Steaua....zotta...si atunci chiar ne-am fi facut de tot rahatu'...bine..ca la mintea(?)ciobanului...orice este posibil... :mrgreen:
Emeghara stelist?
Steaua este foarte aproape de a-l aduce pe nigerianul Emeghara, detaliile transferului urmînd sã fie stabilite dupã finala Cupei Timișoreana
Radu Bichiș
r***@***
"Este foarte probabil ca la varã sã mai vinã jucãtori strãini la Steaua", a anunțat Olãroiu duminicã seara, la Fanatik Show. Unul dintre fotbaliștii la care se referã tehnicianul Stelei este fundașul stînga al lui Poli Timișoara, Ifeanyi Emeghara.
Nigerianul a fost dorit de Steaua la finalul anului trecut, însã atunci Becali a anunțat de ce tranzacția a cãzut: "Am discutat cu Timișoara, am fãcut și o ofertã, dar nu ne-am înțeles la bani". Acum, interesul trupei din Ghencea a revenit, Olãroiu fiind încîntat de faptul cã Emeghara poate sã joace la fel de bine în apãrare, pe ambele benzi ale terenului.
Astfel, el ar deveni al treilea fundaș lateral din lot, dupã Petre Marin și Neșu. Aceasta pentru cã Saban și Stancu vor pãrãsi echipa dupã ultima etapã. Persoane din conducerea Timișoarei au confirmat faptul cã Steaua e extrem de interesatã de Emeghara, însã Marian Iancu vrea în schimbul africanului cel puțin 1,5 milioane de euro plus un procent dintr-o eventualã revînzare.
Emeghara
- are 23 de ani
- are 1,73 metri și 72 de kilograme
- în acest sezon a jucat 25 de meciuri ca fundaș stînga și 3 ca fundaș central
- are media notelor din Gazetã 6,04, fiind al doilea timișorean dupã Karamian (6,31)
- Poli l-a achiziționat în ianuarie 2006 de la partizan Belgrad pentru 750.000 de euro
Sursa : GSP
Credetzi ca il va mai transfera pe Emeghara? Eu unul sunt cam sceptic.
Emeghara chiar mi-ar place. Trebuie sa ne intarim cat mai mult pentru acest sezon daca vrem sa le punem probleme spurcatilor.
Vedeti ca incet , incet tot asa a facut cum a vrut , s-a scapat de Elton si de Thereau , inca are tupeu sa zica in Prosport ca pe el nu il intereseaza ce cred suporterii pentru ca nu ei ii fac strategia la club. Pai asta ii strategie? Vinzi tot , cumperi doar jucatori care sunt aproape gata , sincer imi pare rau de ce se intampla. Sper ca Badoi sa faca ceva desi ma cam indoiesc la fel si cu Gurita.
Oli unde esti? Ai zis ca incet , incet il integrezi si pe Elton , asa chiar ca l-ai integrat cu totul , esti varza ca antrenor si caracter inca o data Becali a demonstrat ca face echipa , nu tu.
Emegara cred ca este destul de ok , poate cei de la Poli il vor da si pe Torje pe bani mai multi , dar merita . Dar nu cred ca mai vrea Becali circari , nu?
poate sa imi raspunda cineva o intrebare
la cine va plati Becali 700 de mii de euro
la jucator (Contra) sau la Club (Getafe)in gsp scrie ca aia doi jucatori care vreau sa pleaca in strainatate sunt Iacob si Paraschiv
de primul eu am stiut dar de al doilea jucator eu am crezut ca va fi Lovin
sper ca nu se va duce Cristocea de la Steaua
Becali ia marit lui salarul numai cu 20 de mii de euro findca el nu ii jucatorul lui preferat
cred ca Cristocea nu ii luptator destul
ii sare minge pre putin din picior :mrgreen:
Dar de Vatca si de Neaga nu se mai zice nimic? De primul stiu ca a venit la Bucuresti dar nu a semnat nimic .
