FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«145678107»
Dragoshel24.04.2007 12:44

Poate sa fie si golgheter la aia acolo daca la noi nu joaca nimic. Sa vedem evolutiile la Steaua daca vine si apoi vorbim despre el. Iti dau si exemple daca nu crezi: Ganea de la Dinamo la rapid, si mai e ala care era golgeter la Sportu si a venit tot la Rapid, Mazilu parca.

Cum nici un meci nu seamana de la unul la altul, asa nici un jucator nu seamana de la o echipa la alta, ori se schimba in mai bine, ori in mai rau...

forever_STEAUA24.04.2007 12:44
@forever_STEAUA

Poate am fost eu naclar, dar nu de Neaga si Gurita era vorba, ci de Prepelita si Herea.

De Neaga, jos palaria, transfer foarte bun, de Gurita, nu as vorbi, ca inca nu e sigur la Steaua din viitor.

Revenind, Herea nu am auzit sa fi facut un meci excelent in acest retur, iar Prepelita este schimbat cam in fiecare meci pe final.

Eu am gresit. Nu am fost deloc atenta la articolul la care faceai referire... Scuze. :oops:

Dragoshel24.04.2007 12:50

Andrei Prepelita spune ca nu stie nimic de interesul Stelei pentru el, dar recunoaste ca nu ar putea refuza o oferta venita din partea clubului din Ghencea:

"N-am auzit de vreo oferta venita de la Steaua pentru mine. Va dati seama ca ar fi un mare pas inainte un transfer al meu la Steaua, dar nu vreau sa mai declar nimic in acest sens, pentru ca nu stii unde poti ajunge in viata".

inches24.04.2007 13:04

Bai Mazilu saracu a tot fost lovit, cam ca si Iacob deci nu prea te lua dupa el.

Apropo de Gurita, nu este sigur (ar fi mai bine sa nu vina):

Florin Chiforeanu, pre?edinte Farul Constan?a: Guri?? nu poate pleca decît cu acordul clubului

2007-04-24 14:33:00

Farul Constan?a spune c? Mihai Guri?? nu poate pleca decît cu acordul clubului. Guri?? nu poate pleca decît cu acordul clubului, a declarat Florin Chiforeanu, pre?edinte executiv la Farul. "Deplîngem starea de s?n?tate a colegului nostru MM Stoica. Ne bucur? faptul c? ?i-a luat dou? s?pt?mîni de concediu medical, dar trebuie s? ?i-l prelungeasc?, pentru c? nu d? semnee de vindecare. Îl sf?tuim s? nu ias? nici de sub tratament. Ne deranjeaz? acest coleg din Bucure?ti, care mai bate pe cineva doar cu ajutorul lui Zm?r?ndescu, sau cum îl cheam?, c? face inventarul juc?torilor no?tri. (Ionu? Coman)

Sursa GSP.

AmuntBoy24.04.2007 13:19

De ce ma rog nu e bun Gurita chiar la 34 de ani ???

Acum cati dintre noi la meciurile de la Vaslui, Farul, Gloria, etc. nu am fi vrut sa-l incoluiasca cineva pe Iacob sau cine a fost accidentat in loc sa bage fundas sau mijlocasi??

Ca o rezerva de 1-2 ani e super bun mai ales ca e muncitor si viteza+forta grup pe el e bun.

Sigur ca nu e primul Gurita, el este luat cum am zis mai sus, sper ca lista sa cuprinda jucatori de valoare gen Neaga sau tineri super talentati gen Herea zic eu (dar la un pret decent)

Atacanti:

1. Vali Badea

2. Thereau

3. Neaga

4. Gurita

5. Litu sau Simion

Si sunt acoperiti aici si in caz de accidentare si in caz de UCL zic eu

grig24.04.2007 13:30

Neaga will be back at Steaua

Nu mai pupa Neaga echipa...

Sa fim sobri, probabil ca s-a plafonat deja. Prea ne agatam de fosti jucatori. De ce sa nu se intoarca Laca? Ar face un cuplu fantastic cu Thereau.

