FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

LIVE: Poli AEK Timisoara - Steaua

«1101112131416»
korynna18.04.2007 21:15

daca el e cancerul Gigi ce mama draq mai e???daca zici ca joaca teatru macar are bunul simt sa simuleze ca il doare esecul Stelei nu ca scarbele de Becali si Oli!

lemurian3718.04.2007 21:15

Ca sa nu mai vorbesc se obraznicia,nesimtirea si tupeul jegos !!! Pai asta e ''imaginea'' Stelei,presedintele ei ???!!!

zloty18.04.2007 21:16
Bai da' chiar esti enervant !!! Plange zici ? Pai el e principalul vinovat de catastrofa !!! A jucat ''tare'' de la inceput....l-a adus pe Olaroiu ca il stia ''moale'' si l-a manipulat pe Gigi cum a vrut el !? Cu transferurile lui de 2 bani si managementul lui de rahat ! Sa fim seriosi.....mascarada frate ! Teatru ''ieftin''......asta e ''CANCERUL'' Stelei !!! Pricepi au ba ???

NU LA ADUS Meme PE Oli NUMAI VB PROSTI , A FOST ALEGEREA LU Becali Olaroiu , CE A ALES Meme A FOST BUN Zenga SI Protasov AU FACUT TREABA

ULTRASSICK18.04.2007 21:17

LA FILMULET PE SITE APARE :Becali FACE ORDINE....MDA UNDE KKT A FACUT ORDINE ??IN PALATUL LUI, IN GRADINA ? UNDE K DAK FACEA ORDINE Oli ERA OUT...NU STIE DECAT SA MANIPULEZE SI SA DEA INDICATII PE CINE SA BAGE SI PE CINE SA SCOATA DIN ECHIPA DAK E ASA DE BUN ANTRENOR SA ANTRENEZE EL ECHIPA SI SA IL LASE PE Oli SECUND CRED K ASA AM AJUNGE CAMPIONI...MDA GLUMESC DESIGUR ...CAMPIONI IN DIVIZIA B POATE .... fular-campionii

DanStan18.04.2007 21:17
Da...am impresia ca datorita coeficientului de tara,reprezentanta noastra(oricare ar fi ea) joaca direct finala(oricum,sunt doar 3 tururi).

Nu. Joaca turul 2 (7 si 14 iulie) si turul 3 (21 si 28 iulie). Oricum nu conteaza, Steaua nu va juca in Intertoto. Nici chiar daca rateaza UEFA.

roby_spartacus18.04.2007 21:18
auzi baiatule, ce cautau scaunele alea pe teren? le-au aruncat jandarmii? sau sunteti asa de cretini incat sa va puneti la mintea unor ciori care se scalambaie pe teren. Asta inseamana sa ai creier cat o nuca...

MA "suportere" am o intrebare pt u ai fost vrodata pe stadion ???? Mai dute ma la meciuri sa vezi si u admosfera de pe stadion !! Daca au venit aia pe teren si injurau sporterii Stelei ei trebuia sa zika BV BV SI sa ii aplaude??? normal ca au reactional !! Ei nu aveau ce sa caute pe TEREN

f0tball18.04.2007 21:20

Becali a spus ca Olaroiu nu pleaca pana la sfarsitu campionatului in seara astea.....tot in seara asta Radoi a sp ca Olaroiu si-a dat demisia..noi ce sa mai credem :?: fularsteaua2

AdrianUltras2518.04.2007 21:20

fratilor

eu cred ca stelistii au aruncat acele scaune

dupa jucatorii Stelei

nu dupa timisoreni

Weed4All18.04.2007 21:22
MA "suportere" am o intrebare pt u ai fost vrodata pe stadion ???? Mai dute ma la meciuri sa vezi si u admosfera de pe stadion !! Daca au venit aia pe teren si injurau sporterii Stelei ei trebuia sa zika BV BV SI sa ii aplaude??? normal ca au reactional !! Ei nu aveau ce sa caute pe TEREN

lasa ca oricum au cam exagerat cu scaunele... se arunca din galeria strelei din primele minute!!! si nu tre sa te cobori la nivelul ciorilor si sa ripostezi... da ia zimi: in afara de scaune aruncate leai auzit gura?

au sustinut echipa? yo nu iam auzit!!! am mai zis: nu ultrasi ci CETATENI AU FOST AZI!!!

