FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«16364656667107»
fansteaua4618.07.2007 11:29
Si nu il judec pentru ca a fost cioban, pentru ca a vandut branza

Marea problema consta in faptul ca se comporta in continuare ca un cioban

AmuntBoy18.07.2007 11:36

ok deci argentinianul are un precontract cu Sevilla

atunci dc vine marele oier si spune ca va lua un jucator ca maradona .... etc etc

ca sa vina peste 2 zile si sa bage o scuza penibila?

Aici manjeste Steaua , cand promite ff mult si nu face mai deloc ... asta e pb

Nu a avut alt subiect pe ziua de ieri? putea sa vb de turul frantei sau cutremurul din japonia

sau asa nu iese pe sticla?

George Stan18.07.2007 11:36
cand asa-zisi suporteri rup scaune, incendiaza, se lovesc (pana si intre ei , pentru ca nu impartesec aceleasi valori), cand echipa nu poate juca pe ternul propriu, cand e amendata de UEFA, a cui treaba este ?

Cand tu mergi pe strada sigur printre trecatyori se afla si infractori, oameni care au incalcat sau vor incalca legea. Nu-mi amintesc insa vreodata sa ti se vi pus vreo opresliste in a merge pe strada. Tu crezi ca lui Gigi ii pasa atat de mult de scaunele aruncate? Ii pasa ca nu e adulat, ca nu e recunoscut ca Dumnezeu in Ghencea, de asta ii pasa lui.

cum indraznesti sa pui astfel de intrebari? ce fel de suporter esti tu?! esti vandut conducerii! RUSINE!

singurul vinovat, vinovatul de serviciu, este Gigi Becali, cel care a venit cu branza lui puturoasa si a stricat atmosfera in Ghencea, acolo unde inainte suporterii citeau din Goethe si recitau din Heine! Becali sa fie judecat si bagat la cremenali!

Ce ironic sunteti azi, domnule Victor, omul caruia ii place sa se dea important pe forum arogandu-si rolul omului din interior, cu acces la anumite informatii, care insa nu face decat sa speculeze presa. :)

andysomoi18.07.2007 11:44

o fi el cioban da e cel care baga bani la greu...dc sa ne luam de el???mai greseste omul da cu siguranta vrea binele Stelei.toate echipele din Liga 1 nu baga bani impreuna cat baga Becali sinjgur... fularsteaua2 steagsahmic steagsahmic steagsahmic

metzzz18.07.2007 11:45

@Victor

bai omule da le stii pe toate observ .

Esti cumva membru PNG sau ai vro functie la FC.Steaua , sau pur si simplu unu care il ovationeaza pe GB ?

Si nu incerca cu tot felul de argumente care stii prea bine ca nu isi au rostul sa ne spui sa il iubim pe GB pentru. ca asta nu se va intampla niciodata ;)

Si nu esti chiar foarte informat ;) vezi cazul Galatasaray daca nu gresesc , de anul asta ;)

vezi ce sa intamplat pacolo "atotstiutorule" !

victor18.07.2007 12:01

atunci dc vine marele oier si spune ca va lua un jucator ca maradona .... etc etc

Aici manjeste Steaua , cand promite ff mult si nu face mai deloc ... asta e pb

Nu a avut alt subiect pe ziua de ieri? putea sa vb de turul frantei sau cutremurul din japonia

sau asa nu iese pe sticla?

aici intervine maiestria lui Ilie. el spune ca are o relatie directa cu impresarul jucatorului! iar in amsud impresarii au un cuvant foarte important in miscarea jucatorilor!

eu v-am spus ca acum banii chiar exista, dar sper ca nimeni nu-si inchipuie ca transferurile le face "principele"! daca Ilie esueaza probabil ca va avea probleme, caci lui GG nu-i place sa cada la mijloc si sa fie prilej de bascalie!