Las sa vie Neaga ar fi de doua ori mai bun ca Victoras Iacob nu credeti?

Da.....ar fi un trio cu Badea-Thereau-Neaga........

axl2324.04.2007 13:33
Da, e mana mea. ;)
forever_with_steaua24.04.2007 13:59
da, ar face un cuplu de trio si mai misto daca ar fi patru atacanti.

Fratilor, credeti ca va avea Oli curajul sa joace cu 3 sau 4 atacanti?! Abia joaca uneori cu 2(doi) atacanti...de unde atata tupeu sa joace cu trei sau patru...sper sa fie asa pentru ca mi-e foarte dor de un meci de zile bune al Stelei...cand facea spectacol si castiga la diferenta mare...dar ma cam indoiesc ca va fi asa!!

Forza Steauaa!!! Mereu stelista!

axl2324.04.2007 14:03

Vai, vai, forever, vai, vai!

inches24.04.2007 15:10
Fratilooor,credeti ca va avea Oli curajul sa joace cu 3 sau 4 atacanti?!?!?Abia joaca uneori cu 2(doi) atacanti...ce unde atata tupeu sa joace cu trei sau patru...sper sa fie asa pt ca mi-e foarte dor de un meci de zile bune al Stelei...cand facea spectacol si castiga la diferenta mare...,dar ma cam indoiesc ca va fi asa!!

Forza Steauaa!!!Mereu stelista!

Credeam ca la anul ne bazam pe alt antrenor, nu pe ZerOlita asta ...

Zerro724.04.2007 15:27

Ar trebui sa scapam rapid de pitici si portari care (e culmea dar se pare ca cei mai cretini portari ajung mereu la noi) nu stiu sa apere sau de jucatori care se accidenteaza la fiecare meci oricum ce ar trebui sa facem cu Neaga? Ca e stelist se stie dar la fotbal nu cred ca e marele as iar Gurita...Gurita ? Ce sa facem cu el? Oricum nea' Jiji ar trebui sa lase Athos si sa bage vreo 10 mil de euro la Steaua pentru ca jucatorii sunt cam"obositi" si asta cam mereu !!! Ar trebui sa inceapa sa ia jucatori de viteza puternici (razboinici nu vrajeala) stelisti si cu tehnica si sa nu mai dea mereu declaratii pompoase ...dar nu va face asta ... defapt nici macar nu conteaza ce scriem noi aici pentru ca in opinia lui Steaua este el!

c.ronaldo1724.04.2007 17:06
Atacanti:

1. Vali Badea

2. Thereau

3. Neaga

4. Gurita

5. Litu sau Simion

Cu riscul de a fi contrazis de multi, eu pe Dica il vad atacant.

weeezer24.04.2007 17:11
Ganea nu avea 34 de ani si unde a jucat Ganea si unde a jucat Gurita?!?

Pana una alta, Ganea e de ceva etape bune la Rapid, si a inscris un singur gol in campionat. Asta inseamna ca nu-i fotbalist bun? Si-atunci cum a devenit golgeterul ligii in tur? Conteaza foarte mult echipa la care joci, iar Farul este unul din cluburile cu "sanse" reale la retrogradare, nu poti sa-i ceri unui atacant de-acolo sa aiba 15 goluri marcate, cum are de exemplu Niculescu, care reprezinta reprezinta cel mai bun atac din tara (dovedit prin cifre).

inches24.04.2007 21:18

@ weeezer

Ganea este bun, sau chiar foarte bun, dar are probleme cu capu'.

