FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«16768697071107»
AmuntBoy19.07.2007 13:47

Se pare ca se merge in bine cu Armenteros. odata ajuns la Bucuresti e al nostru

Oficialul ros-albastrilor, Adrian Ilie, a declarat din Portugalia, unde se afla la negocieri pentru atacantul Dady, ca situatia argentinianului Armenteros sta doar in viza jucatorului, pe care acesta trebuie sa si-o procure.

"Argentinianul va trebui sa isi ia viza si sa ajunga in tara. De asta depinde prezenta lui la partida cu Charleroi. Acum sintem in negocieri, dar sper sa se rezolve in cel mai scurt timp", a spus pentru FANATIK, managerul Stelei.

raiders19.07.2007 13:52

parca problema cu viza era pentru zapata, nu pentru argentinian. eu inca nu imi pun sperante mari in transferurile astea, am luat teapa si m-am fript de atatea ori vara asta. sa-l vad cu tricoul pe el la prezentarea oficiala si mai vorbim

Azazello19.07.2007 13:59
[...]
forever_STEAUA19.07.2007 14:00

@raiders

Amandoi au nevoie de viza. Asteptam...

Dj19.07.2007 17:10

zapata cica gata..e transferat..

pe ceilati 2...si eu pana nu ii vad cu tricoul Stelei.....nu cred

Khalid19.07.2007 17:26

1. Am dubii in cazul lui Zapata, pana nu il vad la aeroport.

2. Rapid l-a transferat pe Ovidiu Herea. Si pe asta l-am ratat.

AmuntBoy19.07.2007 18:32

hmm

Daca vine Zapata unul din Vatca sau Cernea va fi sarit.

Care va fi acela?

Si acest Zapata a costat exact cat Vatca. Sa vedem ce va fi .....

dany_619.07.2007 18:49

bai fratilor GB a oferit pe Herea 1,7 mil E si a zis ca nu al da fara 3 mil E si la dat acum pe 1,5 E

cristi_mold19.07.2007 18:58

Rapidu l-a luat pe Herea ca i-a facut reducere Copos lui Iacov la locul in port. Pacat ca am ratat inca un transfer. Poate ca Armenteros si Dady vor veni pana la urma. Sper.

c.ronaldo1719.07.2007 19:00

Herea ii va calca pe urme lui Griffiths.

cristi_mold19.07.2007 19:04

@ c.Ronaldo

N-as fi asa sigur.

familist_stelist19.07.2007 19:28

pregatiti-va sa fiti campioni.cine?familia noastra Steaua

pregatiti-va sa ii sustineti pe viitorii campioni.

cum vi se pare?

ZAPATA

GOLANSKI-Radoi-Goian-EMEGHARA

BADOI-ARMENTEROS-BICFALVI-Nicolita

Dica-Neaga

vlad7519.07.2007 19:45

Putin cam trendy ...cu aspect casual.Taie-l pe Armenteros de pe lista.

Nu inteleg cum Becali ofera pe mijlocasul argentinian 1,5 milioane dupa 8 ore de negocieri???

Se lauda ca da 5 milioane pe el.Si inca ceva:de ce a declarat ca transferurile l-au costat 11 milioane???....Sa-mi explice si mie cineva unde-i diferenta de bani???...Cu profitul obtinut din vanzarea jucatorilor ajunsese la o cheltuiala de 800 de mii+Zapata(500 de mii),rezulta 1300000 euro

Unde-i diferenta???Poate imi scapa mie vreun transfer!

@Victor

Esti pe post de Ariel la Curtea Principelui? :unsure:

cristi_mold19.07.2007 19:48
pregatiti-va sa fiti campioni.cine?familia noastra Steaua

pregatiti-va sa ii sustineti pe viitorii campioni.

cum vi se pare?

ZAPATA

GOLANSKI-Radoi-Goian-EMEGHARA

BADOI-ARMENTEROS-BICFALVI-Nicolita

Dica-Neaga

Si Dady unde ii?

Khalid19.07.2007 20:12

@vlad75, Gigi a zis ca da 5 milioane pe Dady, nu pe Armenteros. Oricum nu cred ca vor veni la Steaua nici unul dintre ei.

inches19.07.2007 20:34

Din cate am auzit, si Dady va costa mai putin daca vine, cica 2 M€ daca este sa ne luam la ce a spus.