Azazello18.07.2007 12:09
Cand tu mergi pe strada sigur printre trecatyori se afla si infractori, oameni care au incalcat sau vor incalca legea. Nu-mi amintesc insa vreodata sa ti se vi pus vreo opresliste in a merge pe strada. Tu crezi ca lui Gigi ii pasa atat de mult de scaunele aruncate? Ii pasa ca nu e adulat, ca nu e recunoscut ca Dumnezeu in Ghencea, de asta ii pasa lui

Poate ca de asta -i pasa. Dar mie nu-mi pasa de dorinta lui. Mie imi pasa de Steaua ! Si stiu ca de cand e Becali patron am obtinut rezultate - si ma refer pe plan extern - cele mai bune din ultimii 10 ani daca nu chiar de dupa 89. (doar cele 3 calificari consecutive in UCL din 94-96 pot rivaliza cu rezultatele din ultimii 3 ani ). Stiu ca s-au facut investitii la stadion, gazon, tabela, etc, ca nu s-au mai vandut jucatorii ca alta data. Ca performanta se plateste. Si ambitia lui Becali a contat enorm in toate astea. Si nu pot sa dau cu pietre intr-un om care a facut bine echipei, chiar daca el poate a vazut doar o afacere si un capital de imagine. Nu-l voi adula dar voi incerca sa-l respect. Nu-l voi injura si daca vreodata voi crede ca merita criticat, voi face asta, dar la modul civiliat.

Oare cum ar fi o Ghencea 100 % anti becaliana care sa renunte la atat de "fantasticul" slogan "m...e Becali" in favoarea a 30.000 batiste albe?

Si ca sa fiu inteles odata pentru totdeauna. Nu contest dreptul la opinie - implicit la criticarea finantatorului. Contest in schimb mediocritatea, lipsa de respect si civilizatie, etc. Mai contest si voi contesta mereu aripa dura a galeriei, baietii cu muschi care vad in batai gestul suprem al iubirii pentru culori.

raducelbun18.07.2007 12:12

Daca nu-i place sa cada la mijloc ar fi mai bine sa taca pana cand este sigur ca transferurile se realizeaza.

Asa ce a facut? Credeti ca a vrut doar sa puna presiune pe Adi Ilie? Eu nu cred.

victor18.07.2007 12:23
@Victor

bai omule da le stii pe toate observ .

Esti cumva membru PNG sau ai vro functie la FC.Steaua , sau pur si simplu unu care il ovationeaza pe GB ?

Si nu incerca cu tot felul de argumente care stii prea bine ca nu isi au rostul sa ne spui sa il iubim pe GB pentru. ca asta nu se va intampla niciodata ;)

Si nu esti chiar foarte informat ;) vezi cazul Galatasaray daca nu gresesc , de anul asta ;)

vezi ce sa intamplat pacolo "atotstiutorule" !

m-ai prins! le stiu pe toate si chiar sunt pe lista de plata a lui GB. asa e, m-ai demascat! in nemernicia mea, ca un caine turbat, mi-am vandut cugetul si libertatea lui "oaie"! judecati-ma frati haiduci!

(sper ca asta asteptai sa auzi!?)

acum ca sa redevenim seriosi, cine vorbeste de iubire pentru GG? iar duceti discutia in zone prea indepartate! ce se pune problema sa-l invitati acasa la cina sau sa-l prezentati logodnicelor? eu va spun doar ca irositi timp si nervi intr-un razboi fals, care nu ajuta Steaua si care pana la urma nu va avea invingatori, ci numai invinsi (din punctul asta de vedere afirmatia este valabila si pentru GG)! abia asteapta cainii si tomberoanele sa ne ironizeze si sa ne arate dosul?! sigur, unii s-ar putea sa guste infrangerile si umilintele, dar eu ca suporter al Stelei nu sunt interesat de masochism! eu vreau sa fim mereu primii si daca pentru asta e nevoie de Becali foarte bine, nu ma deranjeaza, caci eu sunt fan Steaua, nu fan Becali! campionatele se castiga cu oameni ca GG, si nicidecum cu Liiceanu sau Patapievici (oricat de mult i-am admira pe acestia). Becali e poate un taranoi nebun, da' e taranoiu nostru al Stelei si nimic nu trebuie sa opreasca sirul de victorii al echipei. pentru infrangeri nu exista scuze asa cum la victorii nu exista limita pentru bucurie! restul e doar poveste!

iar ca incheiere mai spun inca o data ca e usor sa clamam atasamentul si dragostea, cand de fapt nu sacrificam nimic concret. a fi suporter al Stelei nu este un sacrificiu, ESTE O PLACERE SI O ONOARE! insa, in lumea cruda si rapace ce ne inconjoara cel mai mare sacrificiu pare a fi sa cheltui proprii bani pentru cauze publice. chiar daca nu la nivelul la care eu l-as dori, Becali face totusi un astfel de sacrificiu pentru Steaua, echipa sufletului meu! de aceea cred ca nu trebuie acuzat pentru tot felul de prostii copilaresti (vezi chestia cu fularul), ci "incurajat" sa cheltuie!

salutare si s-auzim numai de bine! poate va mai ganditi la vorbele lui Victor, ce va fost baci.... (si uite cum ne-am intors iar la oaie)!

ktalyn18.07.2007 12:27

Gaseste ooijeru o scuza pentru ca la asta se pricepe cel mai bine.

