FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«1789101116»
fiara718.04.2007 20:25

Bravo Oli. Mi-a placut cand ai salutat galeria adversa si cum radeai de fraierul ala de MM.

RESPECT Oli. Esti un mare caracter! Cu Oli pana la moarte!

cristian01418.04.2007 20:25

Ai nostri o iau pe coaja si din cauza lui Argaseala, despre care incep sa cred ca e un incapabil spre prost. Cum poti sa permiti o asemenea organizare a meciului !??! Cum poti sa te multumesti cu 450 de bilete in Bucuresti, dar la derby-ul cu javrele sa le permiti sa intre 800 peste limita admisa ??! CUM ??

Se vede ca noi, suporterii Stelei suntem pielea carnaciorului pentru distinsii conducatori, din moment ce suntem tratati astfel.

RUSINE !!!

Weed4All18.04.2007 20:26
SI-A DAT DEMISIA!!! IN SFARSIT!!!SA FIE SANATOS SA SE DUCA LA Poli PA SI NU NE PARE RAU inca O DATA O SPUN!!!ADIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSS!!!ZAMBEA K BOUL CAND Meme ISI MUSK PUMNII DE NEPUTINTA UNOR EPAVE (MA ROG 90% DIN EI ) VAI NU E NUSH CINE SAU NUSH CARE (Dica....)FRATE DA NE LIPSESTE DA O ECHIPA MARE K Steaua NU STA IN 11 JUCATORI O ECHIPA MARE SE VEDE DUPA REZERVE!!! steaua_ro

NU CRED PANA NU IL AUD YO IN VREUN INTERVIU!!!

Astristul18.04.2007 20:27
YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS!

SI_A DAT DEMISIA OLIGOFRENU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

info de pe fanatik.ro

Multumesc Dumnezeule!

Multam pentru informatie. ;) Dar sper sa nu fie vreo gluma, ca nu vad nicaieri altundeva stirea asta. Acum daca pleaca ZerOli cine sa-i ia locul? Eu as opta pentru Petre Grigoras sau Ilie Dumitrescu. Asta cu conditia sa nu-si mai bage GG nasu in facutul echipei!

andr3y18.04.2007 20:27

Urat meci! Foarte urat!

Bogdan4Steaua18.04.2007 20:27

Se pare ca am scapat de Oli! Cel putin asa anunta Realitatea TV. Nu sunt pentru plecarea lui Stoica.

ULTRASSICK18.04.2007 20:28

AR FI PENAL SA CONTINUE!DECI E CEL MAI PENAAAL OM DAK O SA CONTINUE...MAMA IL AUD SI PE Radoi CIK UN ANTRENOR MAI BUN K Oli NU E ...PFFFFF CRED K ERA IRONIC...SPER

domi18.04.2007 20:28
Neoficial: Olaroiu a demisionat!

Cosmin Olaroiu nu a venit miercuri seara la conferinta de presa de dupa meciul Poli Timisoara - Steaua, anuntand ca demisioneaza.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...-demisionat.htm

DOAMNE AJUTA SA FIE ASA

oop18.04.2007 20:28
Uitati mai fratilor ce inseamna sa suferi sa iti pese ... uitati la MM... iar Oli ... rade..

olisimeme.jpg

cred ca si pe Meme il bufnea rasul,dar macar si-a pus mana la gura :P

B_zkit18.04.2007 20:29
Antrenorul Cosmin Olaroiu si-a anuntat in vestiar jucatorii, dupa partida cu Poli Timisoara, ca "acesta a fost ultimul meu meci la Steaua".

Anuntul i-a socat pe fotbalisti, care au ramas fara cuvinte, mai ales ca patronul Gigi Becali anuntase ca Oli va continua in Ghencea pina in vara

Exista Dumnezeu!

Weed4All18.04.2007 20:30
Multam pentru informatie. ;) Dar sper sa nu fie vreo gluma, ca nu vad nicaieri altundeva stirea asta. Acum daca pleaca ZerOli cine sa-i ia locul? Eu as opta pentru Petre Grigoras sau Ilie Dumitrescu. Asta cu conditia sa nu-si mai bage GG nasu in facutul echipei!

YO ZIC SA SCOATA CIOBANUL NISTE BANI DIN INCASARILE CARE LEA FAC PANA ACUM SI SA ADUCA UN ANTRENOR DE VALOARE!!! NU TOTI RATATII DE LA NOI DIN Liga... SA ADUCA VALOARE DACA VREA PERFORMANTA...