ULTRASSICK18.04.2007 21:23
fratilor

eu cred ca stelistii au aruncat acele scaune

dupa jucatorii Stelei

nu dupa timisoreni

=)))))))))) SI EU CRED LA FEL SI MERITAU SA NIMEREASCA PE CINEVA..Oli SAU Lovin...EU NU INTELEG DE CE L-A SCOS PE PARA CAND Lovin ERA || ???E VREO EXPLICATIE? S-A ACCIDENTAT SI N-AM AUZIT EU?DA CHIAR NU IL VEDEA PE PRAJINA MURATA ALA CU FREZURA LUI DE RATAT,MARELE MACHO...I-A AJUNS BANI LA NAS SI I SE FALFAIE CUM FALFAI EU ASTA steagcruce2

alex_sud_forever18.04.2007 21:26

Bravo ai pus puctu pe I cine p**a mea e retardatul ala care scire de suporterii Stelei, jeghu ala vazut meciuri doar la TV a fost el pe Stefan cel mare sa vada ca am luat bataie aiurea din cauza unor javre de caini care au intrat pe teren si au rupt banerul de pe gard a fost el in seara asta in peluza sa vada ce a fost acolo,asa ca gura bai pisatule nu vorbi tu de suporterii Stelei.Uita-te ce declara jegul ala de Dragomir ca daca il vad pe strada il musc de cap, mi-au zis prietenii ca eu akm am reusit sa ajung acasa de la stadion ca incercau unii pe TV Sport sa ii explice ca jandarmii bat aiurea suporterii si el zicea numa de suporterii Stelei!sa ma pish pe voi de suporteri de weekend care ati vazut Ghencea doar la TV

predatorpulse718.04.2007 21:29
Bai da' chiar esti enervant !!! Plange zici ? Pai el e principalul vinovat de catastrofa !!! A jucat ''tare'' de la inceput....l-a adus pe Olaroiu ca il stia ''moale'' si l-a manipulat pe Gigi cum a vrut el !? Cu transferurile lui de 2 bani si managementul lui de rahat ! Sa fim seriosi.....mascarada frate ! Teatru ''ieftin''......asta e ''CANCERUL'' Stelei !!! Pricepi au ba ???

Stai nene ca nu-l cocoloseam pe Meme,doar spuneam ca se vedea ca-l doare cum a ajuns Steaua si sunt sigur ca stie o mare vina o poarta chiar el.Atat am vrut sa zic. Iar el pacatuieste prin acest sezon dezastruos.Tot el a adus si jucatorii care au ajuns in CL si in semifinala UEFA,si tot el i-a adus pe cei care au ingropat Steaua in acest sezon. El i-a adus pe Zenga si Protasov,pentru ca Jiji n-avea habar de fotbal(si a ramas la fel),insa tot el l-a adus si pe Oli.Cati dintre noi ii dadeau vreo sansa lui Protasov cand a venit? Foarte multi spuneau cine e rusnacul asta,nene? Si Steaua desi a ratat obiective importante cu Protasov pe banca era o echipa dezlantuita,abia asteptam meciurile Stelei,indiferent de rezultat vedeam fotbal. Steaua lui Oli cu exceptia a 3-4 meciuri parca tortureaza suporterul stelist,fie el pe stadion,sau la TV.

Concluzia: MM e un manager cu bune si rele,dar trebuie sa angajeze neaparat scouteri,dar d-nul Olaroiu ce bine ne-a adus,te intreb? Si nu-mi zice de performantele obtinute cu echipa lui Protasov.

Degeaba noi suporterii stelisti ne agitam cine e mai vinovat MM sau Oli,pentru ca adevaratul vionvat e Jiji Becali,care,tocmai in momentul cand trebuia sa creasca nivelul investitiei sale la Steaua,s-a decis sa fie econom si sa ia numai jucatori ieftini sau dimpotrva supra-evaluati(ov Petre).Singurele plusuri in lot au fost Cyril si Vali Badea.