M'am saturat de prostiile lui.La inceput a zis ca baga 30 milioane in transferuri.Unde sunt banii astia!? Ba mai mult ..el a iesit chiar in castig !!! Deci nu'i va fi greu sa scoata o scuza penala .. e la ordinea zilei ..

victor18.07.2007 12:29
Daca nu-i place sa cada la mijloc ar fi mai bine sa taca pana cand este sigur ca transferurile se realizeaza.

Asa ce a facut? Credeti ca a vrut doar sa puna presiune pe Adi Ilie? Eu nu cred.

stiti foarte bine ca nu se poate abtine! asta e omu' nostru din totdeauna si nu face special! nu are diplomatie si il mananca limba! are o doza mare de grandomanie, dar asta uneori ne-a si ajutat. de ex. numai un sonat ca el putea sa intoarca clasamentul cum a facut anul trecut in ultimele 8 etape cand de la -8 si -3 fata de CFR si rapid, le-a sarit pe amandoua in 5 etp. cine mai credea?!eu chiar eram sigur ca nu vom prinde cupele europene. iar in timpul asta GG facea pariuri cu Copos obligandu-l sa promita ca intra in oastea Domnului!

bodanelu18.07.2007 12:34
de ex. numai un sonat ca el putea sa intoarca clasamentul cum a facut anul trecut in ultimele 8 etape cand de la -8 si -3 fata de CFR si rapid, le-a sarit pe amandoua in 5 etp.

daca tot esti "insider" poate ne zici cati bani a cheltuit atunci ;)

si, hai nu-l mai pupa atat in fund ca nu merita... tot cioban ramane, oricat de multi bani ar avea. Cu astea nu poate sa cumpere bunul simt ;)

si cand te intalnesti cu el, sa-i spui asa, ca o promisiune, ca o sa fie foarte dezamagit dupa alegeri ;)

si hai ca o dam in off-topic prea mult... aici se discuta despre transferuri.

momentan, din ce spune presa, a cheltuit decat vreo 800.000 maxim.

Azazello18.07.2007 12:40

si, hai nu-l mai pupa atat in fund ca nu merita... tot cioban ramane, oricat de multi bani ar avea. Cu astea nu poate sa cumpere bunul simt ;)

si cand te intalnesti cu el, sa-i spui asa, ca o promisiune, ca o sa fie foarte dezamagit dupa alegeri ;)

Pai parca voi nu credeati ce spune presa....Apoi, fie si numai 800.000 cheltuiti. Tu cat esti dispus sa dai? Multi se plang ca-s bilelele la meciuri scumpe, dar critica pe banii altuia. No ofence, nu spun ca tu ai face asta.

victor18.07.2007 12:40
Cand tu mergi pe strada sigur printre trecatyori se afla si infractori, oameni care au incalcat sau vor incalca legea. Nu-mi amintesc insa vreodata sa ti se vi pus vreo opresliste in a merge pe strada. Tu crezi ca lui Gigi ii pasa atat de mult de scaunele aruncate? Ii pasa ca nu e adulat, ca nu e recunoscut ca Dumnezeu in Ghencea, de asta ii pasa lui.

Ce ironic sunteti azi, domnule Victor, omul caruia ii place sa se dea important pe forum arogandu-si rolul omului din interior, cu acces la anumite informatii, care insa nu face decat sa speculeze presa. :)

recunosc cu modestie: sunt tulburator de ironic! sunt uimit si eu de vigoarea replicilor mele!

hai serios acum, nu are rost sa ne certam, dar e bine sa mai ascultati si voi alte pareri! altfel viata voastra ar fi monotona! ca de obicei probabil ca adevarul se afla undeva la mijloc!

cat despre de ce-i pasa lui GG cu adevarat cred ca te inseli! cel mai mult ii pasa de bani! asta pot sa garantez! chestia cu adulatul si alte alea sunt secundare! banu' e stapan si ma mir ca inca nu ati inteles asta!

