FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«16465666768107»
forever_STEAUA18.07.2007 13:21

Discutiile referitoare la Jiji vor continua AICI

SSK18.07.2007 13:33

Dincolo de faptul ca poate are uneori informatii din interior, acest Victor n-ar merita atata atentie. Si nici nu s-ar cadea sa ne dea el noua lectii, care a lipsit cata vreme Becali a facut numai idiotenii si apare acum, cand exista sansa sa faca si ceva bun. Intr-o discutie ai dreptate cand iti aperi ideile consecvent si in timp, nu daca apari cand ai chef si dai maxime despre cum se castiga meciurile de fotbal in ziua de azi.

Iar cu un discurs machiavelic (altfel coerent) de genul "prezentul conteaza, nu trecutul", "importante-s doar victoriile" poti face impresie in carciumile de pe Lipscani, pline de "microbisti" d-astia care mai de care mai informati, care-ti spun exact ce apa plata a baut Becali cand i-a cumparat pe spartani si cat a costat locul doi al Stelei.

Azazzello, tu comiti aceeasi greseala de multa vreme: ai ce ai cu suporterii. Te deranjeaza ca sunt unii care se bat si unii care rup scaune, drept pentru care echipa e suspendata. Prieteneste iti atrag atentia ca o iei cu convingere pe firul logicii lui Dragomir: urmatoarea masura - inchisoare pentru torte. Daca nu ii potolim, inchisoare dispusa direct de "organul de constatare" plus bataie, ca sa se-nvete. Si astfel, dupa ce vom "sanitariza" publicul de pe Ghencea, acest ultim bastion al golaniei din societatea romaneasca, vom putea sa purtam discutii principiale despre domnia lui Becali la Steaua. Eventual, cu Victor la catedra.

bodanelu18.07.2007 13:40
Pai parca voi nu credeati ce spune presa....Apoi, fie si numai 800.000 cheltuiti. Tu cat esti dispus sa dai? Multi se plang ca-s bilelele la meciuri scumpe, dar critica pe banii altuia. No ofence, nu spun ca tu ai face asta.

ma iau dupa presa in legatura cu sumele de transfer. daca am avea o transparenta la club, fi sigur ca nu ma mai intereseaza ce scrie acolo. pentru club sunt dispus sa dau cat as putea. si eu m-am plans, dar mie. m-am incurajat sa fac rost de bani sa pot cumpara abonament/bilet/benzina

un mesaj cam obraznicut, cel putin dupa gustul meu! as prefera sa ma uiti pentru. o vreme colegu' "bodanelu", sau sa controlezi limbajul! asta ca nu cumva sa ajung sa te confund cu oaie!

cat despre sumele cheltuite, ca bine zici: "A CHELTUIT" chiar daca ar fi si numai 800,000 (suma ce multora ar trebui sa ne dea fiori) erau banii din conturile lui si nu din ale noastre!

atunci sa nu mai cheltuie, sa o vanda, sa nu mai apara la TV. Nu asta a fost scopul lui? sa investeasca bani, sa scoata profit si sa creasca in top-urile electorale. si sti si tu, ca fara a investi nu scoti profit ;)

iti recomand atunci sa-ti indrepti simpatiile catre rapid sau Timisoara! in mod sigur cred ca vei gasi acolo destui care sa guste genul acesta de autocompatimire?!

ce ati vrea unii dintre voi: Dinamo sa blatuiasca, rapidu' si CFR la fel si Steaua sa ia ciocane la infinit de la corpodean, serea si compania?! ehh uite ca GG nu prea le gusta pe astea cu infinitu'!

cat despre premierile incrucisate n-avem a ne plange: vad ca si in spania atat real cat si Barcelona le-au practicat la greu pe finalul sezonului!

iar dupa meciul Dinamo-CFR, cainii nu mai au ce sa vorbeasca cu/despre Steaua. i-a cumparat Becali la kg. pe toti, ca pe niste caraghiosi, de la jucatori, antrenori pana la conducere, inclusiv ministerul de interne! behaiau ca mieii despre onoare, despre ura lor contra Stelei si au sfarsit la casierie, ca ultimele slugi, batandu-se intre ei pentru un pumn de arginti! cred ca e misto senzatia ca ai fost femeia cuiva, pentru ca vad ca pe Borcea il face acum GG de comanda si-l da in fapt ca s-a prostituat pentru. 300,000, iar el tace ca pestele!? mare om, mare caracter! Becali a dovedit unei lumi intregi ca Dinamo e un club de slugoi si atarnatori (spartani pana la bani!). iar asta m-a bucurat chiar mai mult decat un nou titlu!

