FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«17071727374107»
alinakes20.07.2007 14:40

Eu cred ca Hagi il va folosi pe Radoi fundas central cu Goian !

Decat toata apararea varza mai bine un mijlocas defensiv varza, a se citi Lovin !

Oricum la mijloc Lovin poate sa rupa ceva oase macar , desi eu l-as vedea acolo pe Bicfalvi !

Chiar as incerca un cuplu Bostina - Bicfalvi , trebuie sa avem acolo un om care sa stie sa si construiasca pe langa a distruge jocul , pe cand Lovin stie muuuuuuulte pase inapoi din era Oli , ca doar fundasii pot arunca mingi pe varfuri ! :D

Iar pustiul asta tupeist , Bicfalvi, poate construi daca este invatat ca doar e tanar si nu l-au tot pus sa dea pase inapoi !

Dj20.07.2007 14:48

fundasul portughez era rui jorge...parca asa il chema..care a semnat cu crystal palace...

cred ca vine mijlocasul ala de 29 de ani de la belenenses..colegul lu dady...

mi se pare totusi riscant sa il luam pe atacantul asta daca e accidentat..avem nevoie acum..nu peste 2 luni cand isi revine...

alinakes20.07.2007 14:50

Pai peste 2 luni suntem in grupe si avem nevoie de el acolo ! :biggrin:

Hassan20.07.2007 14:55

Deci, hai sa revenim on-topic si sa recapitulam un pic

Fundas central - CANCI (am transferat un fundas dreapta care "poate" sa joace stoper, si care acum este la 50% din capacitate, din spusele lui Hagi). Ramanem cu petarda de Baciu care nu putem sa-l dam afara ca n-avem cu cine il inlocui, cu Ghionea accidentat si cu pustiul de la Hunedoara. Doamnea ajuta sa nu pateasca si Goian ceva..

Coodronator - CANCI (dupa 8 ore de negocieri intense, "maradona" prezis de GG a decis sa mearga la Sevilla B, in segunda division. Se vede deci "priceperea" pe care principele se lauda ca o are la a aduce jucatori ofensivi, nu?)

Atacant - Aducem un atacant scump si accidentat, care s-ar putea sa ajunga pe masa de operatie in curand. Avem in lot 5 atacanti, avem gauri imense in aparare si petarde gen Lovin, Coman sau Petre la mijloc, si noi aducem INCA UN ATACANT, ACCIDENTAT, pentru 3 milioane de euro. Se mira oare cineva de ce acest transfer este singurul care este aproape concretizat?

Este clar, ne asteapta inca un sezon de "doamne-ajuta sa nu pateasca nimic Dica" si "hai gigele hai lovine puneti si voi o pasa buna la 3 meciuri". Am incredere totusi ca Hagi va folosi tinerii. Este singura raza de lumina pe care o vad acum. In rest, numai intuneric, minciuni si incompetenta manageriala. Este cu adevarat trist ca nu avem nici macar un prim 11 stabil cu cateva zile inainte de inceperea campionatului...

alinakes20.07.2007 15:03

@Hassan exact asta spuneam si eu , mai bine Radoi fundas central ca stim ca poate juca acolo foarte bine , iar Bicfalvi mijlocas !

Daca nu avem transferuri de marca mai bine folosim pustii sa le dam incredere , luam exemplu Arsenalul lui Wenger care punea in meciuri de CL sa joace pustii de 18-20 de ani si alergau aia de mancau pamantul , nu se puteau tine echipele adverse dupa ei , cand incerci sa compensezi tehnica si experienta cu dorinta de a castiga a tinerilor poti castiga un pariu riscant.

Stim ca Hagi da credit tinerilor dar eu as vrea sa il si vad riscand; decat multi nervi cu jucatori depasiti , mai bine fortezi tinerii !

Cat sa ii crestem , pana la 25 de ani , tot ii laudam ca sunt cei mai buni din tara (A.Iacob , Ochirosii si Bicfalvi) , hai sa ii punem la treaba !

familist_stelist20.07.2007 20:22

va salut domnilor!cum vi s-a parut cu charleroi?

dupa acest meci,la lotul existent in prezent,as agrea o formula de echipa:

zapata

gloanski-Radoi-Goian-emeghara

badoi-Croitoru-bicfalvi-Nicolita

Dica-Neaga

ca jucatori de rezerva,as retina in lot:Ochirosii,ghonea(pina dupa recuperare)p.Marin,nesu,Lovin,Gurita,Badea,Alexandru Iacob

as renunta azi la:ov.Petre,Baciu,Coman,Bostina si Victoras Iacob.

vreau sa mai fac citeva comentarii,explicatii:

