nu te supara dar Lovin in forma maxima e un jucator mediocru pt cerintele Stelei
ASA E! CAND A FOST Lovin JUCATOR DE Steaua? NICIODATA NU A FOST SI NICI NU VA FI!!!
nu te supara dar Lovin in forma maxima e un jucator mediocru pt cerintele Stelei
ASA E! CAND A FOST Lovin JUCATOR DE Steaua? NICIODATA NU A FOST SI NICI NU VA FI!!!
baisa mor io de nu
sa vina ionut popa
ca ala stie sa ii motiveze
si daca vede ca nu fac nimic
isi bate joc de ei si ii face de tot rahatu
sa mor io de nu avem nevoie de el
FII SERIOS!! =)))))))))))))))
CE SA FACA POPA LA Steaua? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))
ERA UN SOC LA ECHIPA SI SUNT 100% SIGUR CA BATEAM ECHIPA ASTA DE rahat...
SA STII K UN SOC NU E INTOTDEAUNA POZITIV...POATE INTRAU PE TEREN CU DEVIZA AA CE PLM A PLECAT SI Oli JOC DE VOIE ...HAOTIC FARA TACTICA ...HMM SAU SA STII POATE K ASA ERA MAI BINE
PT K NU CRED K EXISTA O tactica MAI PROASTA K A LU Oli
dar ce are frate Intertoto?din pacate nici pt cupa asta de rahat nu o sa fim in stare sa ne calificam(
Mai nou in Intertoto o sa jucam 1 singur meci(una din finale) deci nu se pune problema stricarii pregatirii de vara si in al doilea rand echipe mai titrate decat Steaua au jucat(vezi Hamburg,primul exemplu venit in minte...).Echipa ar trebui sa lase deoparte arele de vedete si sa inceapa sa joace fotbal
Ai perfect dreptate frate, am uitat ca de anul asta sa pus un nou sistem in Intertoto si ca echipele cu un bun coefficient joaca parca 1-2 meciuri maxim.
Bai voi suporteri lasatio balta cu Rapidisti au inceput si asa mai departe. Daca erati destepti (voi pe stadium) va aparati (adica doar nu o sa va lasati batuti !!!) dar nu era nevoie sa va luati cu jendarmeria si cu scaune. Asa numai Rapidu' avea probleme !
FII SERIOS!! =)))))))))))))))CE SA FACA POPA LA Steaua? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))
nu stiu ma
sa ii bata
sa vina Panduru sa ii faca cacaciosi
sau [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]
sa ii ia la bataie crunta
ca nu se poate
pai ma
astia nu aveau putere sa dea o pasa
voi nu ati vazut ca de abia loveau mingea?
ce dracu?!
daca is obositi sa zica
"nu putem pt ca suntem obositi"
"cerem intelegere de la fani.ne revansam sezonul care vine"
sa mor de nu i-as intelege
ca asa e
dupa 3 ani in Europa
e uzura si fizica si psihica
si la Milan
sau Chelsea e la fel
si accidentarile tot din cauza asta sunt
dar nu se poate asa
repet
parca au facut un blat
daca era alta echipa
puteam sa jur ca meciul a fost blat
SA STII K UN SOC NU E INTOTDEAUNA POZITIV...POATE INTRAU PE TEREN CU DEVIZA AA CE PLM A PLECAT SI Oli JOC DE VOIE ...HAOTIC FARA TACTICA ...HMM SAU SA STII POATE K ASA ERA MAI BINEPT K NU CRED K EXISTA O tactica MAI PROASTA K A LU Oli
ERA SINGURA SANSA DE A CASTIGA MECIUL!!! CU Oli ERA LA SIGUR CA LUAM BATAIE!!! ATA SE STIA! DECI SINGURA SANSA DE A SPERA LA CALIFICARE ERA DEMISIA LUI Oli! AM DREPTATE?
FII SERIOS!! =)))))))))))))))CE SA FACA POPA LA Steaua? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))
Trebuie un adevarat antrenor, ce echipele Grecesti aduc antrenori de top level la AEK si Pana, si noi nu putem ? Si asa se da mare Gigi ca are bani !
Ca sa nu mai spun, ca mai si vorbeste rau de MM cu transferuri, dar cea vrea el, sa vina niste TOP CLASS PLAYER pe sume de 10 lei ? Nu zicea el ca baga 10M€ pe un jucator? Pfff ca de obiciei vorbeste mai mult.
Nu o sa plece Becali, cistiga prea mult din Steaua.
