FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«16869707172107»
The_Foxes20.07.2007 06:42

va dati si voi cu parerea de Herea de parca v-ati si uitat la meciurile lui (in afara de cele jucate de Steaua poate rapid si Dinamo)... o sa vedeti cum o sa ne scoata peri albi este un jucator cu calitati extraordinare...in schimb din toata treaba asta rezulta 1 lucru : Iacov ala e cel mai infect , imputit conducator de pe la noi, o femeie de om. saptamana trecuta incepuse sa delireze ca are el oferta de 2.6 mil de afara tocmai ca sa creasca pretul. da Herea e bun dar acum valoreaza 1.5 maxim. grifiths ala a jucat 1 sezon la national si nici nu m-a impresionat. Herea e de ceva timp capitan asa ca nu se merita comparatia....

bog_militaru20.07.2007 07:34

salve.despre transferuri:)),nu mai e o nautate sau nu e nimeni naiv mai bine spus sa mai creada ce zice ciobanul,ce jucator e asta dady,sau cum l-o chema???,nu stim dar din cate se aude si scrie presa omul e ca-m frant asa,l-au dat pe Thereau care era cel mai bun ca sa ia un jucator care are nu stiu ce scame prin stomac...hai sa fim seriosi,Steaua nu a aratat in campania de pregatire mai nik cu jucatorii achizitionati,si Iacob ce mai cauta la Steaua,Coman,Baciu,Lovin,astia nu sunt jucatori sunt praff.,unde sunt achizitiile de care se vb,asteptam jucatori pe posturi care nu au dublaj si pe posturi unde nu merg jucatori care nu dau randament.asteptam ceva nou o schimbare,mie greu sa spun ca ne vom bate cu caini si CFR-istii sau rapid,e greu dak nu se schimba ceva la echipa nici locul 2 nu o sa-l mai prindem,speram la chimbari majore.forza Steaua

robisteaua20.07.2007 07:42

Din ceea ce se scire prin ziare Zapata ar fi semnat un contract pe 4 ani cu Steaua, iar GSP scrie ca jucatorul portughez Dady ar fi semnat si el cu Steaua, sumele de transfer sunt: la portar 500.000 de euro iar la atacant 3.500.000 de euro, totusi in Prosport a aparut o declaratie a lui Adi Ilie care spune ca nu-l intereseaza daca ii accidentat, si numai daca va trece examenele medicale ar putea semna cu gruparea din Ghencea. In ceea ce il priveste pe Armenteros este asa cum am anticipat si eu , si anume va ajunge la echipa a doua al FC Sevillei, totusi sper ca Adi Ilie sa-l aduca pe Jose Pedro care ii liber de contract, un mijlocasi foarte tehnic de picior stang, fost coechipier cu Dady la Beleneses. Ne mai trebuie un fundas central si o sa fim pregatiti de accedera in grupele CL si startul din Liga I.

victor20.07.2007 07:45

dimineata am trimis o noua oferta impresarului pentru armenteros! din pacate asta e situatia cu jucatorii de valoare: sunt curtati de multe cluburi si discuta la mai multe capete! ca sa nu spunem ca in general Romania nu pare a fi o destinatie atractiva si multi jucatorii prefera sa astepte finalul perioadei de trensferari pentru a se decide! in general insa e greu sa lupti cu echipele spaniole sau italiene si din cauza campionatului! oricine are cat de cat valoare prefera primera sau calcio in detrimentul ligii lui mitica. de aceea ca sa compensezi trebuie sa oferi mult mai mult!

dady e bun. din pacate accidentarea asta e chiar ghinion. inteleg insa ca adevarul e pe la mijloc, portughezii incercand sa blocheze vanzarea lui acum. la sfarsitul lui iunie dady semnase extinderea cu un an a contractului cu belenenses. salariul lui in portugalia este acum de 120,000E (de la 85.000 cat primea anterior).

robisteaua20.07.2007 07:49
dady e bun. din pacate accidentarea asta e chiar ghinion. inteleg insa ca adevarul e pe la mijloc, portughezii incercand sa blocheze vanzarea lui acum. la sfarsitul lui iunie dady semnase extinderea cu un an a contractului cu belenenses. salariul lui in portugalia este acum de 120,000E (de la 85.000 cat primea anterior).

