Ce ziceti de cei trei de la Otelul ? Ungurul Szekely (sau cum dracu se scrie), Paraschiv (asa o sa-i avem pe amindoi) si portarul Vitca ??? Eu habar n-am de ei, cunosc bine decit jucatori de la Steaua, Rapid, Poli si Dinamo.
Ce ziceti de cei trei de la Otelul ? Ungurul Szekely (sau cum dracu se scrie), Paraschiv (asa o sa-i avem pe amindoi) si portarul Vitca ??? Eu habar n-am de ei, cunosc bine decit jucatori de la Steaua, Rapid, Poli si Dinamo.
Ungurul si coreanul pur si simplu si-au batut joc de fundasii nostri laterali in meciul de cupa de la Constanta. Ar trebui adusi.
Cei doi au avut evolutii bune in majoritatea meciurilor. Am inteles ca Neaga il cunoaste pe Kim, deci l-ar putea convinge sa vina la noi. Szekely are o viteza impresionanta.
Szekely mi s-a parut si mie un jucator foarte interesant. Despre Paraschiv nu stiu mai nimic, iar Vatca...cred ca sunt portari transferabili mai buni decat el in Romania. Oricum, eu sper sincer ca Andrey sa ramana la echipa. Ar fi o aberatie si un gest total neprofesionist indepartarea lui de la echipa.
Szekely mi s-a parut si mie un jucator foarte interesant. Despre Paraschiv nu stiu mai nimic, iar Vatca...cred ca sunt portari transferabili mai buni decat el in Romania. Oricum, eu sper sincer ca Andrey sa ramana la echipa. Ar fi o aberatie si un gest total neprofesionist indepartarea lui de la echipa.
Vatca e unu din cei mai buni portari din Romania . Nu e vina lui ca a luat 1.5 goluri pe meci , e vina apararii paralele din fata lui .
Paraschiv are 7 goluri date ca mijlocas, iar ungurul are media notelor peste 7 (nici un meci nu a luat nota sub 7) cred ca asta e tot ce se poate spune. Sper ca se vor face aceste transferuri. Sper ca vor fi dati afara Baciu, G.Coman, Iacob (nu mai stie nimic baiatu asta cu mingea). Banel rezerva vreo 5 meciuri (poate isi revine) .
I-as pastra in lot pe Saban si pe Andrey si i-as pune pe liber si pe Lovin, Baciu si Iacob.
Sa-i punem pe liber nu cred ca e o solutie. Cred ca pe cei trei am scoate un milion, bani cu care am putea cumpara un portar sau un fundas bun.
Un transfer reusit ar fi acum aducerea lui Virgil Becali in functia de manager, scouter, contabil, director de imagine...samd.
Pentru Zmarandescu nu e niciun post liber prin club???
Pe bune acum..parca mi-a citit gandurile Principele asta!
Mie mi-a facut o impresie foarte buna Szekely cand i-a facut cum "a vrut" muschii lui pe Nesu si pe ceilalti de pe flancul stang. Despre Gabriel Paraschiv, nu mai are rost sa comentez,pentru ca este un jucator bun(peste Lovin si Paraschiv Sorin la ora asta). Vatca...il vad gen Cernea(daca nu i se da sansa sa apere, va fi rezerva pana la 33 de ani).
P.S.: L-as mai adauga si pe coreean, mai ales ca a fost exclus. Asiaticii sunt genul de oameni ambitiosi, cu simtul raspunderii, exact ce-i trebuie Stelei.
Sa-i punem pe liber nu cred ca e o solutie. Cred ca pe cei trei am scoate un milion, bani cu care am putea cumpara un portar sau un fundas bun.
Evident ca ar trebui sa ne despartim de ei contra unei sume de bani si nu gratis. "Sa ii punem pe liber" era o metafora. ![]()
De altfel, jucatorii au contracte bine stabilite si nu pot pleca gratis.
Paraschiv mi se pare destul de inaintat in varsta, are 29 de ani si nu prea a rupt gura targului decat la Otelu` de cand a venit... ceilalti doi sunt ok!
Venirea lui Szekely ar fi cam singura achizitie buna din aceasta lista de 3 jucatori, de la Otelul. Despre Vatca personal am mari retineri, consider ca a fost facut mare de noi, nicidecum e un portar fantastic.
Sa nu uitam ca a luat 11 goluri de la Steaua, Dinamo si Rapid.
Cat despre Gabriel Paraschiv, nu cred poate fi o solutie pentru Steaua. In schimb ma ingrijoreaza aceasta inflatie de atacanti care se doreste la Steaua, pe langa Badea, Dica, Thereau, Iacob se doreste aducerea lui Neaga, Szekely care joaca uneori atacant sau chiar Gurita, in conditiile in care nu cred ca va pleca niciunul din cei pe care ii avem, poate doar Victoras, iar la noi se doresc atacanti pe banda rulanta, momentan evitandu-se pozitia pe care avem uriase probleme, fundas dreapta.
