FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2007

«16263646566107»
JDERUL18.07.2007 08:48

Se spune ca,dupa ce a creeat-o pe Eva,Dumnezeu a adus-o in fatza lui Adam si i-a spus:,,Alege-tzi o femeie cu care sa colonizezi pamantul"Si Adam a ales.Acest lucru demonstreaza ca inca de atunci se facea uz de alegeri democratice.

JJJJJ a scris cu creta pe marmura din curtea ,,palatului"30 milioane euro si i-a zis lui Adi Ilie:,,Ia bucata asta de marmura cu totzi banii scrisi pe ea si cumpara-i jucatori lui Hagi!"Acest lucru ne demonstreaza ca jjjjjjj nu se uita la bani cand e vorba de transferuri iar Hagi poate avea totzi jucatorii pe care-i doreste!

Cand se va naste un super jucator care sa nu coste numic si care sa fie dispus sa joace gratis,atunci putem fi siguri ca jjjjj il va aduce la echipa.

cristi_mold18.07.2007 08:49

@Victor

Prima data sa se realizeze transferurile si apoi vorbim de mea culpa!

steaua_gloria18.07.2007 08:54

O sa se afle adevarul vineri. Sper sa fie vorba de cei doi jucatori. Chiar am da lovitura. steagcruce2

Khalid18.07.2007 08:55

Hazetarii spun ca Adi Ilie si Valeriu Argaseala au plecat in aceasta dimineata in Portugalia pentru a perfecta transferul lui Dady. I-ati vazut pe la aeroport? :D

White_wolf84018.07.2007 08:58

Mah Victor aici e ca si cu pilda aia cu "lupul la stana"...ciobanasul(Gigi) i-a tot pacalit pe sateni(noi) ca vine lupul...si cand a venit nimeni nu l-a mai crezut.

c.ronaldo1718.07.2007 09:00
problema transferurilor este de acum in responsabilitatea directa a lui Ilie! "principele", cum il alinta unii colegi de net, a deblocat resursele! dupa cum ati constatat, nici Ilie si nici Hagi nu au dezmintit afirmatiile lui GG.

s-ar putea ca unii prieteni de pe forum sa fie nevoiti sa-si faca mea culpa! in general e bine sa fiti mai ponderati in comentarii, ca sa evitati o postura ridicola ulterioara! daca transferurile dorite se leaga, si suntem extrem de aproape de ele, trebuie sa fi chiar caraghios sa-l mai iei la misto pe Becali.

Steaua s-a intors!

Caraghios mi se pare sa ai o astfel de mentalitate, fara suparare. Cu bani nu cumperi dragostea. El a afirmat ca va aduce transferuri de 30 de milioane. Unde sunt restul de 20 de milioane? A afirmat ca aduce avion cu sigla lui Sf. Gheorghe. Unde'i avionul, in buzunar? A afirmat ca face stadion de "jde" mii de locuri acoperit. Unde'i stadionul? A afirmat ca cumpara satelit in Liga a 2a. Unde'i? A interzis abonamentele la peluze, a jignit suporterii, a incurajat Dinamo. Acuma vrei sa il luam la pupat?

Ceea ce m'a deranjat a fost ca a vorbit de foarte mult, si a facut "doar" mult.

Revinind la transferuri, consider ca cei de la Independiente sunt tampiti (scuzati'mi expresia) daca il dau pe Armenteros cu doar 3 milioane.

steaua_gloria18.07.2007 09:03
aici e ca si cu pilda aia cu "lupul la stana"...ciobanasul(Gigi) i-a tot pacalit pe sateni(noi) ca vine lupul...si cand a venit nimeni nu l-a mai crezut.

Bravo frate sa sti ca ai dreptate. Si eu traiesc acelasi sentiment. Banuiesc ca o sa ne spuna ca jucatorii cer salariu prea mare< bla bla bla..

victor18.07.2007 09:04
Se spune ca,dupa ce a creeat-o pe Eva,Dumnezeu a adus-o in fatza lui Adam si i-a spus:,,Alege-tzi o femeie cu care sa colonizezi pamantul"Si Adam a ales.Acest lucru demonstreaza ca inca de atunci se facea uz de alegeri democratice.

