acum inteleg de ce scrii asa

...ms k mi-ai amintit cu groaza de acel meci terifiant cu psg

..ms ironic desigur...nu ti-e frik pt k traiesti in franta eu am 1.81 si 90 de kg si tot mi-e frik...si dak n-ai vazut cum arata janddarmeria de la meciuri eu zic sa te uiti mai bine au in general 1-90 200 m si kg nu mai zic...ori muschi la greu ori solizi de iti trag una te lasa lat....asa k dak ai fi aici ti-ar fi frik ....crede-ma
Stai linistit ca si aici Politisti sunt niste monstrii, mai ales de la Paris, dar nu fac nimik ca altfel sunt distrusi de presa si pe urma sunt dati afara de la Politie. La voi parca este ceva normal sa fiti batuti :/ :s
Si cind este PSG-Marseille cind toti berbedei se arunca cu pietre in ei (nu stiu de unde le aduc, probabil din padurea de linga), cind cei de la PSG bombardeaza cu pietre autocarul lui Marseille (care are traseu necunoscut, adica cunoscut numai de politie dar cei de la PSG il aflu lol) pot sa va spun ca este agitatie.
Eu nu vad interes sa ma duc la asemenea manifestatie de barbarie parca este arena de pe timpul romanilori.
Ma rog, noi sintem toti Stelisti, si ar fi culmea se ne certam intre noi pentru mici porcarii, si ar fi bine intii sa nu ne injuram unii pe altii.
Noapte buna (??? poate ziua ne aduce vestea buna, Oli la Poli sau afara din Ghencea).