Domnule Victor, este doar impresia mea sau dumneavoastra apareti pe aici pe forum doar cand e de laudat conducerea (mai ales gg)?
De ce "s-a intors" Steaua, domnule Victor? Pentru ca a promis "nea Gigi" niste transferuri? Pentru ca a aruncat un os?
De ce nu ne precizati, daca tot sunteti "insider" de ce s-a renuntat "pe muteste" la cei mai multi abonati (peluzele), de ce crede "nea Gigi" ca poate sa calce in picioare orice, apoi aruncand doua oase sa fie respectat?
Va spun parerea mea sincera, chiar daca o respectati sau nu, daca in momentul asta la Steaua ar fi adusi Ronaldinho si Eto la pachet dar fostul cioban ar continua sa se exprime ciobaneste in legatura cu clubul, traditia, istoria si suporterii, nu as considera ca Steaua "s-a intors".
NU vreau sa ma intelegeti gresit, si mie imi place sa avem jucatori de valoare, sa castigam meciuri, si constientizez lucrurile bune facute de fostul cioban. Si nu il judec pentru ca a fost cioban, pentru ca a vandut branza, a facut specula cu terenuri, e treaba lui, dar cand isi bate joc de Steaua, e treaba mea. Stiu ca el probabil considera ca a-ti bate joc si a vorbi tampenii despre un club nu conteaza atata timp cat investesti in echipa, aduci jucatori etc. Din pacate pentru el, un club cum e Steaua inseamna mai mult decat echipa, si pentru ca el nu intelege asta, nu ma simt caraghios daca il iau la misto.
dumnul Victor iti raspunde asa:
(hai ca mai glumesc si eu, caci observ prea multa incrancenare)
vreau sa fie foarte clar si de aceea repet: NU-L APAR PE Becali, SINGURUL OBIECTIV CARE MA INTERESEAZA ESTE Steaua". am impresia ca unii dintre voi, in betia cuvintelor si a acuzelor uitati tocmai de interesul Stelei?!
nu as vrea sa imping polemica dincolo de limitele unei conversatii civilizate! eu cred ca o echipa traieste in principal prin rezultate! daca vrei sa existi in prezent si sa rezisti in memoria colectiva este esential SA CASTIGI! restul sunt numai vorbe goale. Steaua e un club adevarat si nu un surogat precum tiganimea sau Dinamo! noi suporterii traim si ne bucuram numai si numai pentru. victoriile echipei. sincer chestia cu declaratiile lui GG care isi bate joc de traditie si alte chestii din astea sunt bune pentru. gargara si chat. in viata reala existi doar daca castigi! azi, maine, si intotdeauna! iar prezentul e mereu mai important decat trecutul, afirmatie valabila pentru. orice club cu adevarat mare din Europa! mai usor cu cu poezia si cu vizionarismul ieftin ca ne omoara realitatea!
parerea mea este ca va irositi in dezbateri "goale" si ineficiente. cereti razboaie care in fapt nu vor produce decat victime, caci intr-o confruntare suporteri - Becali singura care pierde cu adevarat este Steaua. poate cineva sa afirme ca un conflict cu GG ajuta echipa? sau poate cineva sa nege ca prelungirea unei astfel de dispute este prilej de mare bucurie pentru. dusmanii nostri?
realitatea este ca GG este azi patron si ca pe termen scurt nu se prefigureaza o alta solutie mai buna! cine tine cu adevarat cu Steaua intelege acest lucru si e alaturi de echipa. cine vrea filozofie de concept, sau se crede in aula academiei, cine are false pudori si isi inchipuie ca "stie" adevarul si ca nu poate gresi, traieste intr-o lume paralela. am mai spus-o si tin sa repet: acum, ca sa triumfe, Steaua are nevoie de sprijinul nostru al tuturor! fiecare atat cat poate: Becali cu banii (multi sau putini - preferabil insa multi), noi cu incurajarile, jucatorii cu efortul si inspiratia, Hagi cu inteligenta....! amatorii ce vor sa schimbe ordinea fireasca a lucrurilor sa se caute in buzunare: au destui bani sa ajute Steaua, sa treaca pe la casierie! apoi se pot inscrie la cuvant si sa ceara decizie in conducerea cluburilor. eu personal nu cred ca un club serios sta la cheremul spectatorilor, poate doar la nivel de idee, caci peste tot in lume fotbalul a devenit o afacere in care se cheltuie si din care se doreste si profit (financiar, de imagine, etc.). parerea mea este ca ne iluzionam legat cu importanta pe care o au grupurile de ultrasi!
am mai comentat intr-un alt post ref. la abonamente. sunt multi care nu-l plac pe GG si il acuza de toate relele posibile. nici o problema, e democratie, e optiunea lor, singura problema este sa ramanem intr-un cadru civilizat de discutie (iar daca parcurgem multe din randurile scrise pe forum descoperim ca civilizatia e oarecum departe si golania de limbaj si-a cam facut cuib) si mai ales sa nu prejudiciem echipa. dar tot asa, trebuie sa admitem ca si Becali, ca patron cu acte in regula, dupa manifestarile de anul trecut, are dreptul sa nu mai faca abonamente la peluza. personal cred ca e o mare eroare, dar si el are dreptul, ca si noi, la greseala. sincer eu credeam ca nu o sa mai faca deloc abonamente! e o situatie care nemultumeste, dar care trebuie asumata de toate partile si numai prin dialog se va ajunge la o solutie. altfel nu va fi decat un lung sir de plangeri, injurii si nemultumiri din partea tuturor celor implicati, un dialog / razboi al surzilor! daca asta vreti pentru. Steaua si asta chiar va place, foarte bine, continuati! sigur, poti sa-l iei in continuare la misto pe GG, dar parerea mea este ca totusi un om care face ceva pentru. Steaua, echipa noastra, ar merita un altfel de tratament si mai mult respect de limbaj! la fel insa sunt de acord, ca si patronul ar trebui consiliat sa manifeste mai multa ponderatie si masura in declaratiile la adresa suporterilor! traim un lant de greseli pe care totusi cineva (AISS) ar trebui sa incerce sa-l rupa!
ca sa inchei: cred ca macar pentru. Hagi ar trebui sa dovedim mai multa moderatie. eu zic ca el este cel care are nevoie cel mai mult de liniste si de sprijinul tuturor! in rest fiecare sa faca dupa cum il taie capul, dar sa nu uite niciodata de Steaua!