JJJJJ a scris cu creta pe marmura din curtea ,,palatului"30 milioane euro si i-a zis lui Adi Ilie:,,Ia bucata asta de marmura cu totzi banii scrisi pe ea si cumpara-i jucatori lui Hagi!"Acest lucru ne demonstreaza ca jjjjjjj nu se uita la bani cand e vorba de transferuri iar Hagi poate avea totzi jucatorii pe care-i doreste!

Cand se va naste un super jucator care sa nu coste numic si care sa fie dispus sa joace gratis,atunci putem fi siguri ca jjjjj il va aduce la echipa.

la misto suntem foarte tari noi suporterii! stam mai slab cand vine vorba de casierie! ii tot dam inainte ca Becali e zgarcit, dar uitam ca banii nu cresc in copaci! sigur e foarte cool sa dai sfaturi si sa ceri imperativ jucatori care costa milioane, cand nu trebuie sa platesti tu?! cand citesc unele posturi am impresia ca GG e un fel de sclav al nostru pe care putem sa-l luam la ranga cand vrea muschii nostri si sa-l buzunarim fara mila caci nu e asa, "el e fiul vitreg al natiunii, prostu' clasei, si noi toti ceilalti suntem destepti si frumosi!" oricum nu mai e mult si o sa vedem!

pentru. cultura personala a unora, zapata e rezolvat, dar nu putem sa-i rezolvam visa de Romania. consulul roman din columbia e in concediu si nu e nimeni autorizat sa elibereze vize in absenta lui! sa cazi pe jos cand constati atata nerozie!

Dani200518.07.2007 09:05
Revinind la transferuri, consider ca cei de la Independiente sunt tampiti (scuzati'mi expresia) daca il dau pe Armenteros cu doar 3 milioane.

Pe caracatita scriau ca atata are clauza de reziliere a contractului...dar nu sunt asa sigur ca e si adevarat

steaua_gloria18.07.2007 09:06
? A afirmat ca cumpara satelit in Liga a 2a. Unde'i?

Nu prea e pe fata da in Romania de ziua de azi , satelitii se afla defapt in prima divizie. Se stie ca intre Steaua si gloria buzau este o prietenie.

George Stan18.07.2007 09:24
problema transferurilor este de acum in responsabilitatea directa a lui Ilie! "principele", cum il alinta unii colegi de net, a deblocat resursele! dupa cum ati constatat, nici Ilie si nici Hagi nu au dezmintit afirmatiile lui GG.

s-ar putea ca unii prieteni de pe forum sa fie nevoiti sa-si faca mea culpa! in general e bine sa fiti mai ponderati in comentarii, ca sa evitati o postura ridicola ulterioara! daca transferurile dorite se leaga, si suntem extrem de aproape de ele, trebuie sa fi chiar caraghios sa-l mai iei la misto pe Becali.

Steaua s-a intors!

Domnule Victor, este doar impresia mea sau dumneavoastra apareti pe aici pe forum doar cand e de laudat conducerea (mai ales gg)?

De ce "s-a intors" Steaua, domnule Victor? Pentru ca a promis "nea Gigi" niste transferuri? Pentru ca a aruncat un os?

De ce nu ne precizati, daca tot sunteti "insider" de ce s-a renuntat "pe muteste" la cei mai multi abonati (peluzele), de ce crede "nea Gigi" ca poate sa calce in picioare orice, apoi aruncand doua oase sa fie respectat?

Va spun parerea mea sincera, chiar daca o respectati sau nu, daca in momentul asta la Steaua ar fi adusi Ronaldinho si Eto la pachet dar fostul cioban ar continua sa se exprime ciobaneste in legatura cu clubul, traditia, istoria si suporterii, nu as considera ca Steaua "s-a intors".

NU vreau sa ma intelegeti gresit, si mie imi place sa avem jucatori de valoare, sa castigam meciuri, si constientizez lucrurile bune facute de fostul cioban. Si nu il judec pentru ca a fost cioban, pentru ca a vandut branza, a facut specula cu terenuri, e treaba lui, dar cand isi bate joc de Steaua, e treaba mea. Stiu ca el probabil considera ca a-ti bate joc si a vorbi tampenii despre un club nu conteaza atata timp cat investesti in echipa, aduci jucatori etc. Din pacate pentru el, un club cum e Steaua inseamna mai mult decat echipa, si pentru ca el nu intelege asta, nu ma simt caraghios daca il iau la misto.

