FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«1234107»
--Ultras-Steaua--19.04.2007 11:15
sa presupunem ca acesti 2 jucatorii ar veni la Steaua...crezi ca s-ar incumeta vreun antrenor sa ii titularizeze din primu an?

Ca si capitan al nationalei de juniori sub 19 iti spun sigur ca ar juca din primul an. Iar Cristian va impresiona prin talent si experienta.

c.ronaldo1719.04.2007 11:22

Orice vom transfera sper sa nu mai luam din strainatate... Si mai ales sa ne pacalim cu petarde gen Andrey, Saban sau Elton. Avem o gramada de jucatori, si straini si romani, dar care evolueaza in Liga 1.

bogd4n19.04.2007 11:59

cel mai "mare" transfer al Stelei in 2007 este Oli pentru inca 3 ani! a semnat azi un contract nou!

Bogdan4Steaua19.04.2007 12:03
Orice vom transfera sper sa nu mai luam din strainatate... Si mai ales sa ne pacalim cu petarde gen Andrey, Saban sau Elton. Avem o gramada de jucatori, si straini si romani, dar care evolueaza in Liga 1.

Ma faci sa rad. Cred ca te grabesti atunci cand ii cataloghezi pe Elton sau Andrey drept petarde. Nici cu Saban nu m-as avanta. Elton a fost mai mereu peste media echipei de cand a venit(omul meciului cu FC Arges, cel mai bun stelist in meciul cu Dinamo). Lasa ca am adus jucatori buni din tara: Stancu, Coman sau Ov. Petre.

c.ronaldo1719.04.2007 12:18

Elton nu e constant. Joca bine, joaca prost. Nu de asta avem nevoie noi acum.

Andrey, no comment. Golurile luate spun totul. A luat vreo 15 in 8 meciuri.

Bogdan4Steaua19.04.2007 12:21

Elton nu poate fi constant in conditiile in care este obligat sa joace cu jucatori gen Lovin, Nicolita sau Paraschiv, jucatori straini de tehnica sau combinatii in viteza.

Referitor la Andrey: numeste un gol care a fost incasat 100% din vina portarului(sau macar 80%).

Radu1819.04.2007 12:28
Elton nu poate fi constant in conditiile in care este obligat sa joace cu jucatori gen Lovin, Nicolita sau Paraschiv, jucatori straini de tehnica sau combinatii in viteza.

Referitor la Andrey: numeste un gol care a fost incasat 100% din vina portarului(sau macar 80%).

Te inseli la Paraschiv...mi se pare unu dintre cei mai buni jucatori de la Steaua...

forever_STEAUA19.04.2007 12:31

Pana in 2010 ne-am lins pe bot de transferuri "ofensive"... Deci dati bataie si cautati ceva mijlocasi defensivi, vreo 3 daca se poate, ca finul e mai nou fundas, Ov. Petre e mereu accidentat, si am ramas doar cu Para si Lovin... Deci le trebuie si la astia rezerve...

Fundas stanga nu mai cautati ac il are Oli pe Gigel pe banca... Pe stanga e bun Stancu, Saban probabil pleaca singur din jungla asta...

prikintel19.04.2007 13:41

Cum ma sa plece Elton sau Dica?!?.. Unu stie sa dea pase si are cel mai bun dribling de la Steaua... si celalalt stie s-o bage-n ate... chiar daca e incet eu zic ca ar fi o prostie sa fie vandut... acum ramane de vazut cum joaca dupa accidentare :?: oricum n-ai ce sa zici de acum cine pleaca si cine vine.. mai sunt etape in care se pot intampla multe si jucatorii se pot schimba si in bine si in rau... dar bine ar fi sa se schimbe pentru binele Stelei si sa ajungem iar acolo unde ne-am obisnuit... printre cele mai bune echipe din Europa! Forza Steaua!

I.N.Money19.04.2007 15:34

In conditiile in care Olaroiu si-a prelungit contractul este foarte posibil ca la vara sa ii vedem in lotul Stelei pe Marius Popa, Olah sau Caramarin.

