FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«113141516»
Weed4All18.04.2007 22:52
Cum tu ai dreptul sa-ti spui parerea cred k si eu am acest drept si dak tin cu Oli nu inseamna k sunt cioara sau javra.Din cate stiu eu acest site e pt toti SUPORTERII Stelei nu numai pt tine.

Scuze ca am exagerat...asa e fiecare cu parerea lui dar totusi yo cred ca Olaroiu e cam depasit de situatie... si a fost din totdeauana depasit...

Weed4All18.04.2007 23:02

Da ati auzit bucuria comentatorilor de la antena 1 la golul timisoarei? sau am fost singurul care a auzit> aia sunt ciori toti de la antena... ca si in meciul cu crapid din semifinalele cupei UEFA...

ULTRASSICK18.04.2007 23:03

gata sper k ne-am linistit cu toti nu si sufleteste desigur da cat de cat si hai la culcare cu toti k maine poate avem o surpriza de la mos craciun DEMISIA LUI Oli :D....si in plus eu am examen la statistica si tre sa dorm si eu draq putin hai nb all si FORTA Steaua! steagcruce2 steaua_ro

ULTRASSICK18.04.2007 23:05
Da ati auzit bucuria comentatorilor de la antena 1 la golul timisoarei? sau am fost singurul care a auzit> aia sunt ciori toti de la antena... ca si in meciul cu crapid din semifinalele cupei UEFA...

nu nu ai fost singurul am auzit si eu goooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll timisoaraaaaa hmm...iti da de gandit...si apoi la o intrare dura a lui alexa unu din aia zice cik a atins mingea si alexa ex javra ii luase picioarele lu Radoi si mingea era f departe ...plm ori javre ori ciori una din 2

oop18.04.2007 23:09
nu nu ai fost singurul am auzit si eu goooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllll timisoaraaaaa hmm...iti da de gandit...si apoi la o intrare dura a lui alexa unu din aia zice cik a atins mingea si alexa ex javra ii luase picioarele lu Radoi si mingea era f departe ...plm ori javre ori ciori una din 2

ok,it's not fair...dar ce legatura are asta cu faptul ca n-am avut un sut pe poarta tot meciul?cred ca acum avem probleme mai importante

Weed4All18.04.2007 23:10
gata sper k ne-am linistit cu toti nu si sufleteste desigur da cat de cat si hai la culcare cu toti k maine poate avem o surpriza de la mos craciun DEMISIA LUI Oli :D....si in plus eu am examen la statistica si tre sa dorm si eu draq putin hai nb all si FORTA Steaua! steagcruce2 steaua_ro

nb si succes la examen!!! gata yo m-am linistit! am fost si putin nervos dupa meci dar miam mai revenit

lumeaeamea18.04.2007 23:10

nici jandarmii nu cred ca vin sa te snopeasca in bataie daca numai canti si iti sustii echipa. normal ca daca incepi sa rupi scaune(in care nu tu ai bagat banii) nu se vor uita la tine.am fost la Bistrita la meci si cu toate ca era plin de jandarmi, nici unul nu a avut nici o treaba cu suporterii.ce sa inteleg, ca jandarmii din Bucuresti sunt mai violenti decat cei din provincie?dak nu intervin tot ei sunt de vine pt ca nu au intervenit.dute la meci si canta linistit fara a rupe scaune si iti promit ca nu o sa patesti nimic

Weed4All18.04.2007 23:12
ok,it's not fair...dar ce legatura are asta cu faptul ca n-am avut un sut pe poarta tot meciul?cred ca acum avem probleme mai importante

asa e! problemele sunt la echipa... dar vroiam sa atrag atentia asupra comentatorilor spurcati de la antena 1 care nu sunt la prima lor "abatere"!

Weed4All18.04.2007 23:15
nici jandarmii nu cred ca vin sa te snopeasca in bataie daca numai canti si iti sustii echipa. normal ca daca incepi sa rupi scaune(in care nu tu ai bagat banii) nu se vor uita la tine.am fost la Bistrita la meci si cu toate ca eta plin de jandarmi, nici unul nua avut nici o treaba cu suporterii.ce sa inteleg, ca jandarmii din Bucuresti suntmai violenti decat cei din provincie?dak nu intervintot ei sunt de vine pt ca nu au intervenit.dute la meci si canta linistit fara a rupe scaune si iti promit ca nu o sa patesti nimic

ai foarte mare dreptate!!! sa se termine o data cu scandalurile pe stadion... INSA le dau dreptate la finalul meciului cand au fost provocati si de jucatori si de ciori... ce erau sa faca? furie si nervi din cauza neputintei echipei si ai vazut ce a iesit...

