Elton e mai fotbalist decat tot lotul asta al nostru plus loturile lui Dinamo si Rapid .
Elton e mai fotbalist decat tot lotul asta al nostru plus loturile lui Dinamo si Rapid .
@c.ronaldo17
Tin sa iti amintesc, ca sfarsitul sezonului nu l-a mai prins pe MM la echipa. Deci el sigur nu l-ar fi adus pe Golanski.
Iar referitor la Oli, asa cum a fost aproape de a pune pariu ca Thereau si Elton nu vor pleca de la Steaua, la fel ar fi pus pariu ca vor veni mari jucatori la echipa. Din acel moment cuvantul lui Oli referitor la transferuri a fost egal cu a lui Jiji, adica 0 (zero) barat, cel putin pentru mine.
Iar ref. la Elton: sa nu imi ziceti ca Jiji nu stia de inaltimea lui inainte sa ajunga la Steaua.
De'aia a ajuns in tara fotbalului mare, Arabia Saudita!!!
@forever_STEAUA
MM Stoica a dezvaluit aseara pe Sport.Ro ca el la propus pe Golanski cand era la Steaua.
Tot MM Stoica a declarat aseara ca Saban nu este un jucator slab sau ca el a plecat de bunavoie, fiindca daca nu il dadea afara GB.
Nu tot ce zice MM Stoica este adevarat
Am vazut pe sport.ro cum ca Dady sa transferat la Steaua,numai ca acuma mai trebuie sa plateasca Gigi 3 mil. de euro si transferul va fi realizat.
Oare e adevarat?
sport.ro nu e o sursa de incredere .
c.rolando , ce argument e asta? Ce ,daca joaca in Arabia Saudita nu e bun ? Elton nu o fi el jucator de Inter sau Ac Milan , insa ca valoare e peste tot ce avem noi la Steaua in momentul de fata .
Nu am zis de Milan sau Inter, insa daca era un jucator asa de bun cum spui tu (cel mai bun din Liga 1) oare nu s'ar fi gasit un Auxxere, un Sporting, un Ajax sau vreun Portsmouth macar sa se intereseze? O chestie, de ce nu gasim in presa niciun antrenor care sa il laude si sa zica ca e jucator de Champions League, ca si Balint si Andone, si Oli, si Rednic au afirmat ca Elton nu e pentru Liga?!? Si inca ceva, cu Elton titular, Steaua a castigat 2 meciuri si a pierdut 3, iar atunci cand a fost introdus Steaua nu a mai marcat niciun gol (asta poate fi incardrata la statistica).
Cei de la Corinthians l'ar fi vandut cu un pret mai mare, daca piticul era vedeta echipei (dupa cum a spus MM).
La cat de mult a jucat Elton la noi , sigur le-a atras atentia celor de la Sporting sau Auxerre. Iti spun eu ca daca era titular , nu-l tineam mai mult de un an la noi . In occident nu exista discriminari d'astea...poti sa ai tu juma de metru , daca esti rapid si stii cu mingea imposibil sa nu iti gasesti echipa . Dar , oricat nu ma mai contrazic cu tine . Tu zici ca Elton e degeaba ,eu si alti 20 000 de stelisti ii strigam numele la fiecare meci .
AAAA ,si veste de ultima ora : au cazut ambele transferuri si e posibil ca Principele sa ramana fara niciun jucator ..desi se lauda ca deja "i-a luat" pe Henry si Maradona..HAHAHAHAHA
AAAA ,si veste de ultima ora : au cazut ambele transferuri si e posibil ca Principele sa ramana fara niciun jucator ..desi se lauda ca deja "i-a luat" pe Henry si Maradona..HAHAHAHAHA
Ti se pare amuzanta situatia? Pentru ca razi in hohote, nu cred ca ii bine pentru Steaua daca au cazut ambele transferuri, vom vedea in prima etapa, facem scor cu Ceahlalul sau castigam cu un 1-0 chinuit in 90 de minute sau poate facem egal, fara jucatori noi nu o sa facem fata in CL si Liga 1!!!!!!!!
EXCLUSIV: Dady, in drum spre Romania
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...pre-Romania.htm
Daca asa e vedem probabil in seara asta. Da' mijlocasu', unde e mijlocasu'? ca pe fundasi i-am ratat pe amandoi.
Repet, poate veni si Kaka cu Ronaldo la Steaua, oricum e foarte tarziu in a se adapta - cel putin pentru meciul cu polonezii.
Si, colac peste pupaza, dintre toate transferurile trambitate se pare ca s-a concretizat numai acela al portarului (eu zic ca va fi Carlos al II-lea, nu ne-am invatat minte cu portarii latini) si al atacantului Dady(mare scula si asta n-a trecut testele la Benfica si FC Porto) care e accidentat, deci nu ne poate ajuta in dubla cu Zaglebie. Si tare mi-e frica de polonezi, din interviul cu antrenorul lor, am inteles ca ei ne-au studiat f. bine si stiu ce vor. Polonezii ne-au studiat cu lupa iar noi nu stim nici macar care este primul 11 al Stelei.