Sper sa ne revenim nu neaparat ca rezultate ci ca joc.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Weed4All18.04.2007 21:29
Bravo ai pus puctu pe I cine p**a mea e retardatul ala care scire de suporterii Stelei, jeghu ala vazut meciuri doar la TV a fost el pe Stefan cel mare sa vada ca am luat bataie aiurea din cauza unor javre de caini care au intrat pe teren si au rupt banerul de pe gard a fost el in seara asta in peluza sa vada ce a fost acolo,asa ca gura bai pisatule nu vorbi tu de suporterii Stelei.Uita-te ce declara jegul ala de Dragomir ca daca il vad pe strada il musc de cap, mi-au zis prietenii ca eu akm am reusit sa ajung acasa de la stadion ca incercau unii pe TV Sport sa ii explice ca jandarmii bat aiurea suporterii si el zicea numa de suporterii Stelei!sa ma pish pe voi de suporteri de weekend care ati vazut Ghencea doar la TV

care suporteri ai Stelei? yo in seara asta nu am auzit decat scandal din partea galeriei steliste!!! au sustinut echipa? cand?

cand mergea bine nu?

eman1418.04.2007 21:30

Daca nu pleaca nici acum ZEROLI...inseamna ca eu am visat urat,Steaua e pe 2,am batut Dinamo in Ghencea,nu am iesit din cupa si echipa joaca fantastic...

Oricum Lovin e zero,Para nu poate mai mult,Badea e singur in atac,fundasii laterali...oare chiar avem?,Banel ar trebui sa ia o pauza...

Da tot nu inteleg poate cineva sa-mi explice care e tactica la Steaua,sistemul de joc,pe ce post joaca fiecare?Cred ca nici jucatorii nu mai inteleg nimic,poate de aici jocurile slabe...

Addy_G18.04.2007 21:31
CE AM AJUNS FRATE!!!!! AM AJUNS SA NE FACEM CALCULE PT Intertoto!!! AM AJUNS JOS...

Mai usor cu CAPS LOCK-UL !!!

Nu e chiar asa de rau! E si aia o cupa europeana , si pare a fi in acest moment singura cale de a mai putea juca in Cupa UEFA . Sunt alte echipe cu mult mai multe pretentii, cu investitii de zeci de milioane de dolari care s-au calificat in Cupa UEFA prin Intertoto.

EXEMPLE :

- Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Paris Saint Germain din Franta

- FC Schalke 04 (2), Hamburger SV, Hertha BSC Berlin, VfB Stuttgart (2), Werder Bremen din Germania

- Valencia, Villarreal (2) din Spania

- Juventus

- Aston Villa, Fulham, Newcastle United, West Ham United din Anglia

- Ajax Amsterdam

Suntem ridicoli ! Aceasta ar fi o varianta de a putea salva sezonul.Dar si pe asta am putea sa o ratam, daca locul de UEFA se duce la Pandurii(cea mai urata si dezgustatoare echipa din Romania , echipa care face blaturi si pentru interesul caruia a fost retrogadat Sportul Studentesc) sau Poli (care chiar merita, dat fiind jocul nostru de kkt din seara asta ). Gloria pare pusa pe treaba . S-ar putea sa ne ia locul 4 ... Si atunci ce ne facem ?Am incepe sa salivam pentru locul de Intertoto ....

Weed4All18.04.2007 21:32
Daca nu pleaca nici acum ZEROLI...inseamna ca eu am visat urat,Steaua e pe 2,am batut Dinamo in Ghencea,nu am iesit din cupa si echipa joaca fantastic...

Oricum Lovin e zero,Para nu poate mai mult,Badea e singur in atac,fundasii laterali...oare chiar avem?,Banel ar trebui sa ia o pauza...

Da tot nu inteleg poate cineva sa-mi explice care e tactica la Steaua,sistemul de joc,pe ce post joaca fiecare?Cred ca nici jucatorii nu mai inteleg nimic,poate de aici jocurile slabe...

CONCLUZIA O TRAG YO: Oli TREBUIA SA NE LASE DE MULT....