ULTRASSICK18.04.2007 20:33

YO ZIC SA SCOATA CIOBANUL NISTE BANI DIN INCASARILE CARE LEA FAC PANA ACUM SI SA ADUCA UN ANTRENOR DE VALOARE!!! NU TOTI RATATII DE LA NOI DIN Liga... SA ADUCA VALOARE DACA VREA PERFORMANTA...

[/quote

DECI DAK ADUCE ADNTRENOR SI DA O PARTE DIN EPAVE AFARA MAI MULT K SIGUR Steaua IN CATEVA SAPTAMANI ISI REVIN DA ACUM IN MIJLOC DE SEZON CE KKT SA FACA...LA VARA RECONSTRUCTIE SI O LUAM DE LA CAPAT 2007-2008 CAMPIONI SPER fular-campionii

DINUHKY18.04.2007 20:34
MARI PROSTI SUNTETI....

DEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAADEMISIAAAAAAAA DEMISIAAAAAAAAA

AM SCRIS LA SFIRSITUL TURULUI CA AR FI BINE SA DEMISIONEZE. DE SUPARARE NU AM MAI SCRIS PINA IN SEARA ASTA. NU MAI SUPORT PE Oli ANTRENOR.

DEMISIA DEMISIA DEMISIA

MARIAN Iancu AVEA DREPTATE FRATILOR. Oli ESTE ANTRENOR DE LOCURILE 3 -4

FORTA Steaua HEI.

Quetzalcoatl18.04.2007 20:34

Jesus, un sezon ratat, pe gustul oricarui dusman de-al nostru :(((

Sper ca-i adevarata stirea cu Demisia lui Olaroiu. La naiba cu toate !!!!!!!!!!...in fine CU Steaua PANA LA MOARTE!!!

cristian8618.04.2007 20:34
SPRIJINITI ANTRENORUL care:

1. a castigat campionatul

2. semifinala UEFA

3. grupele LC

ESTI CUMVA BEAT ?

AdrianUltras2518.04.2007 20:35
cred ca si pe Meme il bufnea rasul,dar macar si-a pus mana la gura :P

bai

nu mai ziceti ma de MM

ala chiar sufera pt echipa asta

isi mananca nervii

nu vedeti

si Oli radea de el

sa mor de nu ma simt tradat

mai ales ca l-am sustinut atat

cum dreq te poti purta asa?

nu avem la Steaua nevoie de oameni care se dau batuti cand e greu

daca nu are testicole sa plece

unde e Leynad72 ca sa imi fac mea culpa?!

Encipi18.04.2007 20:35

UItati-va la TV Sport si la marele capitan Radoi.L-a intrebat ala cum se simte..si el mai are tupeu sa rada..ca se simte bine...Rusine si tie Radoi!!!! Ar trebui sa lustruiesti si tu banca putin ca in loc de fotbal faci numai karate!!

lemurian3718.04.2007 20:36
SI-A DAT DEMISIA!!! IN SFARSIT!!!SA FIE SANATOS SA SE DUCA LA Poli PA SI NU NE PARE RAU inca O DATA O SPUN!!!ADIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSS!!!ZAMBEA ca BOUL CAND Meme ISI MUSK PUMNII DE NEPUTINTA UNOR EPAVE (MA ROG 90% DIN EI ) VAI NU E NUSH CINE SAU NUSH CARE (Dica....)FRATE DA NE LIPSESTE DA O ECHIPA MARE ca Steaua NU STA IN 11 JUCATORI O ECHIPA MARE SE VEDE DUPA REZERVE!!! steaua_ro

Bai !!! Cum dracu' il vaiti pe Meme ??? O jigodie ordinara si un idiot ! Oli nu e ''scula'' de antrenor,greseala lui e ca a fost ''slab de inger'' si l-a ascultat pe dobitoc cu managementul lui de kakat !!! Pai l-a ''faza'' aia cu soferul ala de l-a plesnit cretinu',ce facea Becali ? Alt patron il ''zbura'' de mult....parca vad ca il aduce pe ''marele antrenor'' Hagi,machidon de ! Dar nici ala nu-l ''inghite'' pe tembel ! Intelegi ???

SebaSS18.04.2007 20:36
Gata Zer0li, ne-ai ingropat de tot. Poti sa pleci la AEK Timisoara

Pai da, joaca si in cupele europene acu, dupa ce le-am dat meciul

blondutzu18.04.2007 20:36
DE CE???? Sa imi risc sanatatea??? sa imi risc viitoru sa ma trezesc cu dosar penal?? pt ce???

pt cine???? Pt niste cizme care cred ca ne fac o favoare daca alearga?? pt un antrenor de kkt care il doare in cur si rade cand pierde??

