Hai ca noi suporterii putem trece peste toate gogoritele astea promise de Principe,numai cei care mai cred in spiridusi la varsta asta au pus botul la marile transferuri anuntate cu surle si trambite.
Insa el,sarmanul Becali,se va face si mai de cacao in fata tuturor,a presei, a oamenilor de fotbal si nu in ultimul rand.... in fata marilor lui dusmani:Borcea si Copos.Se bat aia vreodata cu el,cel mai puternic om din Romania(A declarat la postul Realitatea TV ca este de 10 ori mai puternic decat insusi Prsedintele Basescu)??.Ce mistouri vor face spartanul Borcea si milogul Copos.El care a investit anul acesta 11 milioane in transferuri de marca(????????????????)Mai mult decat toate echipele din Liga 1!
Stiti cu cine imi seamana Becali in ultimul timp???...Avea Irakul in timpul razboiului un ministru al informarii(nu mai tin minte numele).Tot iesea el pe posturile TV si facea declaratii hazlii:"Americanii au fost invinsi,i-am fugarit din Irak......",asta in timp ce soldatii americani daramau statuile cu Saddam Husein.Devenise tinta batjocurii presei din acea vreme si i s-a propus sa fie numit "Ministrul Dezinformarii".
PS Noua tinta a Stelei este Jose Pedro. Leca noch detzat!!!!
Somnoroase pasarele
Pe la Steaua se aduna
Se ascund prin ramurele
Noapte buna,noapte buna!