Nu puneti botul la prelungirea de contract a lui Olaroiu, toate ziarele au dovedit cacealmaua, ca era contractul vechi, Jiji doar s-a facut ca i-a prelungit contractul ca sa nu fie nevoit sa-i dea bani lui Oli daca il dadea afara. Chiar daca Steaua, printr-un miracol, ia locul 2 probabil ca Oli va fi dat afara atunci cand Jiji gaseste unul cu cojones sa preia echipa. Ceea ce a facut el acum a fost ca sa fie liniste la echipa, tocmai el care considera pe vremuri ca trebuie socuri la echipa(vezi demiterea lui Walter). Jiji e prost, de ce nu-l aduce pe Protasov, ca am auzit ca e liber din vara, nu o sa jucam noi ca in primul mandat al sau imediat,dar incet incet o sa ajungem din nou la forma de atunci.
Insa stiu ca nu se va intampla asta, pentru ca Protasov e strain si nu poate fi manipulat.
Declaratia zilei(de ieri): Oli - am ramas pentru ca trebuie sa suferim in continuare, sau asa ceva, cred ca o sa devenim masochisti cu totii daca trebuie sa mai vedem meciuri d-astea inca un sezon. D-le Olaroiu, sunt un om tanar, sanatos, tin cu Steluta din 1996 dar in nici un sezon nu ma apuca inima cand vedeam meciurile Stelei, de nervi, de frustrare, vazand neputinta unor jucatori si a bancii tehnice.
Nici Piturca nu mi-a provocat aceleasi trairi negative, chiar si atunci cand a ratat Europa, echipa sa de prichindei mai juca cate ceva, nu mult, dar mai vedeam o faza la 20 min, acum s-a reusit ca in meciul cu Poli sa nu avem o faza in 90 min.
Olaroiu o sa-mi placa cand o sa bage tineret stelist in teren(sa aduca inapoi pe Simion sau Litu), nu o sa joace mereu cu 2 inchizatori, si cand Steaua o sa faca spectacol macar la fiecare al 2-lea meci. Ah, si inca o chestie: sa-si asume esecurile si sa vina la conferintele de presa de dupa meci.
Cat despre transferuri, ele se stiu: trebuie transferata inca o linie de fund(2 rezerve pentru G&G, un fundas dreapta si unul stanga), un mijlocas dreapta si inca un atacant. Dar cu conditia sa nu fie jucatori castigati la poker sau luati pentru ca au batut Steaua, ergo sunt buni. Pai bine ciobane, la cum joaca Steaua acum, daca facem o echipa din cei prezenti pe forum nu stiu daca ne bate Steaua, asa ca ce zici ne primesti la echipa?
Trebuie sa ne revenim, pentru ca imaginea asta de panicati neputinciosi nu se potriveste blazonului Stelei.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori!