FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«1111213141516»
Weed4All18.04.2007 21:49
ATENTIE

Daca Rapid se califica in final , si are locul asigurat in Cupa UEFA , sau chiar UCL, credeti ca ar tranti meciul doar de dragul de a ne vedea pe noi inafara cupelor europene !?

Sau , sa gandim altfel, daca interesul nostru ar fi ca Rapid sa castige finala, am face galerie Rapidului ? :-?

Oricum incredibile alegeri trebuie sa facem...

Pe de-o parte trebuie sa atacam Rapidul, sa punem presiune pe ei sa castiga (din nou) Cupa Romaniei, ca de n-o castiga , am spune ca e blat ... Pentru a evita o asemenea situatie, ar trebui sa tinem pumnii Rapidului sa iasa pe locul 2....

INCREDIBIL, de necrezut, umilitor !!! Rivalii nostri cei "iubiti" cu care ne luam la bataie (ca prostii) , lor trebuie sa le tinem pumnii ...

nu le voi tine pumnii niciodata ciorilor!!! indiferent de situatie!!! e sa fim in europa sa fim pe p$*a noastra!!! daca nu sa ne fie de bine!!! la anul!!!!

alex_sud_forever18.04.2007 21:50
care suporteri ai Stelei? yo in seara asta nu am auzit decat scandal din partea galeriei steliste!!! au sustinut echipa? cand?

cand mergea bine nu?

bai baiatule daca ti bine minte am sustinut echipa si la greu am fost pe stadion cand ne-a umilit Lyon si am strigat pt Steaua am fost pe stadion cand ne-a umilit Real am fost la toate meciurile dar acesti jegosi indolenti plini de bani care mimeaza fotbalul nici macar nu au avut bunul simt sa ne respecte si sa vina sa ne salute la sf meciului, fugeau la vestiare sa ia tricouri de la real,asa ca bai baiatule care ai vazut Ghencea doar in vise!CIOCU MIC!

ghencea18.04.2007 21:50

Asta e. Sa mai avem rabdare inca 8 etape si sa speram ca vom prinde macar locul 4. Apoi din vara, de la Hagi pana la Andone cred ca ar fi bun orice antrenor. forzateaua Acum la greu tre' sa fim alaturi de echipa.

ULTRASSICK18.04.2007 21:50
Poate ai dreptate dar eu chiar cred ca e bun Badea numa e prea singur acolo si asta da chiar mai are de lucru sa fie mare,dar de plecarea lu Oprita ce crezi?Mie imi placea ,muncea mult desi in ultima vreme juca mai slab

OPRITA TREBUIA SA PLECE DE MUULT DE LA Steaua NU CCONTEST K MUNCEA SI AVEA VOINTA DA DAK ERA VARZA DEGEABA AVEA VOINTA,MAI STII K LA INCEPUT A TRECUT NUSH CATA VREME SA DEA 1 GOL?...SI ATUNCI JUCA PE POST DE ATACANT...ORICUM SPER K SA FIE UN TRANSFER NEREUSIT PT Dinamo SA NU SE REPETE ISTORIA K LA Danciu SI C MUNT...SI Badea INTR-ADEVAR MAI ARE DE MUNCIT SI SA NU MAI FIE ATAT DE EGOIST SA JOACE IN ECHIPA ..CHIAR AR FI BINE SA FIE IN CAMERA CU Elton SI SA COMUNICE SI IN AFARA TERENULUI DA SI IN TEREN UNDE CONTEAZA CEL MAI MULT E FOARTE IMPORTANT SA SE INTELEAGA MIJLOCUL CU ATACUL ...E PRINCIPIU ..E UN LANT... steagcruce2 steagcruce2

Weed4All18.04.2007 21:52
bai baiatule daca ti bine minte am sustinut echipa si la greu am fost pe stadion cand ne-a umilit Lyon si am strigat pt Steaua am fost pe stadion cand ne-a umilit Real am fost la toate meciurile dar acesti jegosi indolenti plini de bani care mimeaza fotbalul nici macar nu au avut bunul simt sa ne respecte si sa vina sa ne salute la sf meciului, fugeau la vestiare sa ia tricouri de la real,asa ca bai baiatule care ai vazut Ghencea doar in vise!CIOCU MIC!

da da!!! numai in europa sunteti alaturi de ei!!! dar in seara asta unde ati fst? cu Dinamo in Ghencea unde ati fost? hai ca azi va inteleg: erati ocupati cu ruperea scaunelor!!! CETATENI SUNTETI CAND ECHIPA E LA GREU!!! ASA CA CIOCU MIC TU!!!

alex_sud_forever18.04.2007 21:56
da da!!! numai in europa sunteti alaturi de ei!!! dar in seara asta unde ati fst? cu Dinamo in Ghencea unde ati fost? hai ca azi va inteleg: erati ocupati cu ruperea scaunelor!!! CETATENI SUNTETI CAND ECHIPA E LA GREU!!! ASA CA CIOCU MIC TU!!!