se fac niste transferuri slabe la Steaua si din pacate un ex in acest sens este Thereau. un jucator bun de perspectiva caruia ar trebui sa il tina dar din pacate vad ca Gigi nu se pricepe deloc la fotbal si il mai aduce si pe Gurita de 34 ani de la faru . jucator batran fara prea mari perspectiva nu m ar mira sa plece si Iacob in germania asa cum se speculeaza iar Gigi sa aduca in locul lui un alt jucator batran ca este in stare suntem jalnici
Stati linistiti, ca se pare ca cel putin momentan, si Thereau si Elton raman la Steaua.
Conform GSP, impresarul brazilianului a declarat ca nici pomeneala de un eventual transfer al lui Elton la UTA sau la alta echipa din Romania. "Elton a venit in Romania sa joace la Steaua si sa ajute Steaua". Bun.
Si tot in GSP se precizeaza ca FC Brugges a renuntat la transferul lui Thereau, din cauza pretului prea mare solicitat de Becali, 2.5 mil.
Pe sport.ro am gasit o stire (de altfel prima) in care spunea ca Becali da 16 mil. pe un jucator.
Sincer mi se pare o gluma proasta.
Badoi - parerea mea este ca merge ca jucator este cel putin ca P Marin, are o problema care o sa o spele mai greu
este rapidist si tocmai a declarat ca un idiot ca nu a vrut sa plece de la lebede, Se poate rezolva cu el sa strige impotriva lebedelor la primele meciuri , altfel nu-l vad bine
Gurita - este un jucator pentru partidele de campionat cand avem accidentati si supsendati, este un jucator bun pentru lot.
Bicfalvi - este un junior de 19 ani , de viitor exact ca Ochirosii , e greu sa confirme din primul an , dar nu trebuie renuntat la el , este un jucator care nu poate inlocuii pentru moment un titular cu rezultate notabile
Neaga - este un stelist adevarat, care a plecat in glorie de la noi dupa juma de sezon ff bun
Eu zic ca a jucat bine si acolo si nu a coborat stacheta (totusi a fost titular in echipa unde Kim Gil Sik, coreean apreciat pe aici era rezerva si a plecat la Otelul) plus ca echipa Korea a progresat in ultimii 10 ani
O afacere buna zic eu , are pretentie de titular (el si Dica stiu cu mingea acolo in fata)
Pana cum cam astia sunt 100% rezolvati Neaga fiid aproape de noi
Doar 2 din cei 4 au fata de titular si pot fi adunati de oier la numarul ala de 10 care l-a zis
Vb dupa alte transferuri si vom vedea unde ne aflam.
Lotul trebuie sa aibe 25 de jucatori de valori apropiate (numai unul si unul)
si 30 de jucatori daca vrei sa introduci jucatori gen Bicfalvi sau Gurita
Becali DA LOVTURA: 16 MILIOANE DE EURO PENTRU BELLUSCHI!
Steaua se pregateste de marea lovitura a anului in Europa. E gata sa-l fure pe Belluschi de sub nasul Barcai, Realului sau lui Juventus. Gigi Becali arunca in joc 16 milioane de euro pentru jucator si un salariu de 5.5 milioane de euro pe 3 sezoane.
In prezent, Belluschi joaca la River Plate, la care a venit din 2006 de la Newells Old Boys si a fost adoptat imediat drept lider al echipei, e capitan din primul meci. Joaca pe postul de mijlocas ofensiv, dar se poate adapta si pe rolul de inchizator. Este un pasator excelent, comparat cu Lucio Gonzalez de la Porto sau cu fosta legenda a lui Arsenal si a Olandei, Dennis Bergkamp.
Cota argentinianului se ridica in prezent la 20 de milioane de euro, iar conform cotidianului Ole, River este interesata de oferta lui Gigi Becali si e dispusa sa-l dea pe cei 16 milioane de euro ai lui Gigi Becali.
ce-i asta fratilor?