FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«11516171819107»
bodanelu17.05.2007 17:39

Felicitari Dica pentru atitudine!

PS: Dica, esti doar un comunist.. si ai sa pleci si tu cu Elton :D :D :D :D

Virgil17.05.2007 18:02

Nimeni nu poate sa înteleaga si sa simta mai bine decât jucatorii Stelei, cum sta treaba cu Elton. In mod special Dica. Probabil singurul jucator care poate sa intre cu Elton in combinatii devastatoare pentru adversari.

Parerea mea e ca Gigi nu intentioneaza sa-l vânda, dar "bandit" cum e, face putina vâlva, poate-poate ne-om ruga noi suporterii de el sa-l patreze.

Nu puneti botul la ce spune Gigi, judecati-l dupa fapte.

Matteo17.05.2007 18:36

Bai, al dracului pervers e... eu cred c-a facut special valva asta... ca pe urma sa iasa si sa zica ca nu-i mai vinde, iar galeria sa se impace cu el!

strezahuzum17.05.2007 19:20
Nimeni nu poate sa înteleaga si sa simta mai bine decât jucatorii Stelei,cum sta treaba cu Elton.In mod special Dica.Probabil singurul jucator care poate sa intre cu Elton in combinatii devastatoare pentru adversari.

Parerea mea ca Gigi nu intentioneaza sa-l vânda,dar "bandit" cum e,face putina vâlva,poate-poate ne-om ruga noi suporterii de el sa-l patreze.

Nu puneti botul la ce spune Gigi,judecati-l dupa fapte.

N-ar fi exclusa posibilitatea. Nenea GG ne flutura prin fata nasului amenintarea "il dau pe Elton", suporterii se supara, protesteaza, dupa ceva zile "razboinicul luminii electrice" din Ferentari se preface ca s-a razgandit. De dragul suporterilor, desigur. Multumiti cu aceasta "victorie" suporterii renunta la alte proteste.

Desi planul pare cam prea subtil pentru conducatorul iubit, e posibil.

flo220317.05.2007 19:44

Scarba asta de la Sport.ro(Dica invitat)il tot provoaca pe Dicanu sa zica ceva sa-l supere pe Gigi!

Boul dracului, numai intrebari capcana gen: "voi jucatorii aveti de gand sa vorbiti cu Becali sa nu-i vanda pe Elton si Thereau?" Si asta-i cea mai subtire!

Alta: "tu te-ai fi dus pe stadion la Dinamo sa strigi?"

O javra imbecila!

Matteo17.05.2007 19:51

E dinamovist Stiucan!

danielcristian17.05.2007 20:51
Scarba asta de la Sport.ro(Dica invitat)il tot provoaca pe Dicanu sa zica ceva sa-l supere pe Gigi!

Boul dracului, numai intrebari capcana gen: "voi jucatorii aveti de gand sa vorbiti cu Becali sa nu-i vanda pe Elton si Thereau?" Si asta-i cea mai subtire!

Alta: "tu te-ai fi dus pe stadion la Dinamo sa strigi?"

O javra imbecila!

De-a dreptul penibil a fost magarul de Stiucan, pe langa faptul ca are o fata de fatalau. L-a provocat pe Dica non-stop, doar-doar zice ceva ce nu-i convine lui Jiji.

Noroc ca Dica e inteligent, nu a intrat in jocul prostului. Eu cred ca plecam in locul lui Dica de la emisiune...

inches17.05.2007 21:18

Eu cred ca mai bine nu ne mai agitam atat de mult, ca ciobanelul spune una astazi, alta maine. Si pana nu este nimic oficial... mai sunt si vorbe jurnalistice. Plus ca Jiji spune ca-i vrea pe unii si pe altii ca sa-i destabilizeze.

Pe de alta parte, daca ii vinde pe Thereau si pe Elton, este cea mai mare prostie.

AmuntBoy18.05.2007 19:08

"Steaua pe urmele unui funda? de la Levante

Gruparea Steaua Bucure?ti ar putea ob?ine, luni, semn?tura funda?ului Luis Manuel Rubiales, de la Levante, a anun?at Radio esport Valencia, care sus?ine c? fotbalistul are oferte ?i de la VfL Wolfsburg, dar ?i de la dou? cluburi din Spania, unul din Primera ?i unul recent promovat.

"Rubiales ar putea semna luni pentru Steaua Bucure?ti. Românii îi ofer? un contract foarte avantajos din punct de vedere economic funda?ului stânga, care are o ofert? pentru trei sezoane de la Wolfsburg, din Germania, ?i dou? propuneri similare celei de la Levante, de la o nou-promovat? ?i de la alt? echip? din Primera", scrie Radio esport Valencia.

Sursa citat? noteaz? c? la începutul s?pentru?mânii viitoare agentul juc?torului, Gines Carvajal, va avea o nou? întrevedere cu oficialii de la Levante, pentru o prelungire a contractului, îns? "viitorul lui Luis Manuel Rubiales pare s? fie pe zi ce trece mai aproape de România". "Steaua Bucure?ti i-a f?cut o ofert? excelent? din punct de vedere economic, garantându-i un contract pe trei ani", adaug? Radio esport Valencia.

