FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«156789107»
bodanelu25.04.2007 17:01

Spuneii asta si ciobanului.. care nu vede decat: Voturi, voturi si sa conduca RO :)

Flow_ultras4ever25.04.2007 17:09

Eu zic ca ar fi o mare prostie sa-l cedeze pe Iacob... mie unul imi place mult.... vine dupa un an de stat mai mult pe tusa si apropo oare cine sa-i centreze si lui??? Mai prinde Bostina cate una dar foarte rar iar fundasii laterali au interdictie de la Oli sa centreze ca ne lasa descoperiti in aparare... daca i-am mai da o sansa lui Iacob sunt sigur ca-si revine.... dupa meciul de anul trecut de la Bistrita s-a vazut ca este un stelist adevarat si pune suflet pentru echipa noastra si noi ii intoarcem spatele la greu???

bodanelu25.04.2007 17:21
dupa meciul de anul trecut de la Bistrita s-a vazut ca este un stelist adevarat si pune suflet pentru echipa noastra si noi ii intoarcem spatele la greu???

Te grabesti cand spui asta... nu e un stelist.. e un mercenar si atat...

Sunt din acelasi oras cu el.. si stiu destul de multe...

alex ripper25.04.2007 17:37
Pana una alta, Ganea e de ceva etape bune la Rapid, si a inscris un singur gol in campionat. Asta inseamna ca nu-i fotbalist bun? Si-atunci cum a devenit golgeterul ligii in tur? Conteaza foarte mult echipa la care joci, iar Farul este unul din cluburile cu "sanse" reale la retrogradare, nu poti sa-i ceri unui atacant de-acolo sa aiba 15 goluri marcate, cum are de exemplu Niculescu, care reprezinta reprezinta cel mai bun atac din tara (dovedit prin cifre).

Daca Ganea nu era fotbalist bun nu ar fi fost cumparat de alte cluburi din europa, pe cand Gurita unde a mai jucat, in afara de terenul de antrenament?

MALDINI_STEAUA25.04.2007 19:48

Sa vina Neaga, B.Stancu de la Urziceni, Prepelita, Herea si 2 fundasi buni si ar fi perfect :D

Flow_ultras4ever26.04.2007 01:56

Atunci e naspa... eu credeam despre Iacob cu totul altceva.....

s_spionul26.04.2007 04:19

Iacob e varza..ar trebui sa plece in vara sa nu mai tina postul ocupat!

Flow_ultras4ever26.04.2007 11:10

Incredibil cum sa fie frate varza.... :( asta chiar alearga incearca vrea si el sa faca dar numai cu inchizatori si fundasi centrali joaca Oli .... cum sa se afirme un jucator.... nu vedeti ca nu mai merge nici un mijlocas sau varf la Steaua? Aduceti-va aminte cum juca Steaua cu Protasov, cate goluri au dat Goian si Iacob daca fundasi laterali erau oameni in plus in atac.... acum nu-i bun Iacob ca vine dupa accidentari la anul numai e bun nici Goian voi nu vedeti ca avem cel mai prost joc din tara cu idiotul ala pe banca ce vina au jucatori daca ala nu-i lase sa joace n-am mai jucat asa prost de pe vremea lu Piturca.....

manu7126.04.2007 22:54

Zaharia si Muresan de la Bistrita......meserie.....astia chiar imi plac....muncesc, nu gluma.....Prepelita - un talent care a apus prea devreme(scoala pitesteana creaza talente, si asta spune tot) - ii trebuie un antrenor mare care sa stie cum sa-l puna in valoare; Herea imi place dar nu stiu cum se descurca la o echipa mare; Neaga mi-a placut, dar nu stiu cum mai joaca acum: Gurita mi-a placut intotdeauna, dar ce pacat ca nu a fost vazut cu vreo 5 ani in urma, dar, e un muncitor, merita o sansa.....forza Steaua....intotdeauna Steaua... steagcruce2

TezKhat26.04.2007 23:07

Ne mai trebuie vreo 2 jucatori de valoare in aparare, Baciu e pe langa Liga 1....

sorin_77727.04.2007 07:58

Benefic pentru Steaua ar fi: intoarcerea lui Neaga, aducerea unui fundas dreapta bun (daca acela ar fi Contra nu ar fi o alegerea rea absolut deloc, Contra avand o bogata experienta), si a unui fundas central tanar de pespectiva. Daca mai vine si Gurita de la Farul se creeaza concurenta si mai acerba in fata si trebuie acoperit si locul lasat liber de plecarea lui Oprita la caini. Aici mai trebuie promovat un atacant tanar, 18-20 de ani, mai jos aflati de ce cred eu asta.

Apoi as pastra in lot pe Elton (sunt absolut sigur ca se va integra si va face alaturi de Neaga un cuplu bun pentru faza ofensiva), dar si pe Andrey care are doar 22 de ani, e un portar tanar de perspectiva, mult peste Carlos, parerea mea...

Cu parere de rau trebuie sa spunem ca sunt si jucatori care nu mai merg: Iacob (poate atacantul tanar de care vorbeam sa ii ia locul), Bostina, Ov. Petre, Saban, Stancu.

Flaviu8627.04.2007 08:16

AFARA cu Cernea!!!!!!!! Cine-i el si ce a facut pentru Steaua ca sa-l atace pe Radoi?

AFARA, esti liber sa pleci!

bodanelu27.04.2007 08:17

@Flaviu86: esti doar o victima a dezinformarii GSP! Tot ce e scris in articolul acela nu a fost declarat cum au interpretat cei de la carpeta...

axl2327.04.2007 08:18

@flaviu

Mda, esti un pic pe langa, Radoi nu e zeu, e un jucator de fotbal cu randament scazut in ultima vreme.