MadFroG18.07.2007 12:43

Victor , de ce Ad.Ilie si Argaseala umbla dupa atacanti si coordonatori cand noi ducem lipsa de un fundas central ? Cat trebuie sa-i mai suportam pe Baciu , Ov.Petre si alte panarame care habar n-au sa deposedeze un atacant ?

Degeaba avem noi un atac de cinci stele , cand luam trei goluri de la Ried , doua de la Apoel samd .

Prioritatea noastra o reprezinta acel fundas central pe care Gigi se zgarceste sa-l aduca. DIn partea mea , n-am nevoie nici de argentinianul ala si nici de portughezul ala de seamana cu Henry. Eu vreau doar un fundas central ,pentru ca nu vreau sa mor de inima la fiecare meci din cauza lui Baciu si Sarma .

Dica foarte bine poate juca coordonator si in momentul asta cred ca ii da lectii argentinianului ala care nici nu va prinde echipa la Sevilla .

alinakes18.07.2007 12:43
...dar asta uneori ne-a si ajutat. de ex. numai un sonat ca el putea sa intoarca clasamentul cum a facut anul trecut in ultimele 8 etape cand de la -8 si -3 fata de CFR si rapid, le-a sarit pe amandoua in 5 etp. cine mai credea?!eu chiar eram sigur ca nu vom prinde cupele europene. iar in timpul asta GG facea pariuri cu Copos obligandu-l sa promita ca intra in oastea Domnului!

Asa e !

Dar daca s-a implicat in jocuri de culise mai bine nu intram in nici o cupa europeana , nu asta este spiritul stelist !

victor18.07.2007 12:44

un mesaj cam obraznicut, cel putin dupa gustul meu! as prefera sa ma uiti pentru. o vreme colegu' "bodanelu", sau sa controlezi limbajul! asta ca nu cumva sa ajung sa te confund cu oaie!

cat despre sumele cheltuite, ca bine zici: "A CHELTUIT" chiar daca ar fi si numai 800,000 (suma ce multora ar trebui sa ne dea fiori) erau banii din conturile lui si nu din ale noastre!

R4218.07.2007 12:50

@fansteaua46 se comporta ca un cioban cand baga bani :excl::excl:

robisteaua18.07.2007 12:52

Pana la urma nu vine doar Zapata care trebuie sa ajunga cel tarziu la sfarsitul saptamanii in Bucuresti sau poate chiar vineri la meciul de prezentare, ceilalti doi nu cred ca vor veni mai ales ca Independiente vrea sa-l imprumute la FC Sevilla iar Beleneses nu vrea sa-i dea drumul lui Dady pentru ca a vandut deja un atacant din lot, pe Nivaldo. Becali vorbeste aiurea(cum a facuto ieri) dar nu stie exact cum se desfasoara un transfer international, cred ca si Adi Ilie ii depasit de situatie, sper sa nu am dreptate si cei doi sa ajunga in Ghencea si plus un fundas de valoare ne-ar trebui.

victor18.07.2007 12:58
Asa e !

Dar daca s-a implicat in jocuri de culise mai bine nu intram in nici o cupa europeana , nu asta este spiritul stelist !

iti recomand atunci sa-ti indrepti simpatiile catre rapid sau Timisoara! in mod sigur cred ca vei gasi acolo destui care sa guste genul acesta de autocompatimire?!

ce ati vrea unii dintre voi: Dinamo sa blatuiasca, rapidu' si CFR la fel si Steaua sa ia ciocane la infinit de la corpodean, serea si compania?! ehh uite ca GG nu prea le gusta pe astea cu infinitu'!

cat despre premierile incrucisate n-avem a ne plange: vad ca si in spania atat real cat si Barcelona le-au practicat la greu pe finalul sezonului!

iar dupa meciul Dinamo-CFR, cainii nu mai au ce sa vorbeasca cu/despre Steaua. i-a cumparat Becali la kg. pe toti, ca pe niste caraghiosi, de la jucatori, antrenori pana la conducere, inclusiv ministerul de interne! behaiau ca mieii despre onoare, despre ura lor contra Stelei si au sfarsit la casierie, ca ultimele slugi, batandu-se intre ei pentru un pumn de arginti! cred ca e misto senzatia ca ai fost femeia cuiva, pentru ca vad ca pe Borcea il face acum GG de comanda si-l da in fapt ca s-a prostituat pentru. 300,000, iar el tace ca pestele!? mare om, mare caracter! Becali a dovedit unei lumi intregi ca Dinamo e un club de slugoi si atarnatori (spartani pana la bani!). iar asta m-a bucurat chiar mai mult decat un nou titlu!