VAI DE CAPU MEU CE ZICE OIERU K CIK NU PLEACA AHAHAHHAHAHA CLAR DECI DAK PRINDEM LOCU 8 E BINE!GATA CIK E DECIS Oli NU PLEACA DE LA Steaua PANA LA SF CAMPIONATULUI:(((((((
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH BAGAMAES PUAAAALA SAMI BAG CA CRAP TELEVIZORU!!!!!!!!!>..HANDICAPATU ASTA DE Becali ZICE CA NU SI-A DAT DEMISIA SI CA NU PLEACA PANA LA SFARSITUL CAMPIONATULU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1...CA ARE INCREDERE IN DZEU SI FACE DIN RAHAT BICI ACUMA !!!!!!!!!!!!!! FUTUTI MORTII MAMII MATII DE CIOBAN BORAT SI PROST!!!!!!!!! DAVAS **** LA TOTI
Gigi CIOBANUL LA TV Sport: Oli NU PLEACA PANA LA SFARSITUL SEZONULUI!!! ACUM IN DIRECT LA TELEFON!!!
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH BAGAMAES PUAAAALA SAMI BAG CA CRAP TELEVIZORU!!!!!!!!!>..HANDICAPATU ASTA DE Becali ZICE CA NU SI-A DAT DEMISIA SI CA NU PLEACA PANA LA SFARSITUL CAMPIONATULU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1...CA ARE INCREDERE IN DZEU SI FACE DIN RAHAT BICI ACUMA !!!!!!!!!!!!!! FUTUTI MORTII MAMII MATII DE CIOBAN BORAT SI PROST!!!!!!!!! DAVAS **** LA TOTI
SI LA SFARSITUL CAMPIONATULUI NU IL VA MAI DA AFARA PE Oli!!! ASTA E CA SA DUCA LUMEA DE NAS
ERA SINGURA SANSA DE A CASTIGA MECIUL!!! CU Oli ERA LA SIGUR CA LUAM BATAIE!!! ATA SE STIA! DECI SINGURA SANSA DE A SPERA LA CALIFICARE ERA DEMISIA LUI Oli! AM DREPTATE?
DA AI DREPTATE DA UITE K NU VA FI ASA! RAMANE...SI VA FACE UN MARE KKT
baisa mor io
zici ca a fost blat
ca nu mai inteleg nimic
de cand a batut pe rapid parca s-a dus totul la dracu
ce naiba!?
ei bine asa s-a intamplat si cu Kievul. De cand i-am batut cu 4-1 la ei acasa nu am mai jucat nimic nici in Liga 1 nici in CL. Asta e adevarul ... din pacate!
Gigi CIOBANUL LA TV Sport: Oli NU PLEACA PANA LA SFARSITUL SEZONULUI!!! ACUM IN DIRECT LA TELEFON!!!
Mda, ma asteptam sa spuna PROSTIA asta mai mare decat el. Locu 5-6 scrie pe noi.
frate
partial deacord
Becali tre sa plece
neaparat
el e cauza pt ceea ce se intampla
MM a adus jucatori
antrenori
si rand pe rand Becali a "renuntat" la serviciile lor
pai ciobanu e de vina
ca daca avea Olaroiu lotu de 40 acum
nu erau problemele astea
dar de ce abia acum s-a trezit ciobanu
Sper sa se puna MM pe cautat si sa mai aduca un Zenga sau un Protasov la echipa!
Ai perfect dreptate frate, am uitat ca de anul asta sa pus un nou sistem in Intertoto si ca echipele cu un bun coefficient joaca parca 1-2 meciuri maxim.
Bai voi suporteri lasatio balta cu Rapidisti au inceput si asa mai departe. Daca erati destepti (voi pe stadium) va aparati (adica doar nu o sa va lasati batuti !!!) dar nu era nevoie sa va luati cu jendarmeria si cu scaune. Asa numai Rapidu' avea probleme !
Da...am impresia ca datorita coeficientului de tara,reprezentanta noastra(oricare ar fi ea) joaca direct finala(oricum,sunt doar 3 tururi).
Da...am impresia ca datorita coeficientului de tara,reprezentanta noastra(oricare ar fi ea) joaca direct finala(oricum,sunt doar 3 tururi).
CE AM AJUNS FRATE!!!!! AM AJUNS SA NE FACEM CALCULE PT Intertoto!!! AM AJUNS JOS...
Mama ce fata are MM la tvsport,inca putin si plange. Macar lui MM ii pasa de Steaua,chiar daca nu e intotdeauna cel mai competent om,a zis un lucru f adevarat,ca unii jucatori nu simt nimic pentru aceste culori si ca aveau drepatate suporterii cand strigau "mercenarii". Astazi am vazut doi oameni care au vorbit despre mandria de a purta tricoul Stelei:Radoi si MM. Am si eu o intrebare: de ce pe sondajul de pe tvsport Andone e cel mai bine clasat,sunt singurul caruia i se pare aiurea sa avem un fost dinamovist antrenor la Steaua?