Bai pisatule ai vazut vreodata Ghencea cum arata?Esti o rusine pentru poza care o ai!Daca ti bine minte a fost un protest si la meciu cu Dinamo ne-am calcat pe mandrie si am sustinut echipa dar daca erai pe stadion auzeai bai cacatule dar la televizor unde ai vazut tu nu prea se auzea,lingau al lui Becali ciocu mic ca nici nu sti care e o peluza pe un stadion!Daca ai tupeu vino la un meci sa vezi daca sustinem sau nu.

Weed4All18.04.2007 21:59

SI AUZI BAI CACATULE? AM VAZUT Ghencea DOAR IN VISE? ASTA E PAREREA TA BAI DISTRUSULE!!! CHIAR DACA SUNT DIN PROVINCIE AM FOST SA SUSTIN PE Steaua DE CATE ORI AM AVUT OCAZIA!!! CAND VINE PRIN ZONA PE LA MINE DE FIECARE DATA MERG LA MECI!!!! IA ZII TU BAI ULTRASULE CATI BANIU AI DAT TU DIN BUZUNARUL TAU SA VEZI PE Steaua? AVETI DEPLASARI GRATUITE SI BILETE GRATUITE!!! DE CE NU AI FOST AZI LA MECI DACA ESTI ASA DE ULTRAS? FRAERE ASA CA CIOCU MIC!!! PARIEZ CA NU7 AI SCOS 1 MIL DE LEI DIN BUZ TAU PANA ACUM SA VEZI PE Steaua SI SA O SUSTII!!! STII CAT MA COSTA PE MINE SA O VAD PE Steaua O DATA? CIOCU MIC CA ESTI MIC!!!

ULTRASSICK18.04.2007 22:00

OAMENI BUNI EU ZIC SA INCETATI PT K SUNTEM CU TOTI NERVOSI AM SUFERIT MULT IN ULTIMA VREME SI SE ADUNA ...IN PLUS NU REVARSATI MANIA INTRE VOI REVARSATI-O PE ALTI (CIORI JAVRE MITIK DE LA Liga ...ETC.)MERGEM MAI DEPARTE SI SUSTINEM PE Steaua PANA LA MOARTE!!!FORTAA Steaua steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steaua_ro steaua_ro steaua_ro fularultras

Weed4All18.04.2007 22:02
Bai pisatule ai vazut vreodata Ghencea cum arata?Esti o rusine pentru poza care o ai!Daca ti bine minte a fost un protest si la meciu cu Dinamo ne-am calcat pe mandrie si am sustinut echipa dar daca erai pe stadion auzeai bai cacatule dar la televizor unde ai vazut tu nu prea se auzea,lingau al lui Becali ciocu mic ca nici nu sti care e o peluza pe un stadion!Daca ai tupeu vino la un meci sa vezi daca sustinem sau nu.

GATA CA NU MA CERT AIUREA CU TINE!!! ESTI DEGEABA!!! VORBEWSTI FARA SA STII!!! PROTEST PE *$#@!!! NUMAI JAVRELE SE AUZEAU IN Ghencea!!! GATA NU MAI MA CERT CU TINE CA NU ARE ROST! GO TO SLEEP!!!

puricele18.04.2007 22:04

unde trebuie sa intru ca sa vad comentarile cum au fost cele de inainte pentru ca acum sunt un pic ca-m derutat

Weed4All18.04.2007 22:05
OAMENI BUNI EU ZIC SA INCETATI PT K SUNTEM CU TOTI NERVOSI AM SUFERIT MULT IN ULTIMA VREME SI SE ADUNA ...IN PLUS NU REVARSATI MANIA INTRE VOI REVARSATI-O PE ALTI (CIORI JAVRE MITIK DE LA Liga ...ETC.)MERGEM MAI DEPARTE SI SUSTINEM PE Steaua PANA LA MOARTE!!!FORTAA Steaua steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steaua_ro steaua_ro steaua_ro fularultras

NORMAL CA SUSTINEM Steaua PANA LA MOARTE!!!

NU CONTEAZA CA AM PIERDUT AZI! ASTA E!!! CUPA E GATA, CAMPIONATUL LA FEL IAR EUROPA LA FEL!!! NU CONTEAZA!!! LA ANUL!!! TOT CU Steaua SUNTEM! ASTA NE INTARESTE!!! DAR MACAR SA SE REZOLVE CU DEMISIA LUI Olaroiu!!! SA SE FACA O SCHIMBARE CA ALTFEL LA ANUL VOI SCRIE ACELEASI RANDURI...