Tot pe trei ani este ?i oferta venit? de la VfL Wolfsburg, condi?iile financiare fiind, îns?, sensibil inferioare celor oferite de clubul român.

Luis Manuel Rubiales va împlini 30 de ani la 23 august. El are o în?l?ime de 1,80 metri ?i 75 de kilograme ?i evolueaz? pe postul de funda? stânga. În trecut a mai jucat la Xerez, Lleida, Mallorca B ?i Guadix.

"

Sursa: Prosport.ro

"Ete" ce zice radio Valencia!

O fi prin intermediul lui Gabi Popescu , ca el a jucat in orasul Valencia!

Cristiano_1718.05.2007 19:21

Intr-adevar Gigi una spune si alta face... eu cred ca asta cu vandutul lui Elton si Thereau este o strategie de a se imapaca cu suporterii, el sa zica ca ii da si pana la urma sa zica ca a facut-o doar din cauza suporterilor care ii simpatizeaza foarte mult pe cei 2...

In orice caz, Elton si Thereau nu vor parasi Steaua in vara aproape sigur... Gigi zice ca vrea numai romani la Steaua dar fundasul stanga dorit de Steaua de la Levante, e spaniol si Emeghara e african, deci ori nu stie ce e aia sa fii roman, ori uita ce declara.

DanStan18.05.2007 21:21

Treaba asta seamana mai mult a supralicitare. Daca un club spaniol va veni cu o oferta agentul jucatorului ar putea cere mai mult invocand superoferta romanilor. Care e posibil sa nici nu existe.

bodanelu19.05.2007 05:37

O fi el spaniol, o juca in Primera, nu-l cunosc, dar frate are 30 de ani, si a jucat numai la echipe mediocre.

Pai prefer de 20 de ori un Thereau sau orice jucator de la o echipa mediocra, dar sa aiba 20-24 de ani...

IONUTZ-CIPRIAN19.05.2007 07:56

Chiar ca este cam batran, insa nu cred ca va venii la noi, Jiji FERNADEL vrea numai romani la echipa!

dinamofob19.05.2007 11:10
o fi el spaniol, o juca in primera, nu-l cunosc, dar frate are 30 de ani, si a jucat numai la echipe mediocre.

pai prefer de 20 de ori un Thereau sau orice jucator de la o echipa mediocra, dar sa aive 20-24 de ani...

... si P. Marin cand a venit la Steaua avea in jur de 30 ani. Firesc sa vrem jucatori buni si tineri, insa daca ne facem treaba cu el 2-3 ani, eu zic ca-i OK!

bodanelu19.05.2007 11:54

P. Marin (tot respectul pentru el, ar trebui clonat) cand a venit la noi jucase pe la Rapid, cocheta cu echipa nationala...

Spaniolul e un necunoscut!

c.ronaldo1719.05.2007 12:40

Daca spaniolu' joaca bine automat va dori sa plece in alt campionat, asa ca nu va mai temeti de varsta. Parerea mea ca e o simpla speculatie a presei spaniole.

inches20.05.2007 19:40

Nu vine spaniolul ala...

sorin_77721.05.2007 12:57

Pe www.onlinesport.ro a aparut o stire cum ca Vatca e al Stelei... e adevarat sau ba?

Bogdan4Steaua21.05.2007 13:27

Cel putin la nivel declarativ, Vatca este jucatorul Stelei.

Din punct de vedere oficial, probabil ca acordul se va parafa dupa ultima etapa de miercuri.

forever_STEAUA21.05.2007 13:46

Vâtc?: "Nu am semnat cu Steaua!"

"Nu stiu de unde a aparut aceasta informatie in presa, pentru ca eu nu am vorbit cu nimeni. Joi dupa amiaza vom avea o intalnire decisiva cu conducatorii din Ghencea" a declarat portarul.

La randul sau, impresarul jucatorului, Ionel Codonean, a declarat ca transferul inca nu s-a parafat, acest lucru urmand a se face joi, partile fiind intelese.

Sursa: prosport

IONUTZ-CIPRIAN21.05.2007 14:30

Sa speram ca va iesi bine, insa mai bine este ca nu pleaca Elton si Thereau!!

shack3r21.05.2007 15:55

Doar o parere(sau mai multe :D):

Portari: Martin Tudor sau promovat Lungu

Fundas lateral: Emeghara

Fundas central: Panait de la Vaslui, desi e cam greu de adus deoarece a mai fost la Steaua si nu a dat randament sau nu a fost lasat sa dea!

Mijlocas dreapta: Herea

Atacant: Neaga

Si echipa pe care eu as miza in sezonul viitor ar fi:

Tudor

Emeghara Goian Radoi Nesu

Ov. Petre

Herea Elton

Dica

Neaga Thereau

weeezer21.05.2007 15:58

Fara Ghionea?

zloty21.05.2007 16:14

Ar trebui cred eu adusi Ioan hora(UTA), Bicfalvi(Jiul) Basta(Steaua Rosie belgrad), Balan(Sportul), Varga(Sportul), Emegara(Timisoara), Iacob(Corvinul).

Wally21.05.2007 16:27

Emeghara si Varga nu sunt jucatori de Steaua...

«11516171819107»