inches18.04.2007 23:16
acum inteleg de ce scrii asa :|...ms k mi-ai amintit cu groaza de acel meci terifiant cu psg :(..ms ironic desigur...nu ti-e frik pt k traiesti in franta eu am 1.81 si 90 de kg si tot mi-e frik...si dak n-ai vazut cum arata janddarmeria de la meciuri eu zic sa te uiti mai bine au in general 1-90 200 m si kg nu mai zic...ori muschi la greu ori solizi de iti trag una te lasa lat....asa k dak ai fi aici ti-ar fi frik ....crede-ma

Stai linistit ca si aici Politisti sunt niste monstrii, mai ales de la Paris, dar nu fac nimik ca altfel sunt distrusi de presa si pe urma sunt dati afara de la Politie. La voi parca este ceva normal sa fiti batuti :/ :s

Si cind este PSG-Marseille cind toti berbedei se arunca cu pietre in ei (nu stiu de unde le aduc, probabil din padurea de linga), cind cei de la PSG bombardeaza cu pietre autocarul lui Marseille (care are traseu necunoscut, adica cunoscut numai de politie dar cei de la PSG il aflu lol) pot sa va spun ca este agitatie.

Eu nu vad interes sa ma duc la asemenea manifestatie de barbarie parca este arena de pe timpul romanilori.

Ma rog, noi sintem toti Stelisti, si ar fi culmea se ne certam intre noi pentru mici porcarii, si ar fi bine intii sa nu ne injuram unii pe altii.

Noapte buna (??? poate ziua ne aduce vestea buna, Oli la Poli sau afara din Ghencea).

oop18.04.2007 23:19
asa e! problemele sunt la echipa... dar vroiam sa atrag atentia asupra comentatorilor spurcati de la antena 1 care nu sunt la prima lor "abatere"!

da...si comentatorii astia sunt niste jeguri,total neprofesionisti.Eu urmaresc destul de des NHL,sa vedeti acolo comentatori...e o placere sa ii asculti,pe cand la noi sunt numai niste incompetenti care iau bani de pomana

inches18.04.2007 23:20

Asta intra adevar este mizerie, un comentator nu trebuie sa tina mai mult cu o echipa decit cu alta (vorbesc la antena, daca ii se ridica p**a pentru rapid sau Dinamo in privat este treaba lui).

In schimb daca striga "Goooooooooool Poliiiiii", ca trebuie sa dea "viata" la meci, este normal, daca in schimb ride de Steaua si vorbeste numai de Poli nu este normal.

Weed4All18.04.2007 23:36
da...si comentatorii astia sunt niste jeguri,total neprofesionisti.Eu urmaresc destul de des NHL,sa vedeti acolo comentatori...e o placere sa ii asculti,pe cand la noi sunt numai niste incompetenti care iau bani de pomana

lol, nici nu se vede ca esti fan NHL!!! =)))))))))

qnzny8118.04.2007 23:48

Nici cupa.Misto am ratat-o si pe asta .Cum am zis intr-un post al meu de acum cateva zile anul asta se pare ca ''ne-am propus'' sa ratam toate obiectivele.Dragii mei frati stelisti cu tristete in suflet va spun ca acesti baieti minunati in frunte cu super antrenorul Oli ''au reusit'' nu numai sa ne faca noua peri albi la fiecare meci din 2007 -mai putin cel cu Rapid-dar sa ne si faca de kaka .Exemplu uite cine s-a pishat pe noi azi.Despre meci nu comentez pt ca nu e nimic de comentat .Echipa a aratat practic ceea ce reprezinta ea in momentul de fata si anume-NIMIC.Imi pare rau dar asta e adevarul.Sa fim corecti si sa spunem lucrurilor pe nume .Anul asta Steaua nu a jucat nimic.Eu personal nu imi explic aceasta decadere ,poate stiu ei mai bine Oli si jucatorii .Altceva nu mai e nimic de zis pana la finalul campionatului poate mai batem si noi pe cineva asa de fenta ca nu mai prindem nici un loc de Doamne ajuta.

lumeaeamea19.04.2007 00:18

din cate stiu eu cupa nu era un obiectiv impus de conducere.cel putin la inceputul sezonului.