Flow_ultras4ever27.04.2007 11:23

Fratilor prindem locul 2 clar deci trebuie sa il avem pe Iacob in echipa! Mergem iara pe 2 fronturi cu 4 atacanti..... eu zic sa-l mai tinem pe Iacob un an ca-si da drumul! Eu am incredere in el! Ati vazut ieri ca a castigat toate duelurile aeriene si are experienta si in Cupele Europene! Nu poti juca cu Gurita in CL daca restul sunt suspendati sau accidentati! Nu cred ca : Dica, Thereau, Badea, Gurita si Neaga sunt prea multi si nu uitati ca poate vine un antrenor care joaca pe pivot ca asta se joaca mai nou ex : Chelsea, Liverpool si de la noi din tara Bistrita.

mountytoma27.04.2007 11:26
@mountytoma: citind post-ul tau am dedus doua lucuri:

1. Nu il suporti pe Radoi.

2. Aberezi la greu.

Da, nimeni nu este deacord cu gestul incalificabil al capitanului de la meciul cu Dinamo, dar de aici pana a-l transforma in singurul jucator care ar trebui sa plece din lipsa de valoare e cale lunga si absurda.

Hai sa fim seriosi. Daca ne-am lua dupa tine, l-am da afara pe Radoi si am juca meci de meci cu Lovin, Baciu sau Gigel Coman. Cand a fost Gigel Coman mare jucator? Chiar nu vezi ca Lovin face figuratie pe teren? Nicolita este in momentul de fata una dintre franele echipei.

1. Nu il suport pe omul Radoi, asta e adevarat. De jucatorul adevarat Radoi mi-e tare dor, dar nu cred ca il vom mai vedea vreodata. I s-a urcat la cap si nu cred ca trebuie sa plece din lipsa de valoare, ci din cauza ca strica atmosfera in echipa. Asta e problema cea mai mare la Steaua acum, zic eu. Echipa nu mai e o familie, ci un amestec de protejati si renegati.

2. Lovin v-a dovedit si cu Clujul ca poate juca foarte bine. Despre Baciu aratati-mi greseli facute de el comparativ cu gafele lui Radoi (Cluj si Dinamo de exemplu). Gigel Coman a fost un foarte bun atacant, nici mie nu-mi place sa il vad jucand fundas ca e total aerian, mai aerian decat Banel chiar.

Si la urma urmei, din aberatii se nasc idei. Din multe idei proaste poate iesi una foarte buna.

Flow_ultras4ever27.04.2007 11:34

Frate, Radoi lupta pentru echipa numai te lua de el cu parerile tale! A fost singurul care a iesit in fata cand au gafat dobitocii la autogolul de la Madrid! Sa-ti aduc aminte ca acel Cernea se plangea ca o tarfa ca-l da afara Radoi! A iesit in fata pentru orice jucator la greu chiar si pentru Dica cand il injura tot stadionul baiatul asta e un adevarat capitan si a fost singurul care a zis ca Oli ar trebui sa plece de la Steaua toata lumea stie ca-i depasit dar nimeni nu zice nimic.....respect Radoi!

c.ronaldo1727.04.2007 11:49

@mountytoma

Tu ori esti ruda cu Gigel Coman, ori esti Coman in persoana.

Flow_ultras4ever27.04.2007 11:57

@c.ronaldo17:

Am aceeasi parere cu tine; cred ca e singurul care il vede pe acela un fotbalist! Mai e si Oli care il crede mare jucator pe G. Coman

Rossoblu27.04.2007 16:38

Io zic asa c-ar trebui adusi :

Neaga, Cernat, Herea, Prepelita, Muresan, Keseru, Rosu, Sergiu Radu, Contra.

Si ar trebui sa ne despartim de :

Saban, Coman, Andrey, Bostina, Stancu.

forever_STEAUA27.04.2007 16:41

@Rossoblu

Si ramanem cu un singur portar? Sau il lasam pe MM sa isi incerce inca o data norocul... Poate a treia oara iese...

Rossoblu27.04.2007 16:44

Martin Tudor, Haisan, Albut sau Hamu ....unu din astia...MM a zis ca nu se mai baga la portari in viata lui :D

c.ronaldo1727.04.2007 17:25

Mie mi-ar placea si Stancioiu, dar e cam greu de realizat...

Flow_ultras4ever27.04.2007 20:38

Eu unul as vrea un portar de vreo 2 mil $ cu un salar pe 3 ani de vreun mil pe an si cred ca ne-am scoate dar asta inseamna sa aducem si "doftori" la echipa prea rau se accidenteaza astia.....

Bogdan4Steaua27.04.2007 22:16
Io zic asa c-ar trebui adusi :

Neaga, Cernat, Herea, Prepelita, Muresan, Keseru, Rosu, Sergiu Radu, Contra.

Si ar trebui sa ne despartim de :

Saban, Coman, Andrey, Bostina, Stancu.

La capitolul veniri i-as exclude pe Cernat si Contra. Primul e anti-stelist iar al doilea are o varsta si are o viata extrasportiva agitata.

I-as pastra in lot pe Saban si pe Andrey si i-as pune pe liber si pe Lovin, Baciu si Iacob.

Se pare ca Becali a pus ochii pe Gabriel Paraschiv, Janos Szekely si portarul Vatca, toti trei de la Otelul Galati. Chiar daca exista intentia de a achizitiona acesti jucatori, Becali nu trebuia sa o faca publica inaintea meciului pentru ca va crea din nou aprigi dispute si controverse in presa. Eu unul l-as aduce si pe coreeanul Kim.

«156789107»