Flow_ultras4ever25.04.2007 11:59

si fundasi dreapta poate o sa joace Meme si mijlocas dreapta tot Meme ca are potential nu se vede oare la ei ca noi avem flancul drept mort poate ei cred ca pe mana lu Banel e bine dar saracul de un an e depasit numai stie sa de-a o centrare, o pasa ca la preluari s-au suturi a uitat mai de-demult ce's alea eu zic ca tre sa plece Meme cu Oli si cativa fotbalisti din Ghencea avem nevoie de oameni cu caracter nu **** care se plang ca nu-s buni alti si mai sunt si bolnavi acum......... . forta Steaua

I.N.Money25.04.2007 12:27

Aproape sigur, acel strain extrem de valoros pe care Steaua il doreste din vara, de fapt pe care Meme il doreste sa fie un fundas dreapta.

Meme l-a atacat oarecum pe Stancu, declarand ca Banel a fost obligat sa joace fundas dreapta in condiile in care cei de pe acea parte nu au dat randament.

Cat despre Prepelita, dupa recentele ciocniri verbale dintre Copos si Penescu, e greu de crezut ca va ajunge la clubul gunoier. Daca Principele il doreste, atunci el va veni :))

Flow_ultras4ever25.04.2007 12:36

Sper sa fie unul de valoare ca m-am cam saturat de experimente imbecile... eu sunt din Resita si ma gandesc oare astia nu se gandesc ca fac 1000 de km sa vad si eu un meci in Ghencea... ei chiar cred ca acest club e al lor si fac ce vor cu el.... cred ca uita ca suporterii fac toti bani... vrem si noi ( adica eu ca-i parerea mea) niste jucatori care stiu si vor ceva ca am adus destui bani clubului ( vanzare de bilete, TV, tricouri .....) sper macar sa faca primul pas sa scape de acest Oli ca nu vreau sa mai vin sa vad o partida in Templu in care ne aparam cu toti fundasii.....

inches25.04.2007 14:50

Nu mai il atacati pe Banel, saracu fuge de se rupe si nu mai poate.

Va spun eu dece era asa bun anul trecut. Anul trecut fundas dreapta era Ogararu, care dadea incredere si era foarte bun, combinau bine impreuna. Acum n-avem fundas, si Banel in loc sa se concentreze numai de partea offensiva, este obligat sa fuga in sus, in jos, ca n-avem aparator bun pe flancul drept.

Dragoshel25.04.2007 14:54

Esti din Faurei de acolo de unde este si el? Pai degeaba "fuge de rupe" daca nu face nimic pe teren. O fi fost anul trecut Ogararu si combina cu el, dar pe vremea aia el nu auzise de masini, case, bani si ce o mai avea el acum. Si OK, daca a plecat Ogararu, asta inseamna ca el nu mai face nimic, pai intr-un meci nu cred ca da 1-2 centrari bune, nu zic perfecte.

IONUTZ-CIPRIAN25.04.2007 15:15

A cam trecut vremea lui Banel,vad ca inca nu si-a revenit,pacat,am vazut ca este pus pe lista neagra din vara!!

bodanelu25.04.2007 15:21

Banel are 22 de ani!!! Are toata cariera in fata...deci nu trebuie dat!

IONUTZ-CIPRIAN25.04.2007 15:40

Aceeasi opinie o am si eu, dar stii tu, ca nu noi conducem echipa!!

Flow_ultras4ever25.04.2007 15:41

Corect... trebuie pus pe banca o vreme si nu are nimic de-a face cu Ogararu...... ala nu mai face o preluare buna... sa nu vorbesc de centrari...

Wally25.04.2007 15:52

Banel n-ar trebui cedat...insa i-ar trebui oferit un sejur de vreo cateva meciuri pe banca de rezerve sau la echipa a II-a...poate isi revine!

Bogdan4Steaua25.04.2007 16:51

Daca am avea un satelit in Liga a doua, multe probleme s-ar rezolva. Am putea repune pe picioare unii jucatori fara a afecta rezultatele echipei mari. Din pacate asta se intampla acum la Steaua. Jucatori gen Banel sau Iacob nu joaca nimic, jucatori gen Croitoru sau Saban nu au unde sa isi demonstreze valoarea.....pentru succes pe termen lung trebuie sa lucrezi de la temelie, si o parte din temelie este echipa secunda.

«145678107»