FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«1141516»
zipper19.04.2007 09:50

Suntem de vina cu totii! Haideti sa nu dam vina numai pe antrenor, jucatori sau conducere. Si noi avem partea noastra de vina. De cate ori a jucat echipa pe Ghencea si din cauza cui? Cati am fost sa-i incurajam pe baieti dupa aceste esecuri? Sau noi n-avem merite decat la victorii?

forever_STEAUA19.04.2007 09:53

Nu imi vine sa cred ce citesc pe aici... Injuraturi ca la usa cortului intre stelisti... Pe un forum care pana mai ieri era civilizat...

@cristinelly

Stii ce se intampla cand urinezi impotriva vantului?

Iara cu marsh sa vorbesti acasa cu mamica OK?

roby_spartacus19.04.2007 10:22
lasa ca oricum au cam exagerat cu scaunele... se arunca din galeria strelei din primele minute!!! si nu tre sa te cobori la nivelul ciorilor si sa ripostezi... da ia zimi: in afara de scaune aruncate leai auzit gura?

au sustinut echipa? yo nu iam auzit!!! am mai zis: nu ultrasi ci CETATENI AU FOST AZI!!!

nici io nu i-am auzit .... dak erau ULTRASI cred k iesea mai mare bataia pt k ei se bagat unu pt celalalt !!

roby_spartacus19.04.2007 10:29
Bravo ai pus puctu pe I cine p**a mea e retardatul ala care scire de suporterii Stelei, jeghu ala vazut meciuri doar la TV a fost el pe Stefan cel mare sa vada ca am luat bataie aiurea din cauza unor javre de caini care au intrat pe teren si au rupt banerul de pe gard a fost el in seara asta in peluza sa vada ce a fost acolo,asa ca gura bai pisatule nu vorbi tu de suporterii Stelei.Uita-te ce declara jegul ala de Dragomir ca daca il vad pe strada il musc de cap, mi-au zis prietenii ca eu akm am reusit sa ajung acasa de la stadion ca incercau unii pe TV Sport sa ii explice ca jandarmii bat aiurea suporterii si el zicea numa de suporterii Stelei!sa ma pish pe voi de suporteri de weekend care ati vazut Ghencea doar la TV

SI dDragomir e un ,are jegos ... iiauzi pana acum se ziceau toti k jandarmii nu bat suporterii si acum cand au vazut in ce hal iau batut (" LA o forta sa se reactioneze cu o forta mai mare k doar asa ii putem oprin pe huliganii astia prin mai multa bataie" Dragomir ) Fmm de jegos ia sa vina fitu pe stadion ma sa ii ia bataie ii convine ??? MAi bine le da amenzii decat sa ii bata ca nu suntem in Epoca de piatra , am mai evoluat si noi si nu suntem salbatici!! Dar vad ca jandarmii nu am evoluat deloc ei tot salbatici sunt , le pui un bulan in mana si incepe sa loveasca in stanga si dreapta !!

oop19.04.2007 10:37
pai nu era obiectiv primordial.dar cand au vazut ca le-a scapat titlul si nici nu prindem loc de cupe au schimbat obiectivele din mers.parca asta era competitia looserilor .asa zicea MM nu?de aia am vrut noi s-o aducem in Ghencea?????

Nu e problema ca am pierdut campionatul,NU e problema ca am iesit din UEFA,NU e problema ca am fost eliminati din cupa...fratilor,NU putem castiga la nesfarsit!!!!

Problema e ca nu putem sa dam un sut pe poarta tot meciul....NEPUTINTA asta e umilitoare,jocul in sine...dupa o prestatie ca asta,ar trebui sa le fie rusine,dar pe ei ii doare in c...ot

c.ronaldo1719.04.2007 11:36

O pauza ar trebui pentru unii de la Steaua.... O pauza mai lunga...

valeryca19.04.2007 11:40

Meci de meci jucam din ce in ce mai prost, imi pare rau sa o spun sunt stelist infocat dar ne cam facem de ras, cred ca si o echipa de Liga a treia in acest moment ne-ar pune mari probleme. Sunt din gr dar va asigur ca un astfel de antrenor zbura dupa 3 etape de la echipa locala de divizie b. Nu stiu de ce il tine Becali in brate a demonstrat ca in momentele cheie a clacat iar acum nu e in stare sa scoata echipa din criza. Daca ramane pana in vara cred ca nici UEFA nu o mai prindem

iulian9719.04.2007 11:43

dica10 Asa ceva nu am mai vazut.De cand sunt eu de 9 ani si de la 6 ani tin cu Steaua de cand am auzit de fotbal dar asa joc in viata mea nu am vazut.in ultimele 2 etape cu Gloria Bistrita si cu Poli slab de tot.eu inteleg ca lipsesc 7 jucatori dar o echipa buna are si rezerve bune.Dar las au avut si ei un an mai prost.Campionatul vitor vine Dica cel mai bun de la Steaua si poate ca o sa participe din nou in Liga Campionilor si o sa castige si campionatul.Forza Steaua.id meu de mess Iulian_9

1573091378_153.jpg

104544624_re34286197196e4084a722d87d9a5cb89a19e7219e9afwsgrtg.jpg

tn_1678181802_467854_BIGLANDSCAPE.jpg

438824618_18673_22005_dica2.jpg

25368_timbru.jpg

25405_timbru.jpg

703421124_dica_si_cristocea.JPG

CORSO19.04.2007 12:16

Editat. Moderatorii

cucu_bine19.04.2007 12:31

Oli

Ati auzit ca in loc sa isi dea demisia, antrenorul nostru preferat si-a prelungit contractul inca 3 ni?!?!?...nu cred ca scapam prea curand de el... steagcruce2

BlaUGranA19.04.2007 12:50

Caine paduchios marsh in cusca si nu mai latra pe aici ca oricum ar fi tot niste ratati ramaneti

Weed4All20.04.2007 00:29
Ce praf esti!!! Nu imi vine sa cred!! Adica in CL nea calificat Badea nu Oli, iar cu Gloria sau Timisoara cand rateaza Badea e vina lu Oli. Nu vezi ma ca esti prost tot?!?! NU AI NICI O TREABA CU FOTBALU!!!! MARSH!!!

RESPECT Oli PT TOT CE AI FACUT LA Steaua!!!!!!

Bai cacatule vezi ca yo nu te-am jignit cu nimic!!! Aici e forum daca nu stiai si fiecare are dreptul sa isi posteze parerea! Daca esti taran dute linga Gigi si semnati cu Olaroiu pe inca 10 ani! ratatule!

Dutu22.04.2007 19:06
O pauza ar trebui pentru unii de la Steaua.... O pauza mai lunga...

Ai dreptarte mai ales lui Olaroiu care nu are ce cauta la Steaua

ameryknu08.01.2008 16:41

ce vremuri pe atuncii :))... Orikum vom ramane stelistii pana la moarte

«1141516»