FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«134567107»
Bogdan4Steaua23.04.2007 19:02

Mihai Gurita la Steaua!

Jucatorul a fost deja acontat de Steaua, conform declaratiilor date de Mihai Stoica la Fanatik Show. Jucatorul a fost adus gratis, fiind in ultimele 6 luni de contract.

Se pare ca transferul lui Neaga la Steaua este prioritatea nr.1 pentru Mihai Stoica.

predatorpulse723.04.2007 19:21

Deci daca e adevarata faza asta ne meritam soarta. Un jucator cand vine la Steaua, cum a zis Ienei, trebuie sa-l aduci astfel incat sa aiba valoare de titular, sa joace imediat. Gurita e un jucator batran si nu are ce cauta la Steaua, daca vroiam jucatori cu experienta de ce nu-l pastram pe Dorinel Munteanu. Si Neaga daca vine inapoi trebuie sa demonstreze ca a ramas jucatorul pe care-l stiam, MM sa aduca niste jucatori tineri si valorosi. L-a gsit pe Cyril Thereau, de exemplu, deci se poate. Insa scouting-ul e la pamant la Steaua. Cyril a fost descoperit cand MM si Oli urmareau pe Standard, deci ce sa zic, din intamplare dam peste jucatori buni.

Pana cand Jiji nu va invata sa dea mai multi bani pentru transferuri nu vom avea jucatori foarte buni la Steaua, ci unii buni pentru campionatul nostru, dar care s-ar putea sa dea chix in CL si Cupa UEFA.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

weeezer23.04.2007 19:21

Gurita este un atacant muncitor si profitor in acelasi timp, un adevarat golgeter. Pacat ca e nitel cam inaintat in varsta, dar asta este un dezavantaj doar pt managementul pe termen scurt, pentru ca in teren nu isi arata deloc varsta.

Neaga va fi un real castig pentru Steluta, nu mai e nimic de zis despre el...

Herea... nu stiu cat de reala e valoarea lui sau cat de umflat este, totusi daca Iacov cere 3 milioane, poate face macar 1 milion. In plus, ii va face concurenta lui Nicolita, ceea ce e iarasi un lucru imbucurator.

Insa, in cazul in care vom avea tot lotul valid, la un moment dat, unde isi vor face loc, ca titluari, Thereau, Neaga, Elton si Dica? Asta presupunand ca Vali Badea va ramane in general, rezerva...

Rossoblu23.04.2007 19:46

Nu trebuie sa joace toti deodata.....mai ales ca intervin si accidentari si meciuri multe!

danielcristian23.04.2007 20:10

@ weeezer

Asta cu Herea e o supozitie! MM nu a pronuntat numele lui, a spus doar ca mai are in vedere niste jucatori care vor evolua la anul in "B", fara sa dea nume.

RaDoooI23.04.2007 21:23

Gurita, un transfer bunicel. Mai bine asteptam sa vedem cum joaca la Steaua . E totusi o diferenta, sa joci la Steaua, venind de la Farul .

Sper sa mai vina cativa jucatori pe benzile laterale si in centru (unde Paraschiv pare ca nu mai face fata ligii I, Radoi nu pare cine stie ce mijlocas defensiv, Ov.Petre un jucator de mijlocul clasamentului) .

steaua_ro

Dj23.04.2007 21:44

Ce gluma proasta cu Gurita asta..chiar daca e venit pe nimic...

martanu23.04.2007 22:31

Ma bucura interesul pentru Rica Neaga. Sa speram ca se va materializa transferul. Gurita este cam veteran eu zic ca merita de vreme ce vine gratis. Batranii pot fi foarte utili cateodata, sunt destule exemple.... nu vreau sa insist.

Totusi cel mai bun transfer ar fi sa-l "maritam" pe Oli pe undeva pe afara.

CebaLaur24.04.2007 00:12

Eu demult il asteptam pe Gurita. E stelist si nu a ascuns faptul asta. Sa vina si sa vedem ce poate, nu avem nimic de pierdut. Il mai asteptam si pe G.Curca, ca si asa stam prost la capitolul portari, nu stiu ce s-a intamplat cu el la Farul, dar si el e un stelist adevarat.

c.ronaldo1724.04.2007 04:25

Mihai Gurita mi se pare un jucator destul de mobil si rapid, in ciuda varstei sale inaintete. Sper ca prin aducerea lui sa putem umple compartimentul ofensiv, mai ales ca e aproape de venire si Adi Neaga.