Pe Popa, eu personal mi l-as dori, fiind un portar de calitate, in schimb ceilalti doi fiind doar copii de suflet al antrenorului Stelei.

Alex Iacob, daca ar ajunge la Steaua aproape sigur nu va ajunge la prima echipa, cum nu a ajuns nici Tudose in momentul in care el era capitanul nationalei U19.

L-am auzit zilele trecute pe Horoba(presedinte Gloria), ca a fost contactat de conducerea Stelei pentru aducerea a doi jucatori, probabil Albut si Muresan sau Dorel Zaharia.

Din punctul meu de vedere, urmatoarea campanie de transferuri va fi iarasi una slaba, in care se va investi putin in jucatori fara valoare, totusi sper din tot sufletul sa ma insel.

c.ronaldo1719.04.2007 16:06

Se putea si mai mult de la Andrey. Nu mi se pare ca ar fi unul valoros. Sper sa ma insel...

bodanelu19.04.2007 16:56

Jucatorii care trebuie sa plece:

Cernea - are o varsta

Stancu - foarte slab

Baciu - Slab

G. Coman - mai are rost sa comentez?

Lovin - la fel ca la Coman

Bostina - inconstant

Cristocea - Mai mereu accidentat, nu s-a integrat prea bine

Croitoru - aici sunt incert..nu i s-a dat sansa sa arate ce poate

Saban - la fel ca la Croitoru

Iacob - foarte foarte slab dupa ce si-a revenit din accidentare

Posturile ce trebuie acoperite:

2 fundasi centrali

1 fundas dreapta

1 fundas stanga (P Marin are o varsta, nu stiu cat o sa mai reziste)

1 mij devensiv

1 mij ofensiv

1 mij stanga

1 mij dreapta

1 atacant

1 portar

Si avem posturile dublate...

AmuntBoy19.04.2007 17:41

Chiar ati luat de buna , gluma jenanta ale lui Jiji ca vom face echipa satelit in B?

Sa fim seriosi vor pleca vreo 4-5 jucatori (100% Jijel Coman nu va pleca, bag mana in foc) si vor aduce maxim 5, si vom avea acelasi probleme pe care le avem de 2 sezoane fara lot si banca de rezerve de nivelul Diviziei A.

forever_with_steaua19.04.2007 18:43

Fratiloooorr...sunteti constienti de ce ziceti? Sau sunteti pe forum pentru a va afla in treaba? Cum puteti spune ca Andrey, Dica sau Elton trebuie sa plece de la echipa? Nici macar un sezon nu le-ati acordat celor doi nou veniti...iar cu Dica...ce aveti? Doar daca a fost accidentat, asta inseamna ca nu va mai juca?!..Si...de Oli nu se mai pune vorba..ramane la Steaua...

Nu stiu cine ar putea veni in locul unora dintre jucatorii mai putin buni...dar stiu ca sunt unii jucatori care nu ar trebui sa plece,orice s-ar intampla!!

Si sunt multi jucatori carora nu le-ati dat nici macar o sansa...cum gresesc o data,gata, is petarde de jucatori...si nu stiu fotbal..nu sunt de Steaua...etc,etc...:(

weeezer_2019.04.2007 18:58

Sã-ncerc și eu:

1 portar: Hamutovski, Hãisan

1 fundaș central: Mureșan

2 fundași dreapta: habar n-am

1 mijlocaș stânga: Kim Gil Sik, Zicu

1 mijlocaș dreapta: Szekely

2 atacanți: Mansour, Semedo, B. Stancu

c.ronaldo1719.04.2007 19:04

Hamutovski, a trecut mult timp. Mai ai informatii de el acolo unde joaca? E titular, nu e? Apropo, la ce echipa evolueaza?

Kim Gil Sik... ??? Spre surprinderea mea, nici nu am auzit de acest jucator... La ce echipa joaca?

Semedo e cam greu de adus, nu prea stiu cat il vor lasa cei de la CFR sa plece intr-un astfel de moment.

bodanelu19.04.2007 19:05

Zicu e din categoria aia caine-milog...

