Hamutovski, a trecut mult timp. Mai ai informatii de el acolo unde joaca? E titular, nu e? Apropo, la ce echipa evolueaza?
Kim Gil Sik... ??? Spre surprinderea mea, nici nu am auzit de acest jucator... La ce echipa joaca?
Semedo e cam greu de adus, nu prea stiu cat il vor lasa cei de la CFR sa plece intr-un astfel de moment.
Hamu era la Tomsk, presupun c? tot acolo joaca si acuma, ?i a fost rezerv? acum o lun? la na?ionala împotriva Luxemburgului... O alt? variant? pentru postul de portar ar fi, cum s-a mai propus, Albu?.
Kim joac? la O?elul, este autorul primului gol din optimea din cup?, împotriva echipei noastre.
Semedo intr-adev?r este probabil cel mai greu de adus dintre to?i cei propu?i de mine, îns? atât cât l-am v?zut pân? acum, consider c? merit?. Îns? probabil clujenii ar cere undeva pe la 2-3 milioane pe el...
Iar Zicu, bod?nelu, da, e milo-câine, dar nu putem s? nu remarc?m c? e unul dintre cei mai buni mijloca?i din Liga 1. ?i daca tot revine la Inter din var?... a?a cum Dinamo l-a luat pentru un sezon, Rapedul au reu?it ?i ei... noi de ce n-am face-o? Ca doar, citez, "Pai conteaz? câteva milioane la Becali?? P?i io am averea de 5 ori cât a lui Copos, nu conteaz? banii la mine"
Desigur, cele mai mari ?anse sunt s? nu vin? nici unul din cei men?iona?i de mine, sau de valori apropiate...