mama mama.. si ce realizare a facut, i-a cumparat la KG :)

mai bine spus s-a vandut cu tot ce avea el, si cu morcov, si cu iepure, caine si vanator ;) daca nu intelegi, iti pot face si un desen :D

si in ultima fraza am inteles exact ce crezi tu despre Steaua. Multumim, drum bun :)

zamainmenu18.07.2007 14:04

E prea tarziu acum pentru orice nou transfer indiferent de cat de bun ar fi noul jucator. Pot veni si Kaka cu Henry ca tot n-au timp sa se adapteze. Principalii vinovati, pentru situatia actuala de haos in componenta si jocul echipei, sunt Jiji Fernandel si finu' Radoi Kung-fu. Primul pentru ca e doar un retardat si o hahalera, iar cel de-al doilea pentru ca e un mediocru invidios care i-a sapat pe jucatorii straini (Elton si Thereau) facandu-i sa plece si care da raportu' la nasu'.

Hagi e un fraier care a picat la mijloc.

MadFroG18.07.2007 14:13

Thereau a venit pe 31 august si a fost cel mai bun strain care a activat pana acum la echipa noastra.

victor18.07.2007 14:32
Vad cateva replici pe aici de genul "el a bagat 800 000" tu cat ai bagat? Asta imi suna a replica disperata in apararea unui om care nu prea poate fi aparat pentru ce face. Nicoaieri in lumea asta suporterii nu controleaza financiar un club. Asa a fost si va fi.

Suporterii investesc ceva mai pretios decat banii lui gg, investesc dragostea lor neconditionata. Si nu suporta ca iubita lor sa se prostitueze. E simplu.

la prima propozitie iti raspund simplu si concis: el a bagat cat a bagat, noi nu am bagat nimic concret!

ref. propozitia a doua: nu trebuie sa-l apere cineva pe GG. cu bune si cu rele el a facut ceva pentru Steaua si daca maine ar decide sa plece, a scris si el in palmaresul Stelei un rand! iar a lasa urme concrete de lauda in palmaresul Stelei e foarte greu si e o mare mandrie!

la propozitia a treia iti zic: corect, dar daca este asa, de ce vrem noi sa controlam Steaua, politica de transferuri, abonamentele, declaratiile unora, etc.?! nu ar fi mai bine sa ne concentram cu PRIORITATE pe sustinerea echipei?

despre ultimul paragraf am un scurt comentariu: dragostea neconditionata este frumoasa si mai ales nu costa. ce faci tu acum? incerci sa te plangi ca iubesti cu Steaua?! pai asta e o mare onoare, o sursa de aproape permanenta bucurie! cum adica, sa simpatizezi neconditionat cu Steaua, sa iubesti echipa care e suflet din sufletul acestui neam a ajuns un sacrificiu?! ma uimesti domnule George Stan?! acolo unde multi nu gasim decat placere, in dragostea pentru Steaua, dumneata vezi sacrificiu si daruire personala?! in schimb oierul care aduce bani de acasa pentru visul nostru si al copiilor nostri e o gloaba rudimentara si fara de suflet, un vampir care suge sangele nobil al suporterilor?!

pentru toate cele zise mai sus, ca si pentru multe altele nerostite dar gandite, chiar daca o sa te superi, ma simt obligat sa-ti spun: TATICU' ESTI INTR-O MARE EROARE! (parerea mea)

victor18.07.2007 14:43
ma iau dupa presa in legatura cu sumele de transfer. daca am avea o transparenta la club, fi sigur ca nu ma mai intereseaza ce scrie acolo. pentru club sunt dispus sa dau cat as putea. si eu m-am plans, dar mie. m-am incurajat sa fac rost de bani sa pot cumpara abonament/bilet/benzina

atunci sa nu mai cheltuie, sa o vanda, sa nu mai apara la TV. Nu asta a fost scopul lui? sa investeasca bani, sa scoata profit si sa creasca in top-urile electorale. si sti si tu, ca fara a investi nu scoti profit ;)

mama mama.. si ce realizare a facut, i-a cumparat la KG :)

mai bine spus s-a vandut cu tot ce avea el, si cu morcov, si cu iepure, caine si vanator ;) daca nu intelegi, iti pot face si un desen :D

si in ultima fraza am inteles exact ce crezi tu despre Steaua. Multumim, drum bun :)

un mesaj care chiar m-a suparat: tu pari a nu intelege diferenta intre cumparator - marfa cumparata - vanzator. ca sa fiu plastic si golan in acelasi timp iti spun ca este exact diferenta intre a face sex si a primi sex! daca tu iti inchipui ca e acelasi lucru, problema ta!

in schimb ma rupi cu consideratiile filozofice tip bariera vergului!? de ce vrei sa te compromiti folosind astfel de termeni sofisticati: investitie, profit, top electoral?! ti se potriveste mai mult un "huo Becali" sau "MM sluga" (asta ca sa amintim si de trecut).

si stai linistit nu transparenta la club este ceea ceea ce-ti lipseste tie! nu ti se pare ciudat ca toti cei care acum oftati angoasati de manerele lui GG, acum vreo doi ani il injurati pe Dica in toate felurile("afara din Ghencea"), iar acum un an il faceati in toate felurile pe MM? e clar: sunteti oameni de onoare, cu "printipuri" adevarate!