-imi pare rau dupa Victoras Iacob...dar ori nu se regaseste,ori nu poate mai mult.pacat,mi-a placut mult.eventual l-as trece la rezerva.dar eu cred ca nu e nevoie de virf de careu.nu a avut Steaua nevoie niciodata de virf de careu.si sincer,nu ma atrage dady,chiar daca e al doilea golgheter in portugalia.prefer jocul combinativ,inventiv,in care imaginatia pune in situatii dificile apararea adversa.pentru ce virf de careu?ca sa aruncam iar toate mingile pe el?nu v-a placut mai mult intrarile printre adversari,cu devieri,un-doi-uri,gen Croitoru-Dica-Neaga?

-prefer pe badoi si Nicolita titulari.amindoi fac si faza defensiva,si ofensiva,dubleaza,centreaza,alearga,recupereaza

-pina la momentul in care se va gasi un mijlocas coordonator,cu imaginatie,il prefer pe Croitoru care arata ca cel putin in campionatul Romaniei s-ar descurca.si ii si place sa joace daca are cu cine.

-clar ca Baciu nu are ce cauta la Steaua.si singura varianta buna o vad cu Radoi linga Goian.

-daca mai vin ceva jucatori,ok,dar cu ceea ce am scris eu,cred ca ne batem la titlu.

-despre cretinul ala care a intrat pe teren.....i-as fi rupt picioarele sa nu mai poata alerga cit traieste el.asta sintem noi?o ceata de timpiti?si iar ajung la Bostina.....ce a fost el azi la acel moment?politist?judecator?a trebuit sa intre el sa il scoata pe nenorocitul ala din miinile jandarmilor sa poata alerga iar in tribuna?el e fotbalist,sa isi vada de meserie...si sa ii lase si pe altii sa o faca pe a lor.Jiji....renunta linistit la Bostina...oricum,el incetineste jocul

-chiar si Radoi mi se pare ca nu poate juca ofensiv din postul de mijlocas.de aceea zic ca cel putin pina la revenirea lui Ghionea,sa faca pereche cu Goian.

hai Steaua!curaj baieti!se poate

Gica(Hagi)...incep sa cred in tine....jocul incepe sa semene cu ceea ce ne dorim,ceea ce ne place,ceea cu ce am fost obisnuiti de multi multi ani.....

Stelistu_Americanu20.07.2007 20:36

deci....dupa acest meci m-am decis asupra unei echipe....

Zapata

Golawnski----Radoi--Goian----Emeghara

Badoi------Bicfalvi-----Nicolita

Dica

Neaga-----Badea

Banca:Cernea, Nesu, P.Marin,Croitoru,Ochirosii, Iacob, Gurita

Rezerve neincluse in lot: Vatca, Lovin, A. Iacob

Echipa a doua: Baciu, Coman, Ov.Petre, Bostina

Bostina.....e prea timid, fricos parca, ii este frica sa urce in atac!

Coman, sa mearga cu Oli, sau sa mearga la Dinamo pentru ca si asa iau doar jucatori 2nd hand!

Ov. Petre....nu stiu...ori el ori Lovin ca rezerve pentru Bicfalvi in cas ca se accidenteaza.

Si Baciu e clar ca nu are ce cauta la o echipa ca Steaua...asa ca VALEA! steagsimplu

Wally20.07.2007 20:39

Un meci slab si un lot subtire...remarcatii serii: Bicfalvi si Croitoru...

Alex_9120.07.2007 20:46

Avem mare nevoie de un mijlocas de creatie ( se zice ca Armenteros ) sau Camus . La fel si in centru apararii avem nevoie de intariri , dar s-ar putea sa avem unu chiar in curtea noastra ... Alexandru Iacob , ca joaca mjlocas la inchidere , si fundas central . La fel trebuie sa vine si Dady , pentru ca ma enerveaza temperamentul mult prea agresiv al lui Neaga . Azi m-a impresionat ff tare Lovin .

amarel20.07.2007 21:04

fular-campionii n-au jucat stralucit, dar........totusi se vede plecarea lui Olaroiu!!!

Parca nu mai e asa lipsita de imaginatie echipa in atac ,nu mai sunt acele pase laterale disperante,,si jocul parca-i mai rapid, ne miscam putin altfel, nu mai avem doar 2 viteze !!!

In fine,...m-a uimit Lovin !!!!Sa inceapa baiatul asta sa creasca in sfarsit ??????

Neaga a jucat bine, a fost periculos, dar...nu suficient de atent

nesu --incepe sa revina la forma de pe vremea lui Protasov

Ochirosii---bun

Croitoru----nu stiu ce sa zic,l-am vazut in 3 faze, si a mers bine

Dica----bine, putin cam lent

in rest ce sa zic--oricum n-am vazut prima repriza !!!