JDERUL18.07.2007 09:25

@Victor

Nu eu m-am laudat cu bugetul.

Atata vreme cat folosesti expresii ca,,luat la ranga" si ,,cum vrea muschii nostri"nu este cazul sa faci caz de cultura altora

stelist_4_ever9018.07.2007 09:44

@Victor

Care sunt pana la urma cei doi jucatori?

f0tball18.07.2007 10:01

Steaua VREA DOI JUCÃTORI: argentinianul Armenteros și atacantul portughez Dady (gsp)

victor18.07.2007 10:18
Domnule Victor, este doar impresia mea sau dumneavoastra apareti pe aici pe forum doar cand e de laudat conducerea (mai ales gg)?

De ce "s-a intors" Steaua, domnule Victor? Pentru ca a promis "nea Gigi" niste transferuri? Pentru ca a aruncat un os?

De ce nu ne precizati, daca tot sunteti "insider" de ce s-a renuntat "pe muteste" la cei mai multi abonati (peluzele), de ce crede "nea Gigi" ca poate sa calce in picioare orice, apoi aruncand doua oase sa fie respectat?

Va spun parerea mea sincera, chiar daca o respectati sau nu, daca in momentul asta la Steaua ar fi adusi Ronaldinho si Eto la pachet dar fostul cioban ar continua sa se exprime ciobaneste in legatura cu clubul, traditia, istoria si suporterii, nu as considera ca Steaua "s-a intors".

NU vreau sa ma intelegeti gresit, si mie imi place sa avem jucatori de valoare, sa castigam meciuri, si constientizez lucrurile bune facute de fostul cioban. Si nu il judec pentru ca a fost cioban, pentru ca a vandut branza, a facut specula cu terenuri, e treaba lui, dar cand isi bate joc de Steaua, e treaba mea. Stiu ca el probabil considera ca a-ti bate joc si a vorbi tampenii despre un club nu conteaza atata timp cat investesti in echipa, aduci jucatori etc. Din pacate pentru el, un club cum e Steaua inseamna mai mult decat echipa, si pentru ca el nu intelege asta, nu ma simt caraghios daca il iau la misto.

dumnul Victor iti raspunde asa:

(hai ca mai glumesc si eu, caci observ prea multa incrancenare)

vreau sa fie foarte clar si de aceea repet: NU-L APAR PE Becali, SINGURUL OBIECTIV CARE MA INTERESEAZA ESTE Steaua". am impresia ca unii dintre voi, in betia cuvintelor si a acuzelor uitati tocmai de interesul Stelei?!

nu as vrea sa imping polemica dincolo de limitele unei conversatii civilizate! eu cred ca o echipa traieste in principal prin rezultate! daca vrei sa existi in prezent si sa rezisti in memoria colectiva este esential SA CASTIGI! restul sunt numai vorbe goale. Steaua e un club adevarat si nu un surogat precum tiganimea sau Dinamo! noi suporterii traim si ne bucuram numai si numai pentru. victoriile echipei. sincer chestia cu declaratiile lui GG care isi bate joc de traditie si alte chestii din astea sunt bune pentru. gargara si chat. in viata reala existi doar daca castigi! azi, maine, si intotdeauna! iar prezentul e mereu mai important decat trecutul, afirmatie valabila pentru. orice club cu adevarat mare din Europa! mai usor cu cu poezia si cu vizionarismul ieftin ca ne omoara realitatea!

parerea mea este ca va irositi in dezbateri "goale" si ineficiente. cereti razboaie care in fapt nu vor produce decat victime, caci intr-o confruntare suporteri - Becali singura care pierde cu adevarat este Steaua. poate cineva sa afirme ca un conflict cu GG ajuta echipa? sau poate cineva sa nege ca prelungirea unei astfel de dispute este prilej de mare bucurie pentru. dusmanii nostri?