Azazello18.07.2007 14:43
Azazzello, tu comiti aceeasi greseala de multa vreme: ai ce ai cu suporterii. Te deranjeaza ca sunt unii care se bat si unii care rup scaune, drept pentru care echipa e suspendata. Prieteneste iti atrag atentia ca o iei cu convingere pe firul logicii lui Dragomir: urmatoarea masura - inchisoare pentru torte. Daca nu ii potolim, inchisoare dispusa direct de "organul de constatare" plus bataie, ca sa se-nvete. Si astfel, dupa ce vom "sanitariza" publicul de pe Ghencea, acest ultim bastion al golaniei din societatea romaneasca, vom putea sa purtam discutii principiale despre domnia lui Becali la Steaua. Eventual, cu Victor la catedra.

SSK, cu respect te rog sa nu decontextualizezi si sa spui ca am ceva cu toti suporterii. Dar nu voi fi niciodata de acord cu cei care au provocat violente si nici cu protestul de dragul protestului. De fapt nu cred ca un suporter care - si iubeste cu adevrat echipa poate provoca acte reprobabile. Am inteles, lui Becali i s-a dat o lectie pentru ca a gresit....dar parca se uita prea repede si lucrurile bune pe care le-a facut.

Respect pentru cei care merg la stadion, pentru coregrafii, pentru deplasari dar un NU celor care strica acesta imagine.

Cat despre Dragomir, vorbesc in el reminiscentele sistemului dar intr-o privinta are dreptate. Trebuie sa existe lege. Si unde e lege nu-i tocmeala. Cine greseste plateste,, este raspunzator pentru faptele sale.

Numai bine.

forever_STEAUA18.07.2007 14:45

@Victor

Mai copil crescut in intuneric, daca a cumparat aceasta echipa sa faca bine sa o finanteze. Sa cumpere ce jucatori trebuie, nu ce viseaza el noaptea, sa le plateasca salariile + primele etc.

Ce tot vi ca el a adus bani de acasa? L-a obligat cineva sa cumpere aceasta echipa? Era un nimeni inainte sa cumpere Steaua, acum e doar un retardat care crede ca daca are bani poate cumpara suflete, sau mai rau, e atat de imbecil incat are impresia ca poate cumpara respect. Poate pe tine te-a cumparat, dar slava Domnului, nu toti suntem ca tine.

ASS18.07.2007 14:46

Gurita va fi cel mai bun transfer vara asta! Decat sa ia straini de 2 bani mai bine ar cauta sa ia romani: Rosu, Tibi Balan, Jula de la Galati...

c.ronaldo1718.07.2007 14:48
la prima propozitie iti raspund simplu si concis: el a bagat cat a bagat, noi nu am bagat nimic concret!

Noi am pus (bagat!) in Steaua ceea ce nu a pus Gigi si nici nu va pune vreodata. Te las pe tine sa iti dai seama singur despre ce este vorba.

2. Ti'ai pus vreodata intrebarea de ce toti sa iau de tine?

Azazello18.07.2007 14:51
@Victor

Mai copil crescut in intuneric, daca a cumparat aceasta echipa sa faca bine sa o finanteze. Sa cumpere ce jucatori trebuie, nu ce viseaza el noaptea, sa le plateasca salariile + primele etc.

Ce tot vi ca el a adus bani de acasa? L-a obligat cineva sa cumpere aceasta echipa? Era un nimeni inainte sa cumpere Steaua, acum e doar un retardat care crede ca daca are bani poate cumpara suflete, sau mai rau, e atat de imbecil incat are impresia ca poate cumpara respect. Poate pe tine te-a cumparat, dar slava Domnului, nu toti suntem ca tine.

O intrebare, tu faci cumva parte dinte administratorii site-ului?

cristi_mold18.07.2007 16:38

Mai are cineva vreo informatie legata de transferurile Armenteros si a lui Dady.

OFF_TOPIC : Este adevarat ca Romania - Turcia se joaca in Ghencea?

MadFroG18.07.2007 16:44

dap ..au picat :rolleyes:

cristi_mold18.07.2007 16:45

@MadFrog

Asa repede. Ma asteptam ca sa pice doar vineri cand se prezinta lotul

Wally18.07.2007 16:47
el a bagat cat a bagat, noi nu am bagat nimic concret!