Despre Neaga, n-am cuvinte, probabil va fi iarasi unul din oamenii de baza ai nostri.

Scuze, dar sa-l compari pe Gurita cu Larsson e o prostie. Suedezul a castigat UCL cu un sezon in urma, Gurita nici macar un trofeu nu a luat de cand e in fotbal la Farul.

axl2324.04.2007 07:14

Venirea lui Gurita la Steaua e rasplata pentru o multime de meciuri Steaua-Farul "dedicate" echipei noastre. Daca asta e criteriul de selectare, in curand ma astept sa-l luam si pe Curca.

In fine, experienta lui Gurita ar putea fi benefica desi este destul de inaintat in varsta. Daca aveam de ales dintre "batrani", il preferam pe Anca.

Kristy_Cj24.04.2007 08:40

E foarte bine ca s-au trezit si in sfarsit va reveni Neaga, o sa vedeti ce jucator mare e, si nu doar atat pentru ca este stelist adevarat.

Pentru toti desteptii care cred ca se pricep la fotbal, cand am zis despre Carlos ca e varza mi-au sarit multi sa-mi zica ca el ne-a adus in Champions League, dupa ce am jucat acolo multi au vazut ca e vai de capu lui...Cand am zis ca Oli e un antrenor cel mult mediocru, ultra defensiv, previzibil si care clacheaza, aceeasi poveste cica semifinala(dar daca era un antrenor bun jucam finala si la forma la care era Steaua atunci putea iesi ceva frumos), nu e meritul lui, echipa a preluat-o de la altii mai profesionisti, iar de Neaga nu mai zic pentru ca e jucatorul meu preferat si de mult trebuia sa revina, poate nu ar fi trebuit sa plece niciodata, dar Gigi nu cred ca il suporta. steagsimplu

forever_STEAUA24.04.2007 08:52

Imi doresc foarte mult sa se intoarca Neaga la Steaua. Dar nu pot sa uit vorbele lui MM: "Nu cred in reveniri"... Am impresia ca e inca o declaratie facuta pentru suporteri. Da Doamne sa ma insel...

In legatura cu venirea lui Gurita, nu ma pronunt inca. Din moment ce a venit liber de contract nu poate fi vorba de pierderi financiare.

Din declaratia lui Gurita nu pot sa nu remarc urmatoarea afirmatie:

Am vorbit saptamîna trecuta cu domnul Becali si cu MM si ne-am înteles.

Pai bine mai baiatule, dar tu nu stii ca jucatorii care nu sunt adusi de Oli nu au nici o sansa?

Virgil24.04.2007 09:26

"Baiatul" asta o sti ceva. Din moment ce a afirmat la Fanatik ca daca Steaua nu va termina pe 2, Olaroiu va zbura.

Concluzia ar fi ca stie ca Steaua nu va termina pe locul 2.

bodanelu24.04.2007 09:30

Dupa declaratiile lui MM, Neaga ar renunta la banii care ii revin lui din clauza de reziliere. Pentru asta nu pot decat sa zic: RESPECT NEAGA!

forever_STEAUA24.04.2007 09:35
"Baiatul" asta o sti ceva.Din moment ce a afirmat la Fanatik ca daca Steaua nu va termina pe 2,Olaroiu va zbura.

Concluzia ar fi ca stie ca Steaua nu va termina pe locul 2.

Intrebarea era pentru Gurita nu pentru MM :)

Virgil24.04.2007 09:46

Wow ! Am fost neatent. In acest caz si Gurita stie ca Steaua nu va termina pe :smile: 2.

forever_STEAUA24.04.2007 10:08
Atacantul Adrian Neaga, jucãtorul coreenilor de la Ilhwa Seongnam, a declarat azi cã își dorește enorm sã revinã la Steaua și cã este dispus sã renunțe la 200.000 de dolari pentru ca gruparea din Bulevardul Ghencea sã plãteascã o sumã mai micã din clauza de reziliere