Weed4All18.04.2007 21:34
Mai usor cu CAPS LOCK-UL !!!

Nu e chiar asa de rau! E si aia o cupa europeana , si pare a fi in acest moment singura cale de a mai putea juca in Cupa UEFA . Sunt alte echipe cu mult mai multe pretentii, cu investitii de zeci de milioane de dolari care s-au calificat in Cupa UEFA prin Intertoto.

EXEMPLE :

- Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Paris Saint Germain din Franta

- FC Schalke 04 (2), Hamburger SV, Hertha BSC Berlin, VfB Stuttgart (2), Werder Bremen din Germania

- Valencia, Villarreal (2) din Spania

- Juventus

- Aston Villa, Fulham, Newcastle United, West Ham United din Anglia

- Ajax Amsterdam

Suntem ridicoli ! Aceasta ar fi o varianta de a putea salva sezonul.Dar si pe asta am putea sa o ratam, daca locul de UEFA se duce la Pandurii(cea mai urata si dezgustatoare echipa din Romania , echipa care face blaturi si pentru interesul caruia a fost retrogadat Sportul Studentesc) sau Poli (care chiar merita, dat fiind jocul nostru de kkt din seara asta ). Gloria pare pusa pe treaba . S-ar putea sa ne ia locul 4 ... Si atunci ce ne facem ?Am incepe sa salivam pentru locul de Intertoto ....

INTRADEVAR ECHIPE MARI CARE JOACA (TINE MINTE) IN CAMPIONATE MARI!!! ASA E?

eman1418.04.2007 21:34

[Dragomir ala ar trebui sa taca fiindca eu nu cred ca e vreun om din fotbal mai prost,prefacut si parsiv decat el.Sa nu mai vb.ca nu face nimic sa dispara coruptia din fotbal.Si acum imi amintesc de un meci Dinamo-ceahlau de care zicea la TV ca are probe ca a fost blat si...nimic,liniste

ULTRASSICK18.04.2007 21:35

EU SUNT INCERT SI IN PRIVINTA LU Badea MAI ARE MULTE DE INVATAT BAIATUL ASTA CUM FRATE SA LUFTEZI SA DAI DIN CAREU K LA RUGBY SI TOT ASA ...PROFITI DE FIECARE OCAZIE PE CARE O AI MAI ALES K ERAU SI MECIURI CRUCIALE,CAND II PASEAZA Elton IN LOC SA COMBINE MAI DEPARTE EL O IA SINGUR SI O PIERDE LA 3 M MAI DEPARTE...PAI DE-AIA E JOC DE ECHIPA IN PLM ...IN VIZIUNEA MEA Badea E UN FOST CL Raducanu SAU Andrei Cristea...NO FUTURE fularsteaua2

Weed4All18.04.2007 21:37
[Dragomir ala ar trebui sa taca fiindca eu nu cred ca e vreun om din fotbal mai prost,prefacut si parsiv decat el.Sa nu mai vb.ca nu face nimic sa dispara coruptia din fotbal.Si acum imi amintesc de un meci Dinamo-ceahlau de care zicea la TV ca are probe ca a fost blat si...nimic,liniste

SA II DAU LA [...] LU Dragomir!!! DUPA DECLAREATIILE DE LA TVSPORT PAREA CA ARE CEVA CU SUPORTERII Stelei NU SI CU ALTII!!! SA II DAU LA **** DE COMUNIST!!!

Weed4All18.04.2007 21:39
EU SUNT INCERT SI IN PRIVINTA LU Badea MAI ARE MULTE DE INVATAT BAIATUL ASTA CUM FRATE SA LUFTEZI SA DAI DIN CAREU K LA RUGBY SI TOT ASA ...PROFITI DE FIECARE OCAZIE PE CARE O AI MAI ALES K ERAU SI MECIURI CRUCIALE,CAND II PASEAZA Elton IN LOC SA COMBINE MAI DEPARTE EL O IA SINGUR SI O PIERDE LA 3 M MAI DEPARTE...PAI DE-AIA E JOC DE ECHIPA IN PLM ...IN VIZIUNEA MEA Badea E UN FOST CL Raducanu SAU Andrei Cristea...NO FUTURE fularsteaua2