ULTRASSICK18.04.2007 22:05
unde trebuie sa intru ca sa vad comentarile cum au fost cele de inainte pentru ca acum sunt un pic ca-m derutat

VEZI K AI PAGINI DE LA 1-16 AI DE CITIT :))) fularsteaua2

Weed4All18.04.2007 22:06

nu se mai poate din cate stiu yo... asta e noua varianta de forum!!! bucurate de ea

alex_sud_forever18.04.2007 22:08
GATA CA NU MA CERT AIUREA CU TINE!!! ESTI DEGEABA!!! VORBEWSTI FARA SA STII!!! PROTEST PE *$#@!!! NUMAI JAVRELE SE AUZEAU IN Ghencea!!! GATA NU MAI MA CERT CU TINE CA NU ARE ROST! GO TO SLEEP!!!

FMM de rahat se auzeau doar javrele pai parca erai din provincie si nu ai fost la meci ca ti-e greu, bai pisatule am fost la meci in seara asta si in al doilea rand am cheltuit mai multi bani pt meciuri si deplasari lingau al lui Becali (daca te uita la TV vedeai ca akm 1 an a declarat ca nu mai da bani pt deplasari) decat fac mata si tactu intr-un an!La somn cu tine bai pisatule taran barat ce esti,daia se pisa toti pe noi si ne iau la misto din cauza CETATENILOR ca TINE!

lucianbute18.04.2007 22:09
Mai usor cu CAPS LOCK-UL !!!

Nu e chiar asa de rau! E si aia o cupa europeana , si pare a fi in acest moment singura cale de a mai putea juca in Cupa UEFA . Sunt alte echipe cu mult mai multe pretentii, cu investitii de zeci de milioane de dolari care s-au calificat in Cupa UEFA prin Intertoto.

EXEMPLE :

- Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Paris Saint Germain din Franta

- FC Schalke 04 (2), Hamburger SV, Hertha BSC Berlin, VfB Stuttgart (2), Werder Bremen din Germania

- Valencia, Villarreal (2) din Spania

- Juventus

- Aston Villa, Fulham, Newcastle United, West Ham United din Anglia

- Ajax Amsterdam

Suntem ridicoli ! Aceasta ar fi o varianta de a putea salva sezonul.Dar si pe asta am putea sa o ratam, daca locul de UEFA se duce la Pandurii(cea mai urata si dezgustatoare echipa din Romania , echipa care face blaturi si pentru interesul caruia a fost retrogadat Sportul Studentesc) sau Poli (care chiar merita, dat fiind jocul nostru de kkt din seara asta ). Gloria pare pusa pe treaba . S-ar putea sa ne ia locul 4 ... Si atunci ce ne facem ?Am incepe sa salivam pentru locul de Intertoto ....

ULTRASSICK18.04.2007 22:09
NORMAL CA SUSTINEM Steaua PANA LA MOARTE!!!

NU CONTEAZA CA AM PIERDUT AZI! ASTA E!!! CUPA E GATA, CAMPIONATUL LA FEL IAR EUROPA LA FEL!!! NU CONTEAZA!!! LA ANUL!!! TOT CU Steaua SUNTEM! ASTA NE INTARESTE!!! DAR MACAR SA SE REZOLVE CU DEMISIA LUI Olaroiu!!! SA SE FACA O SCHIMBARE CA ALTFEL LA ANUL VOI SCRIE ACELEASI RANDURI...

ASA E!SPER SI EU K LA ANUL SA SRIU : YEEEEEEEEEE AM CASTIGAT CUPA ....YEEE FORTA Steaua AM CASTIGAT CAMPIONATUL...SI TOT ASA...VREAU SA NU MAI MA ENERVEZ PT ECHIPA MEA DE SUFLET VREAU SA VAD ALTA ATITUDINE INTR-UN FEL ALTA ECHIPA DAR CU ACELEASI CULORI BLAZON EMBLEMA TRADITIE SI PALMARES ...2 CULORI PORT IN SUFLET PANA LA MOARTE ROSU SI ALBASTRU ...TRUP SI SUFLET PT Steaua! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steaua_ro steaua_ro steaua_ro

Weed4All18.04.2007 22:10
Esti o rusine pentru poza care o ai!

si cine crezi ca o fi in poza aia bai distrusule? vrei sa iti zic yo? descarco de pe site si vezi de cine e facuta si apoi mai vb!!! ti-am mai zis: GO TO SLEEP!!!