Am citit ca Dida e la licitatie pe internet pentru. ca a gafat cu englezii.
Yo zic ca-i o afacere, ce zici Gigi, iti permiti sa licitezi peste cei 71 EURO actuali ??? ;-)
Sau poate ti-l cedeaza pretinu' Berlusconi pe gratis, mai stii?
@mountytoma
Tu ori esti ruda cu Gigel Coman, ori esti Coman in persoana.
Gigel Coman mi-ar putea fi fiu. Nici mie nu mi-a placut nici macar un minut din ce a jucat la Steaua, dar asta nu inseamna ca nu e fotbalist bun. Vina ii apartine lui Olaroiu care il pune sa joace ceea ce nu stie. Parca vrea sa ii distruga cariera si ma intreb de ce Gigel nu are curajul sa ii spuna lui Oli ca ori il pune sa joace ce stie ori sa il lase dracului pe banca de rezerve, ca e mai comod acolo, nu supara pe nimeni!
@mountytoma
Se pare ca i-a spus lui Oli... Si acesta a ales a doua varianta... Din fericire pentru noi :twisted:
Ca a fost candva fotbalist bun, nu mai are nici o relevanta in momentul de fata. Trebuie sa plece, alaturi de Stancu, Lovin si Baciu.
Eu cred ca nu trebuie sa plece nici unu.
Sa vina intii un antrenor de "marfa" gen Protasov, ca sa vada care sunt adevarati jucatori la Steaua si cei care sunt petarde. Problema cu Oli, este ca nici nu este capabil sa-si puna jucatorii unde sunt ei mai buni, nici nu stie sa faca in asa fel ca fiecare sa dea maximul din ce poate.
In plus ca anul asta cu Oli, toti se plafoneaza la o valoare mult mai slaba decit ar trebui, nu poti sa judeci valoarea jucatorilor asa dupa cum joaca.
De exemplu, Saban nici nu juaca, or fi el bunicel, Coman este pus peste tot numai nu in pozitia care ii convine, pe Ov. Petre nu au reusit preparatorii sa-l readuca in forma, samd.
Oricum, trebuie sa se investeasca intr-un antrenor, si pe urma cumparat jucatori, in functie de ce are nevoie antrenorul.
Ex: Daca Oli ramane, se sa facem cu 14 atacanti cind rar juaca doi la rind ?
Ce se mai aude de Neaga, il vrea Becali sau nu?
ce se mai aude de Neaga, il vrea Becali sau nu?
Cica se duce la Poli daca nu-l mai vrea Steaua
Becali a zis ca el nu vrea sa dea bani pe Neaga... vrea doar jucatori moca el!
e un cioban prost..
Da 1.5 mil pe 3 jucatori care abia impreuna au strans 2 sezoane in Liga 1 ... si nu da 800.000 pe Neaga..un stelist adevarat!
Atat il duce capul, halal conducator!! Neaga nu trebui sa fie lasat, trebuie luat imediat!!
O sa fie rau de tot la anul daca se duce Neaga la Poli. O sa faca furori cuplu Neaga-Aliuta, si noi ne alegem cu jucatori de locul 3-4 ca de obiciei, pentru ca lui Becali ii este frica sa smulga bani din portofel.
Neaga sigur cred ca va veni la Steaua , Gurita la fel , Szekely , Paraschiv si Vatca si ei .. Mai asteptam .. parca vine Herea .. si asteptam....
steagsimplu
Neaga cred ca va veni la Steaua..si toti cei care ii vrea Becali... de Andrey...nu stiu ce sa zic sa plece, sa nu plece...nu prea a demonstrat ce poate si ce nu poate. steagsimplu ![]()
Din pacate in conditiile actuale(dupa plecarea lui Meme), lucrurile tind sa ia o turnura tragica pentru noi.
Elton este pe faras, Neaga nu cred ca mai vine. Probabil ca ne vom multumi cu jucatori gen: Olah, Caramarin, Vitca si Gurita. De asemenea, probabil ca vom continua sa ii vedem in echipa pe Stancu, Lovin sau Gigel Coman.
Va muri orice urma de tehnica in jocul nostru.
Vine Zotta, ce a facut el la Rapid? Poate el sa ne transfere ceva jucatori ?
Hai sa il cumparam pe Ricardinho care a fost batut la Turci, ca este bun ![]()
Faza ciobanului cu fara straini la echipa e o mare prostie
Sa zicem ca vom face o echipa bun din romani si luam titlu la anul poate chiar ca Dinamo
si apoi ce facem ... jucam cu Sevilla sau Fiorentina (sa zic doua echipe care nu sunt top) in grupe UCL si ne bat acasa cu 3-0
Se stie ca o echipa de romani este un esec rotund in Europa.