Du-te tu frate...n-ai decat!!!

frate lasa u sanatatea si viitoru.....eu nu m-am ref la tine am zis la toti stelisti din Bucuresti...si la asta ma refer la brigazi....skins...etc.....nush ce faceai daca erai u in locu lor:)

inches18.04.2007 20:37
inca mai avem sanse la o cupa europeana... inca suntem in lupta pt locul 3, ce ar aduce o calificare in Cupa UEFA sau putem termina pe 4, ne inscriem in Cupa UEFA Intertoto, o castigam si mergem mai departe in Cupa UEFA .... Doamneeee....! ! ! imi vine sa urlu cand vad in ce stare am ajuns... absolut jenant :( :-<

Cupa lui Toto nu este o cupa pentru Steaua, si in plus, toate echipele care trec prin interoto isi distrug pregatirea de vara pentru noul sezon si pe urma rateaza campionatul

Weed4All18.04.2007 20:37

[/quote

DECI DAK ADUCE ADNTRENOR SI DA O PARTE DIN EPAVE AFARA MAI MULT K SIGUR Steaua IN CATEVA SAPTAMANI ISI REVIN DA ACUM IN MIJLOC DE SEZON CE KKT SA FACA...LA VARA RECONSTRUCTIE SI O LUAM DE LA CAPAT 2007-2008 CAMPIONI SPER fular-campionii

NU MAI ARE CE FACE DEACUM DAR INAINTE DE MECI PUTEA SA FACA CEVA DACA NU MAI ERA Olaroiu? EU ZIC CA DA PUTEA! SUNT SIGUR CA NU LUAM BATAIE DE LA O ECHIPA NE KK CUM E Poli...

predatorpulse718.04.2007 20:37
UItati-va la TV Sport si la marele capitan Radoi.L-a intrebat ala cum se simte..si el mai are tupeu sa rada..ca se simte bine...Rusine si tie Radoi!!!! Ar trebui sa lustruiesti si tu banca putin ca in loc de fotbal faci numai karate!!

A mai zis ca f probabil va pleca Oli... YESSSSSSSSSSSSSSSSSS asta nu inseamna ca automat se vor rezolva lucrurile dar macar pe banca tehnica nu stiu daca se poate mai rau decat Oli,poate doar Hagi.Foarte critic Mirel la adresa colegilor sai si probabil se referea si la el,dar e cam too little too late,ei trebuia sa se trezeasca la inceputul returului nu acum cand totul e pierdut.Avand in vedere ca participarea intr-o cupa europeana greu se mai poate realiza,jucatorii accidentati vor ramane accidentati pentru partidele importante din continuare as miza pe jucatori mai tineri.De ce nu Ochirosii titular in fiecare meci din aceste 8 etape? Ce castigam daca ii mai tinem in teren pe Bostina,Lovin,g Coman sau alte panarame binecunoscute? Pacat ca nu-i mai avem pe Litu si Simion,i-as fi pus in teren alaturi de Vali Badea,mai ales ca Cyril e accidentat si Victoras nerefacut.

Ce mai avem de pierdu pentru ca noi prindem locul 2 trebuie sa fie niste circumstante fff favorabile,clujul sa piarda cu noi,Dinamo si rapid, rapid si Cluj sa se mai impiedice in 1-2 meciuri iar noi sa castigam tot.Iar din pacate tocmai faza cu victoriile noastre mi se pare cea mai putin probabila...

FORZA Steaua!!!

pda18.04.2007 20:38

E foarte realist, urmareste tot interviul si nu te mai hazarda.

Weed4All18.04.2007 20:39
A mai zis ca f probabil va pleca Oli... YESSSSSSSSSSSSSSSSSS asta nu inseamna ca automat se vor rezolva lucrurile dar macar pe banca tehnica nu stiu daca se poate mai rau decat Oli,poate doar Hagi.

LASA MA FRATE CU Hagi!!! Hagi , [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], ASTIA IS ANTRENORI? CE AU DEMONSTRAT PANA ACUM? DA FOARTE MARI FOTBALISTI AU FOST DAR ANTRENORI? MAI GANDESTE TE!!! SA ADUCA O VALOARE FRATE CARE A CONFIRMAT!!!

«1789101116»