Zsolt20.07.2007 21:24

@ amarel

Croitoru merita sa fie titular ,asa cred eu..

zamainmenu20.07.2007 21:37

Cred ca suntem varza si nu vad semne de revenire. Subliniez cateva aspecte:

1. Atata timp cat Ghionea este accidentat de ce nu jucam cu Radoi langa Goian??? Probabil nu putem sta intr-un singur mij central defensiv (Bicfalvi)? Ok, atunci inteleg ca daca vom juca la mijloc pe centru cu 2 inchizatori Radoi(in ultimul timp a dovedit doar vointa dar nema putinta!) si Bicfalvi, in atac vom avea maximum 4 oameni: Dica, Neaga si cei 2 mijlocasi de banda - cam putin;

2. Bostina si Dica incetinesc jocul Stelei.

3. Baciu, Coman, Lovin, Nesu, Bostina, Ov. Petre, Gurita, Vatca n-au fata nici de banca de rezerve; A, si nici Vasilica Cristocea, o mare petarda si asta;

4. In afara de Bicfalvi, ceilalti pusti se vede ca sunt cruzi la minte, nu ne putem baza pe ei.

5. Badoi si Emeghara deceptionanti pana acum;

6. Singurele plusuri in meciul de azi sunt Bicfalvi sunt Croitoru;

7. Vezi punctul 2, Dica incetineste jocul Stelei trebuie sa i se gaseasca alta asezare in teren si sa nu ne mai bazam iarasi NUMAI pe el, asa cum singur ne-a dus in primavara UEFA anul trecut;

8. NU MAI AVEM TIMP SA OMOGENIZAM LOTUL !!

9. si ultima veste proasta: am impresia ca Hagi i-a si blocat psihic, habar n-au ce le cere; ganditi-va ce moral au jucatorii acum cu o singura victorie in "n" meciuri...

ps: nu se mai poate asa, noi facem egal cu pomana de la Tudor iar cainii cuceresc trofee; vom avea un sezon jalnic si d-aia turbez de nervi.

korynna20.07.2007 21:52

@zamainmenu

Nu stiu ce ai vazut tu,dar mie mi-a placut cum s-au miscat Badoi,Emeghara,chiar si Bostina,Lovin si Nesu(cu cateva scapari).In general mi-a placut ca pasele merg mai repede,dar avem o problema la finalizare,iar lotul mai trebuie finisat orice s-ar intampla si cat timp i-ar lua lui Hagi.din pacate presimt ca o sa incepem prost campionatul,iar de CL nu avem fata,poate doar o minune ne-ar face sa intram in grupe.Pacat,insa Hagi are dreptul la indulgenta din partea noastra macar cateva meciuri,nu prea poti sa faci nimic in cateva saptamani cu un lot nou si o noua formula de joc.

dylo20.07.2007 22:10

salutare frati stelisti. parerea mea este ca Steaua are nevoie de Lovin, Baciu si Coman, dar la echipa a doua. La Steaua ii lipseste ca si aeru un mijlocas ofensiv adevarat, inca un fundas central si un atacant de careu, altfel iara o sa fie umilita in grupe. Hai sa zicem ca portar si-au asigurat, Zapata poate o sa faca treaba buna. Mi-ar fi placut sa vina Herea, dar si aici sunt alte interese. Nus care din cele 3 transferuri "bomba" se vor realiza, da oricum cel mai important e ca Steaua a cheltuit cat Dinamo, Rapid si toate din Liga I la un loc :huh: (trademark Jiji). Pe Becali il ia gura dinainte ca de obicei, e un laudaros si un sgarcit pana la urma. Cred ca oricare dintre noi de ar avea 1mld de euro ar investi macar 50 de milioane in Steaua. Pentru performanta trebuie si investitii serioase. De asta no sa mai ajungem noi in finala CL nici intr-o suta de ani, sau poate cand Lovin si Baciu vor pleca la Real Madrid. Dar totusi pana incepe campionatul mai traim cu speranta unor transferuri(degeaba). Forzzza Steaua!!!!! steaua_ro

MadFroG20.07.2007 22:21

Echipa e buna .