"Mã bucur cã sunt în fruntea listei de achiziții a Stelei, mereu mi-am exprimat Dorința de a mã întoarce în Ghencea, acolo am petrecut cea mai frumoasã perioadã din viața mea. Am vorbit la telefon cu Mihai Stoica, ne-am înțeles verbal, acum sper sã se și realizeze. La noi, turul se terminã pe 23 iunie. Clauza de reziliere de un milion de dolari intrã în vigoare la 10 iulie. Din aceastã clauzã, 20 la sutã sunt banii mei și sunt dispus sã renunț la ei pentru ca Steaua sã plãteascã mai puțin, adicã 800.000 de dolari", a spus Neaga.

sursa: gsp

alex ripper24.04.2007 10:14

Nu inteleg de ce avem nevoie de Gurita in loc sa se acode o sansa unor jucatori de la echipa a 2-a? Preferam sa ii imprumutam si sa aducem jucatori de 34 de ani! MM spune ca: "Am copiat modelul Manchester, care l-a luat pe Henrik Larsson la 35 de ani". Hai sa fim seriosi...

inches24.04.2007 11:24
Gurita este un atacant muncitor si profitor in acelasi timp, un adevarat golgeter. Pacat ca e nitel cam inaintat in varsta, dar asta este un dezavantaj doar pt managementul pe termen scurt, pentru ca in teren nu isi arata deloc varsta.

Neaga va fi un real castig pentru Steluta, nu mai e nimic de zis despre el...

Herea... nu stiu cat de reala e valoarea lui sau cat de umflat este, totusi daca Iacov cere 3 milioane, poate face macar 1 milion. In plus, ii va face concurenta lui Nicolita, ceea ce e iarasi un lucru imbucurator.

Insa, in cazul in care vom avea tot lotul valid, la un moment dat, unde isi vor face loc, ca titluari, Thereau, Neaga, Elton si Dica? Asta presupunand ca Vali Badea va ramane in general, rezerva...

Crede-ma, un adevarat golgheter inscrie mai mult de 6 goluri in Divizia A.

Cand il compari cu Larsson, asta este o gluma romaneasca :lol:

c.ronaldo1724.04.2007 11:28

Nici lui Ganea nu-i dadeam mari sanse la Dinamo, asa ca hai sa asteptam.

În afarã de Gurițã și Neaga, MM Stoica a mai dezvãluit cã "vom mai face douã oferte pentru jucãtori care sînt foarte aproape de a ajunge în Divizia B". Cei doi sînt mijlocașii Ovidiu Herea (22 de ani), de la FC Național, și Andrei Prepelițã (21 de ani), de la FC Argeș. Fãrã a pronunța nume, managerul Stelei a spus cã Steaua mai este în discuție cu un jucãtor din Liga a doua și cu alți fotbaliști importanți din România. Decizia pentru transferuri va aparține patronului Gigi Becali. "Voi prezenta o listã și patronul va decide dacã-i vom lua sau nu. În nici un caz nu voi mai aduce eu un portar la Steaua", a declarat Soica.

În plus, managerul din Ghencea a declarat cã n-a renunțat la jucãtorii strãini. "Avem un post deficitar și nu vãd nici o soluție în țarã", a explicat MM referindu-se la fundașul dreapta.

Nu prea imi plac mi-e cei doi jucatori, dar sper sa faca treaba buna daca vor ajunge la noi. Prepelita parca era sa ajunga la Rapid in vara...

forever_STEAUA24.04.2007 11:55

@c.ronaldo17

Pana la urma ce jucatori iti plac tie? In afara de C. Ronaldo... :twisted:

Pana acum toata lumea sarea in sus ca sa vina Neaga... Acum cand e pe punctul de a se intoarce in Ghencea, ati trecut la "pai daca nu e la fel de bun cum a fost cand a plecat?"

alex ripper24.04.2007 11:57

Ganea nu avea 34 de ani si unde a jucat Ganea si unde a jucat Gurita?!?

c.ronaldo1724.04.2007 12:39

@forever_STEAUA

Poate am fost eu naclar, dar nu de Neaga si Gurita era vorba, ci de Prepelita si Herea.

De Neaga, jos palaria, transfer foarte bun, de Gurita, nu as vorbi, ca inca nu e sigur la Steaua din viitor.

Revenind, Herea nu am auzit sa fi facut un meci excelent in acest retur, iar Prepelita este schimbat cam in fiecare meci pe final.

Rossoblu24.04.2007 12:41

Herea are potential l-am vazut cum loveste mingea si ce preluari face iar cand prinde zile bune e de neoprit.

Neaga si Herea ar fi cele mai imporante transferuri!

«134567107»