George Stan18.07.2007 13:07

Vad cateva replici pe aici de genul "el a bagat 800 000" tu cat ai bagat? Asta imi suna a replica disperata in apararea unui om care nu prea poate fi aparat pentru ce face. Nicoaieri in lumea asta suporterii nu controleaza financiar un club. Asa a fost si va fi.

Suporterii investesc ceva mai pretios decat banii lui gg, investesc dragostea lor neconditionata. Si nu suporta ca iubita lor sa se prostitueze. E simplu.

alinakes18.07.2007 13:12

Draga Victor simpatiile mele se indreapta intr-un singur sens si ala e colorat in rosu si albastru , nu ma autocompatimesc deloc !

Dar eu cred intr-o echipa Steaua care nu trebuie sa ajunga sa plateasca niste spurcati , slugoi si alte potarnichii ca sa primeasca ajutoare sa prinda "locul 2" ala nu ma bucura , nu ma incanta declaratii de genul "sa castige aia meciul direct si noi campionatul" !

Uat da fac , te bucura ca s-au prostituat aia mai mult decat titlul , presupun ca te-a bucura cum s-a prostituat si gg cu fularul la gat ?!

In cazul in care nu ai observat inca o stare de normalitate in fotbal inseamna sa stii sa pierzi cu demnitate atunci cand se intampla si sa te bucuri nestavilit in limitele decentei !

Noi nu chemam lautari, noi umplem strazile ca avem cu ce , suntem destui sa putem face asta !

forever_STEAUA18.07.2007 13:13
! Becali a dovedit unei lumi intregi ca Dinamo e un club de slugoi si atarnatori (spartani pana la bani!). iar asta m-a bucurat chiar mai mult decat un nou titlu!

Atunci iti recomand sa-ti indrepti simpatiile spre prazari, desi parca mitul raped ti se potriveste.

Daca dupa afirmatia asta tu mai sustii ca esti Stelist, cred ca am innebunit noi...

c.ronaldo1718.07.2007 13:15
cat despre sumele cheltuite, ca bine zici: "A CHELTUIT" chiar daca ar fi si numai 800,000 (suma ce multora ar trebui sa ne dea fiori) erau banii din conturile lui si nu din ale noastre!

Frate, e patron la Steaua. Dupa functie este obligat sa cheltuiasca. Sa se duca la FC Targu-Frumos daca nu, a venit la Steaua trebuie sa bage mana adanc in buzunar. Se stie ca din fotbal nu scoti bani, e, el exact asta vrea sa faca, sa scoata. Vrea sa demonstreze prietenului Sechelariu ca si el poate scoate bani din fotbal, chiar daca unul e la cel mai mare club din Romania si altu e la o echipa din B. Functia s'a il obliga sa scoate bani din buzunar.

ce ati vrea unii dintre voi: Dinamo sa blatuiasca, rapidu' si CFR la fel si Steaua sa ia ciocane la infinit de la corpodean, serea si compania?! ehh uite ca GG nu prea le gusta pe astea cu infinitu'!

Victor, nu te supara, dar ai o gandire egala cu cea a lui Becali. Sau poate ma inseala acest post.

Si inca ceva, nu ne intereseaza pe noi de Borcea, ce fel de om e, cati bani a luat sau ce face acasa. Problema lui!

MadFroG18.07.2007 13:19

Da lasati-l pe Zmarandescul forumurilor sa respire . Principele vizioneaza la momentul actual doua casete . Una cu Dady si una cu argentinianul ala de zici ca e "Maradona" . Peste doua ore va iesi pe post si va spune ca s-a uitat atent si ca astia nu-s jucatori de Steaua.Va spune ca avem lot prea bun si ca si asa o sa castigam campionatul din aprilie . Optimile CL , VENIM HHH

«16364656667107»