11M€ ??? Pai atat a dat el pe 3 anii poate, contabilizand si cei care au plecat la aceasta suma :))

MadFroG19.07.2007 21:19

L-am ratat ? asta e tare ...daca il vroiam il luam . E un jucator de doi lei , supra-evaluat la o echipa de divizia b. La nationala de tineret nu a impresionat, la National vai de capul lui -cel mai bun dintre cei mai prosti . Bicfalvi intr-un an ii da lectii lui Herea. Sa se duca la Rapid si sa-i ajute sa intre in Liga ..pana face 35 de ani sper ca prind si ei o calificare

LOL ..cum sa dai 1,5 milioane pe Herea HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

In ceea ce NE PRIVESTE , transferurile evident sunt doar niste arogante de-ale patronului . Il asteptam pe argentinian cat mai repede in tricoul Sevillei ,ca sa terminam odata cu tampeniile astea.

Astristul19.07.2007 21:29

Ohooo cred ca te inseli. Bine ca nu a licitat mai mult (sau na, nu l-a lasat Adi Ilie sa o faca) pe Herea. Mare fotbalist si Herea asta. Anul trecut se tot vorbea ca il ia AEK Atena.... si ce l-au mai luat... Daca ii impresionau asa de mult pe greci era de mult acolo.

Iacov cerea pe el 3 milioane de $, GB i-a oferit 1.5 pana la 1.7, ei bine baiatul ala nu valoreaza mai mult de 0.5 mil $. Calitatile lui individuale nu exceleaza, e cam asemanator sau mai slab decat Tibi Balan de la Sportul. E un jucator mai mult umflat de presa, mass-media in general, la fel ca multi altii....

Bravo Gigi, bine ca nu l-ai luat. Ai facut si tu ceva bine dupa transferurile astea din vara!

FORZA Steaua !!! steag2

MadFroG19.07.2007 21:34

Astristul , un post de nota 10

sonic200519.07.2007 21:45

nici mie nu imi place Herea si cred ca ebine ca nu l-am luat. mai bine sa-l luam pe armenteros sau pe portughezul ala liber de contract si cel mai bun lucru pe ziua de azi e ca s-a rezolvat transferul lui zapata ca Cernea daca ramanea titular imi scotea peri albi cat despre vatca inca nu vreau sa spun nimic sa-l vedem intai cum apara cand ii are pe Goian si pe Radoi in fata

Astristul19.07.2007 21:47
Astristul , un post de nota 10

Multumesc, dar nu am facut altceva decat sa exprim realitatea. O sa vada Copos ce teapa si-a luat cum si-a luat anul trecut cu Griffiths...

La urma urmei, noi sa fim sanatosi, ca de restul se ocupa altii....

Sa asteptam meciul de maine, poate sosesc ceva 'noutati' in lot! :biggrin:

Khalid20.07.2007 00:10

1. O fi cum ziceti voi cu Herea.

2. Dady e dat ca sigur la Steaua pentru 3.5 milioane de euro de catre cei de la Hazeta: ªi ieri s-a fãcut primul transfer! Surse autorizate susțin cã steliștii au bãtut palma cu Belenenses pentru Dady. Lusitanii vor primi 3,5 milioane de euro și un procent din revînzarea atacantului de 25 de ani. Urma sã semneze și el contractul asearã, urmînd sã vinã cît mai fundînd în România.

3. Tot hazetarii spun ca : Dupã ce Becali a negociat miercuri 8 ore cu agentul mijlcașului Armenteros (21 de ani), pentru care a oferit 1,5 milioane de euro și 20 la sutã dintr-un viitor transfer, Steaua a primit ieri rãspunsul argentinienilor de la Independiente: "Ne pare rãu, dar îl vindem la FC Sevilla. Propunerea voastrã a venit prea tîrziu, am apucat sã batem palma cu spaniolii, n-ar fi fair-play sã le spunem acum cã îl dãm pe Armenteros la Steaua".

4. Asteptam in continuare acel "nr.10" si un fundas central care sa acopere golul lasat de Ghionea.

Matteo20.07.2007 00:33

Fanatik

Oficialul ros-albastrilor, Adrian Ilie, a declarat din Portugalia, unde se afla la negocieri pentru atacantul Dady, ca situatia argentinianului Armenteros sta doar in viza jucatorului, pe care acesta trebuie sa si-o procure.