I.N.Money19.04.2007 19:13

@C.Ronaldo

Despre Kim Gil Sik a circulat o stire ca ar fi fost propus Stelei de Rica Neaga, acestia fiind colegi in Coreea, dar in cele din urma acesta a ajuns sub comanda lui Grigoras, la Otelul si a evoluat foarte bine in acest retur de campionat.

weeezer_2019.04.2007 19:20
Hamutovski, a trecut mult timp. Mai ai informatii de el acolo unde joaca? E titular, nu e? Apropo, la ce echipa evolueaza?

Kim Gil Sik... ??? Spre surprinderea mea, nici nu am auzit de acest jucator... La ce echipa joaca?

Semedo e cam greu de adus, nu prea stiu cat il vor lasa cei de la CFR sa plece intr-un astfel de moment.

Hamu era la Tomsk, presupun c? tot acolo joaca si acuma, ?i a fost rezerv? acum o lun? la na?ionala împotriva Luxemburgului... O alt? variant? pentru postul de portar ar fi, cum s-a mai propus, Albu?.

Kim joac? la O?elul, este autorul primului gol din optimea din cup?, împotriva echipei noastre.

Semedo intr-adev?r este probabil cel mai greu de adus dintre to?i cei propu?i de mine, îns? atât cât l-am v?zut pân? acum, consider c? merit?. Îns? probabil clujenii ar cere undeva pe la 2-3 milioane pe el...

Iar Zicu, bod?nelu, da, e milo-câine, dar nu putem s? nu remarc?m c? e unul dintre cei mai buni mijloca?i din Liga 1. ?i daca tot revine la Inter din var?... a?a cum Dinamo l-a luat pentru un sezon, Rapedul au reu?it ?i ei... noi de ce n-am face-o? Ca doar, citez, "Pai conteaz? câteva milioane la Becali?? P?i io am averea de 5 ori cât a lui Copos, nu conteaz? banii la mine"

Desigur, cele mai mari ?anse sunt s? nu vin? nici unul din cei men?iona?i de mine, sau de valori apropiate...

Dj19.04.2007 20:21

Zicea capitanul nostru aseara..Radoi...ca multi nu merita tricoul Stelei...nu simt nimic pentru echipa asta

dar asta a fost politica de transferuri a Stelei..nimic ridicat din juniorii nostri..crescuti in spiritul stelist..doar Nesu..hai si Para..care e de la 17-18 ani la Steaua..simbolul nostru acum e un oltean..nascut in Severin...

Cum sa nu fii mercenar cand vii pe un milion de euro de la Vaslui, ai un salariu de 10 ori mai mare...ce trebuie sa simti pentru echipa asta? Sa iti iei banii si gata...

Probabil asta ar trebui sa fie transferurile verii ...Stelisti Adevarati!!!

Prodigy_andrey20.04.2007 05:05

Daca nu am avea atatea accidentari tot timpu si ghinioane nu ne-ar mai trebui noua brazilieni si altceva.... Cred ca ar trebui sa transferam niste doctori :|

Bodanel20.04.2007 10:32

Cred intr-adevar ca cel mai bun transfer ar fi niste DOCTORI si PREPARATORI FIZICI foarte buni ca nu stiu daca sezonul asta am avut mai putin de 3 accidentati la un moment dat.

c.ronaldo1720.04.2007 11:48

Sper ca declaratia data de Gigi ca vom transfera 10,15 oameni, va fi finalizata...

axl2320.04.2007 13:42

Prietenul Anton de la Jiul pare un portar bunicel. Daca pleaca Cernea si cade Jiul in B (daca?!) Sper sa-l luam!

Later edit : mda, si tocmai a aparat un penalty.

OTAKU20.04.2007 14:35

Si o s de parere ca ar trebui adus inapoi Neaga.

E valoros si are si spirit.

Spre deosebire de jucatori precum Badea(care-i petarda).

In rest...trebuie adusi multi jucatori buni cu varste intre 19 si 21 de ani

Cam vreo 20.

Nu conteaza de unde.

Si un portar capabil. VATCA

«1234107»