Iacob inoata in continuare

Gurita joaca cinci minute pe meci

Neaga din 5 ocazii , 6 le rateaza

Badea e in carje

Concluzia: In atac stam excelent

Baciu e in pom

Lovin e in alt pom

Goian viseaza la Ruud Van Nistelrooy si la mamaliga

Radoi a gresit zece pase din 11 incercari

Ov.Petrinho e accidentat optzeci la suta din meciuri

Para e in Italia

Al.Iacob e inca un pusti

Concluzia: in aparare stam extraordinar ,magnific , incredibil

Vatca ia gol la fiecare meci

Cernea omul gafelor , apara bine doar cand joaca cu Real Madrid pe Bernabeu - probabil dupa aceasta partida va cere o marire de salariu

Zapata - e valoros , ramane sa o demonstreze..stai sa semneze...sper sa nu faca o basica la deget si sa cada si tranferul asta

Andrey - e in Liga a treia

La portari stam incredibil extraordinar , magnific

Ne pregatim de CHAMPIONS LIG

Za Best20.07.2007 22:50

Sa nu fim totusi atat de duri,MadFrog!Marile probleme sunt la capitolul portari(sa vedem ce stie Zapada asta-stiu ca-l cheama Zapata,dar pe caldura asta imi vin idei indecente-),in centrul apararii(de fapt,unul dintre ei-bocciu de Baciu,care alearga ca un tractorist),de asemeni,avem nevoie de vreo 2-3 ani de un mijlocas central care sa limpezeasca jocul(ni s-au tot promis transferuri-petarda,dar cred ca pan' la urma va juca Bostina cel Sfant si Mare acolo... :laugh: )!Si intr-adevar,ne trebuie un atacant de careu(ar fi Iacob,dar e total iesit din forma)!Nu-i asa ca nu-s mari probleme la Steaua? :blush:

P.S.1.Ar fi extraordinar daca am scapa de Baciu,Lovin si Coman!Astia trei formeaza ''Triunghiul Bermudelor''! :blink:

P.S.2.Iar pe Jiji il vreau transferat la mititica! :unsure:

MadFroG20.07.2007 23:03

Da , poate am fost un pic dur cu Neaga si Goian . In rest , analiza e obiectiva.

Dupa spusele lui Hagi , trei jucatori sunt deja "afara" oare cine sa fie ? aaa Baciu,Coman si Lovinhoo...hip hip hurrey :D

inches21.07.2007 09:18

Bai Armenteros, deja papa a semnat la Sevilla B !

In rest trebuie semnat Maicosuel ala din Brazilia nu cred ca e prost

MadFroG21.07.2007 09:31

CAMUS

AmuntBoy21.07.2007 09:40

Si cu asta a zis tot ciobanul asta de 3 lei.

"Putem sã nu mai aducem nici un jucãtor", a declarat Gigi Becali la sfîrșitul meciului. "Sînt mulțumit de cum au jucat bãieții în repriza a doua și am destui jucãtori. Nu sînt îngrijorat".

dany_621.07.2007 09:43

se auzea ca se mai aduce un fundas din portugalia

"Nu vreau sã mai vorbesc nimic de transferul lui Camus pentru cã așa am spus și de Armenteros și nu s-a întîmplat nimic. O sã vedeți zilele viitoare"

Gigi Becali

"Acum jucãtorul urmeazã sã se decidã, aștept decizia lui!"

Adrian Ilie

Negocierile pentru Camus s-au terminat în jurul orei 3 noaptea!

fansteaua4621.07.2007 10:13

Putem sã nu mai aducem nici un jucãtor", a declarat Gigi Becali la sfîrșitul meciului de ieri .

steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

Fl0r1nsteaua21.07.2007 10:38

Daca Becali nu mai vrea sa aduca jucatori,ii place cum a jucat Steaua cu Charleroi...astai parerea lui.

inches21.07.2007 11:31

Pei da !!! Charleroi este echipa mai frate ! -_-'

Daca nu ii batem pe Poloski vai de noi !

zamainmenu21.07.2007 12:15

In timp ce Hagi spune ca patronul stie cererile lui: un veritabil nr. 9 si un inlocuitor pentru Paraschiv (de ce nu un coordonator de joc??), hahalera de Fernandel declara ca :"Nu mai iau niciun jucator". Penibil, ridicol, jenant!

Hagi, reneaga-ti zdreanta de fin si pleaca odata din cloaca asta! Acelasi lucru valabil si pentru A. Ilie. Cu Fernandel nu se poate face nimic bun.

@MadFrog

CAMUS

Viseaza tata la Camus ca vine ala poimarti la Steaua, dupa felul in care a fost tratat Thereau. Pai astia doi sunt amici, i-a spus Thereau lui Camus cum sta treaba cu hahalera de Fernandel. Ce-o sa rad cand va ajunge in sondaje la 0,000000001%, adica exact acolo unde ii este locul, la aia cu IQ negativ.

«17071727374107»