realitatea este ca GG este azi patron si ca pe termen scurt nu se prefigureaza o alta solutie mai buna! cine tine cu adevarat cu Steaua intelege acest lucru si e alaturi de echipa. cine vrea filozofie de concept, sau se crede in aula academiei, cine are false pudori si isi inchipuie ca "stie" adevarul si ca nu poate gresi, traieste intr-o lume paralela. am mai spus-o si tin sa repet: acum, ca sa triumfe, Steaua are nevoie de sprijinul nostru al tuturor! fiecare atat cat poate: Becali cu banii (multi sau putini - preferabil insa multi), noi cu incurajarile, jucatorii cu efortul si inspiratia, Hagi cu inteligenta....! amatorii ce vor sa schimbe ordinea fireasca a lucrurilor sa se caute in buzunare: au destui bani sa ajute Steaua, sa treaca pe la casierie! apoi se pot inscrie la cuvant si sa ceara decizie in conducerea cluburilor. eu personal nu cred ca un club serios sta la cheremul spectatorilor, poate doar la nivel de idee, caci peste tot in lume fotbalul a devenit o afacere in care se cheltuie si din care se doreste si profit (financiar, de imagine, etc.). parerea mea este ca ne iluzionam legat cu importanta pe care o au grupurile de ultrasi!

am mai comentat intr-un alt post ref. la abonamente. sunt multi care nu-l plac pe GG si il acuza de toate relele posibile. nici o problema, e democratie, e optiunea lor, singura problema este sa ramanem intr-un cadru civilizat de discutie (iar daca parcurgem multe din randurile scrise pe forum descoperim ca civilizatia e oarecum departe si golania de limbaj si-a cam facut cuib) si mai ales sa nu prejudiciem echipa. dar tot asa, trebuie sa admitem ca si Becali, ca patron cu acte in regula, dupa manifestarile de anul trecut, are dreptul sa nu mai faca abonamente la peluza. personal cred ca e o mare eroare, dar si el are dreptul, ca si noi, la greseala. sincer eu credeam ca nu o sa mai faca deloc abonamente! e o situatie care nemultumeste, dar care trebuie asumata de toate partile si numai prin dialog se va ajunge la o solutie. altfel nu va fi decat un lung sir de plangeri, injurii si nemultumiri din partea tuturor celor implicati, un dialog / razboi al surzilor! daca asta vreti pentru. Steaua si asta chiar va place, foarte bine, continuati! sigur, poti sa-l iei in continuare la misto pe GG, dar parerea mea este ca totusi un om care face ceva pentru. Steaua, echipa noastra, ar merita un altfel de tratament si mai mult respect de limbaj! la fel insa sunt de acord, ca si patronul ar trebui consiliat sa manifeste mai multa ponderatie si masura in declaratiile la adresa suporterilor! traim un lant de greseli pe care totusi cineva (AISS) ar trebui sa incerce sa-l rupa!

ca sa inchei: cred ca macar pentru. Hagi ar trebui sa dovedim mai multa moderatie. eu zic ca el este cel care are nevoie cel mai mult de liniste si de sprijinul tuturor! in rest fiecare sa faca dupa cum il taie capul, dar sa nu uite niciodata de Steaua!

victor18.07.2007 10:25
@Victor

Nu eu m-am laudat cu bugetul.

Atata vreme cat folosesti expresii ca,,luat la ranga" si ,,cum vrea muschii nostri"nu este cazul sa faci caz de cultura altora

nu trebuie sa te superi! nu cred ca aici e vorba de cultura, ci mai degraba de civilizatie! poti avea o dezbatere picanta, presarata de expresii "populare" cu cineva cu care esti in dezacord, dar important este sa nu faci pasul in golanie, sa poti sa argumentezi ceea ce crezi si mai ales sa asculti atent si partea cealalta?!

nu neg ca consecventa parerilor nu ar fi o calitate! dar sa nu uitam ca in popor se spune ca "numai boul este consecvent!" ce vreau sa spun este ca in cazul concret al patronului echipei Steaua nu e bine sa ramanem doar in alb si negru. exista si nenumarate nuante si nu e o rusine sa admiti (sau sa lauzi) anumite gesturi, sau sa critici unele actiuni sau decizii!

mai vorbim!