DREPTATE!!! IN MECIUL CU CRAPID NU A FACUT NIMIC PANA PE FINAL CAND A MARCAT! CU **** Dinamo LA FEL... AZI =0! SA STINS FRATE Badea... A FOST O DATA...

eman1418.04.2007 21:41
EU SUNT INCERT SI IN PRIVINTA LU Badea MAI ARE MULTE DE INVATAT BAIATUL ASTA CUM FRATE SA LUFTEZI SA DAI DIN CAREU ca LA RUGBY SI TOT ASA ...PROFITI DE FIECARE OCAZIE PE CARE O AI MAI ALES ca ERAU SI MECIURI CRUCIALE,CAND II PASEAZA Elton IN LOC SA COMBINE MAI DEPARTE EL O IA SINGUR SI O PIERDE LA 3 M MAI DEPARTE...PAI DE-AIA E JOC DE ECHIPA IN PLM ...IN VIZIUNEA MEA Badea E UN FOST CL Raducanu SAU Andrei Cristea...NO FUTURE fularsteaua2

Poate ai dreptate dar eu chiar cred ca e bun Badea numa e prea singur acolo si asta da chiar mai are de lucru sa fie mare,dar de plecarea lu Oprita ce crezi?Mie imi placea ,muncea mult desi in ultima vreme juca mai slab

Addy_G18.04.2007 21:44

ATENTIE

Daca Rapid se califica in final , si are locul asigurat in Cupa UEFA , sau chiar UCL, credeti ca ar tranti meciul doar de dragul de a ne vedea pe noi inafara cupelor europene !?

Sau , sa gandim altfel, daca interesul nostru ar fi ca Rapid sa castige finala, am face galerie Rapidului ? :-?

Oricum incredibile alegeri trebuie sa facem...

Pe de-o parte trebuie sa atacam Rapidul, sa punem presiune pe ei sa castiga (din nou) Cupa Romaniei, ca de n-o castiga , am spune ca e blat ... Pentru a evita o asemenea situatie, ar trebui sa tinem pumnii Rapidului sa iasa pe locul 2....

INCREDIBIL, de necrezut, umilitor !!! Rivalii nostri cei "iubiti" cu care ne luam la bataie (ca prostii) , lor trebuie sa le tinem pumnii ...

ULTRASSICK18.04.2007 21:45
DREPTATE!!! IN MECIUL CU CRAPID NU A FACUT NIMIC PANA PE FINAL CAND A MARCAT! CU **** Dinamo LA FEL... AZI =0! SA STINS FRATE Badea... A FOST O DATA...

NICI NU STIU DAK A FOST CEVA...SI STII DE CE ZIC ASTA FIINDCA AM MAI ZIS E UN FOST CL Raducanu UN OPORTUNIST CARE STA SI ASTEAPTA MINGEA APOI PLEACA CU EA DAK REUSESTE SA TREACA DE 2-3 JALOANE E BINE SI DA GOL DE NU LA MARGINEA CAREULUI DA PE LANGA MINGE SAU DA SI AJUNGE UNDEVA IN BALCONUL VREUNEI CIORI....VAD DORINTA , UN DRAM DE DORINTA IN EL DA NU ARE CEVA-UL ALA SA SE AFIRME SA FIE CU 1 CLASA PESTE CEILALTI...E UN COPIL inca...PAREREA MEA...

Weed4All18.04.2007 21:46
Poate ai dreptate dar eu chiar cred ca e bun Badea numa e prea singur acolo si asta da chiar mai are de lucru sa fie mare,dar de plecarea lu Oprita ce crezi?Mie imi placea ,muncea mult desi in ultima vreme juca mai slab

OPRITA nu a fost si nici nu va fi niciodata un jucator de valoare!!! cate goluri a dat in primul sezon la Steaua? 2 sau 3? si era varf! acum mai e folosit ca mijlocas ofensiv si ii mai dai dreptate cand nu inscrie... parerea mea e ca a facut bine ca a plecat la javre... poate ii trage si pe ei in jos!!!

«1101112131416»