daca nu ma cunosti nu-mi da lectii de stelism! oricum iti spun eu ferm si fara ocolisuri ca habar nu ai ce inseamna Steaua de dincolo de cuvinte! traiti doar clipa, ganditi in slogane si vi se pare ca tot ce zboara se mananca! cititi o foaie doau de ziar, va uitati un pic la televizor si mai mult pe net, si gata: ati inteles! nu va mai trebuie nici o explicatie, nu mai exista nuante, nimic! cunoasteti, aveti convingeri, intr-un cuvant STITI TOT! felicitari si sa fiti fericiti!
mergeti pe stadioane, injurati-va, bateti-va, rupeti scaunele, injurati-l pe Dica ca e lent, injurati-l pe Mirel ca e fin, injurati-l pe MM ca e "jeg" (citez de pe un banner mai vechi de la peluza), injurati-l pe Argaseala ca e sluga, injurati-l pe Gigi ca e stapan, parasiti peluza dupa cate un conflict major cu garda, aruncati scaune pe teren atunci cand pierdem si apar ironiile suporterilor adversi, nu trebuie sa va rusinati! pana la urma asta inseamna sa sustii Steaua pana la moarte, nu-i asa?
ma opresc aici si mai repet doar atat: iubirea este frumoasa, dar ea se tine cu bani ( la toate nivelel: suporteri, patronat, etc)! punct! oricum nu vreau sa reiau din nou aceleasi explicatii! deja m-am plictisit si eu de cuvintele mele!
cat despre GG, stai tu linistit ca de mult nu mai are nevoie de Steaua ca sa castige notorietate! acum il stie toata tara! nu va mai imbatati cu apa rece ca machidonu' fara Steaua e mort in politica si ca de aceea e OBLIGAT sa bage tare banutu'. a depasit faza asta! daca maine taie bugetul la club si nu mai apare pe la stadion, anuntand ca va construi un spital modern cu fondurile economisite sa vad eu cine il va acuza pentru un astfel de gest?! si atunci o sa zbieram ca apucatii pe forumuri si pe la garduri implinindu-se visul unora de a ajunge cu DEMNITATE si ONOARE pe locul 10. sa vezi atunci ce viata de boieri pentru suporterii Stelei. cred ca ne vom aduna vreo 2000 - 3000 la fiecare meci (imi amintesc si acum cu nostalgie frumoasele zile de final ale domniei fratilor Paunescu, cand incasam cu mandrie 4-0 de la Bistrita si Arges, 5-1 si 4-1 de la petrolul, iar peluzele ovationau fericite?!).
norocul nostru e ca microbu' Steaua l-a prins si pe oaie!