Deci nu se poate: suntem pe locul 4,la 18 pc de locul 1 si 8 de locul 2,eliminati din Cupa de cea mai slaba echipa din tara si nici macar cu demisia lui Oli nu ne-am ales? In continuare suntem luati de prosti de cioban,a zis acum la tvsport ca-l tine pana in vara,pentru ca crede ca d-zeu il va ajuta sa ia locul 2. Cioban nesimtit ce esti,in afara faptului ca il implici pe D-zeu in fotbal,tu crezi ca D-zeu iti baga mingea in poarta,ca D-zeu iti face tactica,chiar crezi asta cioban infatuat ce esti? D-zeu iti da ,dar nu iti baga in traista.
Din cauza asta Steaua e la pamant,pentru ca de la management la organizarea clubului,la transferuri se fac dupa ureche si dupa cum se trezeste Jiji.
CE AM AJUNS FRATE!!!!! AM AJUNS SA NE FACEM CALCULE PT Intertoto!!! AM AJUNS JOS...
CHIAR K JOS...DA PAI POATE ASA E MAI BINE SA NU MAI SUFERE DE Liga C SA O IA DE JOS PRECUM CLUJUL SA MUCEASCA FARA COMENTARII DECLARATII SI ALTE KKTURI ..SA VB PE TEREN SI SA AJUNGA SUS..
Mama ce fata are MM la tvsport,inca putin si plange. Macar lui MM ii pasa de Steaua,chiar daca nu e intotdeauna cel mai competent om,a zis un lucru f adevarat,ca unii jucatori nu simt nimic pentru aceste culori si ca aveau drepatate suporterii cand strigau "mercenarii". Astazi am vazut doi oameni care au vorbit despre mandria de a purta tricoul Stelei:Radoi si MM. Am si eu o intrebare: de ce pe sondajul de pe tvsport Andone e cel mai bine clasat,sunt singurul caruia i se pare aiurea sa avem un fost dinamovist antrenor la Steaua?
NU E VORBA CA E DINAMOVIST... E FAZA CA NU ARE VALOARE DE Steaua!!! ORICUM Andone E PESTE Hagi CA ANTRENOR! SI STAI LINISTIT, CINE C REZI CA A VOTAT ANTRENORUL PE SITE UL ALA? CREZI CA AU FOST STELISTI? YO SINCER NU CRED....
bai
eu stiu un lucru
un lucru foarte adevarat
teoria x de la management
teoria x a fost facuta de mcgregor si spune ca la oameni nu le place sa lucreze
si ca sa ii faci sa lucreze
trebuie sa ii ameninti si sa stie de frica
pai asa trebuie si la noi
nu joci
afara
Oli a gresit grav cand s-a imprietenit cu jucatorii
e bine sa fie toti prieteni acolo
dar ce e prea mult strica
O FI ANTRENOR BUN DA 1 NU IL SUPORT NICI EU K E FOSTA JAVRA 2 DAK ERA ASA DE BUN NU IL DADEAU JAVRELE AFARA DE LA ECHIPA...NOI NU SUNTEM COSUL DE GUNOI AL LUI Dinamo...SA NU VINA Andone ...AR FACE BINE K Becali SA SCOATA BANU GROS SI SA IL ADUK PE Protasov INAPOI ALA ANTRENOR JUCAM 1 MECI PROST LA 10 BUNE DA PE ALEA 10 BUNE LE FACEAM SI IMEDIAT DUPA UN MECI RATAT ERA SEDINTA SI MORALUL 100% REFACUT...SI IN PLUS JUCAM SI FRUMOS steagcruce2
O FI ANTRENOR BUN DA 1 NU IL SUPORT NICI EU K E FOSTA JAVRA 2 DAK ERA ASA DE BUN NU IL DADEAU JAVRELE AFARA DE LA ECHIPA...NOI NU SUNTEM COSUL DE GUNOI AL LUI Dinamo...SA NU VINA Andone ...AR FACE BINE K Becali SA SCOATA BANU GROS SI SA IL ADUK PE Protasov INAPOI ALA ANTRENOR JUCAM 1 MECI PROST LA 10 BUNE DA PE ALEA 10 BUNE LE FACEAM SI IMEDIAT DUPA UN MECI RATAT ERA SEDINTA SI MORALUL 100% REFACUT...SI IN PLUS JUCAM SI FRUMOS steagcruce2
ASA E!!! DACA NU Protasov ALTCINEVA CU VALOARE...NU Hagi, Andone, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]....
Bai da' chiar esti enervant !!! Plange zici ? Pai el e principalul vinovat de catastrofa !!! A jucat ''tare'' de la inceput....l-a adus pe Olaroiu ca il stia ''moale'' si l-a manipulat pe Gigi cum a vrut el !? Cu transferurile lui de 2 bani si managementul lui de rahat ! Sa fim seriosi.....mascarada frate ! Teatru ''ieftin''......asta e ''CANCERUL'' Stelei !!! Pricepi au ba ???
Lemurian37
nu MM l-a adus pe Oli
MM i-a adus pe Zenga si Protasov
pe Oli l-a adus acel om care a scapat de cei 2