lucianbute19.04.2007 00:29
Nici cupa.Misto am ratat-o si pe asta .Cum am zis intr-un post al meu de acum cateva zile anul asta se pare ca ''ne-am propus'' sa ratam toate obiectivele.Dragii mei frati stelisti cu tristete in suflet va spun ca acesti baieti minunati in frunte cu super antrenorul Oli ''au reusit'' nu numai sa ne faca noua peri albi la fiecare meci din 2007 -mai putin cel cu Rapid-dar sa ne si faca de kaka .Exemplu uite cine s-a pishat pe noi azi.Despre meci nu comentez pt ca nu e nimic de comentat .Echipa a aratat practic ceea ce reprezinta ea in momentul de fata si anume-NIMIC.Imi pare rau dar asta e adevarul.Sa fim corecti si sa spunem lucrurilor pe nume .Anul asta Steaua nu a jucat nimic.Eu personal nu imi explic aceasta decadere ,poate stiu ei mai bine Oli si jucatorii .Altceva nu mai e nimic de zis pana la finalul campionatului poate mai batem si noi pe cineva asa de fenta ca nu mai prindem nici un loc de Doamne ajuta.
lucianbute19.04.2007 01:50

steaua_ro Sunt fanSTEAUA de la 7 ani asa ca tot ce se intampla azi la Steaua ma afecteaza foarte mult. Acum sunt tata si vreau ca si fiul meu sa fie STELIST!!@ A fost pe Ghencea -Templul fotbalului din Romania ,acolo eu am trait pe viu calificarile echipei favorite si suporter activ din 1976 ;!! si sper ca o sa-l mai aduc pe stadion (Ghencea) cat timpul liber ne va permite!!!Acum locuim in Brasov. Din pacate ultimile rezultate alei Stelei m-au dezamagit f mult. NU UITATI CA PRIN VICTORIILE VOASTRE FACETI MILIOANE DE ROMANI FERICITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZA Steaua !MEREU ALATURI DE ECHIPA IUBITA !!!!!

qnzny8119.04.2007 04:20
din cate stiu eu cupa nu era un obiectiv impus de conducere.cel putin la inceputul sezonului.

pai nu era obiectiv primordial.dar cand au vazut ca le-a scapat titlul si nici nu prindem loc de cupe au schimbat obiectivele din mers.parca asta era competitia looserilor .asa zicea MM nu?de aia am vrut noi s-o aducem in Ghencea?????

raul stelistu19.04.2007 06:20

Nu inteleg de ce ati schimbat formatul forumului.......sincer ii la fel de nasol ca jocul Stelei

Shark_y19.04.2007 07:16

Oli un mare antrenor dar sa dovedit inca odata ca nu pt Steaua noi campionii sa luam bataie de la Poli nu imi vine sa cred nici acum nici macar cupa nu am luato anul' asta sa vina Zenga pt Steaua murim,pt Steaua ucidem : MAGICA Steaua

alex_3.jpg

KAMM19.04.2007 08:05

Nu sunt suparat! Chiar deloc! Ma deranjeaza doar ca nu ne-au batut la scor. Ma gandesc ca poate asa se trezeste din meditatie cineva de pe acolo! Eu unul, in orice caz, sunt un mare fan al lui Ionut Popa sau al lui Petre Grigoras.

cristinelly19.04.2007 08:16
NU Olaroiu NEA DUS IN CL CI Badea!!!

NU Olaroiu NEA ADUS CAMPIONATUL CI ECHIPA CARE MERGEA DIN INERTIE!!!

Nu Olaroiu nea adus semifinala ci el nea nuat finala!!!

Ce praf esti!!! Nu imi vine sa cred!! Adica in CL nea calificat Badea nu Oli, iar cu Gloria sau Timisoara cand rateaza Badea e vina lu Oli. Nu vezi ma ca esti prost tot?!?! NU AI NICI O TREABA CU FOTBALU!!!! MARSH!!!

RESPECT Oli PT TOT CE AI FACUT LA Steaua!!!!!!

sarbatoarea_titlului_23_2131576280.jpg

Mafiaaa19.04.2007 08:43

La fiecare victorie ma bucur sa vad ca Steaua bate .... dar si cand pierde majoritata zic ... Olie e de vina....da-ti demisia Oli .... si alte alea !!!

Ba baiete .... Oli antreneaza dar NU joaca el in locul lor....

Daca baietii nu au chef sa joace ca li sa urcat la cap asta e altceva....dar Oli NU intra el in teren sa joace....

NU mai dati vina pe cel care va dus echipa preferata in Semifinale anul trecut...

Chaos19.04.2007 09:36

ce titlu pe sport.ro :"Becali ii linisteste pe stelisti: Olaroiu va ramane".Pe cine draq linisteste?pe ma-sa poate...pe mine in nici un caz sau pe alt stelist cu mintea la cap.Ma gandeam k o sa am parte de o veste buna in dimineata asta, dar se pare k mai trebuie sa astept

Danutss119.04.2007 09:42

Oli a fost bun la vremea lui....nu inteleg de ce il mai foloseste pe Iacob......nu poti sa ratezi din 5 metri cu poarta goala.....daca ajungem pe locu 5 castigam Intertoto :)

«113141516»