Din cate stiu Dady urmeaza sa primeasca la Steaua daca va semna contractul pe 4 sau 5 ani, un salariu de 350.000 euro pe an, jucatorul sigur vrea sa vina la asa salariu.

SSK20.07.2007 08:03

Hai victore, tine degetele incrucisate sa facem totusi un transfer-doua, ca altfel iar pleci de pe forum pana la urmatoarea "campanie de achizitii", prin iarna... cand o sa-i aducem pe Malouda (care nu se va fi adaptat la Chelsea), Chivu (liber de contract) si hmm...hai sa zicem Wagner Love. Sigur ajunge Becali la 40% incredere cu astia 3!

Azazello20.07.2007 08:04
Din cate stiu Dady urmeaza sa primeasca la Steaua daca va semna contractul pe 4 sau 5 ani, un salariu de 350.000 euro pe an, jucatorul sigur vrea sa vina la asa salariu.

Stie cineva daca Adi Ilie s-a intors din Portugalia? Sau lipseste de la meciul de prezentare? Cred ca e important: - daca s-a intors acum nu prea mai vad sanse sa vina vreun portughez. Daca nu vine la meciul cu belgienii, inseamna ca sunt motive intemeiate sa ramana in Portugalia si sansele de a veni cu rezultate de acolo cresc considerabil.

Matteo20.07.2007 08:27

@Victor

vrei sa zici ca cei de la belenenses au aruncat galusca asta cu pubalgia in presa portugheza, pentru a-l tine la echipa?

forever_STEAUA20.07.2007 08:34
Jose Fonte, jucãtor dorit de Steaua, va juca la Crystal Palace. Fotbalistul lui Benfica Lisabona este împrumutat la echipa din Anglia pentru un an de zile. Fundașul central în vîrstã de 23 de ani a evoluat anul trecut pentru Estrela Amadora. Jose Fonte a efectuat se aflã deja în Anglia și a trecut vizita medicalã.

sursa: gsp

JDERUL20.07.2007 08:36

Nu credetzi ca,daca intr-adevar,se dorea sa se faca unele transferuri ,,de marca"din strainatate ar fi trebuit sa se apeleze la o firma de impresariat serioasa ?Eu cred ca majoritatea jucatorilor straini care au ceva calitatzi sunt monitorizatzi de cei ce lucreaza in domeniu.De ce sa reinventam roata cand ea a revolutzionat deplasarea inca de acum cateva mii de ani?

De ce sa mai folosim ABACUL cand avem la dispozitzie calculatoare ultraperformante?

Numai de dragul de a creea iluzia ca suntem preocupatzi de ceva?

Mie mi se pare ca jjjj asta face.Sa dea D-zeu sa ma insel ! Imi doresc foarte mult sa nu am dreptate!

cristi_mold20.07.2007 08:38

Pacat ca l-am ratat pe Jose Fonte. Chiar aveam nevoie de un fundas central. Oricum sper sa aducem macar unul, mai ales acuma ca Hagi a dat de inteles ca Baciu s-ar putea sa plece

MadFroG20.07.2007 08:39
va dati si voi cu parerea de Herea de parca v-ati si uitat la meciurile lui (in afara de cele jucate de Steaua poate rapid si Dinamo)... o sa vedeti cum o sa ne scoata peri albi este un jucator cu calitati extraordinare...in schimb din toata treaba asta rezulta 1 lucru : Iacov ala e cel mai infect , imputit conducator de pe la noi, o femeie de om. saptamana trecuta incepuse sa delireze ca are el oferta de 2.6 mil de afara tocmai ca sa creasca pretul. da Herea e bun dar acum valoreaza 1.5 maxim. grifiths ala a jucat 1 sezon la national si nici nu m-a impresionat. Herea e de ceva timp capitan asa ca nu se merita comparatia....

Multi plangeau si dupa Griffiths si Sapunaru - mari talente ...si ia uite ce s-a ales de pe urma lor . La fel si cu Herea .Pur si simplu diferenta National - Steaua, Dinamo , rapid e una imensa ....Herea o sa treaca de la 15 suporteri la cateva mii si sa vedem daca o sa faca fata presiunii . E tanar , insa e mult prea supra-evaluat asa cum a fost si cu cangurul ala si cu Sapunis .

Dar hai sa nu mai discutam despre Herea , pentru ca oricum ramane un jucator nesemnificativ.