"Argentinianul va trebui sa isi ia viza si sa ajunga in tara. De asta depinde prezenta lui la partida cu Charleroi. Acum sintem in negocieri, dar sper sa se rezolve in cel mai scurt timp", a spus pentru FANATIK, managerul Stelei.

Gazeta Sporturilor

S-au inteles cu Dady!

de Rãzvan Rotaru , Dan Udrea

Steaua a bãtut ieri palma cu Dady și va plãti 3,5 milioane de euro pentru atacantul celor de la Belenenses. "Sînt gata sã plãtesc 5 milioane de euro pe portughezul Dady și 1,5 milioane pentru argentinianul Armenteros, am convingerea cã sînt superjucãtori și cã îmi voi recupera investiția", a declarat Gigi Becali miercuri searã.

ªi ieri s-a fãcut primul transfer! Surse autorizate susțin cã steliștii au bãtut palma cu Belenenses pentru Dady. Lusitanii vor primi 3,5 milioane de euro și un procent din revînzarea atacantului de 25 de ani. Urma sã semneze și el contractul asearã, urmînd sã vinã cît mai fundînd în România.

Atacantul cerut cu insistențã de Hagi are 1,91 metri și 84 de kilograme, e nãscut în Insulele Capului Verde și a fost al doilea golgeter al sezonului trecut în Portugalia, cu 12 reușite.

Conform medicului lui Belenenses, Dady este chinuit de o pubalgie (afecțiune dureroasã a pubisului, a mușchilor și a tendoanelor din apropiere). În caz cã tratamentul pe care îl urmeazã nu va da rezultate, e posibil ca fotbalistul sã fie operat, ceea ce ar însemna în jur de 6 sãpentruãmîni de indisponibilitate!

Armenteros merge la Sevilla B

Dupã ce Becali a negociat miercuri 8 ore cu agentul mijlcașului Armenteros (21 de ani), pentru care a oferit 1,5 milioane de euro și 20 la sutã dintr-un viitor transfer, Steaua a primit ieri rãspunsul argentinienilor de la Independiente: "Ne pare rãu, dar îl vindem la FC Sevilla. Propunerea voastrã a venit prea tîrziu, am apucat sã batem palma cu spaniolii, n-ar fi fair-play sã le spunem acum cã îl dãm pe Armenteros la Steaua". Roș-albaștrii mai au pe listã alți doi mijlocași: brazilianul Maicosuel (21 de ani, Cruzeiro) și portughezul Jose Pedro (29 de ani, Belenenses).

Prosport

Din America de Sud, "Cobra" a plecat în Portugalia. Tintele sale: mijlocasul Jose Pedro si atacantul "Dady" de la Belenenses. Dintre cei doi fotbalisti portughezi, managerul Stelei, Adrian Ilie, s-ar putea întoarce doar cu unul, întrucât vârful sufera de pubalgie.

"Problema lui «Dady» este mai veche. El a fost tratat acum câteva saptamâni si starea lui de sanatate parea a se îmbunatati. Din pacate, în ultimele zile, lucrurile s-au înrautatit odata cu efortul depus la antrenamente. Ne straduim sa rezolvam situatia cât mai repede. Nu este exclusa nicio interventie chirurgicala. Trebuie sa luam o decizie în cel mai scurt timp", a declarat medicul lusitanilor de la Belenenses.

"Nu ne mai intereseaza acest fotbalist daca este bolnav. Daca nu trece de testele medicale, n-are nicio sansa de transfer", a spus Ilie.

se bat cap in cap stirile..... asa ca nu e nimic concret

vlad7520.07.2007 04:44

Iacov a facut o declaratie surprinzatoare:"l-am trimis pe Herea la Rapid pentru ca ma interesa cariera jucatorului."

Cariera de lautar,de granit???...ce fel de cariera...?

raducelbun20.07.2007 05:17

Matteo mi-a luat-o inainte. Exact la cele 3 surse media intentionam sa fac trimitere. Este cert ca la ora asta decat Zapata este rezolvat. Totusi, inclin sa cred mai mult in ceea ce scrie Prosport. Parca, in timp, s-au dovedit mai bine informati decat altii.

«16768697071107»