Weed4All18.04.2007 22:11
ASA E!SPER SI EU K LA ANUL SA SRIU : YEEEEEEEEEE AM CASTIGAT CUPA ....YEEE FORTA Steaua AM CASTIGAT CAMPIONATUL...SI TOT ASA...VREAU SA NU MAI MA ENERVEZ PT ECHIPA MEA DE SUFLET VREAU SA VAD ALTA ATITUDINE INTR-UN FEL ALTA ECHIPA DAR CU ACELEASI CULORI BLAZON EMBLEMA TRADITIE SI PALMARES ...2 CULORI PORT IN SUFLET PANA LA MOARTE ROSU SI ALBASTRU ...TRUP SI SUFLET PT Steaua! steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steaua_ro steaua_ro steaua_ro

sa te auda Dumnezeu frate!!!

Si yo cred ca asa va fi...

ULTRASSICK18.04.2007 22:11
si cine crezi ca o fi in poza aia bai distrusule? vrei sa iti zic yo? descarco de pe site si vezi de cine e facuta si apoi mai vb!!! ti-am mai zis: GO TO SLEEP!!!

LOL ASA E :):D

Weed4All18.04.2007 22:15
FMM de rahat se auzeau doar javrele pai parca erai din provincie si nu ai fost la meci ca ti-e greu, bai pisatule am fost la meci in seara asta si in al doilea rand am cheltuit mai multi bani pt meciuri si deplasari lingau al lui Becali (daca te uita la TV vedeai ca akm 1 an a declarat ca nu mai da bani pt deplasari) decat fac mata si tactu intr-un an!La somn cu tine bai pisatule taran barat ce esti,daia se pisa toti pe noi si ne iau la misto din cauza CETATENILOR K TINE!

zimi si mie de ce nu ati sustinut echipa in seara asta? ai fost ocupat cu scaunele iti zic yo!!! in loc sa tipi cat poti de tare tu luai jucatorii la tinta!!! asta e!!! mai9 bine lasai pe altcineva in locul tau sa mearga la stadion ca sigur era mai bine!!! gatae ultimul mesaj care til mai trimit!!! te voi ignora ca e mai bine!!! GO TO SLEEP "ULTRASULE"!!!

alex_sud_forever18.04.2007 22:16

Feumoasa poza din tribuna 1 cu galeria in spate La somn CETATENE!

alex_sud_forever18.04.2007 22:19
zimi si mie de ce nu ati sustinut echipa in seara asta? ai fost ocupat cu scaunele iti zic yo!!! in loc sa tipi cat poti de tare tu luai jucatorii la tinta!!! asta e!!! mai9 bine lasai pe altcineva in locul tau sa mearga la stadion ca sigur era mai bine!!! gatae ultimul mesaj care til mai trimit!!! te voi ignora ca e mai bine!!! GO TO SLEEP "ULTRASULE"!!!

Uite prostule in cine aruncam cu scaune http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/FOTO__Intra_p...edea_gestu.html

ULTRASSICK18.04.2007 22:21

ba gata sa mor eu v-am mai zis razbunati-va pe ciori sau javre k ei sunt inamicii de ce nu suntem uniti in plm...stiti voi 1 milion hearts 1 love Steaua BUCHAREST steagcruce2

alex_sud_forever18.04.2007 22:23
ba gata sa mor eu v-am mai zis razbunati-va pe ciori sau javre ca ei sunt inamicii de ce nu suntem uniti in plm...stiti voi 1 milion hearts 1 love Steaua BUCHAREST steagcruce2

Pai noi suntem uniti dar vin unii si incep pe noi sa ne critice tu daca vedeai asa ceva ce facei?http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/FOTO__Intra_pentru_a_vedea_gestu.html il acceptai si il aplaudai?

mahony8818.04.2007 22:23

steagcruce2 :-? :-? :-? :-? unii oameni nu inteleg ca in fotbal iti trebuie o avere mare ca la sfarsit sa termini cu una mica ;) cu transferuri de 300.000 $ vom ajunge in sferturi in Champions League numai daca ne drogam adversarii sau sa ii accidentam sa joace intr-un picior altfel nu ..... :mrgreen: prevad la vara niste transferuri bomba in valoare de 100.000 dolari de la Poli Timisoara sau Gloria Bistrita ca doar au batut Steaua cu jucatorii lor valorosi de nationala ;) presimt ca trecem de prima runda de la Intertoto ...... iar ca antrenor il vad instalat pe Mihai Stoica ...... ce scouteri avem noi oameni buni ii trimitem in brazilia :)))))) sa se duca mai aproape grecia , croatia , turcia ? sau in campionatele alea nu au jucatori buni ? sandor torghelle ce are ? Daniel Fernandes de la paok ? nu e portar bun ? marcin mieciel ? asta nu e jucator de nationala ? JUCATORI DE LA PAOK SALONIC .... sunt convins ca nu ar fi vreo greutate in a ii semna mai ales din cauza situatiei financiare precare a clublui .......... dar eu zic sa continuam si prin papua noua guinee .... nu zic ca Elton nu e bun dar .... hmm avem alti 10 jucatori care ... nu il inteleg ...

«1111213141516»