Cat priveste transferurile:

era de asteptat sa nu luam argentinianul pentru ca ne trezim in ultimul moment ca mai avem nevoie de jucatori

Dady e accidentat -deci e clara treaba

Macar sa vina Zapata si un fundas central . ..desi nu cred

PS : imi puteti spune de ce nu pot scrie Dinamo cu d mic ?

robisteaua20.07.2007 08:47
Stie cineva daca Adi Ilie s-a intors din Portugalia? Sau lipseste de la meciul de prezentare? Cred ca e important: - daca s-a intors acum nu prea mai vad sanse sa vina vreun portughez. Daca nu vine la meciul cu belgienii, inseamna ca sunt motive intemeiate sa ramana in Portugalia si sansele de a veni cu rezultate de acolo cresc considerabil.

Vine la meci da impreuna cu portughezii, daca vine cu "mana goala" atunci ii clar nu mai vine nimeni si Hagi se enerveazza rau de tot, sau daca nu vine la meci mai negociaza cu jucatorii, eu sper ca la meci sa-i vad pe Zapata, Dady si Jose Pedro!!!!!!!!!

cristi_mold20.07.2007 08:51

@robisteaua

cu totii speram dar cred ca vom ramane cu speranta

Azazello20.07.2007 09:11
@robisteaua

cu totii speram dar cred ca vom ramane cu speranta

Cele mai mari sanse sa ajunga le are Zapata. Ceea ce am obesrvat e ca Adi Ilie e destul de secretos cu sosirile si plecarile...Nu stiu cum sa interpretez asta. Tace si face sau teama de a nu reusi....

Oricum este greu ca pana azi la ora 19 sa mai vina cineva...

MadFroG20.07.2007 10:24

Astazi o sa fie in teren toti "internationalii" : Lovinho, Baciu , Gigelninho si nu in ultimul rand Ovidiu Pietrinio .

cristi_mold20.07.2007 10:27

Stie cineva cand trebuie sa depunem lista cu jucatorii pentru Champions League?

forever_STEAUA20.07.2007 10:30

Pana la 31 august parca.

Dar mai avem 6 zile pentru a depune lista cu lotul pentru meciul cu Zaglebie

cristi_mold20.07.2007 10:38

Deci mai este destul timp sa facem si noi transferuri ca lumea

Matteo20.07.2007 10:44

daca se fac transferurile astea, se fac datorita lui Hagi, el a dat jos militaria din pom...daca era sa fie tot Olaroiu antrenor fiti siguri ca n-ar fi venit nici un jucator vara asta.

c.ronaldo1720.07.2007 10:47

Matteo, oare cine era antrenor la Steaua cand au fost adusi Neaga, Badoi, Emeghara sau Bicfalvi ?

forever_STEAUA20.07.2007 10:49

@c.ronaldo17

Acelasi in a carui mandat au plecat Elton, Thereau...

victor20.07.2007 10:57
Hai victore, tine degetele incrucisate sa facem totusi un transfer-doua, ca altfel iar pleci de pe forum pana la urmatoarea "campanie de achizitii", prin iarna... cand o sa-i aducem pe Malouda (care nu se va fi adaptat la Chelsea), Chivu (liber de contract) si hmm...hai sa zicem Wagner Love. Sigur ajunge Becali la 40% incredere cu astia 3!

intamplator zilele astea sunt mai liber, de aceea intru si postez! altfel n-am timp de gargara! ma mir insa cata ticneala umbla in libertate pe strazi si apoi inunda netul?!

am mai spus-o si repet: o gramada de naivi isi inchipuie ca tot ce zboara se mananca si confunda visele lor cu realitatea zilnica! probabil ca se simt si fericiti din acest motiv, asa ca le urez din toata inima: a lor sa fie imparatia cerurilor!

Matteo20.07.2007 11:02
Matteo, oare cine era antrenor la Steaua cand au fost adusi Neaga, Badoi, Emeghara sau Bicfalvi ?

si crezi ca erau de ajuns ? sunt sigur ca inafara de astia nu ar mai fi transferat pe nimeni..

c.ronaldo1720.07.2007 11:08

Sunt mai sigur ca te inseli. Golanski era vizat inca din perioada Olaroiu & MM. Si referitor la Elton, aici ii dau dreptate lui Victor, ar mai fi trebuit o scufita rosie si eram rasul Ligii.

«16869707172107»