va salut domnilor!cum vi s-a parut cu charleroi?
dupa acest meci,la lotul existent in prezent,as agrea o formula de echipa:
zapata
gloanski-Radoi-Goian-emeghara
badoi-Croitoru-bicfalvi-Nicolita
Dica-Neaga
ca jucatori de rezerva,as retina in lot:Ochirosii,ghonea(pina dupa recuperare)p.Marin,nesu,Lovin,Gurita,Badea,Alexandru Iacob
as renunta azi la:ov.Petre,Baciu,Coman,Bostina si Victoras Iacob.
vreau sa mai fac citeva comentarii,explicatii:
-imi pare rau dupa Victoras Iacob...dar ori nu se regaseste,ori nu poate mai mult.pacat,mi-a placut mult.eventual l-as trece la rezerva.dar eu cred ca nu e nevoie de virf de careu.nu a avut Steaua nevoie niciodata de virf de careu.si sincer,nu ma atrage dady,chiar daca e al doilea golgheter in portugalia.prefer jocul combinativ,inventiv,in care imaginatia pune in situatii dificile apararea adversa.pentru ce virf de careu?ca sa aruncam iar toate mingile pe el?nu v-a placut mai mult intrarile printre adversari,cu devieri,un-doi-uri,gen Croitoru-Dica-Neaga?
-prefer pe badoi si Nicolita titulari.amindoi fac si faza defensiva,si ofensiva,dubleaza,centreaza,alearga,recupereaza
-pina la momentul in care se va gasi un mijlocas coordonator,cu imaginatie,il prefer pe Croitoru care arata ca cel putin in campionatul Romaniei s-ar descurca.si ii si place sa joace daca are cu cine.
-clar ca Baciu nu are ce cauta la Steaua.si singura varianta buna o vad cu Radoi linga Goian.
-daca mai vin ceva jucatori,ok,dar cu ceea ce am scris eu,cred ca ne batem la titlu.
-despre cretinul ala care a intrat pe teren.....i-as fi rupt picioarele sa nu mai poata alerga cit traieste el.asta sintem noi?o ceata de timpiti?si iar ajung la Bostina.....ce a fost el azi la acel moment?politist?judecator?a trebuit sa intre el sa il scoata pe nenorocitul ala din miinile jandarmilor sa poata alerga iar in tribuna?el e fotbalist,sa isi vada de meserie...si sa ii lase si pe altii sa o faca pe a lor.Jiji....renunta linistit la Bostina...oricum,el incetineste jocul
-chiar si Radoi mi se pare ca nu poate juca ofensiv din postul de mijlocas.de aceea zic ca cel putin pina la revenirea lui Ghionea,sa faca pereche cu Goian.
hai Steaua!curaj baieti!se poate
Gica(Hagi)...incep sa cred in tine....jocul incepe sa semene cu ceea ce ne dorim,ceea ce ne place,ceea cu ce am fost obisnuiti de multi multi ani.....