Azazello18.07.2007 10:35

Sa spumem ca sunt de acord cu tine (sa spunem numai). Un singur lucru vreau sa te intreb: cand asa-zisi suporteri rup scaune, incendiaza, se lovesc (pana si intre ei , pentru ca nu impartesec aceleasi valori), cand echipa nu poate juca pe ternul propriu, cand e amendata de UEFA, a cui treaba este ?

stefanVl18.07.2007 10:38

Fac pariu ca nici Dady nici Armenteros nu o sa semneze cu Steaua.. oricat de mult mi-as dori lucrul asta.. Cica Armenteros deja e împrumutat la FC. Sevilla

victor18.07.2007 10:40
Steaua VREA DOI JUCÃTORI: argentinianul Armenteros și atacantul portughez Dady (gsp)

cred ca armenteros e foarte greu de intors! el independiente are o intelegere cu sevilla pe care noi incercam sa o rupem. independiente se intelesese cu sevilla ca armenteros sa vina in europa ca imprumut pentru. un an. norocul nostru, daca se poate spune asa, este ca sevilla intentiona sa-l directioneze in primele 6 luni la echipa lor a doua care joaca in segunda division, pentru. ca au multi extracomunitari la prima echipa. aici este punctul slab in intelegerea independiente - sevilla - jucator pe care noi incercam sa-l speculam, propunandu-i lui armenteros un angajament la Steaua.

desi oferta noastra este superioara acum celei facute de sevilla, atat jucatorului cat si inclusiv fata de independiente (clubul proprietar) parerea mea este ca daca sevilla tine cu adevarat sa-l ia va mari potul si atunci e greu de crezut ca vom putea intra in concurenta cu ei!

daddy e scula mare si numai un ultim efort din parte lui benfica mai poate bloca transferul! ma indoiesc insa ca benfica va da peste 3 mln, oferta lor fiind de doar 1 mlln. sigur pot exista insa si intelegeri speciale in spatele usilor inchise ale fotbalului portughez. pana maine se decide, eu stiu ca in cazul lui daddy chiar s-au pregatit actele de contract!

stefanVl18.07.2007 10:44

Bine ar fi sa ai dreptate si macar unul din ei sa ajung in Ghencea.. Atacant ca Daddy greu gasesti

victor18.07.2007 10:46
Sa spumem ca sunt de acord cu tine (sa spunem numai). Un singur lucru vreo sa te intreb: cand asa-zisi suporteri rup scaune, incendiaza, se lovesc (pana si intre ei , pentru ca nu impartesec aceleasi valori), cand echipa nu poate juca pe ternul propriu, cand e amendata de UEFA, a cui treaba este ?

cum indraznesti sa pui astfel de intrebari? ce fel de suporter esti tu?! esti vandut conducerii! RUSINE!

singurul vinovat, vinovatul de serviciu, este Gigi Becali, cel care a venit cu branza lui puturoasa si a stricat atmosfera in Ghencea, acolo unde inainte suporterii citeau din Goethe si recitau din Heine! Becali sa fie judecat si bagat la cremenali!

(e un tip de raspuns care circula ades pe forumul nostru)

giovani18.07.2007 10:56

Da cu fundasul central ce se mai aude ?

danutz54alb18.07.2007 10:57

cine stie daca amicalul de azi e televizat ? (pe orice post)

stefanVl18.07.2007 10:59
cine stie daca amicalul de azi e televizat ? (pe orice post)

NU ESTE!

Azazello18.07.2007 11:13
cum indraznesti sa pui astfel de intrebari? ce fel de suporter esti tu?! esti vandut conducerii! RUSINE!

singurul vinovat, vinovatul de serviciu, este Gigi Becali, cel care a venit cu branza lui puturoasa si a stricat atmosfera in Ghencea, acolo unde inainte suporterii citeau din Goethe si recitau din Heine! Becali sa fie judecat si bagat la cremenali!

(e un tip de raspuns care circula ades pe forumul nostru)

Era cat pe ce sa ma induci in eroare cu raspunsul...

Din pacate a fi suporter e interpretat de unii ca fiind sinonim cu a-l injura pe Becali. Ma amuza sa vad ca se afirma : "vom incuraja echipa si-l vom injura pe Becali" ca si cum echipa (jucatori, antrenori) ar fi imuni la ce aud din tribuna.

Cat despre transferuri, este clar ca cel putin pentru Zapata si Dady se negociaza. Daca nu se vor realiza, (eu sper insa ca va fi ok), e vorba de un esec la negocieri nu de lispsa de interes dar sunt convis ca vor fi voci care vor zice ca a fost o farsa de la inceput, ca de fapt nu s-a vrut, unde-s banii din CL...etc.

«16263646566107»