In rest, sa ne traiasca Jijel Coman & comp pana ne vor scoate peri albi.
@zamainmenu
Daca noi nu stim care e primul 11 al Stelei rezulta ca nici ei nu il stiu, asa ca degeaba au pus lupa pe noi. Vor avea ceva surprize. In afara faptului ca il considera pe Dica cel mai de temut jucator al Stelei nu au spus nimic nou.
SI eu sunt de parere ca va fi destul de greu sa ii integram. Mai apare insa o problema: care ar fi primul 11 al Stelei ca din aceste amicale sincer eu nu am inteles foarte clar. Si apoi in aceste conditii, ce a studiat antrenorul polonez? Nu ca as fi foarte linistit pentru dubla cu polonezii, dar astea par declaratii pentru presa de pe la noi...
EXCLUSIV: Dady, in drum spre Romania
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...pre-Romania.htm
Daca asa e vedem probabil in seara asta. Da' mijlocasu', unde e mijlocasu'? ca pe fundasi i-am ratat pe amandoi.
Mijlocasu ii in drum spre FC Sevilla B, si ala ii fraier in loc sa joace in CL, avea aceasta posibilitate, o sa joace in Segunda Division, plus ca primea si un salariu de cel putin 300.000 de la Gigi, nu cred ca ii da Sevilla B mai mult de 300.000 pe an.
@radu2
Cernea-Golanski, Goian, Baciu, Emeghara- Nicolita, Radoi, Lovin, Ochirosii- Dica, Neaga.
@c.ronaldo17
Lovin?! Cred ca glumesti. Mai degraba va forta cu Bostina decat cu acest antitalent.
Personal, Eric Bicfalvi!!!
Inca un "transfer" marca cioban:
Gruparea FC Sevilla Atletico, din Segunda Division B, a anunțat împrumutul pentru un sezon, cu opțiune de cumpãrare, a mijlocașului Emiliano Armenteros, de la Independiente de Avellaneda, jucãtor aflat și în atenția clubului Steaua.Armenteros, în vârstã de 21 de ani, este campion mondial under-20 cu naționala Argentinei, în 2005. Jucãtorul a fost prezentat, vineri, la FC Sevilla Atletico, alãturi de alte cinci noi achiziții, Lucas Trecarichi, Diego Perotti, Julian Lopez, Oscar Ramirez și Quini del Alcala. Sursa: Mediafax - (20.07.2007 15:46)
inca o realizare a "liderului suprem" demna de trecut la planul realizari pentru Presedintia Romaniei!
@zamainmenu
Daca noi nu stim care e primul 11 al Stelei rezulta ca nici ei nu il stiu, asa ca degeaba au pus lupa pe noi. Vor avea ceva surprize. In afara faptului ca il considera pe Dica cel mai de temut jucator al Stelei nu au spus nimic nou.
Primele surprize le vom avea noi cu noi. Alergam ca bezmeticii dupa jucatori cand mai sunt cateva zile, iar polonezii stau linistiti si-au facut deja strategia. sI CHIAR CRED CA NE-AU STUDIAT PE INDELETE jucator cu jucator. Noi ce stim despre ei? mai nimic. Si experienta ne spune ca atunci cand romanii - in general - au fost favoriti, au dezamagit.
Inca un "transfer" marca cioban:
Gruparea FC Sevilla Atletico, din Segunda Division B, a anunțat împrumutul pentru un sezon, cu opțiune de cumpãrare, a mijlocașului Emiliano Armenteros, de la Independiente de Avellaneda, jucãtor aflat și în atenția clubului Steaua.Armenteros, în vârstã de 21 de ani, este campion mondial under-20 cu naționala Argentinei, în 2005. Jucãtorul a fost prezentat, vineri, la FC Sevilla Atletico, alãturi de alte cinci noi achiziții, Lucas Trecarichi, Diego Perotti, Julian Lopez, Oscar Ramirez și Quini del Alcala. Sursa: Mediafax - (20.07.2007 15:46)
inca o realizare a "liderului suprem" demna de trecut la planul realizari pentru Presedintia Romaniei!
Si a mai si negociat 8 ore cu impresarii. Doamne ce mincinos
Primele surprize le vom avea noi cu noi. Alergam ca bezmeticii dupa jucatori cand mai sunt cateva zile, iar polonezii stau linistiti si-au facut deja strategia. sI CHIAR CRED CA NE-AU STUDIAT PE INDELETE jucator cu jucator. Noi ce stim despre ei? mai nimic. Si experienta ne spune ca atunci cand romanii - in general - au fost favoriti, au dezamagit.
Era cazul cand erau eliminatii spurcatii si cei de sub pod in turul 2.
Noi ce stim despre ei? mai nimic.
Daca tu sau eu nu stim aproape nimic despre polonezi nu inseamna ca Hagi nu i-a studiat.
Steaua trebuie sa isi impuna jocul, nu sa stea si sa astepte greselile adversarilor.
Lovin??? Sincer, sper sa nu...
Cine stie despre ce fundas portughez este vorba ca aduce Adi Ilie din Portugalia?????
iar ne-a tras in teapa ciobanu ....