Si noi am bagat! Banii din bilete si abonamente, magazinul clubului(fulare, esarfe, fanioane, steaguri, cani, calendare, breloc, bratari de silicon), revista clubului! Si noi, suporterii, bagam bani de la infiintarea clubului in schimb ce el...

cristi_mold18.07.2007 16:49

@Wally

Lasa ma nu te mai chinui sa ii explici. Ca nu are rost. Noi nu am bagat numai bani. Am bagat dragoste si asta este cel mai important. Asta nu o sa inteleaga oameni ca GB sau Victor niciodata.

MadFroG18.07.2007 16:51

Cristi ...pai de ce sa ne mai facem sperante pana atunci ? Iti spun eu : au picat. Poate or sa vina alti jucatori ,dar Dady si argentinianul ala sunt vise erotice

Wally18.07.2007 16:56

Cum, deja au picat transferurile celor 2?

AmuntBoy18.07.2007 16:56

Adrian Ilie: ''Zapata sa-si ia viza si sa vina, daca vrea sa joace la Steaua''

daca Adi face asemenea declaratii, nush ce sa mai zic ....

cand vrei un jucator face pe dracu in 4 si-l iei , nu zici vrei sa vii la Steaua? , bun te asteptam pe 20 iulie, te descurci cum vii sau daca ai probleme

ktalyn18.07.2007 17:04

Sincer eu nu mai cred nimic.Pana nu vad jucatorul ca semneaza contractul nu cred.

Discutiile despre un jucator anume ar trebui continuate din momentul in care acela va fi oficial in Ghencea pentru ca nu e bine sa ne facem iluzii desarte ...

bodanelu18.07.2007 17:17
un mesaj care chiar m-a suparat: tu pari a nu intelege diferenta intre cumparator - marfa cumparata - vanzator. ca sa fiu plastic si golan in acelasi timp iti spun ca este exact diferenta intre a face sex si a primi sex! daca tu iti inchipui ca e acelasi lucru, problema ta!

in schimb ma rupi cu consideratiile filozofice tip bariera vergului!? de ce vrei sa te compromiti folosind astfel de termeni sofisticati: investitie, profit, top electoral?! ti se potriveste mai mult un "huo Becali" sau "MM sluga" (asta ca sa amintim si de trecut).

si stai linistit nu transparenta la club este ceea ceea ce-ti lipseste tie! nu ti se pare ciudat ca toti cei care acum oftati angoasati de manerele lui GG, acum vreo doi ani il injurati pe Dica in toate felurile("afara din Ghencea"), iar acum un an il faceati in toate felurile pe MM? e clar: sunteti oameni de onoare, cu "printipuri" adevarate!

1) cunosc foarte bine diferenta, chiar daca nu am studii economice

2) MM a fost cum a fost, dar din pct meu de vedere a fost un manager bun. si iar o dam in off-topic

3) Singurul jucator care l-am injurat vreodata din cei de la Steaua este Oprita. Pentru ca stiam ca e dinamovist de acum vreo 4 ani ;)

4) ce nu intelegi tu, ca putem fara Becali. sunt destule feluri in care se poate fara el. si daca vrei sa le sti cum, apuca-te si citeste toate topicurile pe aici.

LeoKinG18.07.2007 17:30
Adrian Ilie: ''Zapata sa-si ia viza si sa vina, daca vrea sa joace la Steaua''

daca Adi face asemenea declaratii, nush ce sa mai zic ....

cand vrei un jucator face pe dracu in 4 si-l iei , nu zici vrei sa vii la Steaua? , bun te asteptam pe 20 iulie, te descurci cum vii sau daca ai probleme

Deci pana la urma vine Zapata?Sau vine cum a venit si Pulido??Ramane de vazut,m-as bucura sa vina pentru ca avem nevoie de un portar BUN !

metzzz18.07.2007 17:47

nu mai vine nimeni , nu va mai obositi . n`ati auzit ca ciobanul a cheltuit deja 11mil $ (in mintea lui , daca pana si aia de la caracatitza si`au dat seama de ce spune si au facut un calcul din care reiesea ca a facut doar de 1 mil $ :)) )

nu mai speratzi in nicio minune. Astea se intamplau pe timpul lui Hristos .

oricum nu da el salariu mai mare decat a lu` finu. m-am saturat de scuza asta :|

Cred ca o sa sariti pe mine dar ajung la concluzia ca trebuia sa il vanda pe Radoi daca mai vrem jucatori :(

Alex_9118.07.2007 18:31

Asa s-a zis si de Pulido .... ca vine un fundas spaniol , si e bun .....si pe gratis !!! si pe urma .... pac pac si nu a mai venit . A venit decat Golansky , io sunt multumit si cu atat . Dinte jucatori care tot se promit acum ca vin la Steaua , o sa vina portarul ala columbinan Robinson Zapata , si mijlocasul lui Charleroi , poate si Dady .....

«16465666768107»